Nikko RC Mini Countryman karavánnal
13 190 Ft

10 980 Ft

A Nikko RC Countryman modell számos előnnyel rendelkezik: rendkívül részletes, 1:10-os aránnyal rendelkezik, emellett kiemelkedően tartós. Ez az autó 2,4 GHz-es frekvencián működik, és akár 6,8 km/h-s sebességre is felgyorsulhat. Az autó 3 x AA elemekkel működik, a távirányító pedig 3 x AAA elemmel, melyek nem képezik a csomag részét. A játékautó használata 8 éves kortól ajánlott. A távirányító használatával a gyerekek fejleszthetik az ujjaikkal való irányítást és a térbeli látásuk is fokozatosan fejlődik.


Nikko RC MARVEL HERO blaster Spider-Man
18 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Nikko RC MARVEL HERO egy igazi kétéltű terepjáró. Könnyedén megbírkózik minden tereppel, legyen homokos, vizes vagy akár havas. Vezeték nélküli távirányítójával könnyedén lehet irányítani a legextrémebb terepen is.


Nikko RC CAT Lánctalpas markoló
26 390 Ft

20 520 Ft

A távirányítású Nikko RC CAT Lánctalpas markoló könnyen kezelhető távirányítós játék a kisgyermekeknek. Takarítsd el a földkupacokat a CAT Mini munkagépek sorozat 18 centiméteres Lánctalpas markolójával! Ereszd le a mozgatható kotró kanalat. Nagyszerű szórakozás és készségfejlesztés egyszerre.


Nikko Táncoló autó-MINI Couper S
4 890 Ft

A gyermekek zenélő- és táncoló játékautó MINI Couper S. Az autó fény- és hangeffektusokat ad ki, mozog, ha a zene szól. A gyerekek így az autóval még több szórakozást élnek át. -Elemre működő.


Nikko CAT építőkocka - Buldózer 18 cm
5 280 Ft

Lánctalpas kotró építőkocka a világhírű Catepillar licenc jellegzetes sárga színben. Műanyag játékautó egyszerűen összerakható egy csavarhúzót használatával. A gyerekek rengeteg szórakozást élnek át vele, nemcsak az összerakása során. Ezen túlmenően a gyermekek összecsukható képességeiket fejlesztik.


Nikko Közúti autó hatchback-ezüst
2 570 Ft

Műanyag közúti játékautó hatchback kialakítás. Gyerekek játékautó ezüst színben fény- és hanghatásokkal. Kiváló minőségű műanyagból, elemekre.


Nikko RC VelociTrax távirányítós autó, Zöld
17 200 Ft

Győzz le minden akadályt a lánctalpas autóval! A zöld Nikko Velocitrax távirányítós autó egy jövőt idéző járgány, lánctalpakkal. A jármű minden irányba tud haladni, képes 360 fokban megfordulni, a két motor könnyedén viszi előre az autót. A távirányító 40 méteres hatótávolsággal rendelkezik, 2,4 GHz frekvencián kommunikál az autóval. Az Velocitrax autó 7,2 V-os Ni-Mh akkumulátorral van felszerelve, amit gyorstöltővel lehet feltölteni, 60 perc töltéssel kb. 20 perces menetidőt lehet elérni. A zöld Velocitrax távirányítós autó mérete: 29 cm.


Nikko RC VaporizR Távirányítós autó, Zöld
25 640 Ft

Nikko RC VaporizR Távirányítós autó nem egy hagyományos játékautó: minden irányba lehet vele hajtani, akár még 360 fokos pörgésre is képes! Nagy kerekeinek köszönhetően földön, vizen, havon egyaránt képes haladni. A 2,4 GHz-en működő távirányító segítségével akár 20 méterről is irányítható.


Nikko CAT Kamion utánfutóval, rakodó
6 610 Ft

Ezt a nagy teherautót billenővel és utánfutóval, kis rakodóval minden kisfiú értékelni fog. Az autó az ismert és népszerű Caterpillar márka engedélye alapján gyártódott . Az autó hangokat ad ki. A gyerekek órákon át élvezhetik a szórakozást.


Nikko RC Dodge Viper Távirányítós autó 1:16
11 990 Ft

9 660 Ft

Nikko RC Dodge Viper Távirányítós autó 1:16-os modelljei rendkívül részletgazdag kidolgozással készülnek és erős elektromotorral vannak felszerelve, melynek köszönhetően kül- és beltéren egyaránt remekül boldogulnak. A Dodge Viper jelképe a modern amerikai autóknak. Egy három csatornás távirányító vezérli és végsebbessége akár 8,5 km/h! Az autó tökéletesen manőverezhető így biztos, hogy nem fog csalódást okozni!


Nikko RC Ford Mustang 5.0 1:16 Távirányítós autó
11 300 Ft

A modell 1:16 méretarányú, tartós műanyagból készült, így még súlyosabb ütközéseknek is képes ellenállni. A játék elemmel működik. Ez az autó tökéletes ajándék a gyors autók szerelmeseinek és a 8 éven felüli gyermekeknek. A modell a távirányító segítségével vezérelhető, ennek köszönhetően a gyermek ujjainak koordinációja, finommotorikája és térbeli képzelőereje is fejlődik.