Nilfisk-ALTO C 120.7-6 PCAD EU Magasnyomású mosó
56 990 Ft

49 990 Ft

Nilfisk C 120.7–6 PCAD EU Magasnyomású mosó sokféle ház körüli teendő ellátásában lehet hű társa. legyen szó autómosásról vagy akár cserétisztításról. A gépet egy erős fémszivattyúval látták el, mely garantálja a maximális teljesítményt és a hosszú élettartamot . Az ajánlott felhasználási idő 30 perc.


Nilfisk-ALTO BUDDY II 18L Nedves-száraz porszívó
22 690 Ft

21 290 Ft

2 év garancia

Nilfiskalto BUDDY sorozat kicsiny csomagban rejti mindazt, amire a száraz-nedves felszíváshoz bárkinek szüksége lehet. A BUDDY II száraz-nedves porszívó otthonra, az autóba, a műhelybe és barkácsoláshoz: óriási segítség bármilyen, nedves vagy száraz szennyeződéssel szemben. A készülék használatával gyorsan és egyszerűen távolíthatjuk el a legmakacsabb szennyeződéseket is, legyen szó a szétszóródott gabonapehelyről, a kihullot kutyaszőrről vagy a kiömlött narancsléről.


Nilfisk-ALTO C 125.7-6 X-TRA
48 928 Ft

43 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Magasnyomású gép a hobby szegmens minden feladatához, autómosástól kezdve padlócsempe és vakolat tisztításáig.

A gép a maximális teljesítmény és hosszú élettartam érdekében fém szivattyúval van ellátva. Az ajánlott használati idő 30 perc.


Nilfisk-ALTO MULTI II 30 T INOX VSC
68 276 Ft

60 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

MULTI II 30 T VSC Inox porszívó a nehezebb feladatokhoz való a háztartásban és a műhelyben. Előnyei a magas teljesítmény, nagy szennyeződés-tartály, az ipari porszívók technológiájára épülő ellenálló konstrukció, fiók az elektromos eszközöknek és szabályozható teljesítmény.


Nilfisk-ALTO NILFISK MULTI II 30 T
54 618 Ft

49 590 Ft
+ ingyen szállítás

Multi II 30 T porszívó a nehezebb feladatokhoz való a háztartásban és a műhelyben. Előnyei a magas teljesítmény, nagy szennyeződés-tartály, az ipari porszívók technológiájára épülő ellenálló konstrukció.


Nilfisk-ALTO C 120.7-6 PCA X-TRA Magasnyomású mosó
45 513 Ft

43 490 Ft
+ ingyen szállítás

Nilfisk C 120.7–6 PCA X-TRA Magasnyomású mosóval a háztartásban és a kertben szinte bármilyen makacs szennyeződést eltávolíthat. Nagy teljesítményének köszönhetően kivételesen hatékonyan tud dolgozni vele. A tömlő hossza 6 m, ami még könnyebbé teszi a munkát.


Nilfisk-ALTO 4 darabos készlet Multi porszívókhoz
3 790 Ft

2 év garancia

Nilfisk készlet kifejezetten a Multi porszívókhoz készült. Az optimális takarítási eredmények elérése érdekében rendszeresen cserélje a szűrőket, és a porzsákokat. A szintetikus anyag kiváló szívóerőt biztosít a porzsák egész élettartama alatt. A porzsákok rendkívül jól zárják magukba a port.


Nilfisk-ALTO Vízszűrő magasnyomású mosóhoz
2 390 Ft

Nilfisk Vízszűrő gondoskodik Nilfisk magasnyomású mosójáról. Bármely Nilfisk modellel kompatibilis. Megvédi a szivattyút a károsodástól, megakadályozza a szennyeződések és káros részecskék bejutását a rendszerbe.


Nilfisk-ALTO 3in1 Multifunkionális forgókefe magasnyomású mosóhoz
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nilfisk 3in1 Multifunkionális forgókefe Nilfisk magasnyomású mosókhoz kompatibilis. A forgó fej többféle felület tisztítására is alkalmas. Beépítet mosószer adagolót tartalmaz, így még hatékonyabb vele a tisztítás.


Nilfisk-ALTO Alka Adapter
2 890 Ft

Nilfisk Alka Adaptert Nilfisk gépekhez fejlesztették ki. Az adapter használatával Karcher tartozékokat is használni tud Nilfisk magasnyomású mosóihoz. Alkalmazásával bővül a magasnyomású mosók tartózékainak repertoárja.


Nilfisk-ALTO Bike & Moto Cleaner 0,6 l spray
2 290 Ft

1 890 Ft

Tisztítószer a kerékpárok és motorkerékpárok mechanikus részein és lakkozott felületein lévő szennyeződések lemosásáról. Csomagolás – habosító. Kapható 0,6 l-es bádogdobozban.


Nilfisk-ALTO D-PG 140.4-9 P X-TRA gép
119 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az Excellent sorozatba tartozó gép gyakori felhasználásra készült. Ez a gépsor megfelel minden háztartásbeli kihívásnak. Nagy teljesítmény – 140bar.


Nilfisk-ALTO E 145.4-9 Power X-TRA
134 882 Ft

115 990 Ft
+ ingyen szállítás

Magasnyomású tisztító max. nyomással: 145 bar, 500 l/óra vízátfolyással és 2,01 kW mosási hatékonysággal. A finom és kényes felületek kíméletes tisztításától egészen a beszáradt szennyeződések magas nyomással történő tisztításáig


Nilfisk-ALTO E 160.1-10 H X-TRA
147 145 Ft

114 900 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Magasnyomású tisztító max. nyomással: 160 bar, 500 l/óra vízátfolyással és 2,22 kW mosási hatékonysággal. Hosszú élettartamú indukciós motorral ellátott, nagy rugalmasságot biztosít az acél megerősítéssel ellátott 10m tömlőnek köszönhetően.


Nilfisk-ALTO Magasnyomású mosó C 135.1-8 PAD
74 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Magasnyomású mosó 135 bar maximális nyomással, 520 l/óra vízátfolyással és 1,95 kW-os mosási teljesítménnyel. A lágy és kényes felületek kíméletes tisztításától, egészen a makacs szennyeződések nagynyomással való eltávolításáig mindenre használható.


Nilfisk-ALTO P 160.2-12 X-TRA gép
189 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nilfisk P 160.2–12 X-TRA gép kiváló teljesítményt nyújt, igényes és félig professzionális használatra alkalmas. A motor teljesítménye 3,3kW.


Nilfisk-ALTO P 160.2-15 X-TRA
204 390 Ft

164 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A háztartási magasnyomású mosók sorozatának csúcsmodellje. Magasnyomású készülék tartozékokkal. Max nyomás: 160 bar, vízszállítás 650 l/óra, mosási teljesítmény 2,88 kW. Fémszivattyú a maximális teljesítmény és hosszú élettartam érdekében. Strapabíró és robusztus. Egyszerűen és hatékonyan megbirkózik minden szennyeződéssel. Tökéletes istállók, medencék, hajók és nagyobb felületek, pl. behajtók mosására. Az P 160.2 X–TRA modell kiváló megoldást jelent azok számára, akik nagyteljesítményű készüléket keresnek.


Nilfisk-ALTO Alvázmosó fúvóka
6 690 Ft

A Nilfisk Alvázmosó fúvóka segítségével eltávolíthatja a legdurvább szennyeződéseket is autójáról. Kifejezetten az alváz tisztítására lett kifejlesztve.


Nilfisk-ALTO Autómosó fúvóka, 80°
5 490 Ft

Nilfisk Autómosó fúvóka praktikus kiegészítője a Nilfisk magasnyomású mosóknak. 80°-os kisugárzási szöget eredményez. Ideális választás, ha gyakran mos autót magasnyomású mosójával és tökéletes végeredményre törekszik.


Nilfisk-ALTO Multi Angel Adapter
12 490 Ft

Nilfisk Multi Angel Adapter kompatibilis a legtöbb Nilfisk magasnyomású mosóval. Ideális választás, ha nehezen elérhető helyet kell maximális eredménnyel tisztítani. Kompakt, kiváló minőségű kiegészítő.


Nilfisk-ALTO Padlólap tisztító adapter
10 990 Ft

A Nilfisk Padlólap tisztító adapter ideális a ritkábban végzendő, nem szokványos tisztítási munkálatok elvégzésre. Segítségével, hatékonyan távolíthaja el a padlón lerakódott szennyeződéseket.


Nilfisk-ALTO Rim Top Felnitisztító spray, 0,6 l
6 990 Ft

Nilfisk Rim Top Felnitisztító spray nagyon hatékony tisztítószer. Dísztárcsája ismét eredeti fényében tündökölhet, köszönhetően a Rim Top felnitisztítónak. A makacs szennyeződéseket is könnyedén eltávolítja, űrtartalma 0,6 liter.


Nilfisk-ALTO Rovareltávolító spray, 0,6 l
1 790 Ft

Nilfisk Rovareltávolító spray nagyon hatékony tisztítószer. Hatékonyan távolítja el a szélvédőt és karosszériát szennyező rovarokat. A koncentrátum űrtartalma 0,6 liter.


Nilfisk-ALTO Stone&Wood Cleaner, 2,5l
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Nilfisk Stone&Wood Cleaner, 2,5l egy vízbázisú tisztítószer kő és fa felületek tisztítására. Hatékonyan szabadítja meg a kőfalakat, kő- és alumíniumhomlokzatokat, teraszokat és egyéb fafelületeket a lerakódott szennyeződésektől.


Nilfisk-ALTO Vízszívó készlet
6 690 Ft

A Nilfisk Vízszívó készlet segítségével eltávolíthatja a koszos, felgyülemlett vizet tartályaiból. Bármely Nilfisk készülékkel kompatibilis.


Nilfisk-ALTO Autómosó kefe
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Nilfiskalto autómosó kefét nagynyomású mosók mellé készítették. A márka méltán népszerű és elismert, ezzel a kefével pedig kíméletesen és alaposan lemoshatja autóját. Különösen strapabíró. Formatervezett kialakításának és kompakt méretének köszönhetően könnyű használni, míg a finom sörtéknek hála maximális eredményt érhetünk el.


Nilfisk-ALTO BUDDY II 12L Nedves-száraz porszívó
19 990 Ft

18 490 Ft

2 év garancia

Nilfiskalto BUDDY sorozat kicsiny csomagban rejti mindazt, amire a száraz-nedves felszíváshoz bárkinek szüksége lehet. A BUDDY II száraz-nedves porszívó otthonra, az autóba, a műhelybe és barkácsoláshoz: óriási segítség bármilyen, nedves vagy száraz szennyeződéssel szemben. A készülék használatával gyorsan és egyszerűen távolíthatjuk el a legmakacsabb szennyeződéseket is, legyen szó a szétszóródott gabonapehelyről, a kihullot kutyaszőrről vagy a kiömlött narancsléről.


Nilfisk-ALTO BUDDY II  18L Száraz-nedves porszívó
28 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden háztartási tisztítási feladat ellátására tökéletes a Nilfisk Buddy II kicsi, könnyű és mégis erőteljes száraz-nedves felszívású porszívó. Az 1200 Watt-os motornak köszönhetően minden hulladékot feltakarít, amitől Ön meg szeretne szabadulni. A 18 l-es tartálynak és a kerekeknek köszönhetően folyamatosan, könnyedén dolgozhat vele. A BUDDY II porszívó otthonra, az autóba, a műhelybe és barkácsoláshoz: óriási segítség bármilyen, nedves vagy száraz szennyeződéssel szemben.


Nilfisk-ALTO C 120.7-6 X-TRA Magasnyomású mosó
40 931 Ft

30 990 Ft

A ** Nilfisk C 120.7–6 X-TRA Magasnyomású mosó** ideális partner otthona tisztántartásában. Az autó, csempe, illetve vakolat tisztítására is alkalmas. A 120 bar nyomással operáló gép fém szivattyúja biztosítja a maximális teljesítményt, és időtálló minőséget.


Nilfisk-ALTO Forgó kefe

Nilfisk-ALTO Forgó kefe

Értékelés: 4
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

NILFISK forgó kefe kiválóan alkalmas autók, pótkocsik és teherautók tiszítására. Finom sörtéje alapos, de mégis kíméletesen tisztít. Nyele kényelmesen kézre áll, bármelyik magasnyomású mosóval kompatibilis.


Nilfisk-ALTO Magasnyomású tömlő 15m
13 990 Ft

2 év garancia

Nilfisk magasnyomású tömlő, magasnyomású mosóhoz. Így könnyen tisztíthatóak az eldugult lefolyó csövek és csatornák is – igazi dugulás elhárító. Hossza 15 méter és alkalmas minden sorozat magasnyomású Nilfisk mosóhoz.


Nilfisk-ALTO Magasnyomású tömlő (8m)
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nilfisk magasnyomású tömlő, magasnyomású mosóhoz.. Így könnyen tisztíthatóak az eldugult lefolyó csövek és csatornák is – igazi dugulás elhárító. Hossza 8 méter és alkalmas minden sorozat magasnyomású Nilfisk mosóhoz.


Nilfisk-ALTO Multi 22 Ipari porszívó (18451550)
32 990 Ft

Nilfisk-Alto Multi 22 Ipari porszívó egy sokoldalú száraz-nedves porszívó kompakt kiszerelésben. Az egyik legjobb társ a lehet a házkörüli munkák során. Akár beltéri, akár kültéri használatra is.


Nilfisk-ALTO MULTI II 22 Nedves száraz porszívó, Inox
45 513 Ft

40 990 Ft
+ ingyen szállítás

Multi II 22 Inox porszívó elsősorban a háztartási és műhelyi feladatok ellátásához készült. Óriási segítség bármilyen nedves vagy száraz szennyeződéssel szemben. Jellemzői közé tartozik a nagy űrtartalmú tartály és a robusztus formatervezés ipari porszívó technológiával.


Nilfisk-ALTO Magasnyomású mosó C 135.1-8
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus univerzális magasnyomású mosó 520 l/óra vízátfolyással és 1,95 kW-os mosási teljesítménnyel. Ez a magasnyomású mosó könnyen megbirkózik a hosszabb és gyakoribb szabadidős munkákkal.


Nilfisk-ALTO Magasnyomású mosó E 145.4-9 X-TRA
109 990 Ft

2 év garancia

Magasnyomású mosó 145 bar maximális nyomással, 500 l/óra vízátfolyással és 2,01 kW-os mosási teljesítménnyel. Ergonomikus tervezésű, a 9 méteres tömlő pedig kitűnő flexibilitást biztosít.


Nilfisk-ALTO Buddy II Porzsák, 4 db
3 490 Ft

Nilfisk Buddy II Porzsák szintetikus anyagának köszönhetően nagy mennyiségű port képes felszívni, és maximális szívóhatékonyságot biztosít, amíg a porzsák teljesen megtelik. A már felszívott szennyeződést nagy mértékben képes megtartani, így csak minimális por jut vissza a környezetbe. A porzsák a Nilfisk Buddy II 12 és Nilfisk Buddy II 18 típusú porszívókkal kompatibilis.


Nilfisk-ALTO C 125.7-6 HOME X-TRA Magas nyomású mosó
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Magas nyomású mosó a hobbi szegmens minden feladatához, az autómosástól a csempe és vakolat tisztításáig. A gép fémszivattyúval van felszerelve a maximális teljesítményért és a hosszú élettartamért. A javasolt felhasználási idő 30 perc.


Nilfisk-ALTO C 135.1-8i X-TRA
87 490 Ft

67 490 Ft

Nagynyomású tisztító fém szivattyúkülönböző szennyeződések eltávolítására. A bemeneti tömlő a forgó dobhozvan rögzítve. A szabadon mozgáshoz széles kapaszkodó és robusztus görgők állnak rendelkezésre. A tartozékok támogatják a Click&Cleanszolgáltatást. A Nilfisk C 135.1–8i X-TRA nagy teljesítményűindukciós motor.


Nilfisk-ALTO D-PG 140.4-9 X-TRA
127 490 Ft

106 290 Ft

Hatékony nagynyomású tisztító fém szivattyú a tágabb tisztítás és a szennyeződés eltávolítása érdekében. Távvezérlés Power Grip. Robusztus kerekek állnak rendelkezésre akadálymentes mozgáshoz hajtókar a nagynyomású tömlőkhöz. A Nilfisk D-PG 140.4–9 X-TRA támogatják a Click&Cleanszolgáltatást.


Nilfisk-ALTO E 150.2-10 H X-TRA
141 013 Ft

115 990 Ft
+ ingyen szállítás

Magasnyomású tisztító max. nyomással: 150 bar, 500 l/óra vízátfolyással és 2,08 kW mosási hatékonysággal. Hosszú élettartamú indukciós motorral ellátott, nagy rugalmasságot biztosít az acél megerősítéssel ellátott 10m tömlőnek köszönhetően.