Nina Ricci Premier Jour - EDP
10 250 Ft

Premier Jour  „első nap-ot jelent”. A fejillata nagyon élénk és friss, a virágos szívillat és az alapillat érzéki és meleg. Exkluzív, romantikus és egyedi illat, amely felkelti a figyelmét. Ez egy kihívás a flörtölésre.

Nina Ricci Chant D`Extase - EDP
12 640 Ft 9 830 Ft

A Chant D´Extase egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej illat összetevői közé tartozik a málna, rózsaszín bors, citrom és gyömbér. A szívillat egyesíti a virágos színeket, rózsát,  jázmint és  magnóliát, amelyet friss tengeri akkordok egészítenek ki.

Nina Ricci L´Air Du Temps (galamb) - EDT
7 020 Ft 6 170 Ft

L´Air du Temps illat virágos-édes illat teljes a harmónia. Bármely életkorban jól kopott. A klasszikus illata francia parfümök – minden módon világsiker.

Nina Ricci Les Délices De Nina - EDT
12 860 Ft 12 160 Ft

Női parfüm Nina Ricci Les Délices De Nina ihlette édességek, lédús gyümölcsök és cukorkát. Játékos illata Les Delices de Nina célja minden nő számára, akik szeretnék édesíti hétköznap. Azt akarják, hogy valami újat kipróbálni, szokatlan és inspiráló.

Nina Ricci L´Extase Caresse De Roses - EDP
7 720 Ft

Egy új, virágos illat L´Extase Caresse De Roses Nina Ricci márka ihlette női vonzerejét. Parfüm Francis Kurkdjian tervezte ezt a puha és érzéki illat, amely olyan csábító meztelen nő. Virágos jegyek: rózsa, ibolya, liliom és a bazsarózsa ötvözi friss gyümölcsöt akkordokat.

Nina Ricci L´Extase - EDP
9 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel az illattal Nina Ricci megtestesíti egy nő álmát, leginkább titkos vágyainak megfelelően. Korunk nője megszerezte a jogot, hogy minden érzéssel átélje. A nőiesség érzékiséggel kombinálva. Annak joga, hogy önmaga legyen, még ha meztelen is. Különösen, ha meztelen. Izzó és egyedülálló nő.

Nina Ricci Love In Paris - EDP
7 720 Ft 7 440 Ft

Párizs egy varázslatos város a Szajna, tele fények, luxus, a divat és az elegancia. Romantikus kávézók, irritáló illatok és áttörő megjelenésű város. Párizs olyan város, ahol az álom valósággá válik, és a valóság olyan, mint egy álom. Ez a szag a Love In Paris által Nina Ricci.

Nina Ricci Luna - EDT
9 830 Ft

A Les Belles Nina Luna illat a   Niny Ricci márkától egy virágos gyümölcsös illat nőknek. Ez az illat olyan nő számára készült, aki vonzó, erőteljes, rejtélyes és romantikus és modern egyaránt. Ez az illat egy kicsit határozatlan, mint az ikrek csillagjegy szülöttei.

Nina Ricci Luna - EDT 50 ml + ajakrúzs 2,5 g
12 640 Ft 11 650 Ft

A Luna illat a   Niny Ricci márkától egy virágos gyümölcsös illat nőknek. Ez az illat olyan nő számára készült, aki vonzó, erőteljes, rejtélyes és romantikus és modern egyaránt. Ez az illat egy kicsit határozatlan, mint az ikrek csillagjegy szülöttei.

Nina Ricci Luna - EDT 80 ml + testápoló 100 ml
16 850 Ft 16 150 Ft

A Luna illat a   Niny Ricci márkától egy virágos gyümölcsös illat nőknek. Ez az illat olyan nő számára készült, aki vonzó, erőteljes, rejtélyes és romantikus és modern egyaránt. Ez az illat egy kicsit határozatlan, mint az ikrek csillagjegy szülöttei.

Nina Ricci Nina - EDT

Nina Ricci Nina - EDT

Értékelés: 5
16 850 Ft

Nina Ricci bevezeti a Nina varázslatos női illatát a világpiacon. Francia luxus, a báj, irgalom, szelídség és az érzékiség. Olyan illat, amely a varázslat hullámaként a legszebb érzelmekkel éli az élete valóságát.  A palack Nina Ricci ház filozófiáján alapszik.

Nina Ricci Premier Jour - EDP TESZTER
12 640 Ft

Premier Jour  „első nap-ot jelent”. A fejillata nagyon élénk és friss, a virágos szívillat és az alapillat érzéki és meleg. Exkluzív, romantikus és egyedi illat, amely felkelti a figyelmét. Ez egy kihívás a flörtölésre.

Nina Ricci Rose Extase - EDT
23 870 Ft 17 270 Ft

A Rose Extase egy nőies virágos-fás illat, melynek pézsma alapja van; az L´Extase gyűjteményből származik. Piros bogyós gyümölcsök nyitják meg  a gyümölcsös fejillatot,  rózsa és a málna akkordok keverednek a szívében. A kompozíciót az édes vanília, pézsma és borostyánfa egészíti ki.