Nina - EDT 30 ml
17x

Nina Ricci Nina - EDT

10 850 Ft

Nina Ricci bevezeti a Nina varázslatos női illatát a világpiacon. Francia luxus, a báj, irgalom, szelídség és az érzékiség. Olyan illat, amely a varázslat hullámaként a legszebb érzelmekkel éli az élete valóságát.  A palack Nina Ricci ház filozófiáján alapszik.

Partnerünktől: Vivantis
L´Air Du Temps (galamb) - EDT 30 ml
1x

Nina Ricci L´Air Du Temps (galamb) - EDT

8 680 Ft

L´Air du Temps illat virágos-édes illat teljes a harmónia. Bármely életkorban jól kopott. A klasszikus illata francia parfümök – minden módon világsiker.

Partnerünktől: Vivantis
Premier Jour - EDP 50 ml
4x

Nina Ricci Premier Jour - EDP

14 160 Ft

Premier Jour  „első nap-ot jelent”. A fejillata nagyon élénk és friss, a virágos szívillat és az alapillat érzéki és meleg. Exkluzív, romantikus és egyedi illat, amely felkelti a figyelmét. Ez egy kihívás a flörtölésre.

Partnerünktől: Vivantis
Nina Ricci Mademoiselle Ricci - EDP 50 ml

Nina Ricci Mademoiselle Ricci - EDP

11 800 Ft

Mademoiselle Ricci virágos-fás illat Nina Ricci, amelyet először 2012-ben mutatta be Ez az illat parfüm Alberto Morillas vált. Mademoiselle Ricci illat víz egymásra játékosan és virágos fás. Hagyja, hogy a frontvonalak e nőies és csábító illat!.

Partnerünktől: Vivantis
-6%
L´Extase - EDP 80 ml

Nina Ricci L´Extase - EDP

14 540 Ft
13 640 Ft

Ezzel az illattal Nina Ricci megtestesíti egy nő álmát, leginkább titkos vágyainak megfelelően. Korunk nője megszerezte a jogot, hogy minden érzéssel átélje. A nőiesség érzékiséggel kombinálva. Annak joga, hogy önmaga legyen, még ha meztelen is. Különösen, ha meztelen. Izzó és egyedülálló nő.

Partnerünktől: Vivantis
Nina Ricci Nina - Eau De Toilette Spray 50 ml + ajakrúzs

Nina Ricci Nina - Eau De Toilette Spray 50 ml + ajakrúzs

14 970 Ft

A Nina Ricci piacra dobja a Nina varázslatos női illatot. Francia luxus, báj, kifinomultság, gyengédség és érzékiség. Olyan illat, amely a varázspálca hullámaként a legszebb érzésekkel illatozza életed valóságát. A palack Nina Ricci házának filozófiájának lényegén alapszik.

Partnerünktől: Vivantis
-55%
Rose Extase - EDT 80 ml
1x

Nina Ricci Rose Extase - EDT

25 490 Ft
11 400 Ft

A Rose Extase egy nőies virágos-fás illat, melynek pézsma alapja van; az L´Extase gyűjteményből származik. Piros bogyós gyümölcsök nyitják meg  a gyümölcsös fejillatot,  rózsa és a málna akkordok keverednek a szívében. A kompozíciót az édes vanília, pézsma és borostyánfa egészíti ki.

Partnerünktől: Vivantis
-31%
L´Extase Caresse De Roses - EDP 50 ml
2x

Nina Ricci L´Extase Caresse De Roses - EDP

12 440 Ft
8 570 Ft

Egy új, virágos illat L´Extase Caresse De Roses Nina Ricci márka ihlette női vonzerejét. Parfüm Francis Kurkdjian tervezte ezt a puha és érzéki illat, amely olyan csábító meztelen nő. Virágos jegyek: rózsa, ibolya, liliom és a bazsarózsa ötvözi friss gyümölcsöt akkordokat.

Partnerünktől: Vivantis
-19%
Chant D`Extase - EDP 50 ml
1x

Nina Ricci Chant D`Extase - EDP

13 490 Ft
10 910 Ft

A Chant D´Extase egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej illat összetevői közé tartozik a málna, rózsaszín bors, citrom és gyömbér. A szívillat egyesíti a virágos színeket, rózsát,  jázmint és  magnóliát, amelyet friss tengeri akkordok egészítenek ki.

Partnerünktől: Vivantis
-10%
Les Délices De Nina - EDT 75 ml

Nina Ricci Les Délices De Nina - EDT

13 730 Ft
12 250 Ft

Női parfüm Nina Ricci Les Délices De Nina ihlette édességek, lédús gyümölcsök és cukorkát. Játékos illata Les Delices de Nina célja minden nő számára, akik szeretnék édesíti hétköznap. Azt akarják, hogy valami újat kipróbálni, szokatlan és inspiráló.

Partnerünktől: Vivantis