Nines 30240 Mini Golosinas sírós baba 21 cm kislány
6 770 Ft

Gyönyörű sírós baba kislány kidolgozva a legfinomabb részletekig. A baba bugyit, előkét és zoknit visel. A kislány fején masni található. Tartalmaz még cumit és takarót alváshoz.

Nines 31011 Tita Tricot mechanikus
17 090 Ft

Gyönyörű lány baba – olyan mintha élne. Lágy teste és szőke, hosszú haja egy cofba összekötve. Harisnyanadrágot, kötött ruhát, sálat visel és a lábain bőrcipőt visel. Tud nevetni és azt mondani, hogy mama és papa.

Nines Golosinas Kislány baba párnával
8 400 Ft

A Nines Golosinas lány baba egy igazi élethű baba, mely rengeteg örömet tartogat az újdonsült anyukák számára. Élethű kialakításának köszönhetően tökéletes választás a kislányoknak. A babához kapunk egy csinos rózsaszín pizsamát és fejpántot és zoknit, valamint egy gyönyörű, fodros párnát és természetesen egy cumit is, így minden alapvető kiegészítő megtalálható a csomagban amire a babának szüksége van.

Nines CELIA DOT 45 cm, mechanikus
19 810 Ft

Csodálatos kislány csecsemő, amely olyan mint az élő, köszönhetően egy aranyos és nagyon precízen kidolgozott arcnak. A hosszú szőke haját lehet fésülni. Beszél, sír, es enyhén folyamatosan illatozik. Spanyolországban készült. Egy szép ajándék lányoknak 3 éves kortól.

Nines 31501 Celia little bag, 45 cm
18 310 Ft

Hosszú hajú baba puha testtel. A haj fésülhető. Pamut felsőt, dekoratív nadrágot, kabátot, táskát és a fején masnit visel. Cipőt visel a lábán. A baba mechanikus, a készülék biztosítékának kioldása után a baba hasának megnyomását követően elkezd nevetni, pápát és mamát mondani. A több ismétlődő ciklus után a baba automatikusan elhallgat.

Nines 31410 Celia baby edition, 45 cm, csuklós
17 500 Ft

Puha testű baba rövid hajjal és csuklós. Valódi méretű élő újszülött bodyt visel. A csomagolás része egy partedli és cumi kapoccsal a felfogatáshoz. A lábán zoknit visel és rózsaszín sapka védi a fejét.

Nines 30221 Dolosinas NANA sírós baba 26 cm-es kisfiú
7 050 Ft

Élethű csecsemő sírós baba kisfiú kidolgozva a legfinomabb részletekig. Nadrágot és előkét visel. A fején sapka van. Tartalmaz egy cumit, amely beilleszthető a baba szájába. A baba egy pólyában alszik.

Nines 30521 Baby 40 cm

Nines 30521 Baby 40 cm

Értékelés: 3
12 480 Ft

Gyönyörű baba-kislány. Teste puha, tökéletesen kidolgozott kezekkel, lábakkal és aranyos arccal rendelkezik. A baba kopasz, képes azt mondani, hogy mama és papa, amint cumit raksz a szájába, befejezi azt. A baba folyamatosan enyhe illatot áraszt.

Nines 31471 Celio Barret baba 45 cm
16 680 Ft

Gyönyörű baba-kisfiú, olyan, mintha élne A baba teste puha, szőke hajú és tökéletesen kidolgozott arcocskával, kezecskékkel és lábacskákkal rendelkezik. Tud nevetni és azt mondani, hogy mama és papa.

Nines Téli Ruhás Baba
15 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nines – Téli Ruhás Baba Kislányoknak baba, minden kislány szeretni fogja, a baba meleg téli ruhába van felöltöztetve, jó minőségű játék és ruhácska, a dobozban kiegészítő is található

Nines 30372 Marina Comunion, 40 cm
23 340 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a baba puha testtel és gyönyörű fésülhető hosszú hajjal rendelkezik, amelynek minden kislány örülni fog. A baba gyönyörű esküvői ruhát és fejpántot visel. Fehér vászon nadrágot és cipőt visel.

Nines 31290 TAI TAISIAN 45 cm
15 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ázsiai puha testű kislány babának minden kislány örülni fog. Hosszú haja copfba van fésülve. Puha nadrágot, pólót és kötős kabátot visel. Cipő van a lábán és egy dekoratív rózsaszín pompon a hajában.

Nines 31331 Minerva Foxy baba 45 cm
17 230 Ft

Gyönyörű lány baba – olyan mintha élne. A baba teste puha, hosszú hajú és tökéletesen kidolgozott arcocskával, kezecskékkel és lábacskákkal rendelkezik. Tud nevetni és azt mondani, hogy mama és papa.

Nines 30551 Baba, szőke, mechanikus
14 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű lány baba – olyan mintha élne. Teste puha, szőke haja két copfba van fogva. A baba tökéletesen kidolgozott gyönyörű kedves arcocskával, orrocskával, kezekkel és lábakkal rendelkezik. Képes sírni, hívni az anyját, enni, ha cumit raksz a szájába, befejezi. Gyengéden és folyamatosan illatos.

Nines 31311 Minerva vichy baba 45 cm
16 550 Ft

Gyönyörű lány baba – olyan mintha élne. A baba teste puha, szőke hajú és tökéletesen kidolgozott arcocskával, kezecskékkel és lábacskákkal rendelkezik. Tud nevetni és azt mondani, hogy mama és papa.

Nines 35071 40 cm hangokat kiadó baba
17 190 Ft 13 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A puha testtel és gyönyörű szempillákkal rendelkező baba teljesen igazi kisbabának tűnik. Tud sírni, sőt hívni a pápát és a mamát, amikor ringatásra van szüksége. Csak tedd a szájába a cumit és abbahagyja a sírást.

Nines Sára baba menyasszonyi ruhában
17 770 Ft

A Nines Sara menyasszony baba egy igazi élethű kislány baba, mely rengeteg örömet tartogat az újdonsült anyukák számára. Élethű kialakításának köszönhetően tökéletes választás a kislányoknak. A babának gyönyörű szőke haja van, hófehér, gyönyörűen kidolgozott esküvői ruhában tetszeleg. Egy igazi gyönyörűséges hajas baba! TOVÁBB OLVASOM->