Niny LAKI csacsi, multiaktív játék
18 090 Ft

plüss játékcentrum csacsi formájában minden kíváncsi kisgyermeknek. A farkába varrott anyag érintéskor csörgő papír hangját adja ki. A teste minden része játékelemeket tartalmaz, mint a rágóka, sípok és csörgők. Az első lábán speciális biztonsági fóliából készült tükör található.

Niny Az első könyvem

Niny Az első könyvem

Értékelés: 3,8
3 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű szövet könyv a csecsemők és kisgyermekek számára, amely stimulálja a érzékelést a kisbabáknál. Fütyül, csikorog, rágókként szolgál. Életkor 0+. Design a Britty Hurter német tervezőnőtől.

Niny Csörgő kutyus IPO

Niny Csörgő kutyus IPO

Értékelés: 5
1 790 Ft 1 730 Ft

Csörgő kutyus IPO egy nagyon népszerű játék, a legkisebbeknek. A kutya serkentő elemeket tartalmaz, melyek a gyermeket lekötik. Sípol, suhogó és alkalmas, mint harapó az első fogakra.

Niny "KEIKI" bábu

Niny "KEIKI" bábu

Értékelés: 5
5 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

plüss bábu KEIKI egy igazi gézengúz, a szemében is látható a rosszcsontiság. Az interaktív bábu szeretetre méltó, de egyben oktató barát is. A gyermekek játék közben fejlesztik finom motorikájukat. Minden ruha levehető, a lábakon tépőzárak az ismételt gyakorlás érdekében.

Niny Labda

Niny Labda

Értékelés: 4,3
3 340 Ft

Plüss labda aktivitásokkal a Niny kollekcióba tartozik. – A labda sok játékváltozatot kínál. Puha, anyagok színes kombinációjából, állat hímzett mintákkal. A labdára varrott kiegészítők zizegnek vagy csörögnek. A labda műanyag rágókát tartalmaz.

Niny Ölelésre való csacsi „LAKI“
3 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ölelésre való csacsi LAKI kicsit önfejű állatka. Nagyon puha, kellemes anyagból készült, csörgőként is használható, A füleibe varrott anyag érintéskor csörgő papír hangját adja ki. Fogantyúval rendelkezik, amely rágókaként is használható és amely segítségével a kocsira akasztható.

Niny Csörgő maci MATAHI
2 590 Ft 2 280 Ft

Nagyon népszerű mackó MATAHI, melycsörög, suhog és sípol. Műanyag harapó alakzatok alkalmasak harapásra az első fogakkal. A mackó a legkisebbeknek alkalmas. Design a Britty Hurter német tervezőnőtől.

Niny Csörgő, mackó MATAHI
2 590 Ft 2 360 Ft

Nagyon kellemes mackó MATAHI tökéletes az elalváshoz és a nap folyamán való lenyugodásra. Felkelti a figyelmet a színével és puhaságával. Stimuláló elemeket tartalmaz és használható, mint egy harapó és csörgő. Legkisebbeknek alkalmas.

Niny Ölelgetni való kutyus „IPO“
2 820 Ft

IPO kutyus folyamatosan valamit kitalál és nagyon szórakoztató. Szeretne a legjobb barátod lenni. A fülek érintéskor zizegnek, a lógó műanyag karika rágókaként szolgál. Mozgatásközben csilingelnek a csengők.

Niny Textil kocka

Niny Textil kocka

Értékelés: 4,3
5 090 Ft 4 280 Ft

Csodálatos textil kocka különböző játék alkatrészekkel. A kockának integrált csörgői, sípolói és tükre van biztonsági fóliából. A kocka ösztönzi a gyermek érzékelését és a finom motoros készségeket. – A csomagolás 4 kockát tartalmaz.

Niny "ALANI" baba

Niny "ALANI" baba

Értékelés: 5
5 350 Ft

Plüss baba ALANI jegy kedves kislány. Az interaktív baba szeretetre méltó, de egyben oktató barát is. A gyermekek játék közben fejlesztik finom motorikájukat. A ruhája levehető, a lábakon tépőzárak az ismételt gyakorlás érdekében. – A mellény zsebén van egy nagy fa gomb, a gombolás gyakorolására.

Niny Triangl

Niny Triangl

Értékelés: 1
4 410 Ft

Plüss háromszög aktivitásokkal a Niny kollekcióba tartozik. – A háromszög sok játékváltozatot kínál. A háromszög testében kisebb plüss háromszög van behelyezve. A nagyobb háromszög külső szélei zizegnek, sípolnak és műanyag rágókát tartalmaznak.