Niny Fa trapéz állványos játszószőnyeg
18 490 Ft 17 090 Ft

Újdonság

Fa trapéz állványos játszószőnyeg szövet- és műanyag csörgőkkel, amelyek eltávolíthatók, így moshatók vagy tisztíthatók. A keresztléc lábain forgatható csillag és kerék található biztonsági tükörrel. Játék dizájnja a német Britty Hurter tervezőnő műhelyéből származik.

Niny Csörgő kutyus IPO

Niny Csörgő kutyus IPO

Értékelés: 4,9
2 740 Ft

Csörgő kutyus IPO egy nagyon népszerű játék, a legkisebbeknek. A kutya serkentő elemeket tartalmaz, melyek a gyermeket lekötik. Sípol, suhogó és alkalmas, mint harapó az első fogakra.

Niny Labda

Niny Labda

Értékelés: 4,4
3 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss labda aktivitásokkal a Niny kollekcióba tartozik. – A labda sok játékváltozatot kínál. Puha, anyagok színes kombinációjából, állat hímzett mintákkal. A labdára varrott kiegészítők zizegnek vagy csörögnek. A labda műanyag rágókát tartalmaz.

Niny Textil kocka

Niny Textil kocka

Értékelés: 4,6
4 950 Ft

Csodálatos textil kocka különböző játék alkatrészekkel. A kockának integrált csörgői, sípolói és tükre van biztonsági fóliából. A kocka ösztönzi a gyermek érzékelését és a finom motoros készségeket. – A csomagolás 4 kockát tartalmaz.

Niny Csörgő maci MATAHI

Niny Csörgő maci MATAHI

Értékelés: 5
2 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyon népszerű mackó MATAHI, melycsörög, suhog és sípol. Műanyag harapó alakzatok alkalmasak harapásra az első fogakkal. A mackó a legkisebbeknek alkalmas. Design a Britty Hurter német tervezőnőtől.