Nioxin 3D intenzív (Diaboost Thickening Xtrafusion Treatment)
17 020 Ft

Hajegyenesítő haj azonnali hatással A Nioxin Nioxin azonnal megerősíti a haját és növeli az egyes hajszálak átmérőjét. Közvetlenül behatol a hajba, növeli a hajlékonyságát és teljességét, és erősíti a hajat a gyökereken. Ez növeli a térfogatukat, és nem terheli a hajat.

Nioxin Ajándékcsomag  festett kissé vékonyodó hajra System 5-21%
6 090 Ft 4 810 Ft

Kiárusítás

A készlet tartalmazza:

Tisztító sampon festett, enyhén vékonyodó hajrendszerhez 5 (Shampoo Color Save) 150ml Revitalizáló kondicionáló kémiailag kezelt, enyhén vékonyodó hajrendszerhez 5 150ml A festett, enyhén vékonyodó rendszer gondozása 5 50 ml haj .

Nioxin Hajápoló szett lágy és kissé vékonyodó hajra System 1-21%
6 780 Ft 5 350 Ft

Kiárusítás

A készlet tartalmazza:

Sampon finom haja kissé elvékonyodása jellege System 1 (arctisztító Fine Hair Alap Vékony látszó) 150 ml
Skin revitalizáló finom természetes haj elvékonyodása kissé System 1 (Revitaliser fejbőrre sampon Fine Hair Alap Vékony látszó) 150 ml
Hair fejbőr kezelő System 1

Nioxin System 2 (Conditioner System 2 )
4 620 Ft

A finom kondicionálóval a hajhígító vastagabb megjelenést kölcsönöz. Javítja a fejbőr egészséges megjelenését, és megvédi a hajat a leeséstől.

Nioxin System 3 hajápoló ajándékcsomag festett hajra
6 800 Ft

A készlet tartalmaz:

Tisztító sampon System 3 (Tisztító sampon) 150 ml Fejbőr-terápia revitalizáló kondicionáló System 3 (fejbőrápoló revitalizáló kondicionáló) 150 ml Hajbőr és Hair Treatment System 3 (fejbőr és Hair Treatment ) 50 ml .

Nioxin System 3 (Shampoo Cleanser System 3 ) Finom színű, vékony haj
4 670 Ft

System 3 (tiszta, finom Hair normál és vékony megjelenésű, kémiailag kezelt tisztítószer) tisztítja a zsírral eltömődött tüszőket, zsírsavakat és eltávolítja a felesleges szennyeződéseket a fejbőrről. A tisztítás és a haj ugyanakkor erősebb megjelenést kap. .

Nioxin System 4 ajándékcsomag vékonyszálú, erőteljesen ritkuló hajra
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A készlet tartalmaz:

Finom sampon színezék sampon System 4 (Color Save Shampoo) 150 ml Skin revitalizáló finom színű jelentősen ritkuló haj System 4 (Revitaliser fejbőrre sampon Fine Hair észrevehető elvékonyodása vegyszerrel kezelt) 150 ml A kúra finom színű jelentősen ritkuló haj System 4 (fe

Nioxin System 4 (Conditioner System 4 )
5 190 Ft

Scalp revitalizáló balzsam Finom hajra cserélhető, hígítású, kémiailag kezelt rendszer A 4 regeneráló kondicionáló segíti a rugalmasság enyhítését és a kiegyensúlyozott hidratálást a mérsékelten vékonyabb hajra.

Nioxin System 4 hajápoló ajándékcsomag festett és ritkuló hajra
13 900 Ft

A készlet tartalmaz:

Finom szín sampon System 4 (Color Save Shampoo) 300 ml Revitalizáló kondicionáló színes hajsavas System 4 (kondicionáló szín mentése) 300 ml A kúra finom színű jelentősen ritkuló haj System 4 (fejbőr kezelés Color Save) 100 ml .

Nioxin System 5 hajápoló ajándékcsomag vegyi anyagokkal kezelt hajra
13 900 Ft

A készlet tartalmaz:

Hidratáló sampon kémiailag kezelt hajrendszerhez System 5 (Tisztító sampon) 300 ml Kondicionáló kondicionáló hidratáló kondicionáló System 5 (fejbőrápoló revitalizáló kondicionáló) 300 ml Kémiailag kezelt hajrendszer System 5 gondozása (fejbőr és Hair Treatment ) 100 ml .

Nioxin Száraz sampon Instant Fullness sampon (Dry Cleanser)
2 400 Ft

Újdonság

Az Instant Fullness  száraz sampon minden típusú hajra alkalmas, beleértve a gyenge, a vékony hajszálakat. A sampon alkalmazásával a tiszta haj érzését tapasztalhatja meg anélkül, hogy meg kellene mosnia haját. Ráadásul volumennövelő és friss hajkoronát eredményez.

Nioxin (Thickening Gel) 140 ml
3 890 Ft 3 820 Ft

Az egyedi gél erősíti a hajszálakat, és a speciális polimereknek köszönhetően növeli a haj átmérőjét. A hajad vastagabb és erősebb lesz. A gél alkalmas rövid és közepes hosszúságú hajra.