-23%
Nivona CafeRomatica NICR 520
34x

Nivona CafeRomatica NICR 520

215 990 Ft
164 990 Ft
Ingyen szállítás
Akció

Szereted a minőségi kávét a kávézóból? Ebben az esetben a NIVONA NICR 520 kávéfőző tökéletes választás számodra. Akár otthon vagy az irodában, segítségével egyszerűen elkészítheted a legjobb minőségű kávét, mint egy igazi barista. A bónusz a frissen őrölt és főzött kávé ellenállhatatlan illata, amely betölti az egész teret. Nem csak eszpresszót készíthetsz, hanem tejes specialitásokat is a cappuccino-tól a latte macchiato-ig. Kényeztesd magad a kávé tökéletes ízével, az egyszerű kezeléssel és a német minőséggel!

Forgalmazó: MALL
-10%
Nivona NICR 759
9x

Nivona NICR 759

293 990 Ft
263 990 Ft
Ingyen szállítás

Automata kávéfőző csendesebb őrlővel és új előlapokkal. Nivona CafeRomatica NICR 759 színes kijelzővel rendelkezik, ami megkönnyíti a kezelését. Aroma Balance Rendszer, három aromatikus profittal, garantálja a maximális aromát és az ideális extrahálási mértéket. A kávéfőzőhöz Bluetooth segítségével csatlakoztathatod az okostelefonodat.

Forgalmazó: MALL
-19%
Nivona NIRT 701 Tisztító Tabletta
10x

Nivona NIRT 701 Tisztító Tabletta

5 690 Ft
4 590 Ft

Nivona NIRT 701 tisztító tabletta professzionális gondozást és karbantartást biztosít, segít megőrizni kávéfőzője állapotát. Az ápolás és higiénia a legmagasabb szintet garantált. A tabletta hosszú ideig védelmet nyújt Nivona készülékének. Jól oldja a készülékben lerakódott szennyeződéseket (még a zsírt is), és rendszeres használatával garantálja a készülék kifogásolhatatlan állapotát.

Forgalmazó: MALL
Nivona NICC 705 Tisztító folyadék tejhabosítóhoz
6x

Nivona NICC 705 Tisztító folyadék tejhabosítóhoz

4 590 Ft

A Nivona NICC 705 egy tisztító és ápoló folyadék tejhabosító eszközökhöz. Megbírkózik minden lerakódott szennyeződéssel , zsírral. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, így egészség- és környezetbarát választás is egyben.

Forgalmazó: MALL
-5%
Nivona CafeRomatica 1030 Kávéfőző

Nivona CafeRomatica 1030 Kávéfőző

736 990 Ft
695 990 Ft
Ingyen szállítás

Nivona CafeRomatica 1030 Kávéfőző élmény lesz ezentúl minden reggeli ébresztő és délutáni kávészünet. A minőgi kávéfőző okostelefonról és tabletről is vezérelhető, így rendkívül kényelmes és egyszerű megoldás. One Touch tejtartályának köszönhetően egy pillanat alatt készíthető ínycsiklandó Capuccino, Latte Macchiato és hasonló kávékülönlegességek. A digitális kezelőfelület segítségével egyszerűen személyre szabhatja a kávé hőmérsékletét és erősségét, illetve egyedi recepteket is beállíthat. Víztartály kapacitása maximálisan 3,5 liter, így családi és irodai használatra is kiválóan alkalmas. A jellemzői közé tartozik az automatikus szintérzékelők és kávébab figyelő szenzorok, valamint fűthető csészetartó, amely a kívánt időtartamig forrón tartja a kávét. Energiatakarékos ECO móddal és öntisztító rendszerrel is rendelkezik. Különösen halk, szinte zajmentes őrlő jellemzi. Modern, stílusos dizájnnal rendelkezik. Rozsdamentes acélból készült alumínium előlapja kiváló minőséget sugall.

Forgalmazó: MALL
-7%
Nivona CafeRomatica NICR 859 Kávéfőző
2x

Nivona CafeRomatica NICR 859 Kávéfőző

491 990 Ft
456 990 Ft
Ingyen szállítás

Nivona CafeRomatica 859 Automata kávéfőző kényelmes, könnyen kezelhető és olvasható kijelzővel rendelkezik. Rendkívül csendes működésű, gyors beüzemelésű készülék, rozsdamentes acél borítása rendkívül elegánssá, emellett ellenállóvá is teszi. Vízkő elleni funkcióval ellátott, így biztonságban és hosszú távon használható.

Forgalmazó: MALL