Nivona CafeRomatica NICR 520
215 990 Ft
+ ingyen szállítás

Szereted a minőségi kávét a kávézóból? Ebben az esetben a NIVONA NICR 520 kávéfőző tökéletes választás számodra. Akár otthon vagy az irodában, segítségével egyszerűen elkészítheted a legjobb minőségű kávét, mint egy igazi barista. A bónusz a frissen őrölt és főzött kávé ellenállhatatlan illata, amely betölti az egész teret. Nem csak eszpresszót készíthetsz, hanem tejes specialitásokat is a cappuccino-tól a latte macchiato-ig. Kényeztesd magad a kávé tökéletes ízével, az egyszerű kezeléssel és a német minőséggel!


Nivona NICT500 Termo tejhűtő
16 990 Ft

A Nivona NICT 500 Termo tejhűtő segítségével hidegen tarthatja a tejet hosszú időn keresztül. A tejhűtő praktikus kiegészítője minden NIVONA kávéfőzőnek. Űrtartalma 500 ml. Segítségével kiváló minőségű tejhabot is készíthet akár.


Nivona NIRF 700

Nivona NIRF 700

Értékelés: 5
5 190 Ft

Szűrők friss vízhez NIRF 700. Speciális szűrők a NIVONA automata kávéfőzők számára. Ezek szűrők használata (és azok szabályos cseréje) lehetővé teszi a vízkő lényegesen ritkább eltávolítását.


Nivona NIRK 703 Vízkőtelenítő
4 500 Ft

3 790 Ft

NIVONA NIRK 703 speciális, vízkőtelenítő folyadékot egyedileg a Nivona kávéfőzőkhöz fejlesztették. Magabiztosan távolítja el a vízkövet anélkül, hogy a készülék belsejét rongálná. Nem hagy hátra semmilyen szennyeződést. Rendszeres vízkőtelenítéssel megőrizhető a kávéfőző állapota, és javíthatja a kávé ízét


Nivona NIRT 701 Tisztító  Tabletta
3 790 Ft

Nivona NIRT 701 tisztító tabletta professzionális gondozást és karbantartást biztosít, segít megőrizni kávéfőzője állapotát. Az ápolás és higiénia a legmagasabb szintet garantált. A tabletta hosszú ideig védelmet nyújt Nivona készülékének. Jól oldja a készülékben lerakódott szennyeződéseket (még a zsírt is), és rendszeres használatával garantálja a készülék kifogásolhatatlan állapotát.


Nivona CafeRomatica NICR 859 Kávéfőző
456 990 Ft

Nivona CafeRomatica 859 Automata kávéfőző kényelmes, könnyen kezelhető és olvasható kijelzővel rendelkezik. Rendkívül csendes működésű, gyors beüzemelésű készülék, rozsdamentes acél borítása rendkívül elegánssá, emellett ellenállóvá is teszi. Vízkő elleni funkcióval ellátott, így biztonságban és hosszú távon használható.


Nivona NICC 705 Tisztító folyadék tejhabosítóhoz
4 390 Ft

A Nivona NICC 705 egy tisztító és ápoló folyadék tejhabosító eszközökhöz. Megbírkózik minden lerakódott szennyeződéssel , zsírral. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, így egészség- és környezetbarát választás is egyben.