Nivona CafeRomatica NICR 859 Kávéfőző
456 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nivona CafeRomatica 859 Automata kávéfőző kényelmes, könnyen kezelhető és olvasható kijelzővel rendelkezik. Rendkívül csendes működésű, gyors beüzemelésű készülék, rozsdamentes acél borítása rendkívül elegánssá, emellett ellenállóvá is teszi. Vízkő elleni funkcióval ellátott, így biztonságban és hosszú távon használható.

Nivona CafeRomatica NICR 520

Nivona CafeRomatica NICR 520

Értékelés: 4,8
149 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szereted a minőségi kávét a kávézóból? Ebben az esetben a NIVONA NICR 520 kávéfőző tökéletes választás számodra. Akár otthon vagy az irodában, segítségével egyszerűen elkészítheted a legjobb minőségű kávét, mint egy igazi barista. A bónusz a frissen őrölt és főzött kávé ellenállhatatlan illata, amely betölti az egész teret. Nem csak eszpresszót készíthetsz, hanem tejes specialitásokat is a cappuccino-tól a latte macchiato-ig. Kényeztesd magad a kávé tökéletes ízével, az egyszerű kezeléssel és a német minőséggel!

Nivona NICR 759

Nivona NICR 759

Értékelés: 5
256 990 Ft

Automata kávéfőző csendesebb őrlővel és új előlapokkal. Nivona CafeRomatica NICR 759 színes kijelzővel rendelkezik, ami megkönnyíti a kezelését. Aroma Balance Rendszer, három aromatikus profittal, garantálja a maximális aromát és az ideális extrahálási mértéket. A kávéfőzőhöz Bluetooth segítségével csatlakoztathatod az okostelefonodat.

Nivona NICO 100 MilkCooler

Nivona NICO 100 MilkCooler

Értékelés: 5
65 490 Ft
+ ingyen szállítás

tejhűtő legfeljebb 1 liter tejet tart optimális hidegben. A NIVONA NICO 100 MilkCooler matt fekete megfelel minden NIVONA kávéfőzőhöz. A tejet a szobahőmérsékletnél 20 °C-kal hűvösebb hőmérsékleten tartja. Csatlakozó tömlőkkel szállítva.

Nivona CafeRomatica 1030 Kávéfőző
683 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nivona CafeRomatica 1030 Kávéfőző élmény lesz ezentúl minden reggeli ébresztő és délutáni kávészünet. A minőgi kávéfőző okostelefonról és tabletről is vezérelhető, így rendkívül kényelmes és egyszerű megoldás. One Touch tejtartályának köszönhetően egy pillanat alatt készíthető ínycsiklandó Capuccino, Latte Macchiato és hasonló kávékülönlegességek. A digitális kezelőfelület segítségével egyszerűen személyre szabhatja a kávé hőmérsékletét és erősségét, illetve egyedi recepteket is beállíthat. Víztartály kapacitása maximálisan 3,5 liter, így családi és irodai használatra is kiválóan alkalmas. A jellemzői közé tartozik az automatikus szintérzékelők és kávébab figyelő szenzorok, valamint fűthető csészetartó, amely a kívánt időtartamig forrón tartja a kávét. Energiatakarékos ECO móddal és öntisztító rendszerrel is rendelkezik. Különösen halk, szinte zajmentes őrlő jellemzi. Modern, stílusos dizájnnal rendelkezik. Rozsdamentes acélból készült alumínium előlapja kiváló minőséget sugall.

Nivona NICT500 Termo tejhűtő
16 990 Ft

2 év garancia

A Nivona NICT 500 Termo tejhűtő segítségével hidegen tarthatja a tejet hosszú időn keresztül. A tejhűtő praktikus kiegészítője minden NIVONA kávéfőzőnek. Űrtartalma 500 ml. Segítségével kiváló minőségű tejhabot is készíthet akár.

Nivona NICC 705 Tisztító folyadék tejhabosítóhoz
4 390 Ft

2 év garancia

A Nivona NICC 705 egy tisztító és ápoló folyadék tejhabosító eszközökhöz. Megbírkózik minden lerakódott szennyeződéssel , zsírral. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, így egészség- és környezetbarát választás is egyben.

Nivona NIRT 701 Tisztító Tabletta
5 290 Ft

Nivona NIRT 701 tisztító tabletta professzionális gondozást és karbantartást biztosít, segít megőrizni kávéfőzője állapotát. Az ápolás és higiénia a legmagasabb szintet garantált. A tabletta hosszú ideig védelmet nyújt Nivona készülékének. Jól oldja a készülékben lerakódott szennyeződéseket (még a zsírt is), és rendszeres használatával garantálja a készülék kifogásolhatatlan állapotát.

Nivona CafeRomatica NICR 842
380 990 Ft
+ ingyen szállítás

Automatikus Eszpresszó NIVONA CafeRomatica NICR 842, stílusos csésze megvilágítással a vizuális effektus érdekében. Színes TFT kijelző, két állítható menü megjelenítési mérettel.

Nivona CafeRomatica NICR 841
349 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Automatikus eszpresszó NIVONA CafeRomatica NICR 841 a kényelmes és egyszerű kezelhetőségért az olvasható kijelzőnek köszönhetően. A matt fekete felületkezelésével minden konyha stílusos és elegáns kiegészítője lesz.