NORDline RT 78L7
245 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

78 l űrtartalmú asztali hűtővitrin ezüst színben, amely alkalmas pulton történő elhelyezésre. A Nordline RT 78L7 vitrin 3 állítható polcot és dupla hőszigetelt üveget tartalmaz. Továbbá, automatikus leolvasztás funkciójával, légkeringetéses hűtéssel és energiatakarékos LED világítással is el van látva.

NORDline ARC 100R hűtővitrin
262 990 Ft

2 év garancia

Asztali üveges vitrin nemesacél és fekete változatban, desszertek, sütemények, szendvicsek és egyéb finomságok kiállítására. A Nordline ARC 100R vitrin három állítható polccal és hőszigetelt üveggel, automatikusan záródó ajtóval, valamint az oldalain energiatakarékos LED égőkkel van ellátva.

NORDline RT 78L Hűtővitrin
199 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Nordline RT 78L Hűtővitrin modern formavilággal rendelkezik, a hőmérsékletet pedig egy digitális kijelzőn mutatja. A levegőt keringetve hűti a légteret és ellátták automata olvasztó funkcióval is. A hőmérséklet egyenletességét a digitális termosztát szabályozza.

NORDline RTW 201 hűtővitrin
414 990 Ft

100 l űrtartalmú pulti hűtővitrin nemesacél és fekete változatban, desszertek, sütemények, szendvicsek és egyéb finomságok kiállítására alkalmas. Nordline RTW 201 vitrin hátsó tolóajtóval és elülső domború üveggel, továbbá LED világítással is el van látva, amely lehetővé teszi a kiállított finomságok tökéletes megvilágítását.