Nutrican Kitten Macskatáp, 10 kg
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nutrican Kitten Macskatáp, 10 kg ízletes csirkehússal és heringgel a kiscicák számára. Extra adag energiára, fehérjékre, valamint vitaminokra és ásványi anyagokra van szükségük a kiscicáknak. A macsaktápban lévő alapvető vitaminok, aminosavak és omega-3 zsírsavak biztosítják a kiegyensúlyozott táplálkozást, a növekedést, valamint az egészséges emésztés fenntartását.

Nutrican Junior Kutyatáp, 15 kg
9 590 Ft

Nutrican Junior Kutyatáp, 15 kg a fiatal kis- és közepes termetű kutyák számára fejlesztették ki hidegen sajtolt heringolajjal és kiváló minőségű csirkehússal. Alapvető vitaminok és aminosavak biztosítják az izmok fejlődését.

Nutrican Junior Large Kutyatáp, 15 kg
8 990 Ft

Nutrican Junior Large Kutyatáp, 15 kg a nagytestű kölyök és fiatal kutyák számára lett speciálisan kifejlesztve. Hidegen sajtolt heringolajjal és kiváló minőségű csirkehússal. Alapvető vitaminok és aminosavak biztosítják az izmok fejlődését.

Nutrican Sensitive Kutyatáp, 15 kg
9 490 Ft

A Nutrican Sensitive Kutyatáp, 15 kg, felnőtt, érzékeny kutyák számára ideális diétás eledel. Ételérzékenységben szenvedő kutyák számára ideális táplálék. A hozzáadott hidegen sajtolt heringolaj hozzájárul a fényes és egészséges szőrzet megtartásához. Az alapvető vitaminok, aminosavak és omega-3 zsírsavak biztosítják a kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint az egészséges emésztés fenntartását.

Nutrican Junior 15 kg + 2 kg
9 590 Ft

A teljes takarmányú chondoprotektív szereket és omega-3 zsírsavakat tartalmaz a porc megfelelő fejlődésének biztosítása érdekében. Vitaminokat és hidegen sajtolt heringolajat tartalmaz. A Nutrican Junior 15 kg + 2 kg kis- és közepes fajtájú kutyák kölyökkutyái számára alkalmas.

Nutrican Junior Large 15 kg + 2 kg
9 590 Ft

A teljes takarmányú chondoprotektív szereket és omega-3 zsírsavakat tartalmaz a porc megfelelő fejlődésének biztosítása érdekében. Vitaminokat és hidegen sajtolt heringolajat tartalmaz. A Nutrican Junior nagy 15 kg + 2 kg nagy és óriási fajtákhoz alkalmas.

Nutrican Sterilized Macskatáp, 10 kg
7 290 Ft

Nutrican Sterilized Macskatáp, 10 kg, az ivartalanított macskák számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, ízletes csirke- és pulykahússal. A kiegyensúlyozott ásványianyag tartalomnak köszönhetően megőrzi a húgyutak egészségét. A macskatápban lévő alapvető vitaminok, aminosavak és omega-3 zsírsavak biztosítják a kiegyensúlyozott táplálkozást, a növekedést, valamint az egészséges emésztés fenntartását.

Nutrican Adult Macskatáp, 10 kg
8 490 Ft

A Nutrican Adult Macskatáp, 10 kg a felnőtt macskák számára kifejlesztett, csirke- és kacsahússal. A magas fehérjetartalomnak köszönhetően elősegíti a helyes bélműködést. A macskatápban lévő alapvető vitaminok, aminosavak és omega-3 zsírsavak biztosítják a kiegyensúlyozott táplálkozást, a növekedést, valamint az egészséges emésztés fenntartását.

Nutrican Sausage Chicken 12x800 g
5 190 Ft 432,50 Ft/darab

Kutyaszalámi heringolajjal dúsított, amely gyönyörű szőrzetet, egészséges szívet biztosít, az oregánó pedig támogatja az emésztést. Tengeri moszatot tartalmaz, amely prebiotikumok, ásványi anyagok és enzimek forrása. Nutrican Sausage Chicken 12×800 g megfelelő táp a hosszú távú egészség és kondíció fenntartásához.

Nutrican Sausage Chicken & Beef 12x800 g
5 190 Ft 432,50 Ft/darab

Kutyaszalámi heringolajjal dúsított, amely gyönyörű szőrzetet, egészséges szívet biztosít, a rozmaring pedig támogatja az emésztést. Tengeri moszatot tartalmaz, amely prebiotikumok, ásványi anyagok és enzimek forrása. Nutrican Sausage Chicken & Beef 12×800 g megfelelő táp a hosszú távú egészség és kondíció fenntartásához.

Nutrican Sausage Chicken & Salmon 12x800 g
4 490 Ft 374,17 Ft/darab

Kutyaszalámi heringolajjal dúsított, amely gyönyörű szőrzetet, egészséges szívet biztosít, a kakukkfű pedig támogatja az emésztést. Tengeri moszatot tartalmaz, amely prebiotikumok, ásványi anyagok és enzimek forrása. Nutrican Sausage Chicken & Salmon 12×800 g megfelelő táp a hosszú távú egészség és kondíció fenntartásához.

Nutrican Senior & Light 15 kg + 2 kg
8 790 Ft

A teljes takarmány chondoprotektív szereket és omega-3 zsírsavakat tartalmaz a porc megfelelő fejlődésének biztosítása érdekében. Vitaminokat és hidegen sajtolt heringolajat tartalmaz. A Nutrican Senior & Light 15 kg + 2 kg idősebb és túlsúlyos kutyáknak megfelelő.

Nutrican with Sensitive 15 kg + 2 kg
10 990 Ft

A teljes takarmány chondoprotektív szereket és omega-3 zsírsavakat tartalmaz a porc megfelelő fejlődésének biztosítása érdekében. Vitaminokat és hidegen sajtolt heringolajat tartalmaz. Nutrican with Sensitive 15 kg + 2 kg-os alkalmas érzékeny emésztéssel vagy allergiával küzdő kutyáknak.