Nutrihorse Chondro Étrendkiegészítő tabletta lovaknak, 1 kg
11 990 Ft

Nutrihorse Chondro tabletta speciális étrendkiegészítő lovaknak. Ideális választás ínszalag sérülése, egyéb ízületi problémák esetén, a regeneráció megsegítése céljából. Könnyen felszívódik és beépül a porcokba, növeli az ínszalagok rugalmasságát. Glükózamin-szulfátot tartalmaz, melynek gyulladásgátló hatása van, így megkönnyíti a sérült szövetek gyors gyógyulását.

Nutrihorse Biotin lovaknak, 3 kg
9 290 Ft

Nutrihorse Biotin elengedhetetlen étrendkiegészítő lovunknak, az egészséges paták érdekében. Segíti a megfelelő növekedést és pataszerkezet kialakulását. Hármas összetevője (biotin, cink és DL-metionin) gondoskodik lováról.

Nutrihorse Lenolaj, 1000 ml

Nutrihorse Lenolaj, 1000 ml

Értékelés: 5
3 590 Ft

Nutrihorse Lenolaj kiváló étrendkiegészító minden lónak, kortól, fajtától és igénybevételtől függetlenül. A lenolaj kiváló omega-3 és omega-6 zsírsav forrás, melyek támogatják az immunrendszert, erősítik a szivet. Segít a megfelelő emésztésben és egészséges, fényes szőrzetet eredményez.

Nutrihorse Standard Étrendkiegészítő lovaknak, 10 kg
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nutrihorse Standard egy általános étrendkiegészítő lovaknak. Minden alapvető ásványi anyagot, mikroelemet és vitamint tartalmaz, mely alapvetően szükséges hátasa számára. L-lizinnel, mely lehetővé teszi a fehérje könnyebb felhasználását a takarmányból. Ideális alacsony aktivitású, pihenőn lévő lovaknak, terhelés előtt.

Nutrihorse Biotin lovaknak, 1 kg
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nutrihorse Biotin elengedhetetlen étrendkiegészítő lovunknak, az egészséges paták érdekében. Segíti a megfelelő növekedést és pataszerkezet kialakulását. Hármas összetevője (biotin, cink és DL-metionin) gondoskodik lováról.

Nutrihorse Chondro pulvis Étrendkiegészító lovak, 1 kg
8 990 Ft

Nutrihorse Chondro Pulvis speciális étrendkiegészítő lovaknak. Ideális választás ínszalag sérülése, egyéb ízületi problémák esetén, a regeneráció megsegítése céljából. Könnyen felszívódik és beépül a porcokba, növeli az ínszalagok rugalmasságát. Glükózamin-szulfátot tartalmaz, melynek gyulladásgátló hatása van, így megkönnyíti a sérült szövetek gyors gyógyulását.,

Nutrihorse Stop Toxin Étrendkiegészítő lovaknak, 1 kg
5 590 Ft

Nutrihorse Stop Toxin egy hasznos étrendkiegészítő lovaknak. Összetevőinek köszönhetően elnyomja a káros hatásokat, melyek esetleg a kevésbé jó minőségű szénával vagy szalmával jutottak lova szervezetébe (pl. gombák, méreganyagok). Gyógynövényekkel, melyek segítenek a kólika elkerülésében is.

Nutrihorse C-vitamin lovaknak, 3 kg
8 490 Ft

Ahogy az embereknek, úgy kedvenceinknek is rendkívül fontos a megfelelő C-vitamin pótlás. A Nutrihorse C-vitamin lovaknak készült, vízben oldódó koncentrátum, így könnyen adagolhatjuk lovunknak. Elősegíti és megerősíti az immunitást, támogatja a sebgyógyulást, az új csontszövet létrehozását és az ízületek egészségét is.

Nutrihorse Chondro Plus Étrendkiegészítő lovaknak, 1 kg
11 990 Ft

Nutrihorse Chondro Plus speciális étrendkiegészítő lovaknak. Ideális választás ínszalag sérülése, egyéb ízületi problémák esetén, a regeneráció megsegítése céljából. Könnyen felszívódik és beépül a porcokba, növeli az ínszalagok rugalmasságát. Glükózamin-szulfátot tartalmaz, melynek gyulladásgátló hatása van, így megkönnyíti a sérült szövetek gyors gyógyulását.

Nutrihorse Gelatin Étrendkiegészítő lovaknak, 3 kg
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nutrihorse Gelatin Étrendkiegészítő ajánlott bármely lófajtáknak, igénybevételtől és kortól függetlenül. A **kollagén hidrolizátummal készült étrendkiegészítő beépül a ló szervezetébe, védi az ízületeket és inakat, a lábszerkezet megóvása érdekében. Sportlovaknak a megnövekedett igénybevétel miatt, idősebb lovaknak pedig az egészséges mozgás fenntartásáért ajánlott.

Nutrihorse Repro Étrendkiegészítő lovaknak, 1 kg
4 590 Ft

Nutrihorse Repro Étrendkiegészítő ideális választás ellés előtt álló kancáknak. Magas béta-karotin és E-vitamin tartalmának köszönhetően támogatja a termékenységet és segíti a kanca lemerülő szervezetét vemhesség alatt is. Már a vemhesség utolsó harmadában is adható.

Nutrihorse Sport Étrendkiegészítő lovaknak, 5 kg
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nutrihorse Sport Étrendkiegészítő ideális azon lovaknak, akik versenyzés alatt állnak. Segít pótolni a nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat. Védi az izomsejteket, omega-3 zsírsavat tartalmaz, javítja az általános egészségi állapotot és immunitást.

Nutrihorse AMINO Vitamin, 1000 ml
3 590 Ft

Nutrihorse AMINO azokat a vitaminokat és aminosavakat hivatott pótolni, melyeket a ló stressz vagy fokozott munkavégzés miatt elvesztett. Kiváló választás, ha olyan étrendkiegészítőt szeretnénk lovunk számára, amely segít az energiapótlásban és a stressz csökkentésében. Összetevői támogatják a szervezetet és segítenek regenerálni azt.