Nuxe Bőrfeszesítő testápoló krém (Fondant Firming Cream) 200 ml
10 330 Ft 8 010 Ft

Body krémet Nuxe kettős hatása van: feszesítő, fiatalító. Kellemes textúrája gyorsan felszívódik, így ideális a hatékony masszázs a problémás területeken, mint a csípő, a has és így tovább. 2 szabadalmaztatott technológia! Alkalmas minden bőrtípusra.

Nuxe Reve de Miel (Hand and Nail Cream)
2 280 Ft

Az Instant Reve de Miel krém tökéletesen frissíti és táplálja a száraz és repedt kezeket és körmöket. Adj tökéletes pillantást a kezére!.

Nuxe Reve de Miel tápláló ajakbalzsam (Ultra-Nourishing Lip Balm) 15 ml
3 700 Ft 3 440 Ft

Tápláló ajakbalzsam a száraz és berepedezett ajkak ápolására – a Nuxe márka legnépszerűbb termékének egyike (minden 28 másodpercben egy darab eladásra kerül). Kellemes textúra, tápláló összetevőkkel. Ideális a száraz és berepedezett ajkak mindennapi ápolására.

Nuxe Tusfürdő zselé test (Fondant tusfürdő) 200 ml
2 650 Ft 2 130 Ft

A luxus tusfürdő gently tisztítja a bőrt a nem kívánt szárítás nélkül. Előnyök hidratálnak és frissítik a nap folyamán. Lenyűgözni fog egy kellemes illat, amely megnyugtatja az érzékeit.

Nuxe (After-Sun Hair & Body Shampoo) 200 ml
3 030 Ft 2 650 Ft

A Sun Tan & Shampoo olyan termék, amely finoman megtisztítja a hajat a fejbőr szárítása nélkül. A haj sima és fényes. Szintén arra szolgál, hogy napozás után az egész test bőrét mossa. Parabénektől és szulfátoktól mentes, és biológiailag lebomló összetételű.

Nuxe Ásványi dezodor labda (tartós, dezodor) 50 ml
3 090 Ft 2 960 Ft

Az első ásványi dezodor származó Nuxe amely hosszantartó védelmet biztosít minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny. Meg lehet alkalmazni a frissen borotvált bőrt. Kellemes illatú.

Nuxe ( Clarifying Cream-Mask) 50 ml
5 550 Ft 5 260 Ft

Nuxe Sensitive Skin tisztító Nuxe alaposan megtisztítja a bőrt és eltávolítja az összes hiányosságot és szennyeződést. Ez a krémes maszk segít a bőr természetes tisztító folyamatainak elindításában, és sima, puha és bőrmentes. Nyugtatja az érzékeny bőrt és meghúzza a pórusokat.

Nuxe Creme Fraiche De Beauté (48 HR Moisture SOS Rescue Mask) 50 ml
5 160 Ft 4 910 Ft

Hidratáló maszk minden bőrtípusra A Nuxe márkájú Creme Fraiche De Beauté Nuxe hidratálja és intenzíven táplálja a bőrt. Ez selymesen puha és vitalitással teli. Kezelje a fáradt bőrt a szükséges hidratálással és ápolással, mint a szalonban.

Nuxe Creme Fraiche De Beauté (48HR Moisturising Cream)
7 380 Ft 6 680 Ft

Creme Fraiche De Beauté Creme Fraiche De Beauté a Nuxe intenzíven hidratálja és ápolja a bőrt. Megvédi a bőrt a külső káros hatásoktól, puhaságot biztosít és nem comedogén – nem zárja el a pórusokat. Az eredmény egy táplált, regenerált bőr, amely tele van vitalitással.

Nuxe Creme Fraiche De Beauté (48HR Moisturising Rich Cream)
7 530 Ft 6 450 Ft

A Nuxe Creme Fraiche De Beauté intenzíven hidratálja és ápolja a bőr hidratáló tápláló krémét száraz és nagyon száraz bőrre. Megvédi a bőrt a külső káros hatásoktól, puhaságot biztosít és nem comedogén – nem zárja el a pórusokat. Az eredmény egy táplált, regenerált bőr, amely tele van vitalitással.

Nuxe Gyengéd hámlasztó gél (Gentle Exfoliating Gel) 75 ml
5 010 Ft 4 020 Ft

Gyengéd hámlasztó gél gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, tisztítja alaposan és kisimítja a bőrt. Ez tartalmaz 100% -ban növényi hámlasztó összetevőket, amelyek drámaian javítja a bőr minőségét, így különösen alkalmas az érzékeny bőrt.

Nuxe (Long-Lasting Deodorant) 2 x 50 ml
5 040 Ft 4 790 Ft

Kedvezményes dux-dezodorok a Nuxe . Nuxe első ásványi dezodorja tartós védelmet nyújt minden bőrtípusra, ideértve az érzékeny bőrt is. Frissen borotvált bőrre is felvihető. Kellemes parfüm.