NYX Buffing ecset kerek szemhéjfesték ecset-29%
4 140 Ft 2 910 Ft

Kiárusítás

A Buffing Brush tökéletesen illeszkedik a szemhéjba, így Ön mindent megtesz, hogy az árnyékot a szemére alkalmazza. Szintetikus, selymes puha sörtékből készül. A kefe ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely maximális kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosít.

NYX Define & (Powder Foundation) 9,5 g-26%
2 680 Ft 1 960 Ft

Akció

A NYX por smink meghatározása és finomítása tökéletesen fedi le a természetes hatású és gyöngyös érintésű bőrhiányokat. Egész nap a bőrön tart és könnyen alkalmazható.

NYX (Finishing Powder) Nofilter 9,6 g-43%
3 340 Ft 1 880 Ft

Akció

Nincs szűrőbefúvó por – egy szuper hízelgő por, amely a bőre lágy fókuszos megjelenést biztosít a kedvenc fotószűrő használata nélkül.

NYX Kefe Részletek Dual Fiber Shading Brush-43%
4 140 Ft 2 340 Ft

Kiárusítás

Részletek A kefe Dual Fiber Shading Brush a NYX Professional sminkből rövidebb, kettős rostokkal, de rugalmas. Ez az ecset ideális árnyékolt szemhéjfesték létrehozására fokozatos árnyékvesztéssel. Ezt különösen füstös smink létrehozásakor használhatja. A selymes finom sörték könnyen kezelhető.

NYX Kúpos egész árnyék ecset-29%
4 140 Ft 2 910 Ft

Kiárusítás

A NYaper kúpos teljes árnyékkefe nem hagyható ki az alapvető szem sminkberendezésekben. Az árnyékokat könnyű alkalmazni, és a rétegek tökéletesek. Szintetikus, selymes puha sörtékből készül. A kefe ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely maximális kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosít.

NYX Kúpos porkefe-25%
4 250 Ft 3 150 Ft

Akció

A NYaper kúpos porkefe kefe bolyhos sörtékkel rendelkezik, amelyek könnyen eltávolíthatják a felesleges port, és árnyékolhatják vagy fényesítik az arcod tetejét. Szintetikus, selymes puha sörtékből készül.

NYX Maradj matt, de nem sima (Powder Foundation) 7,5 g
3 820 Ft 3 060 Ft

A Stay Matte, de a Flat nem a természetes Matt matt felületet nyújtja. Tökéletesen lefedi az összes bőrhibát, és egységesíti a bőrszínt. Ha természetesen hibátlan és minimális erőfeszítéssel szeretné megnézni ezt a sminket.

NYX Ovális kefe por Light porpor-20%
4 830 Ft 3 830 Ft

Kiárusítás

Light púderkefe alkalmas kompakt és ömlesztett porokhoz is. Ez a kefe szintetikus sörtékből készült, selymes sima. Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely maximális kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosít.

NYX Precíziós ecset kerek szemhéjfesték ecset
3 400 Ft 2 720 Ft

A Precision Brush Round Eyeshadow ecset pontosan ott van, ahol szüksége van rá. Ez segít a legpontosabb részletek megalkotásában – kiemelve a szem sarkát, kiemelve a szemöldök körüli orbitális íveket, enyhén elhomályosítva a vonalat vagy éles ajakszéleket.

NYX Prime & Conceal kefe korrektor kefe-43%
4 550 Ft 2 570 Ft

Kiárusítás

A Prime & Conceal Brush kétféle szálfajtával készült, a krémalap könnyű szemhéjfesték vagy rejtegető alkalmazásához. Szintetikus, selymes puha sörtékből készül. A kefe ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely maximális kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosít.

NYX Professional smink ( Slim Lip Liner) 1,04 g
1 390 Ft 700 Ft

A LipX smink Professional smink Slim ajkak az NYX segítségével segít meghatározni az ajakvázakat és megakadályozni a rúzs terjedését. Ő is törődik az ajkával a kókuszolajjal, amely táplálja és védi az ajkát. Tartós, mindennapi viseletre alkalmas.

NYX Smink ecset Dual Fiber Setting ecset-36%
4 140 Ft 2 630 Ft

Kiárusítás

Make-up kefe Dual Fiber Setting kefe kétféle rostból készül, amely ésszerű mennyiségű port biztosít a smink tökéletes befejezéséhez. A selymes finom sörték könnyen kezelhető. Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely maximális kényelmet biztosít, így a sminkre koncentrálhat.

NYX Szálcsiszolt kefe és bronz szögletes puffasztó kefe
4 250 Ft 3 820 Ft

Mozgassa a smink technikákat a következő szintre a NYX Professional smink által ferde porszemcsével és bronzer szögletes puffasztó kefével . Ő e rgonomická fogantyút tervezett maximális könnyű használat, így tud koncentrálni a tárgyalás.

NYX Szemhéjfesték Dupla szálas smudger kefe
4 250 Ft 3 400 Ft

A Dual Fiber Brush Smudger Brush kétféle rostot tartalmaz, ami megkönnyíti a szemhéjfesték elszennyeződését a füstös sminkre és könnyen eljuthat az alsó vonalakhoz. A selymes finom sörték könnyen kezelhető.

NYX Szemhéjfesték Professional smink pigmentek (Eyeshadow) 2g
1 530 Ft 1 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Professional NYX Professional smink pigmentjei nagyon intenzív pigmentációval és csillogó hatással rendelkeznek. Ezekkel az élénk pigmentekkel könnyedén megteremtheti a csillogó megjelenések széles skáláját.