NYX Buffing ecset kerek szemhéjfesték ecset-20%
3 970 Ft

3 170 Ft

Akció

A Buffing Brush tökéletesen illeszkedik a szemhéjba, így Ön mindent megtesz, hogy az árnyékot a szemére alkalmazza. Szintetikus, selymes puha sörtékből készül. A kefe ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely maximális kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosít.


NYX Define & (Powder Foundation) 9,5 g
2 510 Ft

2 260 Ft

Akció

A NYX por smink meghatározása és finomítása tökéletesen fedi le a természetes hatású és gyöngyös érintésű bőrhiányokat. Egész nap a bőrön tart és könnyen alkalmazható.


NYX (Finishing Powder) Nofilter 9,6 g-20%
3 120 Ft

2 490 Ft

Akció

Nincs szűrőbefúvó por – egy szuper hízelgő por, amely a bőre lágy fókuszos megjelenést biztosít a kedvenc fotószűrő használata nélkül.


NYX Kefe Részletek Dual Fiber Shading Brush-20%
3 970 Ft

3 170 Ft

Akció

Részletek A kefe Dual Fiber Shading Brush a NYX Professional sminkből rövidebb, kettős rostokkal, de rugalmas. Ez az ecset ideális árnyékolt szemhéjfesték létrehozására fokozatos árnyékvesztéssel. Ezt különösen füstös smink létrehozásakor használhatja. A selymes finom sörték könnyen kezelhető.


NYX Kúpos egész árnyék ecset-20%
3 970 Ft

3 170 Ft

Akció

A NYaper kúpos teljes árnyékkefe nem hagyható ki az alapvető szem sminkberendezésekben. Az árnyékokat könnyű alkalmazni, és a rétegek tökéletesek. Szintetikus, selymes puha sörtékből készül. A kefe ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely maximális kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosít.


NYX Kúpos porkefe-15%
3 970 Ft

3 370 Ft

Akció

A NYaper kúpos porkefe kefe bolyhos sörtékkel rendelkezik, amelyek könnyen eltávolíthatják a felesleges port, és árnyékolhatják vagy fényesítik az arcod tetejét. Szintetikus, selymes puha sörtékből készül.


NYX Maradj matt, de nem sima (Powder Foundation) 7,5 g-20%
3 580 Ft

2 860 Ft

Akció

A Stay Matte, de a Flat nem a természetes Matt matt felületet nyújtja. Tökéletesen lefedi az összes bőrhibát, és egységesíti a bőrszínt. Ha természetesen hibátlan és minimális erőfeszítéssel szeretné megnézni ezt a sminket.


NYX Ovális kefe por Light porpor
4 640 Ft

4 180 Ft

Akció

Light púderkefe alkalmas kompakt és ömlesztett porokhoz is. Ez a kefe szintetikus sörtékből készült, selymes sima. Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely maximális kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosít.


NYX Precíziós ecset kerek szemhéjfesték ecset
3 180 Ft

Újdonság

A Precision Brush Round Eyeshadow ecset pontosan ott van, ahol szüksége van rá. Ez segít a legpontosabb részletek megalkotásában – kiemelve a szem sarkát, kiemelve a szemöldök körüli orbitális íveket, enyhén elhomályosítva a vonalat vagy éles ajakszéleket.


NYX Prime & Conceal kefe korrektor kefe-20%
4 370 Ft

3 490 Ft

Akció

A Prime & Conceal Brush kétféle szálfajtával készült, a krémalap könnyű szemhéjfesték vagy rejtegető alkalmazásához. Szintetikus, selymes puha sörtékből készül. A kefe ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely maximális kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosít.


NYX Professional smink ( Slim Lip Liner) 1,04 g-30%
1 310 Ft

910 Ft

Akció

A LipX smink Professional smink Slim ajkak az NYX segítségével segít meghatározni az ajakvázakat és megakadályozni a rúzs terjedését. Ő is törődik az ajkával a kókuszolajjal, amely táplálja és védi az ajkát. Tartós, mindennapi viseletre alkalmas.


NYX Smink ecset Dual Fiber Setting ecset-15%
3 970 Ft

3 370 Ft

Akció

Make-up kefe Dual Fiber Setting kefe kétféle rostból készül, amely ésszerű mennyiségű port biztosít a smink tökéletes befejezéséhez. A selymes finom sörték könnyen kezelhető. Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely maximális kényelmet biztosít, így a sminkre koncentrálhat.


NYX Szemhéjfesték Dupla szálas smudger kefe-20%
3 970 Ft

3 170 Ft

Akció

A Dual Fiber Brush Smudger Brush kétféle rostot tartalmaz, ami megkönnyíti a szemhéjfesték elszennyeződését a füstös sminkre és könnyen eljuthat az alsó vonalakhoz. A selymes finom sörték könnyen kezelhető.


NYX Szálcsiszolt kefe és bronz szögletes puffasztó kefe
3 970 Ft

Újdonság

Mozgassa a smink technikákat a következő szintre a NYX Professional smink által ferde porszemcsével és bronzer szögletes puffasztó kefével . Ő e rgonomická fogantyút tervezett maximális könnyű használat, így tud koncentrálni a tárgyalás.


NYX Töltsük fel a sminket ( Cleansing Milk) 100 ml
1 970 Ft

Újdonság

A Make-up Milk Stripped Off minden bőrtípusra vonatkozik. Napi bőr eltávolítására és tökéletes tisztítására szolgál. Nemcsak a bőr megszabadul minden szennyeződéstől, beleértve a sminkmaradványokat is, hanem gondoskodik róla. Lágyítja és lágyítja a bőrt, és puha tapintású.


NYX Total Control Liquid (Drop Foundation) 13 ml-30%
4 900 Ft

3 430 Ft

Akció

A NYX teljes ellenőrzési folyékony sminkje minden bőrtípusra vonatkozik. Ez egységesíti a bőr színtónusát, magas fedőerőt biztosít, és természetesen hagyja el a bőrt. Ez apró tökéletlenségeket takar, és matt felületet ad hozzá. Egész nap tart. .