O´ lala Pets Ágy Amélie De luxe 70 cm világoskék
6x

O´ lala Pets Ágy Amélie De luxe 70 cm világoskék

12 990 Ft

Kutya és macska ágy 70 cm átmérőjű, melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. 30 ° C-on mosható, az előnye gyors szárítás. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. Az O'lala Pets Ágy Amélie De luxe 70 cm nem vonzza szőrt

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets Kutyaodú Trendy 40x32 cm fehér
6x

O´ lala Pets Kutyaodú Trendy 40x32 cm fehér

11 990 Ft
Utolsó darab!

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. A párna üreges rosttal töltött, kivehető és külön kimosható. Személyes teret és biztonságérzetet biztosít a kutyusnak. Az O' lala Pets Trendy fehér színű kutyaodú 40×32 cm gyorsan háziállatod kedvenc helyévé válik.

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets King Trendy 50 cm barna
4x

O´ lala Pets King Trendy 50 cm barna

14 490 Ft
Utolsó darab!

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. A párna üreges rosttal töltött, kivehető és külön kimosható. Személyes teret és biztonságérzetet biztosít a kutyusnak. Az O' lala Pets Kutyaodú 50 cm gyorsan kutyusod kedvenc helyévé válik.

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets Trendy párna 80x50 cm fehér
5x

O´ lala Pets Trendy párna 80x50 cm fehér

7 290 Ft
Utolsó darab!

Az 5 cm-es kutyapárna puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. A töltet habszemcsés anyagból készül. Az alsó oldal egy impregnált felülettel van ellátva, hogy megakadályozza a szőr hornyolását. O 'lala Kisállat párna, divatos, 80×50 cm-es fehér reverzibilis.

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets Economy ortopéd matrac 45 x 60 cm rózsaszín
107x

O´ lala Pets Economy ortopéd matrac

9 490 Ft

A 8 cm magas matrac kutyáknak puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kis kedvenced számára. A töltelék memóriahabból készült, amely alkalmas mozgásszervi problémákkal küzdő kutyák számára. Praktikus, levehető és mosható huzattal ellátott. O' lala Pets Economy ortopéd matrac nem rögzíti a szőrt.

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets Luxury ortopéd matrac 60x40 cm barna
32x

O´ lala Pets Luxury ortopéd matrac

14 490 Ft
Utolsó darab!

Az 12 cm magas matrac kutyáknak puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. A töltelék memóriahabból készült, amely alkalmas mozgásszervi problémákkal küzdő kutyák számára. Tartalmaz egy praktikus eltávolítható és mosható bevonatot. O 'lala Háziállatok A luxus ortopéd matrac kárpit anyagból készül.

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets Happy matrac 88x64 cm barna

O´ lala Pets Happy matrac

7 390 Ft
Utolsó darab!

Az 4 cm magas matrac kutyáknak puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. Bélése habszivacsból készült, amely kiválóan szigetel. Praktikus, levehető és mosható huzattal ellátott. Az O' lala Pets Happy Matracra nem ragad rá a szőr.

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets Kutyaodú 42x30 cm kék
23x

O´ lala Pets Kutyaodú 42x30 cm

9 790 Ft
Utolsó darab!

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. A párna üreges szálakkal van kitöltve, amik ellenállnak a szakadásnak. A zárt alak biztonságérzetet nyújt. Az O' lala Pets Kutyaodú 42×30 cm gyorsan kutyusod kedvenc helyévé válik.

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets Rágcsáló odú, papucs, 31×24 cm, kék
72x

O´ lala Pets Rágcsáló odú, papucs, 31×24 cm

2 890 Ft

Rágcsáló odú puha coral fleece anyagból. Molitán habbal párnázott az alakjának megtartása érdekében Nem csak kényelmet biztosít, hanem meleget és biztonságot is. Az O' lala Pets rágcsáló odú, papucs, 31×24 cm gyorsan a kisállatod kedvenc helye lesz.

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets Nora odú rágcsálóknak perzsa 13x28 cm rózsaszín
10x

O´ lala Pets Nora odú rágcsálóknak 13x28 cm

2 290 Ft

Az odú a rágcsálóknak puha coral fleece anyagból készült. Műanyag habbal párnázott az alakjának megtartása érdekében O 'lala Háziállatok Nora rágcsáló odú Perzsa 13×28 cm-es lesz kedvence kisállatodnak , hogy elrejtőzzön.

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets Luxury táska 32 cm bézs
14x

O´ lala Pets Luxury táska 32 cm

12 490 Ft

Táska az állatok szállítására cserélhető párnázással rendelkezik, aminek van téli és nyári oldala is. Az alakját műanyag hab segítségével őrzi meg. Tartozik hozzá egy fogó a nyakörv hozzákapcsolásához. O' lala Pets Táska Luxury 32 cm, olyan anyagból készült, amibe nem ragadnak bele a szőrök.

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets Queen táska 40 cm fekete
24x

O´ lala Pets Queen táska 40 cm

18 990 Ft
Utolsó darab!

Táska az állatok szállítására cserélhető párnázással rendelkezik, aminek van téli és nyári oldala is. Az alakját műanyag hab segítségével őrzi meg. Tartozik hozzá egy fogó a nyakörv hozzákapcsolásához. O' lala Pets Taška Queen 40 cm, olyan anyagból készült, amibe nem ragadnak bele a szőrök.

Forgalmazó: MALL