O´ lala Pets Queen táska 40 cm
13 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Táska az állatok szállítására cserélhető párnázással rendelkezik, aminek van téli és nyári oldala is. Az alakját műanyag hab segítségével őrzi meg. Tartozik hozzá egy fogó a nyakörv hozzákapcsolásához. O' lala Pets Taška Queen 40 cm, olyan anyagból készült, amibe nem ragadnak bele a szőrök.

O´ lala Pets Kutyaágy autóba 60x45 cm
9 590 Ft

Újdonság

Az autóba helyezhető kutyaágy üreges szál töltelékkel rendelkezik, amely légáteresztő és gyorsan szárad. A belső heveder hossza állítható, ezáltal a kutya becsatolható. A hátsó részen pántok helyezkednek el, amihez a kutyus biztonsági övvel odacsatolható. O' lala Pets Kutyaágy autóba 60×45 cm; Belseje műbőrből készült.

O´ lala Pets Fantastic Elegance
17 690 Ft 17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Kutyafekhely puha habszivacsból készült heverőrésszel. Megemelt, üreges szálakkal kitömött szélek, amikre a kutyus ráteheti a fejét, ellenáll a szakadásnak és gyorsan szárad. Az O' lala Pets Fantastic Elegance levehető és külön mosható huzattal rendelkezik.

O´ lala Pets Super Luxury ágy
10 190 Ft 9 990 Ft

Újdonság

kutyaágynak levehető párnája van, amelyet külön lehet mosni. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. O‘lala kutyaágy Super de luxe, megemelt éllel van ellátva ami habbal van feltöltve, így támogatja a fejet.

O´ lala Pets Amélie

O´ lala Pets Amélie

Értékelés: 5
5 590 Ft 4 790 Ft

Újdonság

Kutya és macska ágy melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. Az O' lala Pets Amélie nem vonzza szőrt, és hamar a háziállatod kedvence lesz.

O´ lala Pets Adriana de luxe 50 cm
8 390 Ft 8 290 Ft

Újdonság

Kutya és macska ágy 50 cm átmérőjű, melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. Átalakítható az összehúzásnak köszönhetően. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. O' lala Pets Adriana de luxe 50 cm gyorsan a háziállatod kedvence lesz.

O´ lala Pets Happy matrac

O´ lala Pets Happy matrac

Értékelés: 4,9
5 190 Ft

Újdonság

Az 4 cm magas matrac kutyáknak puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. Bélése habszivacsból készült, amely kiválóan szigetel. Praktikus, levehető és mosható huzattal ellátott. Az O' lala Pets Happy Matracra nem ragad rá a szőr.

O´ lala Pets Diana 50 cm
7 490 Ft 7 390 Ft

Újdonság

Kutya ágymelegséget és kényelmet ad az állatoknak. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. 30 ° C-on mosható, nagyon gyorsan szárad. O' lala Pets Diana 50 cm gyorsan a háziállatod kedvence lesz.

O´ lala Pets Emily 48 cm kutyaágy
6 390 Ft 6 290 Ft

Újdonság

A kutyaágy meleget és kényelmet biztosít kutyádnak. Az üreges szálból készült bélés puha és könnyen karbantartható. 30 °C-os mosási hőmérsékleten mosható, nagyon gyorsan szárad. Az O' lala Pets Emily 48 cm gyorsan háziállatod kedvenc helyévé válik.

O´ lala Pets Felakasztható polc Soft 34x52 cm
5 590 Ft

Újdonság

Ez a polc macskáknak az üreges szálnak köszönhetően puha. A fekvő felület forgácslapból készült deszkával van megerősítve. Könnyen felakaszthatod a radiátorra a 2 kampó segítségével. Mosógépben mosható. O' lala Pets Felakasztható polc Soft 34×52 cm gyorsan a macskád kedvenc helyévé válik majd

O´ lala Pets Trendy párna 80x50 cm fehér
5 090 Ft

Újdonság

Az 5 cm-es kutyapárna puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. A töltet habszemcsés anyagból készül. Az alsó oldal egy impregnált felülettel van ellátva, hogy megakadályozza a szőr hornyolását. O 'lala Kisállat párna, divatos, 80×50 cm-es fehér reverzibilis.

O´ lala Pets Kutyakuckó

O´ lala Pets Kutyakuckó

Értékelés: 5
9 790 Ft

Újdonság

A kutyaágy habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. Coral fleece anyagból készült, ami nagyon puha és meleg. Személyes teret és biztonságérzetet biztosít a kutyusnak. O' lala Pets Kukany gyorsan a háziállatod kedvenc helye lesz.

O´ lala Pets Pelech Super Trendy
8 690 Ft

Újdonság

kutyaágynak levehető párnája van, amelyet külön lehet mosni. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. O‘lala kutyaágy Super de luxe, megemelt éllel van ellátva ami habbal van feltöltve, így támogatja a fejet.

O´ lala Pets Agga Economy

O´ lala Pets Agga Economy

Értékelés: 3
4 990 Ft 4 890 Ft

Újdonság

kutya és macska fekhelynek olyan anyaggal rendelkezik, amely nem gyűjti a szőrt, és a karbantartása nagyon egyszerű. Ráadásul karcálló. A töltet puha habból készül. O' lala Pets Agga Economy gyorsan a háziállatod kedvence lesz.

O´ lala Pets Economy ortopéd matrac
8 590 Ft

Újdonság

A 8 cm magas matrac kutyáknak puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kis kedvenced számára. A töltelék memóriahabból készült, amely alkalmas mozgásszervi problémákkal küzdő kutyák számára. Praktikus, levehető és mosható huzattal ellátott. O' lala Pets Economy ortopéd matrac nem rögzíti a szőrt.

O´ lala Pets Csomagtartó védőtakaró 81x73 cm sötétszürke
12 490 Ft

Újdonság

védőtakaró tisztán és szőrmentesen tartja az autó csomagtartóját. Védi a csomagtartótér alsó, oldalsó és hátsó részét. Vízálló anyagból készült PVC bevonattal. O' lala Pets Csomagtartó védőtakaró 81×73 cm sötétszürke; szállítható tokkal árusítva.

O´ lala Pets Casper Trendy

O´ lala Pets Casper Trendy

Értékelés: 3,5
10 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Kutya ágy kétoldalaspárna, amely télen és nyáron is alkalmas. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. nem elektrifikálja a szőrt, és hamar a háziállatod kedvence lesz.

O´ lala Pets Luxury táska 32 cm
9 190 Ft

Újdonság

Táska az állatok szállítására cserélhető párnázással rendelkezik, aminek van téli és nyári oldala is. Az alakját műanyag hab segítségével őrzi meg. Tartozik hozzá egy fogó a nyakörv hozzákapcsolásához. O' lala Pets Táska Luxury 32 cm, olyan anyagból készült, amibe nem ragadnak bele a szőrök.

O´ lala Pets Alátét Fuzzy 70x100 cm
6 790 Ft

Újdonság

Az 3,5 cm-es kutyapárna puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. O 'lala Pets A Fuzzy 70×100 cm-es matrac csúszásmentes alapot biztosít a biztonság növeléséhez.

O´ lala Pets Luxury ortopéd matrac
11 490 Ft

Újdonság

Az 12 cm magas matrac kutyáknak puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. A töltelék memóriahabból készült, amely alkalmas mozgásszervi problémákkal küzdő kutyák számára. Tartalmaz egy praktikus eltávolítható és mosható bevonatot. O 'lala Háziállatok A luxus ortopéd matrac kárpit anyagból készül.

O´ lala Pets Amélie De luxe

O´ lala Pets Amélie De luxe

Értékelés: 4,9
6 290 Ft

Újdonság

Kutya és macska ágy melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. Az O' lala Pets Amélie De luxe nem vonzza szőrt, és hamar a háziállatod kedvence lesz.

O´ lala Pets Comfort kutyaodú 45x30 cm
7 990 Ft

Újdonság

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. Belső anyaga puha coral fleece A kutyaodú nem elektrizálja a szőrzetet, személyes teret és biztonságot nyújt a kutyáknak. Az O' lala Pets Bella kutyaodú 52×45 cm gyorsan háziállatod kedvenc helyévé válik.

O´ lala Pets Economy párna

O´ lala Pets Economy párna

Értékelés: 4,7
5 790 Ft

Újdonság

kutyapárna puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. Tartalmaz egy praktikus eltávolítható és mosható bevonatot. O 'lala Pets Economy párna nem szívja magába a szőrszálakat.

O´ lala Pets Iglú Comfort 38x38 cm
9 590 Ft 9 490 Ft

Újdonság

Kutyafekhely kétoldalas párnával, ami hordozó táskaként is használható. Üreges szálakkal van kitöltve, amik ellenállnak a szakadásnak. A zárt alak biztonságérzetet nyújt. Az O' lala Pets Iglú Comfort 38×38 cm gyorsan a kutyusod kedvenc helyévé válik.

O´ lala Pets Kutyaodú Trendy 40x32 cm fehér
8 290 Ft 8 190 Ft

Újdonság

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. A párna üreges rosttal töltött, kivehető és külön kimosható. Személyes teret és biztonságérzetet biztosít a kutyusnak. Az O' lala Pets Trendy fehér színű kutyaodú 40×32 cm gyorsan háziállatod kedvenc helyévé válik.

O´ lala Pets Bella kutyaodú 52x45 cm
9 390 Ft 9 290 Ft

Újdonság

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. Külső oldala kárpitos anyagú, belső anyaga coral fleece. A kutyaodú nem elektrizálja a szőrzetet, személyes teret és biztonságot nyújt a kutyáknak. Az O' lala Pets Bella kutyaodú 52×45 cm gyorsan háziállatod kedvenc helyévé válik.

O´ lala Pets Esther kutyaágy 50 cm
9 190 Ft

Újdonság

A kutyaágy meleget és kényelmet biztosít kutyádnak. Összehúzható, formázható. Az üreges szálból készült bélés puha és könnyen karbantartható. Az O' lala Pets Esther kutyaágy 50 cm gyorsan háziállatod kedvenc helyévé válik.

O´ lala Pets Szék az üléshez
10 490 Ft

Újdonság

A praktikus kutyaágy varrott gallérral rendelkezik, hogy megvédje az üléstől a karcolásoktól és a szennyeződéstől. Az ágy üreges szálakkal töltött, amely légáteresztő, ellenáll a benyomódásnak és gyorsan szárad Az O 'lala Pets ágy belső része műszőrme.

O´ lala Pets Táska Madonna 25x40x30 cm
10 490 Ft

Újdonság

Táska az állatok szállítására nem elektrizálja a szőrüket. Az alakját műanyag hab segítségével őrzi meg. Tartozik hozzá egy fogó a nyakörv hozzákapcsolásához. O' lala Pets Taška Madonna 25×40×30 cm, olyan anyagból készült, amibe nem ragadnak bele a szőrök.

O´ lala Pets Táska rágcsálókra Cute
5 290 Ft

Újdonság

Táska az állatok szállítására cserélhető párnázással rendelkezik, ami üreges szálakkal van kitöltve. Vállpánttal van felszerelve, aminek a hossza állítható. O' lala Pets Táska rágcsálókra Cute, olyan anyagból készült, amibe nem ragadnak bele a szőrök.

O´ lala Pets Elegance kutyaodú 2az1ben
13 490 Ft

Újdonság

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. A párna üreges rosttal töltött, kivehető és külön kimosható. Személyes teret és biztonságérzetet biztosít a kutyusnak. Az O' lala Pets Elegance 2az1ben kutyaodú gyorsan kutyusod kedvenc helyévé válik.

O´ lala Pets Felakasztható alagút rágcsálóknak 30x15 cm
3 790 Ft

Újdonság

Az alagút a rágcsálóknak minőségi és meleg coral fleece anyagból készült. A kampók segítségével könnyen felakasztható a ketrecre. Az O' lala Pets Felakasztható alagút rágcsálóknak 30×15 cm gyorsan a kisállatod kedvenc helye lesz.

O´ lala Pets Terezie ágy 40 cm
6 490 Ft

Újdonság

kutyaágy puha gyapjú anyagból készült, hosszú szőrvédelemmel. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. O' lala Terezie kutyaágy 40 cm ez nem villamosítja a szőrt, és emelt éllel rendelkezik a magánszféra biztosításához.

O´ lala Pets Agga 42 x 50 cm
6 990 Ft 6 890 Ft

Újdonság

Kutya és macska ágy melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. Az magasított él habzással van erősítve, és az állat számára biztonságot nyújt. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. O' lala Pets Agga 42 × 50 cm nem vonzza szőrt

O´ lala Pets Hűtőpad

O´ lala Pets Hűtőpad

Értékelés: 5
2 990 Ft

Újdonság

Hűtőpad kutyák és macskák számára. A belsejében endoterm reakciók játszódnak le, ami a kristályos tartalmát folyadékká alakítják. Előnye, hogy használat előtt nem kell fagyasztóba helyezni. Az O' lala Pets hűtőpad tökéletes utazás közbeni használatra.

O´ lala Pets Kutyaodú 42x30 cm
7 590 Ft 7 490 Ft

Újdonság

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. A párna üreges szálakkal van kitöltve, amik ellenállnak a szakadásnak. A zárt alak biztonságérzetet nyújt. Az O' lala Pets Kutyaodú 42×30 cm gyorsan kutyusod kedvenc helyévé válik.

O´ lala Pets Natalie 45 cm

O´ lala Pets Natalie 45 cm

Értékelés: 4,7
7 690 Ft

Újdonság

Kutyaágy kivehető párnával rendelkezik, amelyet külön kilehet mosni. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. A kutyaágy rejtőzsákként is használható. Az O' lala Pets Natalie 45 cm gyorsan a háziállatod kedvence lesz.

O´ lala Pets Pelech Super Comfort
12 990 Ft

Újdonság

kutyaágynak levehető párnája van, amelyet külön lehet mosni. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. Az O' lala Pets Pelech Super Comfort gyorsan kutyusod kedvenc helyévé válik.

O´ lala Pets Rágcsáló odú, papucs, 31×24 cm
2 990 Ft

Rágcsáló odú puha coral fleece anyagból. Molitán habbal párnázott az alakjának megtartása érdekében Nem csak kényelmet biztosít, hanem meleget és biztonságot is. Az O' lala Pets rágcsáló odú, papucs, 31×24 cm gyorsan a kisállatod kedvenc helye lesz.

O´ lala Pets Super de luxe ágy
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

kutyaágynak levehető párnája van, amelyet külön lehet mosni. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. O‘lala kutyaágy Super de luxe, megemelt éllel van ellátva ami habbal van feltöltve, így támogatja a fejet.

O´ lala Pets Adina 45 cm

O´ lala Pets Adina 45 cm

Értékelés: 4,7
7 390 Ft

Újdonság

Kutya és macska ágy 45 cm átmérőjű, melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. Tartalmaz egy ellenzőt, amely alatt az állat elbújhat. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. O' lala Pets Adina 45 cm nem vonzza szőrt

O´ lala Pets Ágy Amélie De luxe 70 cm világoskék
12 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Kutya és macska ágy 70 cm átmérőjű, melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. 30 ° C-on mosható, az előnye gyors szárítás. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. Az O'lala Pets Ágy Amélie De luxe 70 cm nem vonzza szőrt

O´ lala Pets Gyékényszőnyeg 90x50 cm leopárdminta
6 690 Ft

Újdonság

macskakaparót ideális a macskaalom elé helyezni, ahol megakadályozza a homok szétterjedését. Széleire műszőrme van varrva. Falra vagy ajtóra akasztható. O' lala Pets Gyékényszőnyeg 90×50 cm leopárdminta; minden lakásban ideális.

O´ lala Pets Terezie rágcsáló odú 35 cm
2 990 Ft

Újdonság

Az odú a rágcsálóknak puha soft fleece anyagból készült. Előnye, hogy nem tölti fel elektromosan a szőrt Az üreges szálbetét, ellenáll az összeesésnek és gyorsan megszárad. Az O' lala Pets Terezie rágcsáló odú 35 cm gyorsan a kisállatod kedvenc helye lesz.

O´ lala Pets Praktik kispárna 124x94 cm
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Az 5 cm-es kutyapárna puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. A töltet puha habból készül. Tartalmaz egy praktikus eltávolítható és mosható bevonatot. O 'lala háziállat párna Praktik 124×94 cm nem szívja magába a szőrt.

O´ lala Pets Cube Fuzzy 53 cm
6 790 Ft

Újdonság

Kutya ágymelegséget és kényelmet ad az állatoknak. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. 30 ° C-on mosható, nagyon gyorsan szárad. O' lala Pets Cube Fuzzy 53 cm gyorsan a háziállatod kedvence lesz.

O´ lala Pets King Trendy 50 cm barna
10 990 Ft

Újdonság

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. A párna üreges rosttal töltött, kivehető és külön kimosható. Személyes teret és biztonságérzetet biztosít a kutyusnak. Az O' lala Pets Kutyaodú 50 cm gyorsan kutyusod kedvenc helyévé válik.

O´ lala Pets Odú a rágcsálóknak Tin 23x18 cm
3 890 Ft

Újdonság

Az odú a rágcsálóknak puha coral fleece anyagból készült. Nem csak kényelmet biztosít, hanem meleget és biztonságot is. Az üreges szálbetét, ellenáll az összeesésnek és gyorsan megszárad. Az O' lala Pets rágcsáló odú Tin 23×18 cm gyorsan a kisállatod kedvenc helye lesz.