O´ lala Pets Adina 45 cm
7 390 Ft

Kutya és macska ágy 45 cm átmérőjű, melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. Tartalmaz egy ellenzőt, amely alatt az állat elbújhat. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. O' lala Pets Adina 45 cm nem vonzza szőrt


O´ lala Pets Adriana de luxe 50 cm
8 390 Ft
8 290 Ft

Kutya és macska ágy 50 cm átmérőjű, melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. Átalakítható az összehúzásnak köszönhetően. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. O' lala Pets Adriana de luxe 50 cm gyorsan a háziállatod kedvence lesz.


O´ lala Pets Agga 42 x 50 cm
6 990 Ft
6 890 Ft

Kutya és macska ágy melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. Az magasított él habzással van erősítve, és az állat számára biztonságot nyújt. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. O' lala Pets Agga 42 × 50 cm nem vonzza szőrt


O´ lala Pets Agga Economy
4 990 Ft
4 890 Ft

kutya és macska fekhelynek olyan anyaggal rendelkezik, amely nem gyűjti a szőrt, és a karbantartása nagyon egyszerű. Ráadásul karcálló. A töltet puha habból készül. O' lala Pets Agga Economy gyorsan a háziállatod kedvence lesz.


O´ lala Pets Ágy Amélie De luxe 70 cm világoskék
12 790 Ft

Kutya és macska ágy 70 cm átmérőjű, melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. 30 ° C-on mosható, az előnye gyors szárítás. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. Az O'lala Pets Ágy Amélie De luxe 70 cm nem vonzza szőrt


O´ lala Pets Alátét Fuzzy 70x100 cm
6 790 Ft

Az 3,5 cm-es kutyapárna puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. O 'lala Pets A Fuzzy 70×100 cm-es matrac csúszásmentes alapot biztosít a biztonság növeléséhez.


O´ lala Pets Amélie
5 590 Ft

4 790 Ft

Kutya és macska ágy melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. Az O' lala Pets Amélie nem vonzza szőrt, és hamar a háziállatod kedvence lesz.


O´ lala Pets Amélie De luxe
6 290 Ft

Kutya és macska ágy melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. Az O' lala Pets Amélie De luxe nem vonzza szőrt, és hamar a háziállatod kedvence lesz.


O´ lala Pets Bella kutyaodú 52x45 cm
9 390 Ft
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. Külső oldala kárpitos anyagú, belső anyaga coral fleece. A kutyaodú nem elektrizálja a szőrzetet, személyes teret és biztonságot nyújt a kutyáknak. Az O' lala Pets Bella kutyaodú 52×45 cm gyorsan háziállatod kedvenc helyévé válik.


O´ lala Pets Casper Trendy

O´ lala Pets Casper Trendy

Értékelés: 5
10 490 Ft

Kutya ágy kétoldalaspárna, amely télen és nyáron is alkalmas. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. nem elektrifikálja a szőrt, és hamar a háziállatod kedvence lesz.


O´ lala Pets Comfort kutyaodú 45x30 cm
7 990 Ft

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. Belső anyaga puha coral fleece A kutyaodú nem elektrizálja a szőrzetet, személyes teret és biztonságot nyújt a kutyáknak. Az O' lala Pets Bella kutyaodú 52×45 cm gyorsan háziállatod kedvenc helyévé válik.


O´ lala Pets Csomagtartó védőtakaró 81x73 cm sötétszürke
12 390 Ft

védőtakaró tisztán és szőrmentesen tartja az autó csomagtartóját. Védi a csomagtartótér alsó, oldalsó és hátsó részét. Vízálló anyagból készült PVC bevonattal. O' lala Pets Csomagtartó védőtakaró 81×73 cm sötétszürke; szállítható tokkal árusítva.


O´ lala Pets Cube 53x53 cm
6 790 Ft

Kutya ágymelegséget és kényelmet ad az állatoknak. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. 30 ° C-on mosható, nagyon gyorsan szárad. O' lala Pets Cube 53×53 cm gyorsan a háziállatod kedvence lesz.


O´ lala Pets Cube Fuzzy 53 cm
6 790 Ft

Kutya ágymelegséget és kényelmet ad az állatoknak. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. 30 ° C-on mosható, nagyon gyorsan szárad. O' lala Pets Cube Fuzzy 53 cm gyorsan a háziállatod kedvence lesz.


O´ lala Pets Diana 50 cm
7 490 Ft
7 390 Ft

Kutya ágymelegséget és kényelmet ad az állatoknak. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. 30 ° C-on mosható, nagyon gyorsan szárad. O' lala Pets Diana 50 cm gyorsan a háziállatod kedvence lesz.


O´ lala Pets Economy ortopéd matrac
8 590 Ft

A 8 cm magas matrac kutyáknak puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kis kedvenced számára. A töltelék memóriahabból készült, amely alkalmas mozgásszervi problémákkal küzdő kutyák számára. Praktikus, levehető és mosható huzattal ellátott. O' lala Pets Economy ortopéd matrac nem rögzíti a szőrt.


O´ lala Pets Economy párna
5 790 Ft

kutyapárna puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. Tartalmaz egy praktikus eltávolítható és mosható bevonatot. O 'lala Pets Economy párna nem szívja magába a szőrszálakat.


O´ lala Pets Elegance kutyaodú 2az1ben
13 290 Ft

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. A párna üreges rosttal töltött, kivehető és külön kimosható. Személyes teret és biztonságérzetet biztosít a kutyusnak. Az O' lala Pets Elegance 2az1ben kutyaodú gyorsan kutyusod kedvenc helyévé válik.


O´ lala Pets Emily 48 cm kutyaágy
6 390 Ft
6 290 Ft

A kutyaágy meleget és kényelmet biztosít kutyádnak. Az üreges szálból készült bélés puha és könnyen karbantartható. 30 °C-os mosási hőmérsékleten mosható, nagyon gyorsan szárad. Az O' lala Pets Emily 48 cm gyorsan háziállatod kedvenc helyévé válik.


O´ lala Pets Esther kutyaágy 50 cm
9 190 Ft

A kutyaágy meleget és kényelmet biztosít kutyádnak. Összehúzható, formázható. Az üreges szálból készült bélés puha és könnyen karbantartható. Az O' lala Pets Esther kutyaágy 50 cm gyorsan háziállatod kedvenc helyévé válik.


O´ lala Pets Fantastic Elegance
17 690 Ft

Kutyafekhely puha habszivacsból készült heverőrésszel. Megemelt, üreges szálakkal kitömött szélek, amikre a kutyus ráteheti a fejét, ellenáll a szakadásnak és gyorsan szárad. Az O' lala Pets Fantastic Elegance levehető és külön mosható huzattal rendelkezik.


O´ lala Pets Felakasztható polc Soft 34x52 cm
5 590 Ft

Ez a polc macskáknak az üreges szálnak köszönhetően puha. A fekvő felület forgácslapból készült deszkával van megerősítve. Könnyen felakaszthatod a radiátorra a 2 kampó segítségével. Mosógépben mosható. O' lala Pets Felakasztható polc Soft 34×52 cm gyorsan a macskád kedvenc helyévé válik majd


O´ lala Pets Gyékényszőnyeg 90x50 cm leopárdminta
6 690 Ft

macskakaparót ideális a macskaalom elé helyezni, ahol megakadályozza a homok szétterjedését. Széleire műszőrme van varrva. Falra vagy ajtóra akasztható. O' lala Pets Gyékényszőnyeg 90×50 cm leopárdminta; minden lakásban ideális.


O´ lala Pets Happy matrac

O´ lala Pets Happy matrac

Értékelés: 5
5 190 Ft

Az 4 cm magas matrac kutyáknak puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. Bélése habszivacsból készült, amely kiválóan szigetel. Praktikus, levehető és mosható huzattal ellátott. Az O' lala Pets Happy Matracra nem ragad rá a szőr.


O´ lala Pets Hűtőpad
2 990 Ft

Hűtőpad kutyák és macskák számára. A belsejében endoterm reakciók játszódnak le, ami a kristályos tartalmát folyadékká alakítják. Előnye, hogy használat előtt nem kell fagyasztóba helyezni. Az O' lala Pets hűtőpad tökéletes utazás közbeni használatra.


O´ lala Pets Iglú Comfort 38x38 cm
9 590 Ft
9 490 Ft

Kutyafekhely kétoldalas párnával, ami hordozó táskaként is használható. Üreges szálakkal van kitöltve, amik ellenállnak a szakadásnak. A zárt alak biztonságérzetet nyújt. Az O' lala Pets Iglú Comfort 38×38 cm gyorsan a kutyusod kedvenc helyévé válik.


O´ lala Pets King Trendy 50 cm barna
10 890 Ft

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. A párna üreges rosttal töltött, kivehető és külön kimosható. Személyes teret és biztonságérzetet biztosít a kutyusnak. Az O' lala Pets Kutyaodú 50 cm gyorsan kutyusod kedvenc helyévé válik.


O´ lala Pets Kutyakuckó
9 790 Ft

A kutyaágy habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. Coral fleece anyagból készült, ami nagyon puha és meleg. Személyes teret és biztonságérzetet biztosít a kutyusnak. O' lala Pets Kukany gyorsan a háziállatod kedvenc helye lesz.


O´ lala Pets Kutyaágy autóba 60x45 cm
9 590 Ft

Az autóba helyezhető kutyaágy üreges szál töltelékkel rendelkezik, amely légáteresztő és gyorsan szárad. A belső heveder hossza állítható, ezáltal a kutya becsatolható. A hátsó részen pántok helyezkednek el, amihez a kutyus biztonsági övvel odacsatolható. O' lala Pets Kutyaágy autóba 60×45 cm; Belseje műbőrből készült.


O´ lala Pets Kutyaodú 42x30 cm
7 590 Ft
7 490 Ft

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. A párna üreges szálakkal van kitöltve, amik ellenállnak a szakadásnak. A zárt alak biztonságérzetet nyújt. Az O' lala Pets Kutyaodú 42×30 cm gyorsan kutyusod kedvenc helyévé válik.


O´ lala Pets Kutyaodú Trendy 40x32 cm fehér
8 290 Ft
8 190 Ft

A kutyaodú habszivaccsal merevített, így szépen megtartja formáját. A párna üreges rosttal töltött, kivehető és külön kimosható. Személyes teret és biztonságérzetet biztosít a kutyusnak. Az O' lala Pets Trendy fehér színű kutyaodú 40×32 cm gyorsan háziállatod kedvenc helyévé válik.


O´ lala Pets Luxury ortopéd matrac
11 490 Ft

Az 12 cm magas matrac kutyáknak puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. A töltelék memóriahabból készült, amely alkalmas mozgásszervi problémákkal küzdő kutyák számára. Tartalmaz egy praktikus eltávolítható és mosható bevonatot. O 'lala Háziállatok A luxus ortopéd matrac kárpit anyagból készül.


O´ lala Pets Luxury táska 32 cm
9 190 Ft

Táska az állatok szállítására cserélhető párnázással rendelkezik, aminek van téli és nyári oldala is. Az alakját műanyag hab segítségével őrzi meg. Tartozik hozzá egy fogó a nyakörv hozzákapcsolásához. O' lala Pets Táska Luxury 32 cm, olyan anyagból készült, amibe nem ragadnak bele a szőrök.


O´ lala Pets Matrac Happy de luxe 64 x 48 cm
6 590 Ft
6 290 Ft

A 4 cm magas matrac kutyáknak puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kis kedvenced számára. A kitöltése memóriahabból van, amely tökéletesen alkalmazkodik a kutya testéhez. Praktikus, levehető és mosható huzattal ellátott. Az O' lala Pets Happy de luxe 64 × 48 cm Matracra nem ragad rá a szőr.


O´ lala Pets Natalie 45 cm
7 690 Ft

Kutyaágy kivehető párnával rendelkezik, amelyet külön kilehet mosni. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. A kutyaágy rejtőzsákként is használható. Az O' lala Pets Natalie 45 cm gyorsan a háziállatod kedvence lesz.


O´ lala Pets Odú a rágcsálóknak Tin 23x18 cm
3 890 Ft

Az odú a rágcsálóknak puha coral fleece anyagból készült. Nem csak kényelmet biztosít, hanem meleget és biztonságot is. Az üreges szálbetét, ellenáll az összeesésnek és gyorsan megszárad. Az O' lala Pets rágcsáló odú Tin 23×18 cm gyorsan a kisállatod kedvenc helye lesz.


O´ lala Pets Összecsukható alom 20×30 cm
5 290 Ft

Macskaalom, mely kompakt méretének köszönhetően ideális utazáshoz. Szétnyitás után bármilyen alommal megtöltheted. 100%-ig szivárgásmentes és tartós. Az O' lala Pets Összecsukható alom 20×30 cm speciális textilből készült PVC bevonattal.


O´ lala Pets Pelech Super Comfort
12 790 Ft

kutyaágynak levehető párnája van, amelyet külön lehet mosni. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. Az O' lala Pets Pelech Super Comfort gyorsan kutyusod kedvenc helyévé válik.


O´ lala Pets Pelech Super Trendy
8 690 Ft

kutyaágynak levehető párnája van, amelyet külön lehet mosni. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. O‘lala kutyaágy Super de luxe, megemelt éllel van ellátva ami habbal van feltöltve, így támogatja a fejet.


O´ lala Pets Praktik kispárna 124x94 cm
21 990 Ft

Az 5 cm-es kutyapárna puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít a kisállat számára. A töltet puha habból készül. Tartalmaz egy praktikus eltávolítható és mosható bevonatot. O 'lala háziállat párna Praktik 124×94 cm nem szívja magába a szőrt.


O´ lala Pets Queen táska 40 cm
13 290 Ft

Táska az állatok szállítására cserélhető párnázással rendelkezik, aminek van téli és nyári oldala is. Az alakját műanyag hab segítségével őrzi meg. Tartozik hozzá egy fogó a nyakörv hozzákapcsolásához. O' lala Pets Taška Queen 40 cm, olyan anyagból készült, amibe nem ragadnak bele a szőrök.


O´ lala Pets Rágcsálóágy 26x34 cm Fuzzy
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az odú a rágcsálóknak puha coral fleece anyagból készült. Műanyag habbal párnázott az alakjának megtartása érdekében Nem csak kényelmet biztosít, hanem meleget és biztonságot is. Az O' lala Pets rágcsáló odú Fuzzy 26×34 cm gyorsan a kisállatod kedvenc helye lesz.


O´ lala Pets Super de luxe ágy
19 490 Ft

kutyaágynak levehető párnája van, amelyet külön lehet mosni. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. O‘lala kutyaágy Super de luxe, megemelt éllel van ellátva ami habbal van feltöltve, így támogatja a fejet.


O´ lala Pets Super Luxury ágy
10 190 Ft

kutyaágynak levehető párnája van, amelyet külön lehet mosni. Olyan üreges szálas töltéssel rendelkezik, amely gyorsan megszárad és ellenáll a szakadásnak. O‘lala kutyaágy Super de luxe, megemelt éllel van ellátva ami habbal van feltöltve, így támogatja a fejet.


O´ lala Pets Szék az üléshez
10 390 Ft

A praktikus kutyaágy varrott gallérral rendelkezik, hogy megvédje az üléstől a karcolásoktól és a szennyeződéstől. Az ágy üreges szálakkal töltött, amely légáteresztő, ellenáll a benyomódásnak és gyorsan szárad Az O 'lala Pets ágy belső része műszőrme.