Oakley Ollie Block Melange 18 Inches
19 990 Ft

Akció

Oakley Ollie Block Melange 18 Inches férfi rövidnadrág. A gyorsan száradó rugalmas anyag mozgásszabadságot biztosít. A zsinórok márkás végződése nagyobb kényelmet biztosít a derékrésznél. YKK cipzárral ellátott vízálló zsebbel rendelkezik, amelybe szükséges tárgyaidat helyezheted.

Oakley Floater Angle Block 18 Inches-55%
17 590 Ft 7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyorsan száradó férfi fürdőnadrág Oakley Floater Angle Block 18 Inches ragasztott cipzáras zsebbel ellátva. Derékrészen zsinórral összehúzható.

Oakley Hybrid Cargo
24 990 Ft

Akció

Oakley Hybrid Cargo férfi rövidnadrág, ami nagy tépőzárral ellátott párnázott zsebekkel van felszerelve. Gombos. Márkalogó a bal zseben.

Oakley O Frame 2.0 XM Prizmatic Coral w/Persimmon&Dark Grey
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Síszemüveg ikonikus Oakley dizájnban, melynek kialakítása során nagy hangsúly lett fektetve a lehető legnagyobb kényelemre és optikai teljesítményre. Az Oakley O Frame 2.0 XM Prizmatic Coral w/Persimmon & Dark Grey széles lencsékkel rendelkezik, melyeknek köszönhetően lehetővé teszi a több, mint kielégítő oldalnézetet, és amely anti-fog coating technológiával rendelkezik, ami megakadályozza a ködképzést a belső oldalon.

Oakley all Line XL NeonOrgBlk w/PrizmPersimmonGBL
59 590 Ft

A síszemüveg Ridgelock technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a lencsék gyors cseréjét. A Prizm innováció maximális kontrasztot és kiváló láthatóságot biztosít. Cilinderes lencsékkel ellátott. Az Oakley all Line XL NeonOrgBlk w/PrizmPersimmonGBL kompatibilis a diopriás szemüvegekkel.

Oakley Fall Line XL BlockedOutRed w/PrzmTrchGBL
74 790 Ft 59 790 Ft

A síszemüveg Ridgelock technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a lencsék gyors cseréjét. A Prizm innováció maximális kontrasztot és kiváló láthatóságot biztosít. Cilinderes tükrös lencsékkel ellátott. Az Oakley Fall Line XL BlockedOutRed w/PrzmTrchGBL kompatibilis a diopriás szemüvegekkel.

Oakley Fall Line XM Matte Black w/Prizm Rose
59 790 Ft 58 390 Ft

A síszemüveg Ridgelock technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a lencsék gyors cseréjét. A Prizm innováció maximális kontrasztot és kiváló láthatóságot biztosít. Cilinderes lencsékkel ellátott. Az Oakley Fall Line XM Matte Black w/Prizm Rose kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel.

Oakley Line Miner VampirellaGrey w/PrzmHiPnkGBL
59 590 Ft

A síszemüveg Prizm technológiával rendelkezik a maximális kontrasztért és a kiváló láthatóságért. Az Antifognak hála az üveg nem párásodik be. A legtisztább Plutonite polikarbonát lencsékkel ellátott. Az Oakley Line Miner VampirellaGrey w/PrzmHiPnkGBL a csomagolásban tokot tartalmaz.

Oakley LineMiner Matte White w/Prizm Torch
59 190 Ft 35 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A síszemüveg Prizm Inferno technológiával rendelkezik a maximális kontrasztért és a kiváló láthatóságért. Az Antifognak hála az üveg nem párásodik be. A legtisztább Plutonite polikarbonát lencsékkel ellátott. Az Oakley LineMiner Matte White w/Prizm Torch a csomagolásban tokot tartalmaz.

Oakley LM Blockography Dark Brush w/PrizmJdeGBL
59 790 Ft 57 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A síszemüveg Prizm technológiával rendelkezik a maximális kontrasztért és a kiváló láthatóságért. Az Antifognak hála az üveg nem párásodik be. A legtisztább Plutonite polikarbonát lencsékkel ellátott. Az Oakley LM Blockography Dark Brush w/PrizmJdeGBL a csomagolásban tokot tartalmaz.

Oakley OF2.0 PRO XL BlkogrphyVmprla w/Prs&DkGry
25 890 Ft

A síszemüveg Prizm technológiával rendelkezik a maximális kontrasztért és a kiváló láthatóságért. Az Antifognak hála az üveg nem párásodik be. A kiváló légáramlásról a kettős szellőzés gondoskodik. A Oakley OF2.0 PRO XL BlkogrphyVmprla w/Prs&DkGry a csomagolásban tokot tartalmaz, amely felhasználható a lencse tisztítására.

Oakley Sunking 10K BZS Pant-63%

Oakley Sunking 10K BZS Pant

Értékelés: 5
48 090 Ft 17 490 Ft

Akció

Férfi hőszigetelt nadrág Oakley Sunking 10K BZS alkalmas snowboardhoz és a síeléshez. A nadrág belsejében **szellőző nyílások ** találhatóak a combok környékén ragasztott varrásokkal és szűkítéssel a boka környékén.