Oase AquaNet Kerti tó védőháló (1 db/3x4 m)
2 890 Ft

Az Oase AquaNet egy védőháló kerti tavakhoz. Segítségével az őszi levélhullás időszakában is elkerülheti a levelek illetve gallyak okozta vízminőség romlást. A háló időjárásnak ellenálló anyagokból készült. Használjon akváriumaihoz, kerti tavaihoz Oase termékeket, amely a kiváló vízminőség, tisztaság garanciája!

Oase AquaNet Kerti tó védőháló 2 db/4x8 m
5 290 Ft

Az Oase AquaNet egy védőháló kerti tavakhoz. Segítségével az őszi levélhullás időszakában is elkerülheti a levelek illetve gallyak okozta vízminőség romlást. A háló időjárásnak ellenálló anyagokból készült. Használja akváriumaihoz, kerti tavaihoz az Oase termékeit, amely a kiváló vízminőség, tisztaság garanciája!

Oase AquaNet Kerti tó védőháló 3 / (6x10 m)
10 490 Ft

Az Oase AquaNet egy védőháló kerti tavakhoz. Segítségével az őszi levélhullás időszakában is elkerülheti a levelek illetve gallyak okozta vízminőség romlást. A háló időjárásnak ellenálló anyagokból készült. Használja akváriumaihoz, kerti tavaihoz az Oase termékeit, amely a kiváló vízminőség, tisztaság garanciája!

Oase Aquarius Fountain Set Classic 1000 Szökőkút szivattyú
20 990 Ft 19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase Aquarius Fountain Set Classic 1000 Szökőkút szivattyú készlet segítségével látványos vizijátékot vihet kerti tavába. Az eszköz 3 különböző fúvókával rendelekzik, illetve 10 m hosszúságú elektromos kábellel. Óránként 1000 liter víz áramoltatására képes a szivattyú. Túlmelegedés elleni beépített védelemmel, valamint szűrőfelülettel is rendelkezik.

Oase Aquarius Fountain Set Classic 1500 Szökőkút szivattyú
27 590 Ft 26 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

AZ Oase Aquarius Fountain Set Classic 1500 Szökőkút szivattyú készlet segítségével látványos vizijátékot vihet kerti tavába. Az eszköz 3 különböző fúvókával rendelekzik, illetve 10 m hosszúságú elektromos kábellel. Óránként 1500 liter víz áramoltatására képes a szivattyú. Túlmelegedés elleni beépített védelemmel, valamint szűrőfelülettel is rendelkezik.

Oase Aquarius Fountain Set Classic 750 NEW Szökőkút szivattyú
13 490 Ft

Az Oase Aquarius Fountain Set Classic 750 Szökőkút szivattyú szett segítségével látványos vizijátékot vihet kerti tavába. Az eszköz 3 különböző fúvókával rendelekzik, illetve 10 m hosszúságú elektromos kábellel. Óránként 720 liter víz áramoltatására képes a szivattyú. Túlmelegedés elleni beépített védelemmel, valamint szűrőfelülettel is rendelkezik.

Oase BioSmart 18000 Kerti tószűrő szett
176 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase BioSmart 18000 egy kerti tószűrő szett, amely maximum 18 köbméteres kerti tavakhoz ajánlott. A berendezés Aquamax Eco Classic szivattyúval működik, amelynek teljesítménye 5300 liter óránként. Emellett 18 watt-os integrált VITRONIC UV lámpával rendelkezik. A biológiai-mechanikai szűrés és a hatékony UVC-technológia kombinációja biztosítja a megfelelő víztisztaságot. Az OASE a tiszta víz garanciája!

Oase BioSmart 24000 Kerti tószűrő szett
230 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase BioSmart 24000 egy kerti tószűrő szett, amely maximum 24 köbméteres kerti tavakhoz ajánlott. A berendezés Aquamax Eco Classic szivattyúval működik, amelynek teljesítménye 5300 liter óránként. Emellett 24 watt-os integrált VITRONIC UV lámpával rendelkezik. A biológiai-mechanikai szűrés és a hatékony UVC-technológia kombinációja biztosítja a megfelelő víztisztaságot. Az OASE a tiszta víz garanciája!

Oase BioSmart 36000 Kerti tószűrő szett
281 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Oase BioSmart 36000 egy kerti tószűrő szett, amely maximum 36 köbméteres kerti tavakhoz ajánlott. A berendezés Aquamax Eco Classic szivattyúval működik, amelynek teljesítménye 1100 liter óránként. Emellett 36 watt-os integrált VITRONIC UV lámpával rendelkezik. A biológiai-mechanikai szűrés és a hatékony UVC-technológia kombinációja biztosítja a megfelelő víztisztaságot. Az OASE a tiszta víz garanciája!

Oase BioSmart 7000 Kerti tószűrő szett
80 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase BioSmart 7000 egy kerti tószűrő szett, amely maximum 7 köbméteres kerti tavakhoz ajánlott. A berendezés Aquamax Eco Classic szivattyúval működik, amelynek teljesítménye 2500 liter óránként. Emellett 9 watt-os integrált VITRONIC UV lámpával rendelkezik. A biológiai-mechanikai szűrés és a hatékony UVC-technológia kombinációja biztosítja a megfelelő víztisztaságot. Az OASE a tiszta víz garanciája!

Oase BioSmart Set 14000 Kerti tószűrő szett
104 990 Ft 101 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az Oase BioSmart Set 14000 egy kerti tószűrő szett, amely maximum 14 köbméteres kerti tavakhoz ajánlott. A berendezés Aquamax Eco Classic szivattyúval működik, amelynek teljesítménye 3400 liter óránként. Emellett 14 watt-os integrált VITRONIC UV lámpával rendelkezik. A biológiai-mechanikai szűrés és a hatékony UVC-technológia kombinációja biztosítja a megfelelő víztisztaságot. Az OASE a tiszta víz garanciája!

Oase BioSmart Set 5000 Kerti tószűrő szett
55 990 Ft 53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase BioSmart Set 5000 egy kerti tószűrő szett, amely maximum 5 méter mélységű kerti tavakhoz ajánlott. A berendezés Aquamax Eco Classic szivattyúval működik, amelynek teljesítménye 1500 liter óránként. Emellett 7 watt-os integrált VITRONIC UV lámpával rendelkezik. A biológiai-mechanikai szűrés és a hatékony UVC-technológia kombinációja biztosítja a megfelelő víztisztaságot. Az OASE a tiszta víz garanciája!

Oase Fish net large Halkifogó háló
6 340 Ft 5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase Fish net halkifogó hálójának segítségével zökkenésmentes lehet a halak akváriumokból illetve tavakból történő kimerése. Praktikus tartóanyaga állítható hosszúságú, eloxált alumíniumból készült, így tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben. Óvja kerti tavát a levelek, gallyak ellen az Oase halkifogó hálók segítségével.

Oase Fish Net Small Halfogó háló
3 590 Ft

Az Oase halkifogó hálójának segítségével zökkenésmentes lehet a halak akváriumokból illetve tavakból történő kimerése. A 25 cm-es háló 6 mm-es szemcsenagyságú. Anyaga eloxált alimínium, aminek köszönhetően a termék tartós és ellenálló.

Oase LunAqua 3 Set 2 Kerti tó világítás
44 690 Ft 42 990 Ft

Kiárusítás

Az Oase LunAqua 3 Set 2 egy kiváló minőségű kerti tó világítás szett, komplett készlet. A halogén izzók teljesítménye 20 W, fényárama 300 lm. Dobja fel kerti tavának vagy medencéjének hangulatát az Oase vízalatti lámpák segítségével.

Oase LunAqua 3 Set 3 Kerti tó világítás
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase LunAqua 3 Set 3 egy kiváló minőségű kerti tó világítás, komplett készlet. A halogén izzók fényárama 300 lm, teljesítménye pedig 20 W. Dobja fel ön is kerti tavának hangulatát az Oase kerti tó lámpák segítségével!

Oase PondoVac 5 Iszapszívó tóporszívó
237 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Oase PondoVac 5 egy hatékony tóporszívó, amelynek segítségével a meder alján felhalmozódott iszap és falevelek is könnyedén eltávolíthatóak. Nagyteljesítményű, 1700 W-os motorral rendelkezik, maximális vízáramlása 8000 liter/óra. Segítségével a nem kívánatos elemek eltávolítása könnyen és gyorsan elvégezhető, a tó vizének szűréséhez azonban további szűrő-illetve tisztító berendezések használata ajánlott!

Oase PondoVac Classic Iszapszívó, tóporszívó
70 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase PondoVac Classic egy hatékony tóporszívó, amelynek segítségével a meder alján felhalmozódott iszap és falevelek könnyedén eltávolíthatóak. 27 literes tartályából az összegyűlött iszapos vizet a gravitáció elvén üríti ki a készülék, vastag alsó csövén keresztül. Segítségével a nem kívánatos elemek eltávolítása könnyen és gyorsan elvégezhető, a tó vizének szűréséhez azonban további szűrő- illetve tisztító berendezések használata ajánlott!

Oase Profi Pont Net Halfogó háló
10 990 Ft

Az Oase Profi Pont net halkifogó hálójának segítségével zökkenésmentes lehet a halak akváriumokból illetve tavakból történő kimerése. Praktikus tartóanyaga állítható hosszúságú, eloxált alumíniumból készült, így tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben. Óvja kerti tavának vízminőségét a levelekkel és gallyakkal szemben az Oase halkifogó hálók segítségével!

Oase ProMax ClearDrain 11000 Búvárszivattyú-20%
59 390 Ft 46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase ProMax ClearDrain 11000 Búvárszivattyú bármikor bevetésre készen áll. Ideális kutak, tartályok vízének szivattyúzásához vagy akár a beázott pincéből is egyszerűen akár 1 mm-ig is képes felszívni a vizet. Az állítható fogantyú, nagy teherbírású kivitel és a strapabíró erős kábel még praktikusabbá teszi.

Oase ProMax ClearDrain 7000 Búvárszivattyú-16%
39 590 Ft 32 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase ProMax ClearDrain 7000 Búvárszivattyú bármikor bevetésre készen áll. Ideális kutak, tartályok vízének szivattyúzásához vagy akár a beázott pincéből is egyszerűen akár 1 mm-ig is képes felszívni a vizet. Az állítható fogantyú, nagy teherbírású kivitel és a strapabíró erős kábel még praktikusabbá teszi.

Oase ProMax Garden 3500 kerti szivattyú-20%
69 590 Ft 54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase ProMax Garden 3500 kerti szivattyú erős egy- és többfokozatú, könnyen telepíthető és felhasználóbarát high-end modell magas vízkapacitással. A kék kapcsoló vagy lapos nyomáskapcsoló LED fénnyel a fogantyún könnyen látható és elérhető minden oldalról. Beépített visszacsapószelep kihúzható szelepnyitóval a kényelmes első feltöltéshez.

Oase ProMax Garden 5000 kerti szivattyú
89 990 Ft 74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase ProMax Garden 5000 kerti szivattyú erős egy- és többfokozatú, könnyen telepíthető és felhasználóbarát high-end modell magas vízkapacitással. A kék kapcsoló vagy lapos nyomáskapcsoló LED fénnyel a fogantyún könnyen látható és elérhető minden oldalról. Beépített visszacsapószelep kihúzható szelepnyitóval a kényelmes első feltöltéshez.

Oase ProMax Garden Automatic 3500 Házi vízmű szivattyú
89 990 Ft 78 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase ProMax Garden Automatic 3500 Házi vízmű szivattyú automatikus ellátást biztosít kút- vagy esővízzel 3500 liter/oránként és 4 bar nyomással. A beépített elektronika gondoskodik a megbízható üzemelésről és tisztán, áttekinthetően jelzi az üzemelési állapotot. A nemesacél motorbukolat garantálja a jobb hőelvezetést. A felfekvő felületbe beépített gumilábak és lengéscsillapítóknak köszönhetően halk üzemelést biztosít. A fémből készült leeresztőcsavar gondoskodik a szerszámmal történő problémamentes nyitásról és zárásról. A beépített visszacsapó szelep a megbízható készenléti üzemmódhoz és praktikus szelepnyitó a könnyű első feltöltéshez.

Oase Vitronic 11 W UVC Előtisztító
28 490 Ft

2 év garancia

Az Oase Vitronic egy 11W-os UVC előtisztító akváriumokhoz, kerti tavakhoz. Az eszköz könnyedén összeszerelhető és telepíthető, továbbá tartós, ütésálló műanyagházzal rendelkezik. Az UVC sugárzás segít megszüntetni az algákat, kórokozó baktériumok csíráit, hogy akváriuma azoktól mentes maradjon.

Oase Vitronic 24 W-os UVC Előtisztító
52 490 Ft 49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az Oase Vitronic egy 24 W-os UVC előtisztító akváriumokhoz, kerti tavakhoz. Az eszköz könnyedén összeszerelhető és telepíthető, továbbá tartós, ütésálló műanyagházzal rendelkezik. Az UVC sugárzás segít megszüntetni az algákat, kórokozó baktériumok csíráit, hogy akváriuma azoktól mentes maradjon.

Oase AquaActiv QuickSticks 6in1 Vízminőség tesztcsík
5 290 Ft

Az Oase AquaActiv QuickSticks 6 az 1-ben vízvizsgáló tesztcsík segítségével egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan felmérheti kerti tava vagy akváriuma vízminőségének állapotát. A vizsgálat kevesebb mint egy perc alatt elvégezhető, a vízmintáról pedig egyszerre megkaphatja a 6 legfontosabb értéket. Ne feledje időnként ellenőrizni a biológiai egyensúly és a halak egészsége végett a víz minőségét, jellemző értékeit!

Oase LunAqua 3 Set 1 Vízalatti világítás
24 190 Ft 23 490 Ft

Kiárusítás

Az Oase LunAqua 3 Set 1 egy kiváló minőségű vízalatti világítás szett, komplett készlet. A halogén izzók teljesítménye 20 W, fényárama 300 lm. Dobja fel kerti tavának vagy medencéjének hangulatát az Oase vízalatti lámpáinak segítségével.