Ocun Twist Tech

Ocun Twist Tech

Értékelés: 5
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ocún Twist Tech kényelmes sokoldalú beülő, amely 4 textil hevederrel ellátott. Az új formázás és geometria a deréknál optimális súlyelosztást biztosít, a szélesebben párnázott ülőrésszel hosszú használat esetén is kényelmet biztosít.

Ocun Finger Board

Ocun Finger Board

Értékelés: 4,8
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi deszka a fogás gyakorlásához. Az Ocun Finger Board otthoni és profi használatra egyaránt alkalmas.. A deszka kezdő mászóknak és haladó sportolóknak is megfelelő.

Ocun Férfi tollkabát Tsunami-23%
59 490 Ft 45 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Férfi ultrakönnyű kabát Ocun Tsunami, kifejezetten sportruházathoz tervezett anyagból, tollal töltve. A szálak alacsony súlya és a szövés közbeni nagy sűrűség lehetővé teszi a tollak számára, hogy nagy térfogatot nyújtsanak a szövet maximális ellenállásának megőrzése mellett Az anyag végső DWR kezelése biztosítja a nedvességnek a töltelékbe való behatolásával szembeni ellenállást és ugyanakkor nem korlátozza az összes ruházat rétegének légáteresztő képességét sporttevékenységek során.

Ocun Női tollkabát Tsunami
59 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Női ultrakönnyű kabát Ocun Tsunami, kifejezetten sportruházathoz tervezett anyagból, tollal töltve. A szálak alacsony súlya és a szövés közbeni nagy sűrűség lehetővé teszi a tollak számára, hogy nagy térfogatot nyújtsanak a szövet maximális ellenállásának megőrzése mellett Az anyag végső DWR kezelése biztosítja a nedvességnek a töltelékbe való behatolásával szembeni ellenállást és ugyanakkor nem korlátozza az összes ruházat rétegének légáteresztő képességét sporttevékenységek során.

Ocun Condor HMS screw

Ocun Condor HMS screw

Értékelés: 5
5 390 Ft

Modern, ergonomikusan kényelmes nagy indoor HMS screw karabiner két biztosítással a biztonságos mászáshoz és leeresztéshez. Előnye a rope friendly kialakítás, mely csökkenti a kötélhasználat szükségét ereszkedés során.

Ocun Cult 9,8mm 60m Red kötél
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ocún Cult 9,8mm kötél sokoldalú hegymászóknak alkalmas. Az alacsony rántási erő és a kényelmes kezelhetőség tökéletes biztonságot garantál mászás közben. Hossza 60 cm.

Ocun Eagle HMS twist

Ocun Eagle HMS twist

Értékelés: 5
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Beépített ergonomikus karabiner. Az Ocún Eagle HMS Twist K-lock zárral és Twist-lock biztosítékkal ellátott. A karabiner kiválóan illeszkedik a kézbe, egy kézzel vezérelhető Feles hajós csomóhoz vagy rögzítőelemmel kombinálva használható.

Ocun Guru 10mm 60m Violet kötél
52 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ocún Guru 10mm tartós kötél széleskörű használatra alkalmas, beleértve a falon történő rendszeres edzést. Minden olyan mászónak megfelelő, aki kedveli a biztonság érzetét alacsony tömegű kötél mellett. Hossza 60 m.

Ocun Osprey Screw

Ocun Osprey Screw

Értékelés: 5
4 090 Ft 3 690 Ft

Tartós anyagokból készült univerzális karabiner, amely egy hegymászó felszereléséből sem hiányozhat. Az Ocun Osprey Screw ovális csavaros karabiner eloxált felületű. A K-lock zár és a csavaros biztosítás kombinációja biztonságos zárást jelent.

Ocun Spirit 9,5mm 50m Green kötél
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ocún Spirit 9,5 mm könnyű kötél nyáron a sziklák mászására, valamint télen jégen történő mászásra alkalmas. Sokoldalú hegymászóknak alkalmas. Hossza 50 m.

Ocun Vision 9,1mm 60m Orange
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ocún Vision 9,1 mm, rendkívül könnyű kötél, amely a legigényesebb on sight, flash, red point típusú sportmászásra, valamint a többtávos mászásra alkalmas. Hossza 60 m.