Ocun Twist Tech Beülő

Ocun Twist Tech Beülő

Értékelés: 5
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ocun Twist Tech beülőt mindenki imádni fogja, aki a via ferratákon akarja eltölteni a nyaralását aktív pihenéssel. Tervezése során a célszerűség volt a fő szempont, tökéletesen alkalmazkodik a felhasználó egyéni igényeihez. A párnázott derék tökéletes kényelmet tesz lehetővé ereszkedés közben is. A felszerelés rögzítéséhez négy extra hurkot találhat rajta.

Ocun Tsunami women

Ocun Tsunami women

Értékelés: 4,8
47 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ultrakönnyű Ocun Tsunami női kabát kifejezetten sportruházatokhoz tervezett toll töltetű anyagból. Az alacsony súlya és nagy sűrűséggel szőtt szálak lehetővé teszik, hogy a tollak magasan maradjanak, miközben megtartják a maximális anyag ellenállást.Végső** DWR kezelés** biztosítja, hogy az anyag ellenállását a nedvesség behatolásának, és nem korlátozza a légáteresztést a ruha egyik rétegénél sem a sportolás közben.

Ocun Tsunami men

Ocun Tsunami men

Értékelés: 4,5
51 290 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Ultrakönnyű Ocun Tsunami férfi kabát kifejezetten sportruházatokhoz tervezett toll töltetű anyagból. Az alacsony súlya és nagy sűrűséggel szőtt szálak lehetővé teszik, hogy a tollak magasan maradjanak, miközben megtartják a maximális anyag ellenállást. Végső DWR kezelés biztosítja, hogy az anyag ellenállását a nedvesség behatolásának, és nem korlátozza a légáteresztést a ruha egyik rétegénél sem a sportolás közben.

Ocun Eagle HMS screw

Ocun Eagle HMS screw

Értékelés: 5
3 890 Ft

Beépített ergonomikus karabiner. Az Ocún Eagle HMS screw csavarozható zárral és keylockkal ellátott. A karabiner kiválóan illeszkedik a kézbe, egy kézzel vezérelhető Feles hajós csomóhoz vagy rögzítőelemmel kombinálva használható.

Ocun Guru 10mm 50m Blue kötél
45 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ocún Guru 10mm tartós kötél széleskörű használatra alkalmas, beleértve a falon történő rendszeres edzést. Minden olyan mászónak megfelelő, aki kedveli a biztonság érzetét alacsony tömegű kötél mellett. Hossza 50 m.

Ocun Noya Jeans
21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női hegymászó nadrág Noya Jeanskönnyűek, rugalmasak, és méretileg stabilak. Könnyen karbantartható és könnyen kezelhető nagyon kellemes érzést nyújtanak. Elasztikus derékpántjuk van, amely tökéletesen illeszkedik a derékhoz.

Ocun Bodyguard

Ocun Bodyguard

Értékelés: 4,4
14 490 Ft

2 év garancia

A 2 hordozós egész testes hegymászó beülő 4 nemesacél gyorscsattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a combhevederek beállítását. Ellenáll az átfordulással szemben, lógva tartja a testet AZ Ocún Bodyguard kezdőknél alkalmazható a hegymászó központokban.

Ocun Newton

Ocun Newton

Értékelés: 4,7
10 990 Ft

Hegymászó beülő 2 hordozóval és 3 nemesacél gyorscsattal, amelyek lehetővé teszik a combhevederek kerületének beállítását. Fő előnyei közé tartozik a derékrészen lévő tologatható párnázás, az alacsony súly, a magas légáteresztő képesség és a kényelem. Az Ocún Newton kezdő mászóknak alkalmas.

Ocun Condor HMS screw

Ocun Condor HMS screw

Értékelés: 5
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern, ergonomikusan kényelmes nagy indoor HMS screw karabiner két biztosítással a biztonságos mászáshoz és leeresztéshez. Előnye a rope friendly kialakítás, mely csökkenti a kötélhasználat szükségét ereszkedés során.

Ocun Cult 9,8mm 60m Red kötél
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ocún Cult 9,8mm kötél sokoldalú hegymászóknak alkalmas. Az alacsony rántási erő és a kényelmes kezelhetőség tökéletes biztonságot garantál mászás közben. Hossza 60 cm.

Ocun Eagle HMS twist

Ocun Eagle HMS twist

Értékelés: 5
4 490 Ft

Beépített ergonomikus karabiner. Az Ocún Eagle HMS Twist K-lock zárral és Twist-lock biztosítékkal ellátott. A karabiner kiválóan illeszkedik a kézbe, egy kézzel vezérelhető Feles hajós csomóhoz vagy rögzítőelemmel kombinálva használható.

Ocun Guru 10mm 60m Violet kötél
52 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ocún Guru 10mm tartós kötél széleskörű használatra alkalmas, beleértve a falon történő rendszeres edzést. Minden olyan mászónak megfelelő, aki kedveli a biztonság érzetét alacsony tömegű kötél mellett. Hossza 60 m.

Ocun Hawk QD Wire DYN 11 Green szett
4 090 Ft

Az Ocun Hawk QD Wire DYN 11 expressz szett hosszú utakra és hegyi feltételekhez alkalmas. A drót Hawk karabinerek Dyneema 11 mm szíjból készült tartós és könnyű expressz hurokkal ellátottak. A „wire“ típusú zár megszünteti az eltömődést és a befagyást, mindemellett megakadályozza a karabiner kinyílását, ha annak hátfala sziklával ütközik.

Ocun Lucky Kid + Belt Blue zsák
5 090 Ft

Ocun Lucky Kid magnézium porra alkalmas zsák. Színes mintájú, gyermekeknek megfelelő. Minden olyan fiatal mászónak ajánlott, aki vizuálisan ki szeretne tűnni a többiek közül.

Ocun Mojo

Ocun Mojo

Értékelés: 5
13 490 Ft

Az 1 hordozós egész testes gyermek beülő 4 nemesacél gyorscsattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a combhevederek beállítását. Védi a gerincet a károsodással szemben és véd attól, hogy a gyermek kényelmetlen helyzetben legyen. Az Ocún Mojo mászáshoz és hintázáshoz is alkalmas

Ocun Osprey Screw

Ocun Osprey Screw

Értékelés: 5
3 590 Ft

Tartós anyagokból készült univerzális karabiner, amely egy hegymászó felszereléséből sem hiányozhat. Az Ocun Osprey Screw ovális csavaros karabiner eloxált felületű. A K-lock zár és a csavaros biztosítás kombinációja biztonságos zárást jelent.

Ocun Vision 9,1mm 60m Orange
53 990 Ft

Ocún Vision 9,1 mm, rendkívül könnyű kötél, amely a legigényesebb on sight, flash, red point típusú sportmászásra, valamint a többtávos mászásra alkalmas. Hossza 60 m.

Ocun Set Via Ferrata WeBee

Ocun Set Via Ferrata WeBee

Értékelés: 4,8
30 490 Ft

2 év garancia

WeBee Ferrata készlet az Ocuntól. 3 csatlakozós kábelköteg. A kis súlya kényelmet és remek szellőzést biztosít. Pára elnyelővel.

Ocun Spirit 9,5mm 50m Green kötél
46 490 Ft

Az Ocún Spirit 9,5 mm könnyű kötél nyáron a sziklák mászására, valamint télen jégen történő mászásra alkalmas. Sokoldalú hegymászóknak alkalmas. Hossza 50 m.