Olimpia Splendid Aura Di
89 990 Ft 82 990 Ft
+ ingyen szállítás

Érzékelőjének köszönhetően a légtisztító folyamatosan figyeli a helyiség levegőjének minőségét, és azonnal észleli a szennyeződést. A levegőminőség-mutató segítségével könnyen láthatja (a szín megváltoztatásával), hogy a levegő minősége romlik vagy javul-e.

Olimpia Splendid Caleo TT
26 690 Ft

A Caleo TT egy rendkívül modern konvektor kifinomult rendszerrel. A konvektor otthonokban, hétvégi házakban, pincékben és munkahelyen is használható.

Olimpia Splendid Compact 8P
109 999 Ft
+ ingyen szállítás

A kis DOLCECLIMA Compact 8P mobil klíma a prémium olasz gyártó, az Olimpia Splendid legolcsóbb modellje. A klímaberendezés digitális termosztáttal és számos üzemmóddal rendelkezik, beleértve a speciális páramentesítési módot is.

Olimpia Splendid DOLCECLIMA Air Pro 13 A+
219 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Olimpia Splendid A DOLCECLIMA AirPro 13 A + egy mobil légkondicionáló, különálló páramentesítő funkcióval. Nagy előnye az energiatakarékosság. A készülék az A+ energiaosztályban található. Ezért a piac egyik leggazdaságosabb mobil légkondicionálójának számít.

Olimpia Splendid Caldo UP
30 990 Ft

Olimpia Splendid Caldo, készülék, amely felmelegíti a hűvös napokon. A falra helyezhető elektromos hősugárzó 2000 W teljesítménnyel és mozgó lamellával gondoskodik a levegő tökéletes áramlásáról a helyiségben. A fűtőventilátor mozgó lamelláit a távirányítóval is lehet irányítani.

Olimpia Splendid Aquaria 22P
114 990 Ft
+ ingyen szállítás

A halk Aquaria 22P design páramentesítő a legjobb, amit csak az olasz Olimpia Splendid kínálhat az otthoni páramentesítők terén. A páramentesítő mód maximális fogyasztása 254 W, így a legtakarékosabb eszköznek nevezhetjük ebben az árkategóriában.

Olimpia Splendid Solaria Evo
19 990 Ft

A halogén technológia garantálja a testfelületek azonnali felmelegítését a készülék hatókörében. A három fűtőbetétet egyszerre és külön-külön is bekapcsolhaija, így 3 teljesítményszintet nyújthatnak. Az oszcillációs funkció kiterjeszti a hősugárzás tartományának szögét.

Olimpia Splendid Aquaria Slim 12P
77 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az olasz Olimpia Splendid márkájú Aquaria Slim 12P páramentesítő egy kicsi és halk készülék, amely kisebb és közepes méretű helyiségekbe is elegendő teljesítménnyel rendelkezik (max. 55 m3).

Olimpia Splendid Nexya S4E Inverter 9
169 900 Ft
+ ingyen szállítás

A kompakt, kétrészes Nexya S4E Inverter 9 klíma ideális megoldást jelent olyan helyre, ahol benti és kinti egységet is lehetőségünk van felszerelni. A kompresszor a kinti egységben található, ennek köszönhetően a benti egység nagyon halk. A két egység hűtőközeg-vezetékkel kapcsolódik egymáshoz.