Olivia Burton 3D Bee OB16AM159
84 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gondoskodni szeretne arról, hogy az új kiegészítőt ne hagyják figyelmen kívül? Majd csukja be Olivia Burton óráját a csuklójára. Sötét szürke számlapjuk első pillantásra egy 3D méhpel fog lenyűgözni, amely közvetlenül a közepén ül.

Olivia Burton Black Dial OB15BL23
49 090 Ft 33 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár romantikus ruhát, akár szakadt farmert visel, az Olivia Burton minden alkalommal stílusosan figyeli a ruháját. A klasszikus fekete tárcsa és a rózsaszín-arany kihúzható hüvely közötti különbség rendkívül elegáns, így a luxus karkötőt könnyedén kicserélheti az órával.

Olivia Burton Chrono Detail OB16CG88
72 440 Ft 49 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Anélkül, stílusos kiegészítők nem lehet ruhát befejeződött. Miután pin egy elegáns karóra márka Olivia Burton, nekünk az igazságot. Fehér számlap díszített három többfunkciós ciferníčky tájékoztató az aktuális dátumot, a hét napját és 24 órán belül.

Olivia Burton Enchanted Garden OB16EG113
40 090 Ft 28 000 Ft

Olivia Burton karóra jó adagot és eleganciát ad a viselőjének. Az Enchanted Garden gyűjtemény egy darabja nem kivétel. A legjellemzőbb jellemzője a páratlan virágmintás díszítő óra. Az arany kezek és a római számokkal ellátott indexek tökéletesen illeszkednek az aranyozott acél tokhoz.

Olivia Burton Enchanted Garden OB16EG136
54 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, romantikus és ellenállhatatlan minden időben – ilyen a nő, aki Olivia Burton órát visel a csuklóján. Tárcsájukat méh díszíti gyönyörű pasztell színű virágokkal, amelyek ezt a kiegészítőt valóban félreérthetetlen darabbá teszik.

Olivia Burton Flower Show 3D Daisy OB15EG38
64 570 Ft 43 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olivia Burton órák megfelelő adagot adhatnak a viselőnek a elegancia és a nőiesség szempontjából. A Flower Show sorozat egy darabja sem kivétel. Az óra nevéből kitűnik, hogy a legszembetűnőbb elem a virág – egy százszorszép vékony kezű óralapon, amely tökéletes párot képez egy fekete bőrpánttal.

Olivia Burton Flower Show 3D Daisy OB16FS94
76 660 Ft 42 060 Ft

Olivia Burton karóra jó adagot és eleganciát ad a viselőjének. Egy kis virágkiállítás nem kivétel. Ahogy az óra neve is mutatja, a legjellemzőbb eleme a virág – a karika belsejében a százszorszép a vékony kezekkel.

Olivia Burton Marble Florals OB16MF10
39 250 Ft 26 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olivia Burton karóra jó adagot és eleganciát ad a viselőjének. A Marble Florals gyűjtemény egy darabja nem kivétel. A legszembetűnőbb jellemzője egy páratlan virágmintás díszítésű márványtárcsa. A csuklón az óra pasztellkék vegánszalaggal van ragasztva.

Olivia Burton Mother of Pearl OB16MOP02
54 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha, elegáns és egyszerűen tökéletes. Ezek a brit márka Olivia Burton órái. A klasszikus facepiece első látásra néz rád egy gyöngyfelülettel, amely a napfény összes színét mutatja. A tok és a tolóerő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.

Olivia Burton Queen Bee OB16AM151
80 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olivia Burton órája az első pillantásra néz az összes hölgyre, aki szereti az időtlen tartozékokat. Az arcszínt sötét gyöngy borítja, amely a nap minden színét mutatja. A 12-es pozícióban is szeretni fogja a méhét.

Olivia Burton White Dial OB16BD97
43 890 Ft

Olivia Burton márkájú órák képesek hitelezni viselőjének jó adag elegancia és a nőiesség. Egy darab a gyűjtemény fehér telefonos sem kivétel. Ahogy a neve is sugallja, az óra, a leghangsúlyosabb eleme a jellegzetes fehér arc, ami díszített rózsaszín arany kéz és indexek.