Olivia Burton Mother of Pearl OB16MOP02
55 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha, elegáns és egyszerűen tökéletes. Ezek a brit márka Olivia Burton órái. A klasszikus facepiece első látásra néz rád egy gyöngyfelülettel, amely a napfény összes színét mutatja. A tok és a tolóerő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.

Olivia Burton Lace Detail OB16MV96
48 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olivia Burton órák minden hölgyet szeretni fognak, romantikus lélekkel. Szürke számuk első látásra vonzza a műanyag virágot és az alját. A sima bőr heveder sima bőrszíjjal is rendelkezik. A ház kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.

Olivia Burton Enchanted Garden OB16EG136
55 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, romantikus és ellenállhatatlan minden időben – ilyen a nő, aki Olivia Burton órát visel a csuklóján. Tárcsájukat méh díszíti gyönyörű pasztell színű virágokkal, amelyek ezt a kiegészítőt valóban félreérthetetlen darabbá teszik.

Olivia Burton White Dial OB16BD97
44 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olivia Burton márkájú órák képesek hitelezni viselőjének jó adag elegancia és a nőiesség. Egy darab a gyűjtemény fehér telefonos sem kivétel. Ahogy a neve is sugallja, az óra, a leghangsúlyosabb eleme a jellegzetes fehér arc, ami díszített rózsaszín arany kéz és indexek.

Olivia Burton 3D Bee Square OB16AM164
85 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gondoskodni szeretne arról, hogy az új kiegészítőt ne hagyják figyelmen kívül? Majd csukja be Olivia Burton óráját a csuklójára. Tárcsájuk első látásra megfigyelheti a 3D méhet, amely közvetlenül a központjában található.

Olivia Burton Demi OB16CS20
44 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, romantikus és ellenállhatatlan mindenkor – ilyen a nő, aki Olivia Burton órát visel a csuklóján. Sötét számlapjukat pasztell színű gyönyörű virágok díszítik, amelyek ezt a kiegészítőt valóban félreérthetetlen darabbá teszik. A csukló sima, szürke vegán bőrszíjjal zárja az órát.

Olivia Burton Demi OB16CS21
44 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, romantikus és ellenállhatatlan mindenkor – ilyen a nő, aki Olivia Burton órát visel a csuklóján. Világos tárcsájukat pasztell színű gyönyörű virágok díszítik, amelyek ezt a kiegészítőt valóban félreérthetetlen darabbá teszik. A csukló sima, szürke vegán bőrszíjjal zárja az órát.

Olivia Burton Mother of Pearl OB16MOP01
55 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, stílusos és egyszerűen tökéletes. Ez az Olivia Burton brit márka órája. Klasszikus kialakítású számlapjuk első pillantásra egy gyöngyházfelülettel fog lenyűgözni, amely nappali fényben minden színben játszik. A ház és a húzás kiváló minőségű aranyozott acélból készül.