Omron M7 INTELLI IT, Vállnyomásmérő bluetooth-tal
33 550 Ft

OMRON M7 INTELLI IT, Vállnyomásmérő bluetooth-tal A készülék fejlett IntelliSense technológiát használ, amely érzékeli, hogy a mandzsetta helyesen van-e a vállon, megelőzve ezzel a nyomásmérés egyik leggyakoribb hibáját.

Omron EVOLV ALL-IN-ONE, kar nélküli manométer
59 910 Ft

OMRON EVOLV ALL-IN-ONE, váll nélküli, zsák nélküli manométer Az OMRON Evolv egy új, multifunkcionális manométer Bluetooth-kapcsolattal. Az Evolv cső nélküli, ami azt jelenti, hogy nincs légtömlő.

Omron M3 Comfort / HEM-7155-E, Vállnyomásmérő
26 080 Ft

A teljesen automatikus & nbsp; vállnyomásmérő & nbsp; a kényelmet és a pontosságot szem előtt tartva tervezték. Az Intellisense ™ technológia biztosítja, hogy a mandzsetta a megfelelő értékre legyen felfújva, és a mandzsettán található ikon jelzi, hogy a mandzsetta helyesen van elhelyezve a karo

Omron Comp Air NE-C801KD inhalátor gyerekeknek
25 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kompresszorral ellátott porlasztó kényelmes kezelést nyújt enyhe asztma, krónikus hörghurut, allergia és egyéb légzőszervi megbetegedések esetén, a tökéletes inhalátort otthoni használatra.

Omron RS2 HEM-6161-E, csuklónyomásmérő IHB-vel
24 450 Ft

OMRON RS2 HEM-6161-E, csuklónyomásmérő az IHB-vel. Az OMRON RS2 HEM-6161-E egy csuklónyomásmérő, amely gyors és egyszerű nyomásmérést tesz lehetővé oszcillometrikus módszerrel.