Paraméterek meghatározása
Oral-B Szónikus fogkefe Slim Luxe 4500 Matte Black Oral-B iO Specialised Clean fogkefe fejek, 2 db-os csomagolás
Oral-B Szónikus fogkefe Slim Luxe 4500 Matte Black

Ultravékony és szuper könnyű kialakítású szónikus fogkefe a kényelmes használat érdekében. Az Oral-B Szónikus fogkefe Slim Luxe 4500 Matte Black gyengéd szónikus technológiával rendelkezik, ami több, mint 31 000 vibrációra képes percenként, ami segít eltávolítani a fogak felületi elszíneződéseit. 3 üzemmód közül választhatsz, és kihasználhatod a praktikus időzítőt.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B iO Specialised Clean fogkefe fejek, 2 db-os csomagolás Oral-B iO Specialised Clean fogkefe fejek, 2 db-os csomagolás
Oral-B iO Specialised Clean fogkefe fejek, 2 db-os csomagolás

A speciális Clean csere kefefejeket a fogorvosokkal együttműködve tervezték. Az Oral-B iO Specialised Clean fogkefefefejek, 2 db-os csomag olyan speciális figyelmet igénylő területekhez is alkalmasak, mint a fogszabályzó, az implantátumok és a görbe fogak.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B iO Ultimate Clean fogkefe fejek, 6 db-os csomagolás Oral-B iO Specialised Clean fogkefe fejek, 2 db-os csomagolás
Oral-B iO Ultimate Clean fogkefe fejek, 6 db-os csomagolás

Az Ultimate Clean csere kefefejeket fogorvosokkal együttműködve tervezték. Az Oral-B iO Ultimate Clean kefefejek, 6 darabos csomag kifejezetten a hatékony tisztítás érdekében készültek. A lepedék akár 100 %-át eltávolítja az első naptól kezdve

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B iO 10 Black elektromos fogkefe Oral-B iO Ultimate Clean fogkefe fejek, 4 db-os csomagolás 
Oral-B iO 10 Black elektromos fogkefe

Az elektromos fogkefe alkalmas érzékeny fogakkal és fogínyvel rendelkező felhasználók számára. Az Oral-B iO 10 Black kör alakú kefefej mikrovibráló szálakkal, amelyek a professzionálisan tisztított fogak érzetét keltik. A Smart Charger az igényeidhez igazítja a tisztítást, és valós idejű visszajelzést ad. A 3D mapping funkció mesterséges intelligenciával vezet a legjobb tisztításhoz.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B iO Ultimate Clean fogkefe fejek, 4 db-os csomagolás  Oral-B iO Ultimate Clean fogkefe fejek, 4 db-os csomagolás 
Oral-B iO Ultimate Clean fogkefe fejek, 4 db-os csomagolás 

A tartalék fogkefe fejek tökéletes ferde szálakat és innovatív új szálakat kombinálnak a legjobb tisztítás érdekében. Az Oral-B iO Ultimate Clean fogkefe fejek, 4 db-s csomagolás az első naptól kezdve eltávolítják a lepedék akár 100%-át. Az ajánlott csereperiódus 3 hónap.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Pro-Expert Professional Protection Szájvíz 500 ml Oral-B iO Ultimate Clean fogkefe fejek, 4 db-os csomagolás 
Oral-B Pro-Expert Professional Protection Szájvíz 500 ml

Az Oral-B Pro-Expert Professional Protection napi 2-szer történő használata hatékony 24-órás védelmet nyújt az egész szájüregnek a foglepedék képződésével szemben. Nem éget mint az alkohol tartalmú szájvizek, és kellemes menta ízesítésű. Tartalma 500 ml.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B iO Series 5 Black mágneses fogkefe Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex puha manuális fogkefe
Oral-B iO Series 5 Black mágneses fogkefe

Az elektromos fogkefe egyedülálló kerek fejet kombinál finoman mikrovibráló szálakkal a professzionális tisztaságérzetért. Az Oral-B iO Series 5 Black intelligens nyomásérzékelővel és 5 tisztítási móddal rendelkezik. A mesterséges intelligencia felismeri a fogmosási stílusod, és irányít, hogy minden fogad tökéletesen megmosd.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Sensitive UltraThin 8 db pótfej Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex puha manuális fogkefe
Oral-B Sensitive UltraThin 8 db pótfej

Oral-B Sensitive UltraThin fogkefefej elektromos fogkeféhez. A csomagolásban 8 pótfejet találsz. Az ultravékony puha sörték kíméletesek a fogínyhez, a hagyományos sörték kíméletlenül elbánnak a lepedékkel.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex puha manuális fogkefe Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex puha manuális fogkefe
Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex puha manuális fogkefe

Az Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex manuális fogkefe segítségével felfedezheted a fehér és világosabb mosolyt. A fejformának két rugalmas oldalával és egyedülálló folteltávolító betéttel kombinálva mindössze két hét alatt eltávolíthatod a felszíni foltok mindössze 90%-át a fogakon.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Aquacare 4 Oral-B CrossAction fogkefefej CleanMaximiser technológiával, 8 darabos csomag
Oral-B Aquacare 4

Szájzuhany Oxyjet technológiával mikrobuborékokkal dúsítja a vizet a hatékonyabb tisztítás érdekében. Oral-B Aquacare 2 intenzitású vízsugárral ellátott, valamint 2 típusú vízsugárral a fogak közötti térség kíméletes tisztítására. A készülék vezeték mentes az egyszerű manipuláció érdekében.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Cepillo D Oral-B Rec Cross Action Oral-B CrossAction fogkefefej CleanMaximiser technológiával, 8 darabos csomag
Oral-B Cepillo D Oral-B Rec Cross Action

Cepillo D Oral-B Rec Cross Action

Átvehető akár: 2024.8.13 - 2024.8.16

Partnerünktől: Pricenet
Oral-B CrossAction fogkefefej CleanMaximiser technológiával, 8 darabos csomag Oral-B CrossAction fogkefefej CleanMaximiser technológiával, 8 darabos csomag
Oral-B CrossAction fogkefefej CleanMaximiser technológiával, 8 darabos csomag

Tartalék fogkefefejek a szájüreg teljes tisztítása érdekében. Az Oral-B CrossAction fogkefefej CleanMaximiser technológiával, 8 darabos csomag CleanMaximiser technológiát tartalmaz, így a zöld szálak besárgulnak, ami garantálja a fogkefefej optimális teljesítményét. Kompatibilis az összes Oral-B elektromos fogkefével, kivéve a Pulsonic és iO modelleket. 

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Dent Oral-B Pro Protecccion Duplo Oral-B Elektromos fogkefe D103.413.2KX CEUAIL Disney 100 Hbox P
Oral-B Dent Oral-B Pro Protecccion Duplo

Dent Oral-B Pro Protecccion Duplo

Átvehető akár: 2024.8.13 - 2024.8.16

Partnerünktől: Pricenet
Oral-B ED 17-4 Szájzuhany pótfej Oral-B Elektromos fogkefe D103.413.2KX CEUAIL Disney 100 Hbox P
Oral-B ED 17-4 Szájzuhany pótfej

Az Oral-B ED 17–4 szájzuhany pótfej segít megőrizni szája higiéniáját. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el az ételmaradékokat a nehezen hozzáférhető helyekről is. A sűrített levegő és a víz kombinációjaként keletkező mikrobuborékok megtámadják a lepedékben található baktériumokat, lehetővé téve ezzel a minél alaposabb tisztítást.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Elektromos fogkefe D103.413.2KX CEUAIL Disney 100 Hbox P Oral-B Elektromos fogkefe D103.413.2KX CEUAIL Disney 100 Hbox P
Oral-B Elektromos fogkefe D103.413.2KX CEUAIL Disney 100 Hbox P

Elektromos fogkefe gyermekeknek 3 éves kortól, utazótáskával. Az Oral-B D103.413.2KX kis szájakhoz tervezett kerek fogkefe fejjel, extra finom sörtékkel és 2 tisztítási móddal rendelkezik.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B elektromos fogkefe iO Series 3 Black Oral-B Elektromos fogkefe készlet iO Series 3 Duo Pack, Black & Blue
Oral-B elektromos fogkefe iO Series 3 Black

Az elektromos fogkefe az egyedülálló kör alakú fej és a gyengéd mikrovibráció kombinációjával már egy hét használat után friss, tiszta érzést és egészségesebb ínyt biztosítanak. Az Oral-B iO Series 3 Black készülék okos nyomásérzékelővel rendelkezik az optimális tisztítási nyomás érdekében, ínyvédelmi technológiával és 3 tisztítási móddal.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Elektromos fogkefe iO Series 3 Blue Oral-B Elektromos fogkefe készlet iO Series 3 Duo Pack, Black & Blue
Oral-B Elektromos fogkefe iO Series 3 Blue

Az elektromos fogkefe az egyedülálló kör alakú fej és a gyengéd mikrovibráció kombinációjával már egy hét használat után friss, tiszta érzést és egészségesebb ínyt biztosítanak. Az Oral-B iO Series 3 Blue készülék okos nyomásérzékelővel rendelkezik az optimális tisztítási nyomás érdekében, ínyvédő technológiával és 3 tisztítási móddal.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Elektromos fogkefe készlet iO Series 3 Duo Pack, Black & Blue Oral-B Elektromos fogkefe készlet iO Series 3 Duo Pack, Black & Blue
Oral-B Elektromos fogkefe készlet iO Series 3 Duo Pack, Black & Blue

A 2 darabos elektromos fogkefe készlet az egyedülálló kör alakú fejet és a gyengéd mikrovibrációt ötvözi, így már egy hét használat után friss, tiszta érzést és egészségesebb ínyt biztosít. Az Oral-B iO 3 Duo Pack, Black & Blue készülékek okos nyomásérzékelővel rendelkeznek az optimális tisztítási nyomásért, ínyvédelmi technológiával és 3 tisztítási móddal.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Elektromos fogkefe Pro 3 - 3500, fekete Braun dizájnnal  Oral-B Elektromos fogkefe Pro 3 - 3500, fekete Braun dizájnnal 
Oral-B Elektromos fogkefe Pro 3 - 3500, fekete Braun dizájnnal 

Elektromos fogkefe vizuális nyomásérzékelő technológiával, amely figyelmeztet, ha túl nagy nyomást gyakorolsz az ínyedre. Az Oral-B Pro 3 – 3500, fekete 3 tisztítási üzemmódot kínál, akár 2 hét üzemidőt biztosító Li-Ion akkumulátorral és 2 perces beépített időzítővel rendelkezik. A csomagolás 1 nyelet tartalmaz töltőállvánnyal, 1 fogkefe fejet és egy utazótokot.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Elektromos fogkefe Pro Junior Junior Jégvarázs Oral-B Elektromos fogkefe Pro 3 - 3500, fekete Braun dizájnnal 
Oral-B Elektromos fogkefe Pro Junior Junior Jégvarázs

Elektromos fogkefe gyermekeknek 6 éves kortól. Az Oral-B Pro Junior Jégvarázs asszisztált fogmosást kínál 360°-os vizuális ínynyomás-érzékelővel, extra finom szálvégekkel és 3 tisztítási móddal. Az ingyenes Disney Magic Timer alkalmazás még szórakoztatóbbá teszi a fogmosást.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Elektromos fogkefe Pro Kids Jégvarázs Oral-B Elektromos fogkefe Pro 3 - 3500, fekete Braun dizájnnal 
Oral-B Elektromos fogkefe Pro Kids Jégvarázs

Elektromos fogkefe gyermekek számára 3 éves kortól. Az Oral-B Pro Kids Jégvarázs kis szájakhoz tervezett kör alakú fogkefe fejjel, extra finom sörtékkel és 2 tisztítási üzemmóddal rendelkezik. A fogantyú megjelenítése 4 szórakoztató matrica segítségével díszíthető.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Elektromos fogkefe Pro Kids Jégvarázs + utazótáska Oral-B Elektromos fogkefe Pro Kids Jégvarázs + utazótáska
Oral-B Elektromos fogkefe Pro Kids Jégvarázs + utazótáska

Elektromos fogkefe gyermekeknek 3 éves kortól, utazótáskával. Az Oral-B Pro Kids Jégvarázs + utazótáska kis szájakhoz tervezett kerek fogkefe fejjel, extra finom sörtékkel és 2 tisztítási móddal rendelkezik. A fogantyú megjelenítése 4 szórakoztató matrica segítségével díszíthető.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Elektromos fogkefe Pro Kids Spiderman + utazótáska Oral-B Elektromos fogkefe Pro Kids Jégvarázs + utazótáska
Oral-B Elektromos fogkefe Pro Kids Spiderman + utazótáska

Elektromos fogkefe gyermekeknek 3 éves kortól, utazótáskával. Az Oral-B Pro Kids Spiderman + utazótáska kerek fogkefe fejjel rendelkezik, amelyet a kis szájakhoz terveztek, valamint extra finom sörtékkel és 2 tisztítási móddal. A fogantyú megjelenítése 4 szórakoztató matrica segítségével díszíthető.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL
Oral-B Elektromos fogkefe Pro Series 1 Black Oral-B Elektromos fogkefe Pro Kids Jégvarázs + utazótáska
Oral-B Elektromos fogkefe Pro Series 1 Black

Elektromos fogkefe kerek fogkefe fejjel a professzionálisan tisztított fogak érzetért. Az Oral-B Pro Series 1 Black egyedülálló 3D tisztítási technológiával rendelkezik, amely akár 100%-kal több lepedéket távolít el, valamint fogíny nyomásszabályozással és professzionális időzítővel is büszkélkedhet. Praktikus akkumulátor hosszú élettartammal és állapotjelzővel.

Átvehető akár: 2024.7.25

Partnerünktől: MALL