Oral-B Pro 770

Oral-B Pro 770

Értékelés: 4,5
17 490 Ft 11 990 Ft

2 év garancia

Elektromos fogkefe kerek kefés fejjel, amely jobban tisztítja a fogat, valamint egészségesen tartja a fogat. Az Oral-B Pro 770 3D White professzionális 2perces időzítővel rendelkezik, amelynek megfelelő időn át tisztítja a fogakat. Eltávolítja a felszíni foltokat és fehéríti a fogakat már az első naptól kezdve.

Oral-B Smart 5 CA Elektromos fogkefe
47 990 Ft

2 év garancia

Az Oral-B Smart 5 5000N elektromos fogkefe gond nélkül kapcsolódik az Oral-B alkalmazáshoz a telefonodban és a valós időben történő visszajelzésnek köszönhetően segít hatékonyabban tisztítani a fogaidat. Az intelligens vezetésnek köszönhetően javítod a szájhigiéniai szokásaidat és a szájüreg egészségét. – A lítium-ion akkumulátor töltésenként 2 hetet bír.

Oral-B PRO790 DUO Cross Action-23%

Oral-B PRO790 DUO Cross Action

Értékelés: 4,6
21 490 Ft 16 390 Ft

Akció

Az elektromos PRO 790 CrossActionfogkefe segít tisztítani a fogaidat úgy, ahogy azt a fogorvosok ajánlják. Ugyanis professzionális időzítőt tartalmaz, amely minden 30 másodperc elteltével figyelmeztet, hogy a szájüreg következő zónáját kell tisztítani. – Csak mozgatod a kefét a szádban és az egyedülálló kerek Oral-B kefefej gondoskodik minden másról.

Oral-B Smart 6 CA

Oral-B Smart 6 CA

Értékelés: 5
48 490 Ft 47 490 Ft

2 év garancia

Elektromos fogkefe Oral-B Smart 6 6000N a szokásos fogkefénél akár 100 % -kal több lerakódást távolít el. – A elektromos kefe segít megvédeni az érzékeny ínyeket az állítható nyomásszabályozó technológiának köszönhetően, amely csökkenti a tisztítási sebességet és kellemesebbé teszi, ha túl erősen nyomod a fogaidra.

Oral-B Pro 750 Cross Action Black Edition + Travel Case
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Oral B Pro 750 Cross Action Black + Travel Case elektromos fogkefe professzionálisan kitisztított fogak érzetét kelti. Használata rendkívül egyszerű. Ez a fogkefe hatékonyabban távolítja el a foglepedéket és járul hozzá a fogíny egészségéhez mint a hagyományos kézi fogkefék, mégpedig a 3D mozgásnak köszönhetően. Egy feltöltéssel több, mint egy hétig működik napi kétszer 2 percig tartó fogmosás esetén, az akkutöltöttségről pedig 3-szintes akkutöltöttség-jelző tájékoztat.

Oral-B Oxyjet+Pro2

Oral-B Oxyjet+Pro2

Értékelés: 4,7
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Elektromos fogkefe és szájzuhany az egészségesebb fogak és fogíny érdekében. Oral-B Oxyjet+Pro2 segítség a fehérebb és egészségesebb mosoly eléréséhez. Az elektromos fogkefe 2 tisztító programmal rendelkezik- mindennapos, illetve az íny ápolásához szükséges üzemmód. A mikrobuborékos technológiának köszönhetően az OxyJet szájzuhany foglalkozik a dentális plakk baktériumokkal. A csomagban 4 cserélhető szórófej, egy szájzuhany és 3 fogkefe pótfej található.

Oral-B Vitality Kids Frozen

Oral-B Vitality Kids Frozen

Értékelés: 4,7
8 090 Ft 6 390 Ft

2 év garancia

Elektromos gyermek fogkefe a Jégvarázs film motívummal. Az Oral-B Vitality Frozen, 3 éves kor feletti gyermekek számára alkalmas puha sörtéjű fogkefefej. Díszítsd ki a fogkefe fogantyúját a Disney-Pixar motívumú 4 matricával. A fogkefe Disney Magic Timer alkalmazással működik.

Oral-B Pulsonic SLIM 1000 Silver
20 490 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Elektromos fogkefe szónikus technológiával. Az Oral-B Pulsonic SLIM 1000 Silver 27000 ciklusra képes percenként, mindemellett beállíthatod a fogtisztítás időtartamát. A kefe kíméletes az ínnyel és támogatja a fogak természetes fehérségét.

Oral-B Vitality White Sensitive + Oral-B fogkrém original 75 ml
8 490 Ft 6 890 Ft

2 év garancia

Az elektromos fogkefe 100%-kal több fog lepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefék. Az Oral-B Vitality White Sensitive + Oral-B fogkrém original 75 ml kétperces időzítővel van ellátva, amely segít betartani a fogmosás javasolt idejét. Minden 30 másodpercben a kefe berezeg, amellyel arra figyelmeztet, hogy itt az ideje áttérni a fogsor más területének tisztítására.

Oral-B EB50 CrossAction Black 4CT
5 790 Ft

Oral-B EB50 CrossAction Black 4CT csere fogkefe fej tökéletesen kialakított ferde sörtékkel rendelkezik, mely 100%-kal több foglepedéket távolít el a manuális fogkefével szemben. A fejek kompatibilisek az Oral-B Genius, Pro, Smart a Vitality fogkefe változatokkal. A csomagban 4 fogkefe fej található.

Oral-B Precision clean 9CT fogkefe fej
8 990 Ft

Oral-B Precision clean 9CT fogkefe fej alakjának köszönhetően tökéletesen körülveszi a fogakat és mélyen közéjük hatol. A fejek minden Oral-B elektromos fogkefével kompatibilisek az Oral-B Sonic modell kivételével. A csomagban 9 fogkefefej található.

Oral-B Pro 2 2500 Black Edition Cross Action
23 990 Ft 19 490 Ft

Az elektromos fogkefe a professzionálisan kitisztított fogak érzését kelti. Megbízhatóan távolítja el a foglepedéket és a 3D mozgásnak köszönhetően hozzájárul a fogíny egészségéhez. Az Oral B Pro 2 2500 Black CrossAction fogkeféhez egy speciális fej is tartozik, mely a mindennapos hatékony fogmosásra lett tervezve.

Oral-B Vitality Kids Cars

Oral-B Vitality Kids Cars

Értékelés: 4,7
9 990 Ft

2 év garancia

Elektromos gyermek fogkefe a Verdák film motívummal. Az Oral-B Vitality Kids Cars, 3 éves kor feletti gyermekek számára alkalmas puha sörtéjű fogkefefej. Díszítsd ki a fogkefe fogantyúját a Disney-Pixar motívumú 4 matricával. A fogkefe Disney Magic Timer alkalmazással működik.

Oral-B Genius X 20000N White Sensitive-31%
103 990 Ft 71 190 Ft

Akció

Elektromos fogkefe Li-Ion akkumulátorral, amelynek köszönhetően akár két héten keresztül moshatod a fogaid. Az Oral-B Genius X 20000N White Sensitive olyan mesterséges intelligenciával van felszerelve, amely felismeri a tisztítás stílusát és a legjobb eredményhez vezet. A prémium utazó tokkal egyszerre töltheti fel a telefont és a kefét.

Oral-B New Sensitive Fogkefe pótfej, 4db
5 490 Ft

Az Oral-B Sensi Ultrathin 4 db fogkefe pótfej virágszirom formájú, puha, rendkívül vékony sörtékkel rendelkezik, melyek kímélik a fogínyt, miközben a normál sörtéi elbánnak a lepedékkel. A lekerekített végű és rendkívül vékony sörték kombinációjának köszönhetően a Sensi Ultrathin ideális az érzékeny fogakkal és fogínnyel rendelkezők számára, illetve azoknak, akik alaposan, ugyanakkor kíméletesen szeretnék elvégezni a fogmosást.

Oral-B EB 20-4 Precision Clean Pótfej
4 990 Ft

Braun Oral-B EB 20–4 Precision Clean pótfej, 3+1 db-os kiszerelés, fogköztisztító sörték, indicator szálak, minden típusú Oral-B fogkeféhez!

Oral-B CrossAction 6CT fogkefe fej
7 090 Ft

Az Oral-B CrossAction 6CT fogkefefej tökéletesen ferde rostokkal rendelkezik, melyek a manuális fogkefével szemben mélyen a fogak közé hatolnak. A fejek minden Oral-B elektromos fogkefével kompatibilisek az Oral-B Sonic modell kivételével. A csomagban 6 fogkefefej található.

Oral-B Pro 500 Professional Care Elektromos fogkefe
14 990 Ft

2 év garancia

Az Oral-B Pro 500 elektromos fogkefével válthat a személyre szabott fogmosásra, hiszen cserélhető fejeinek választéka tökéletesen lefedi az egyedi igényeket. A készülék CrossAction feje 3D mozgásirányának köszönhetően képes a fogak között is alaposan eltávolítani a szennyeződéseket, különös tekintettel a fogíny kímélésére. Rezgő, körkörös és pulzáló mozgása emellett fogról-fogra bámulatos tisztaságot eredményez.

Oral-B Vitality Frozen + pohár-21%
10 990 Ft 8 590 Ft

Akció

Elektromos gyermek fogkefe a Jégvarázs rajzfilm mintájával. Az Oral-B Vitality Frozen + pohár 3 éves kor feletti gyerekeknek ajánlott, puha sörtéjű fogkefefejjel. Tedd még szebbé a fogkefe fogantyúját a Disney-Pixar 4 mintás matricájával. A fogkefe a Disney Magic Timer alkalmazással működik.

Oral-B EB 25-4 Floss Action Elektromos Fogkefe fej
5 490 Ft

Az Oral-B EB 25–4 Floss Action Elektromos Fogkefe fej kiváló választás a legapróbb lepedék tökéletes eltávolítására és a még jobban ragyogó fogak védelmére. Lehetővé teszi a gondos tisztítást, a fogkefeszálak a fogak legmélyebb rései között is tökéletesen tisztítanak. A fogkefe fej rendkívül egyszerűen cserélhető az elektromos fogkefében.

Oral-B Pro 750 3DWhite Pink + Travel Case
14 990 Ft

2 év garancia

Oral-B Pro 750 3DWhite Pink + Travel Case elektromos fogkefe hatékonyan eltávolítja a foglepedéket. Tölthető akkumulátor: akár 7 napon át működteti a fogkefét napi 2*2 perces fogmosás mellett. A teljeskörű szájápolási igények kielégítése érdekében különböző Oral-B fogkefefejekkel.

Oral-B EB 20-8 Precision Clean Elektromos Fogkefe fej
8 490 Ft

2 év garancia

Az Oral-B EB 20–8 Precision Clean Elektromos Fogkefe fej kiváló választás a legapróbb lepedék tökéletes eltávolítására és a még jobban ragyogó fogak védelmére. A FlexiSoft technológia lehetővé teszi a gondos tisztítást, a fogkefeszálak a fogak legmélyebb rései között is tökéletesen tisztítanak. A fogkefe fej rendkívül egyszerűen cserélhető az elektromos fogkefében.

Oral-B Frozen, 4 db

Oral-B Frozen, 4 db

Értékelés: 4,7
5 490 Ft

Az Oral-B Frozen 4 db fogkefe pótfejek az Oral-B Stages Power Kids elektromos fogkeféhez Disney figurákkal a Jégvarázsból a kisebb gyerek szájához igazodnak és dizájnjukat a fogorvosok professzionális eszközeinek tökételes tisztító hatása ihlette. Mind a sörték, mind az egész kefe teljes mérete ideális kisgyermekek kezébe és szájához, és az fogkefe fejeket Disney figurák díszítik, amelyeket a gyermeke megkedvel.

Oral-B JUNIOR 6+

Oral-B JUNIOR 6+

Értékelés: 4,5
14 990 Ft

2 év garancia

Elektromos gyermek fogkefe fiúk és lányok számára 6 éves kortól. Az Oral-B JUNIOR PRO 6+ megtanítja gyermekedet a megfelelő tisztítási szokásokra a 2 perces időzítőnek köszönhetően, ami minden 30 másodpercenként figyelmezteti, hogy a szájüreg egy másik részét kell tisztítani. A gömbölyű extra puha szálak eltávolítják a gyermek fogáról a foglepedéket még a nehezen elérhető helyeken is.

Oral-B Star Wars Fogkefe fej, 4 db
5 490 Ft

Az Oral-B Star Wars 4 db fogkefe pótfejek Star Wars Disney karakterekkel a kisebb gyerek szájához igazodnak és dizájnjukat a fogorvosok professzionális eszközeinek tökételes tisztító hatása ihlette. Gyerekeknek ajánlott 3 éves kortól.

Oral-B D12 Jégvarázs Fogkefe Pótfej
3 790 Ft

2 év garancia

Az Oral-B Jégvarázs D12 Gyermek fogkefefej kifejezetten a gyermekek számára tervezett kisméretű fogkefefej, mely Jégvarázs dizájnnal teszi a fogmosást élménnyé. Extra puha sörtékkel rendelkezik a fogak és a fogíny gyengéd tisztításához. Egy sor meghosszabbított, kék színű sörte a rágófelületek tisztítását teszi hatékonnyá. Használata 3 éves kortól javasolt.

Oral-B EB 18 3D White

Oral-B EB 18 3D White

Értékelés: 4,8
5 490 Ft

ORAL-B EB 18 3D White pófogkefe az egészséges szájápoláshoz!

Oral-B EB50 CrossAction Black 8CT
11 990 Ft

Oral-B EB50 CrossAction Black 8CT csere fogkefe fej tökéletesen kialakított ferde sörtékkel rendelkezik, mely 100%-kal több foglepedéket távolít el a manuális fogkefével szemben. A fejek kompatibilisek az Oral-B Genius, Pro, Smart a Vitality fogkefe változatokkal. A csomagolás 8 darab tartalék fejet tartalmaz.

Oral-B Sensitive UltraThin 8 db pótfej
10 990 Ft

Oral-B Sensitive UltraThin fogkefefej elektromos fogkeféhez. A csomagolásban 8 pótfejet találsz. Az ultravékony puha sörték kíméletesek a fogínyhez, a hagyományos sörték kíméletlenül elbánnak a lepedékkel.

Oral-B Teen-19%

Oral-B Teen

Értékelés: 4,3
23 990 Ft 19 390 Ft

Akció

Elektromos fogkefe minden tizenéves számára. Az Oral-B Teen 100% -kal több foglepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe. Kerek fogkefefej jobban tisztítja a fogakat és egészségesebben tartja az ínyeket a szokásos kézi fogkefével összehasonlítva.

Oral-B Cross Action EB 50-8 Fogkefe pótfej
9 790 Ft

2 év garancia

Cserélje át egyszerűen Oral-B elektromos fogkeféjét Cross Action EB 50–8 pótfejekkel, és indulhat is az alapos tisztítás! A fej speciális dőlésszögű sörtéivel még az elérhetetlennek tűnő helyekhez is könnyedén hozzáfér és megtisztítja azt a szennyeződésektől, így biztosítva a tökéletes higiéniát. A csomag most 8 cserélhető fejet tartalmaz, hogy még hosszabban tartson a Cross Action-élmény!

Oral-B Pro-Expert Professional Protection Szájvíz 500 ml-15%
1 290 Ft 1 090 Ft

Akció

Az Oral-B Pro-Expert Professional Protection napi 2-szer történő használata hatékony 24-órás védelmet nyújt az egész szájüregnek a foglepedék képződésével szemben. Nem éget mint az alkohol tartalmú szájvizek, és kellemes menta ízesítésű. Tartalma 500 ml.

Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)
17 490 Ft

2 év garancia

Elektromos gyermek fogkefe fiúk és lányok számára 6 éves kortól. AzOral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) megtanítja gyermekedet a megfelelő tisztítási szokásokra a 2 perces időzítőnek köszönhetően, ami minden 30 másodpercenként figyelmezteti, hogy a szájüreg egy másik részét kell tisztítani. A gömbölyű extra puha szálak **eltávolítják a gyermek fogáról a foglepedéket ** még a nehezen elérhető helyeken is.

Oral-B EB-10-4 Kids Cars pót fogkefefejek
5 490 Ft

Pót fogkefefejek az Oral-B Stages Power Kids elektromos fogkeféhez. Az EB-10–4 Kids Cars speciálisan gyermekek részére lett kifejlesztve a Disney Verdák rajzfilm motívumaival. A csomagolásban 4 pót fogkefefej található.

Oral-B Vitality 100 CrossAction black
8 490 Ft

2 év garancia

Az elektromos fogkefe hatékonyan tisztíja a fogakat és ápolja a fogínyt. Az akkumulátoros Oral-B Vitality 100 CrossAction white fogkefe a 2D tisztítási technológiának köszönhetően jobban tisztítja a rezgésekkel és forgásokkal a foglepedéket mint a manuális fogkefe. Emellett a nyomásérzékelő védi a fogínyt. Alkalmas a szájüreg mindennapi tisztítására.

Oral-B Családi Készlet: Vitality + Vitality Kids Jégvarázs 2-35%
16 990 Ft 10 890 Ft

Akció

Vitality és Vitality Kids fogkefét tartalmazó családi fogkefe készlet. Oral-B Családi Készlet: A Vitality + Vitality Kids Jégvarázs 2 a hagyományos kézi fogkefékkel ellentétben a szájüreg tökéletes tisztaságát biztosítják. A gyermek fogkefe fogantyúját négy matricával díszítheted.

Oral-B EB 10-2 Pótfej Gyerekeknek, Star Wars
3 790 Ft

2 év garancia

Star Wars figurákkal tarkított Oral-B Stages Power Kids cserélhető elektromos fogkefefejeket kifejezetten gyermekek számára tervezték,hogy elősegítsék a teljes körű és egészséges szájápolási rutin kialakítását. Az extra puha sörték gyengédek a fogínyhez, a rövidebb sörték extra gyengédséggel tisztítják a fogakat, míg a középső, hosszabb sörték ideálisak a fogfelszín megtisztításához.** Nagyszerű választás növekedésben lévő gyermeke fogmosásához.**

Oral-B Cross Action EB 50-4 Fogkefe pótfej
5 490 Ft

Cserélje át egyszerűen Oral-B elektromos fogkeféjét Cross Action EB 50–4 pótfejekkel, és indulhat is az alapos tisztítás! A fej speciális dőlésszögű sörtéivel még az elérhetetlennek tűnő helyekhez is könnyedén hozzáfér és megtisztítja azt a szennyeződésektől, így biztosítva a tökéletes higiéniát. A csomag most 3+1 ajándék cserélhető fejet tartalmaz.

Oral-B Gum & Enamel Repair Gentle Whitening DUO pack
1 790 Ft 895,00 Ft/darab

Élvezd a mindennapos gondozást a fogaidról az Oral-B Gum & Enamel Repair Gentle Whitening termékkel. Összetételének köszönhetően elősegíti az íny revitalizálását, és antibakteriálisan hat rájuk. Segít a lepedék eltávolításában, és megakadályozza azok keletkezését. Ezenkívül védelmet nyújt a savas ételek által okozott erózióval szemben .

Oral-B Gum & Enamel PRO-Repair Extra Fresh DUO pack
1 890 Ft 945,00 Ft/darab

Élvezd a mindennapos gondozást a fogaidról az Oral-B Gum & Enamel PRO-Repair Extra Fresh termékkel. Összetételének köszönhetően elősegíti az íny revitalizálását, és antibakteriálisan hat rájuk. Hosszan tartó tisztaságot és frissességet biztosít a szájban. Ezenkívül védelmet nyújt a savas ételek által okozott erózióval szemben .

Oral-B Aquacare 4-40%

Oral-B Aquacare 4

Értékelés: 1,5
38 490 Ft 23 090 Ft

Akció

Szájzuhany Oxyjet technológiával mikrobuborékokkal dúsítja a vizet a hatékonyabb tisztítás érdekében. Oral-B Aquacare 2 intenzitású vízsugárral ellátott, valamint 2 típusú vízsugárral a fogak közötti térség kíméletes tisztítására. A készülék vezeték mentes az egyszerű manipuláció érdekében.

Oral-B Genius 10000 Rose Gold (CR) SPECIAL EDITION-31%
69 990 Ft 47 690 Ft

Akció

Elektromos fogkefe CrossAction kefefejjel, melynek metszete rostokkal történik az alapos tisztításhoz. Az Oral-B Genius 10000N Rose Gold (CR) SPECIAL EDITION nyomásérzékelővel és 6 tisztítási móddal rendelkezik, beleértve az ínyápolást és a nyelv tisztítását.

Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action + Bonus Handle
75 990 Ft

2 év garancia

Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action + Bonus Handle azaz bónusz 8900 fogkefével. 3D tisztítóhatás oszcilláló, forgó és pulzáló mozgással, 5-féle fogmosási üzemmóddal és 2 db tölthető fogkefe, úti tok, töltőállvány, okostelefon tartó, 3-féle fogkefefejjel.

Oral-B Genius X 20000 Rose Gold Sensitive Luxe edition
78 490 Ft 75 990 Ft

Elektromos fogkefe Li-Ion akkumulátorral, amelynek köszönhetően akár két héten keresztül moshatod a fogaid. Az Oral-B Genius X 20000N Rose Gold Sensitive Luxe mesterséges intelligenciával van felszerelve, amely felismeri a tisztítás stílusát és a legjobb eredményhez vezet. A prémium utazó tokkal egyszerre töltheti fel a telefont és a kefét.

Oral-B Genius X 20000N Grey Cross Action-31%
103 990 Ft 71 090 Ft

Akció

Elektromos fogkefe Li-Ion akkumulátorral, amelynek köszönhetően akár két héten keresztül moshatod a fogaid. Az Oral-B Genius X 20000N Grey Cross Action olyan mesterséges intelligenciával van felszerelve, amely felismeri a tisztítás stílusát és a legjobb eredményhez vezet. A prémium utazó tokkal egyszerre töltheti fel a telefont és a kefét.

Oral-B Junior Smart White (Smart 4 tech)
25 490 Ft

2 év garancia

Elektromos gyermek fogkefe fiúk és lányok számára 6 éves kortól. Az Oral-B Junior Smart White (Smart 4 tech) a FunZone-nak köszönhetően megtanítja a gyerekeknek a megfelelő tisztítási szokásokat, ami valós idejű visszajelzést ad. A gömbölyű extra puha szálak eltávolítják a gyermek fogáról a foglepedéket még a nehezen elérhető helyeken is.

Oral-B Precision clean 6CT fogkefe fej
6 190 Ft

Oral-B Precision clean 6CT fogkefe fej alakjának köszönhetően tökéletesen körülveszi a fogakat és mélyen közéjük hatol. A fejek minden Oral-B elektromos fogkefével kompatibilisek az Oral-B Sonic modell kivételével. A csomagban 9 fogkefefej található.