OREGON SCIENTIFIC RM938BK Digitális ébresztőóra
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oregon Scientific RM93BK Digitális ébresztőórát eleganciája és praktikus funkciói minden hálószoba remek és elhagyhatatlan kiegészítőjévé. Nagyméretű kijelzőjéről könnyedén leolvasható az aktuális dátum és időpont. Két ébresztő időpont is beállítható, s természetesen szundi funkciója is biztosabbá teszi a reggeli ébredést.

OREGON SCIENTIFIC Scientific RM938W Ébresztőóra
9 190 Ft 8 490 Ft

Az Oregon Scientific RM938W Ébresztőóra elegáns kinézetének és praktikus funkcióinak köszönhetően minden hálószobában remek kiegészítővé válhat. Nagyméretű kijelzőjéről leolvasható az aktuális dátum és időpont. Két ébresztő időpont állítható be és szundi funkcióval is el van látva.

OREGON SCIENTIFIC Scientific BAR368PBK Időjárás-állomás
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Oregon Scientific időjárás-állomás elegáns fekete színben. Rádió-vezérelt órával, külső és belső hőmérséklet méréssel, 2 ébresztési lehetőséggel. A vetítés funkció segítségével a falra irathatjuk a pontos időt és a hőmérsékletet.

OREGON SCIENTIFIC Scientific BAR368PCR Időjárás-állomás
21 790 Ft 19 490 Ft

2 év garancia

Oregon Scientific időjárás-állomás elegáns fekete színben. Rádió-vezérelt órával, külső és belső hőmérséklet méréssel, 2 ébresztési lehetőséggel. A vetítés funkció segítségével a falra irathatjuk a pontos időt és a hőmérsékletet.

OREGON SCIENTIFIC RM308PBK Ébresztőóra
12 990 Ft

Az Oregon Scientific RM308PBK ébresztőóra az idő kivetítése mellett megjeleníti az aktuális dátumot is. Kétféle időkijelzés lehetséges: 12 vagy 24 órás formátumban. Szundi funkcióval, valamint 90°-ban dönthető kivetítővel is rendelkezik.

OREGON SCIENTIFIC RMR391P Vetítős ébresztőóra
21 490 Ft

Az Oregon Scientific RMR391P egy fekete színű, kivetítős ébresztőóra, mely minden otthonba ideális választás. Rádió által vezérelt órával és naptárral rendelkezik, ébresztés után pedig szundi funkció biztosít arról, hogy elkezdődjön a nap. Rendkívül praktikus, mert amellett, hogy kivetíti az időt tetszőlegesen falra vagy plafonra, még a beltéri és kinti hőmérsékletet is megmutatja.

OREGON SCIENTIFIC RMR391PW Ébresztőóra
21 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oregon Scientific RMR391PW Ébresztőóra az idő kivetítése mellett megjeleníti az aktuális dátumot is. Kétféle időkijelzés lehetséges: 12 vagy 24 órás formátumban. Szundi funkcióval, valamint 180°-ban dönthető kivetítővel is rendelkezik.

OREGON SCIENTIFIC RRM222PBK PRYSMA Digiális ébresztőóra
34 790 Ft 30 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oregon Scientific RRM222PBK PRYSMA digitális ébresztőóra elegáns, futurisztikus dizájnjának köszönhetően megtalálja a helyét minden helyiségben. Nagyméretű kijelzőjéről könnyedén leolvasható az idő valamint a külső és belső hőmérséklet. Támogatja a szundi funkciót és lehet választani 12 és 24 órás időformátum közül.

OREGON SCIENTIFIC Scientific BAR223P PRYSMA Ébresztőóra
26 990 Ft

Az Oregon Scientific BAR223P PRYSMA Ébresztőóra futurisztikus dizájnjának köszönhetően megtalálja a helyét minden helyiségben. A nagyméretű kijelzőjéről könnyedén leolvasható az idő valamint a külső és belső hőmérséklet. Támogatja a szundi funkciót és lehet választani 12 és 24 órás időformátum közül.

OREGON SCIENTIFIC Scientific RM338P Digitális ébresztőóra
9 690 Ft 8 690 Ft

Az Oregon Scientific RM338P Digitális ébresztőóra kijelzőjén az aktuális időt, napot és a belső hőmérsékletet tudja megnézni. Nagy előnye, hogy a pontos időt kivetíti a falra, vagy a plafonra, így nem kell forgolódva keresnie az órát. Nem foglal nagy helyet, így biztosan elfér az éjjeliszekrényén.