OREGON SCIENTIFIC Scientific RM938W Ébresztőóra
9 190 Ft

8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oregon Scientific RM938W Ébresztőóra elegáns kinézetének és praktikus funkcióinak köszönhetően minden hálószobában remek kiegészítővé válhat. Nagyméretű kijelzőjéről leolvasható az aktuális dátum és időpont. Két ébresztő időpont állítható be és szundi funkcióval is el van látva.


OREGON SCIENTIFIC Scientific BAR 208 HG Időjárás állomás
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ne hagyja, hogy a váratlan időjárás tönkretegye alaposan eltervezett napját! Az Oregon Scientific BAR 208 HG időjárás állomás segítségével könnyen áttekintheti az aznapi hőmérséklet és páratartalom értékeit vagy előrejelzést kaphat a várható időről. A készülék figyelmeztető rendszerrel ellátott, így még idejében tájékozódhat a szélsőséges körülményekről is, például magas hőmérséklet, viharos szél, jég, sűrű köd, stb. A készlethez 1 db vezeték nélküli érzékelő is tartozik, mely lehetővé teszi a külső időjárási körülmények pontos felmérését.


OREGON SCIENTIFIC Scientific BAR368PBK Időjárás-állomás
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Oregon Scientific időjárás-állomás elegáns fekete színben. Rádió-vezérelt órával, külső és belső hőmérséklet méréssel, 2 ébresztési lehetőséggel. A vetítés funkció segítségével a falra irathatjuk a pontos időt és a hőmérsékletet.


OREGON SCIENTIFIC Scientific BAR368PS Időjárás-állomás
21 590 Ft

19 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Oregon Scientific időjárás-állomás elegáns fekete színben. Rádió-vezérelt órával, külső és belső hőmérséklet méréssel, 2 ébresztési lehetőséggel. A vetítés funkció segítségével a falra irathatjuk a pontos időt és a hőmérsékletet.


OREGON SCIENTIFIC RM308PBK Ébresztőóra
12 990 Ft

Az Oregon Scientific RM308PBK ébresztőóra az idő kivetítése mellett megjeleníti az aktuális dátumot is. Kétféle időkijelzés lehetséges: 12 vagy 24 órás formátumban. Szundi funkcióval, valamint 90°-ban dönthető kivetítővel is rendelkezik.


OREGON SCIENTIFIC Scientific RM338P Digitális ébresztőóra
9 690 Ft

8 690 Ft

Az Oregon Scientific RM338P Digitális ébresztőóra kijelzőjén az aktuális időt, napot és a belső hőmérsékletet tudja megnézni. Nagy előnye, hogy a pontos időt kivetíti a falra, vagy a plafonra, így nem kell forgolódva keresnie az órát. Nem foglal nagy helyet, így biztosan elfér az éjjeliszekrényén.


OREGON SCIENTIFIC RMR391P Vetítős ébresztőóra
19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oregon Scientific RMR391P egy fekete színű, kivetítős ébresztőóra, mely minden otthonba ideális választás. Rádió által vezérelt órával és naptárral rendelkezik, ébresztés után pedig szundi funkció biztosít arról, hogy elkezdődjön a nap. Rendkívül praktikus, mert amellett, hogy kivetíti az időt tetszőlegesen falra vagy plafonra, még a beltéri és kinti hőmérsékletet is megmutatja.


OREGON SCIENTIFIC RMR391PW Ébresztőóra
19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oregon Scientific RMR391PW Ébresztőóra az idő kivetítése mellett megjeleníti az aktuális dátumot is. Kétféle időkijelzés lehetséges: 12 vagy 24 órás formátumban. Szundi funkcióval, valamint 180°-ban dönthető kivetítővel is rendelkezik.


OREGON SCIENTIFIC Scientific THGR810 Időjárás állomás tartozék
17 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Professzionális Oregon THGR810 hő- és páratartalom-mérő készülék, amely ideális kiegészítője a márka RGR126N, LW301, LW302, WMR80, WMR83, WMR86, WMR88, WMR89, WMR90, WMR100, WMR200 és WMR200 meteorológiai állomásainak. A készülékkel egytizedes pontosságban mérhetjük a hőmérsékletet akár 60°C-ig, míg a páratartalmat 5% és 95% között érzékeli. Érzékelője a levegőben akár 100 méteres hatótávolságban képes az adatgyűjtésre.


OREGON SCIENTIFIC Scientific WMR89 Időjárás állomás
65 190 Ft

52 990 Ft

Az Oregon Scientific időjárás állomás otthona tökéletes kiegészítője. A két részből álló vezetéknélküli állomás a helyi időjárással kapcsolatos információkat jeleníti meg és 7 napig meg is őrzi azokat: előrejelzés, idő, szélsebesség és irány, külső és belső hőmérséklet, páratartalom, légnyomás és csapadék. USB csatlakozójának hála számítógépre is csatlakoztathatjuk amennyiben hosszabb időtartam adatait szeretnénk eltárolni és megvizsgálni.


OREGON SCIENTIFIC Scientific WMR300 Időjárás állomás
262 990 Ft

Az Oregon Scientific WMR300 Időjárás állomás ultra-precíz, professzionális eszköz az időjárási adatok előrejelzésére: az érintőképernyős felület gyors hozzáférést biztosít szinte minden fontos időjárási adathoz, legyen szó bel- és kültéri hőmérsékletről, páratartalomról, szélsebességről, szélirányról, légnyomásról, csapadék adatokról. A készülék opcionálisan akár 10 érzékelőt is képes támogatni. A beépített memória és a számítógépes szoftver segítségével a memóriában tárolt adatokat azonnal és folyamatosan szinkronizálhatjuk számítógépünkkel. Az adatgyűjtési gyakoriság egyéni igények szerint állítható. Speciális funkció a légnyomás alapján történő precíz időjárás előrejelzés. A professzionáls időjárás állomás ipari és szakmai felhasználásra készült.