Oribe Sampon minden hajtípusra Signature Shampoo 250 ml
14 080 Ft

A Signature sampon alkalmas minden hajtípusra és mindennapi használatra. Összetételében gazdag vitaminok és nélkülözhetetlen anyagok, hatékonyan megtisztítják a hajat, és csillogóvá, puhává varázsolja azt. Javítja a haj sérült szerkezetét, védi a felületét és általában meggyógyítja a hajat. .

Oribe Hidratáló hajápoló maszk Signature Moisture Masque)}} 175 ml
23 520 Ft

A Signature hidratáló hajápoló maszk összetételével különösen alkalmas a sérült és száraz hajra, amelyet mélyen hidratál és regenerál. Intenzíven táplálja a hajat és visszaállítja az elveszett vitalitást, ragyogást és lágyságot. Nem tartalmaz parabéneket és nátrium-kloridot.

Oribe Balzsam festett hajra Conditioner For Beautiful Color)}}
18 190 Ft

Balzsam festett hajra regenerálja a hajat, megkönnyíti a fésülést és védi a színt a fakulástól. Meghosszabbítja a szín hatékonyságát, miközben a puha és fényes hajkoronát eredményez. Javítja a sérült hajszerkezetet, hidratálja és erősíti a hajat.

Oribe Balzsam korpásodás ellen Serene Scalp (Balancing Conditioner) 200 ml
16 730 Ft

Serene Scalp korpásodás elleni balzsam alkalmas az érzékeny fejbőrre. Megkönnyíti fésülést, regenerálja a hajkoronát és helyreállítja az elveszett életerőt és az egészséget. Óvatosan eltávolítja a korpák maradványait a hajból, mélyen hidratál, táplálja és fenntartja a fejbőr egészséges egyensúlyát.

Oribe Erős hajlakk (Superfine Strong Hairspray) 300 ml
14 750 Ft

Az erős hajlakk alkalmas minden hajtípusra. Erős tartást biztosít a hajnak miközben gyengéd a hajhoz. Volumennövelő hatása van, tökéletes formát és természetes fényt biztosít, és enyhén illatosítja a hajat.

Oribe Folyékony szappan Côte d`Azur (Bar Soap) 198 g
12 170 Ft

A Côte d'Azur folyékony szappanbergamott, fehér jázmin és szantálfa illatával, alkalmas minden bőrtípusra. Hatékonyan megtisztítja az egész testet, hidratál, és egy gazdag, krémes habot hoz létre. .

Oribe Gyengéd hajlakk (Superfine Hair Spray)
8 300 Ft

Az Oribe márkájú hajlakk minden hajtípusra alkalmas. Könnyű-közepes mértékű rögzítést kínál, nem tapasztja össze a hajat és könnyen fésülhetővé varázsolja a frizurát. .

Oribe Hajpermet Foundation Mist 200 ml
12 710 Ft

Az Oribe márkájú hajpermet minden hajtípusra alkalmas. A sokoldalú felhasználásáért megszereti! Termikus védelmet nyújt, fényessé és lágyabbá teszi a hajat, helyreállítja a haj vitalitását és frissességét és simítja. .

Oribe Hajsimító krém (Straight Away Smoothing Blowout Cream) 150 ml
17 130 Ft 16 470 Ft

A hajsimító krém alkalmas kócos, hullámos és göndör hajra, amely garantáltan „ellenőrzés alá kerül“! A krém a vastag és göndör hajat tökéletesen egyenessé varázsolja hajsütővas használata nélkül. Kiegyenlíti és kiegyenesíti a hajat, miközben fenntartja a frizura térfogatát. .

Oribe Javító balzsam Gold Lust Repair & Restore Conditioner250 ml
19 260 Ft

A Gold Lust javító balzsam különösen a sérült hajra alkalmas. Kisimítja a hajat és ezzel megkönnyíti a szétfésülését, és regenerálja a hajat. A hajat mélyen táplálja, javítja és erősíti belülről. A hajnak optimális nedvességet ad és elősegíti a haj egészséges növekedését. .

Oribe Javító hajápoló maszk Gold Lust Transformative Masque 150 ml
25 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Gold Lust javító hajápoló maszk mélyen hidratálja a hajat és kijavítja a sérüléseket. Javítja a haj rugalmasságát és helyreállítja vitalitását és fényét. Regenerálja és fiatalítja a hajat és megóvja a jövőben a károsodástól. .

Oribe Javító sampon Gold Lust Repair & Restore Shampoo 250 ml
20 690 Ft 19 710 Ft

A Gold Lust javító sampon különösen a sérült hajra alkalmas. A hajat hatékonyan megtisztítja, fiatalítja, mélyen táplálja, javítja és erősíti. A hajnak optimális nedvességet nyújt és normalizálja a fejbőr vérkeringését.

Oribe Maszka festett hajra Masque For Beautiful Color)}} 175 ml
22 760 Ft

A maszka festett hajra regenerálja a hajat, megkönnyíti a fésülést és védi a színt a fakulástól. Meghosszabbítja a szín hatékonyságát, miközben puha és fényes hajkoronát eredményez. Javítja a sérült hajszerkezetet, hidratálja és erősíti a hajat.