Oribe Balzsam festett hajra Conditioner For Beautiful Color)}} 200 ml
15 060 Ft

Újdonság

Balzsam festett hajra regenerálja a hajat, megkönnyíti a fésülést és védi a színt a fakulástól. Meghosszabbítja a szín hatékonyságát, miközben a puha és fényes hajkoronát eredményez. Javítja a sérült hajszerkezetet, hidratálja és erősíti a hajat.

Oribe Balzsam korpásodás ellen Serene Scalp (Balancing Conditioner) 200 ml
14 230 Ft

Újdonság

Serene Scalp korpásodás elleni balzsam alkalmas az érzékeny fejbőrre. Megkönnyíti fésülést, regenerálja a hajkoronát és helyreállítja az elveszett életerőt és az egészséget. Óvatosan eltávolítja a korpák maradványait a hajból, mélyen hidratál, táplálja és fenntartja a fejbőr egészséges egyensúlyát.

Oribe Booster sérült haj javítására Power Drops Damage Repair Booster 30 ml
17 670 Ft

Újdonság

A Power Drops Booster sérült haj javítására csökkenti a haj töredezését és hullását, helyreállítja a sérüléseket és haj rugalmasságát. Intenzíven táplálja, regenerálja és helyreállítja a sérült hajat. Védi a hajat negatív környezeti hatások ellen és simítja a hajat.

Oribe Erős hajlakk (Superfine Strong Hairspray) 300 ml
12 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az erős hajlakk alkalmas minden hajtípusra. Erős tartást biztosít a hajnak miközben gyengéd a hajhoz. Volumennövelő hatása van, tökéletes formát és természetes fényt biztosít, és enyhén illatosítja a hajat.

Oribe Folyékony szappan Côte d`Azur (Bar Soap) 198 g
9 280 Ft

Újdonság

A Côte d'Azur folyékony szappanbergamott, fehér jázmin és szantálfa illatával, alkalmas minden bőrtípusra. Hatékonyan megtisztítja az egész testet, hidratál, és egy gazdag, krémes habot hoz létre. .

Oribe Hajformázó krém Imperial Blowout Trasformative Styling Creme 150 ml
23 310 Ft

Újdonság

A hajformázó hajkrém védi a hajat a hőtől a szárítás közben. Ez egy multi-funkciós hajformázó krém, amely kisimítja, puhítja és táplálja a hajat. Védi a hajat a gubancolódástól és megakadályozza hogy töredezzen. Hosszantartó dús kifújás érdekében.

Oribe Hajsimító krém (Straight Away Smoothing Blowout Cream) 150 ml
13 680 Ft

Újdonság

A hajsimító krém alkalmas kócos, hullámos és göndör hajra, amely garantáltan „ellenőrzés alá kerül“! A krém a vastag és göndör hajat tökéletesen egyenessé varázsolja hajsütővas használata nélkül. Kiegyenlíti és kiegyenesíti a hajat, miközben fenntartja a frizura térfogatát. .

Oribe Hidratáló hajápoló maszk Signature Moisture Masque)}} 175 ml
18 770 Ft

Újdonság

A Signature hidratáló hajápoló maszk összetételével különösen alkalmas a sérült és száraz hajra, amelyet mélyen hidratál és regenerál. Intenzíven táplálja a hajat és visszaállítja az elveszett vitalitást, ragyogást és lágyságot. Nem tartalmaz parabéneket és nátrium-kloridot.

Oribe Hővédő haj spray (Royal Blowout Heat Styling Spray) 175 ml
17 120 Ft

Újdonság

Hővédő haj spray alkalmas minden hajtípusra. A spray felgyorsítja és lerövidíti a hajszárítást. Tökéletesen kisimítja a hajszálakat. Javítja töredezett hajvégeket és erősíti a hajat. Az ultra-könnyű formula nem terheli a hajat. .

Oribe Javító balzsam Gold Lust Repair & Restore Conditioner250 ml
17 390 Ft

Újdonság

A Gold Lust javító balzsam különösen a sérült hajra alkalmas. Kisimítja a hajat és ezzel megkönnyíti a szétfésülését, és regenerálja a hajat. A hajat mélyen táplálja, javítja és erősíti belülről. A hajnak optimális nedvességet ad és elősegíti a haj egészséges növekedését. .

Oribe Korpásodás elleni sampon 250 ml
16 020 Ft

Újdonság

Serene Scalp korpásodás elleni sampon alkalmas az érzékeny fejbőrre. Friss, egészséges és korpa mentes fejbőrt eredményez. Hajmosás közben óvatosan megnyugtatja a viszketést és irritációt. .

Oribe Maszka festett hajra Masque For Beautiful Color)}} 175 ml
20 560 Ft

Újdonság

A maszka festett hajra regenerálja a hajat, megkönnyíti a fésülést és védi a színt a fakulástól. Meghosszabbítja a szín hatékonyságát, miközben puha és fényes hajkoronát eredményez. Javítja a sérült hajszerkezetet, hidratálja és erősíti a hajat.

Oribe Sampon festett hajra Shampoo For Beautiful Color 250 ml
17 260 Ft

Újdonság

A sampon festett hajra hatékonyan tisztítja a hajat, miközben megóvja a színt a fakulástól. Az Oribe sampon festett hajra meghosszabbítja a haj színének hatékonyságát, puha és fényes hajkoronát eredményez. Javítja a sérült hajszerkezetet, hidratálja és erősíti a hajat.

Oribe Sampon minden hajtípusra Signature Shampoo 250 ml
12 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Signature sampon alkalmas minden hajtípusra és mindennapi használatra. Összetételében gazdag vitaminok és nélkülözhetetlen anyagok, hatékonyan megtisztítják a hajat, és csillogóvá, puhává varázsolja azt. Javítja a haj sérült szerkezetét, védi a felületét és általában meggyógyítja a hajat. .

Oribe Spray viasz hajformázáshoz Flash Form Finishing Spray Wax 150 ml
13 130 Ft

Újdonság

A spray viasz a hajformázáshoz alkalmas mind hölgyeknek és férfiaknak is mindennapi használatra. Alkalmas minden típusú hajra, amely bebiztosítja a hosszú távú rögzítést és textúrát. Megszelídíti a rakoncátlan és töredezett hajat és védi a nedvességtől- és táplálja is. .

Oribe Száraz hajlakk Thick Dry Finishing Spray 250 ml
12 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Száraz hajlakk kifejezetten finom hajra van tervezve, amely dúsítja azt. Fixálja a hajat, nem ragad és könnyen kifésülhető. A segítségével játékosan kialakíthatja mindennapi megjelenését. .

Oribe Tusfürdő Cote d`Azur Wash)}} 250 ml
13 270 Ft

Újdonság

A Côte d'Azur tusfürdő citrusos-virágos illattal alkalmas minden bőrtípusra. Hatékonyan megtisztítja az egész testet, hidratál, és egy gazdag, krémes habot hoz létre. Az eredmény tiszta, sima és felfrissült bőr. .

Oribe Volumennövelő hajpermet (Volumista Mist for Volume) 175 ml
10 800 Ft

Újdonság

A volumennövelő hajpermet kizárólag a gyenge és normál hajra alkalmas. Ez egy könnyű összetétel, amely nem terheli el a hajszálakat és lélegzetelállító térfogatot eredményez. Hidratálja a hajat és csillogóan fényes hajkoronát varázsol elő. .