Orofluido Asi hajsimíttó hajpakolás (Zen Control Mask)
3 480 Ft 3 320 Ft

Simítása maszk tele van jótékony ázsiai összetevőket. Ez lepni a lágy és kellemes illatosított. Termékek Orofluido ASIA Zen lettek kialakítva, hogy minden hajtípushoz, amelyek hajlamosak a sima. Orofluido ASIA Zen véd krepatěním, kisimítja a hajat és visszaállítja azok rugalmasságát és simaságát.

Orofluido ASIA hajsimító sampon (Zen Control Shampoo)
2 560 Ft 2 460 Ft

Kisimító sampon tele van jótékony ázsiai összetevőket. Ez lepni a lágy és kellemes illatosított. Termékek Orofluido ASIA Zen lettek kialakítva, hogy minden hajtípushoz, amelyek hajlamosak a sima. Orofluido ASIA Zen véd krepatěním, kisimítja a hajat és visszaállítja azok rugalmasságát és simaságát.

Orofluido Kisimító balzsam ASIA (Zen vezérlés balzsam)
2 560 Ft 2 360 Ft

Kisimító balzsam tele van jótékony ázsiai összetevőket. Ez lepni a lágy és kellemes illatosított. Termékek Orofluido ASIA Zen lettek kialakítva, hogy minden hajtípushoz, amelyek hajlamosak a sima. Orofluido ASIA Zen véd krepatěním, kisimítja a hajat és visszaállítja azok rugalmasságát és simaságát.

Orofluido Maszk sérült hajra kreatinnal Amazonia (Mask)
5 190 Ft 4 930 Ft

Orofluido Amazonia keratinos Orofluido regenerálja a meggyengült és sérült hajat. A haj egészséges megjelenést és vitalitást biztosít. Csökkenti a károsodás jeleit, mélyen korrigálja a hajszálak szerkezetét, és megkönnyíti azok beállítását.

Orofluido Szépítő regeneráló sampon Amazonia (Shampoo)
3 880 Ft 3 250 Ft

Szépítő regeneráló sampon Amazonia az Orofluido márkától  kifejezetten a sérült hajra tervezték. Természetes térfogatot és vitalitást biztosít a hajnak , tökéletesen tisztítja és frissíti azt. Javítja a haj károsodását , regenerálja és megkönnyíti a hajkezlést.