Orofluido Asia hajsimító elixír (Zen Control Elixir)
2 860 Ft

Luxus simítás elixír tele van jótékony ázsiai összetevőket. Ez lepni a lágy és kellemes illatosított. Azonnal kisimítja a hajat, és ad nekik egy ragyogó fényét. Termékek Orofluido ASIA Zen lettek kialakítva, hogy minden hajtípushoz, amelyek hajlamosak a sima.


Orofluido ASIA hajsimító sampon (Zen Control Shampoo)
2 250 Ft

Kisimító sampon tele van jótékony ázsiai összetevőket. Ez lepni a lágy és kellemes illatosított. Termékek Orofluido ASIA Zen lettek kialakítva, hogy minden hajtípushoz, amelyek hajlamosak a sima. Orofluido ASIA Zen véd krepatěním, kisimítja a hajat és visszaállítja azok rugalmasságát és simaságát.


Orofluido Asi hajsimíttó hajpakolás (Zen Control Mask)
3 050 Ft

Simítása maszk tele van jótékony ázsiai összetevőket. Ez lepni a lágy és kellemes illatosított. Termékek Orofluido ASIA Zen lettek kialakítva, hogy minden hajtípushoz, amelyek hajlamosak a sima. Orofluido ASIA Zen véd krepatěním, kisimítja a hajat és visszaállítja azok rugalmasságát és simaságát. .


Orofluido Maszk sérült hajra kreatinnal Amazonia (Mask)
4 370 Ft

Orofluido Amazonia keratinos Orofluido regenerálja a meggyengült és sérült hajat. A haj egészséges megjelenést és vitalitást biztosít. Csökkenti a károsodás jeleit, mélyen korrigálja a hajszálak szerkezetét, és megkönnyíti azok beállítását.