Oscar de la Renta Blue Orchid - EDT
7 150 Ft

A Blue Orchid egy virágos-vízi illat a nők számára.   A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, áfonya és a tengeri só. A virágos szívillatban érezhető a lótusz és a jázmin. A kompozíciót a pézsma fás alap kombinációja zárja. Az illat 2016-ban került a piacra.


Oscar de la Renta Esprit D´Oscar - EDP
7 950 Ft

Esprit D´Oscar a keleti-virágos illat a nők számára. A citrus fej bergamott, klasszikus és amalfi citrom. A tisztán virágos szívek a jázmin, az ibolya, az iris, a tuberóz és a narancs virág. A kompozíció ambergris, vetiver, tonka bab, pézsma és heliotróp virág zárva van.


Oscar de la Renta Extraordinary - EDP
7 950 Ft

Rendkívüli csábító női parfüm, amely ünnepe a természetes szépség, új kezdet és érzékiség. Ez egy bájos illat, mely lenyűgözi őket a tökéletes összjátéka hangokat. A kiegyensúlyozott összetétel ötvözi friss gyümölcsös jegyek kíséretében narkotikum virágok.


Oscar de la Renta Extraordinary - EDP TESZTER
5 310 Ft

A rendkívüli csábító parfüm a nőknek, ami a természeti szépség ünnepe, új kezdetek és érzékiség. Ez egy bájos illat, ami csodálatosan el fogja csillani a hangok tökéletes keverékével. A kiegyensúlyozott kompozíció ötvözi a friss gyümölcsöt, amelyet narkotikus virágok kísérnek.


Oscar de la Renta Extraordinary Petale - EDP-33%
10 870 Ft

7 280 Ft

Akció

Extraordinary Petale az Oscara De La Renty márkától egy virágos, gyengéd, romantikus női illat.  Gyengéd, kellemes, amelybe azonnal beleszeret. Az összetevői közé tartozik a bergamott, mandarin, pezsgő. Ezenkívül a narancsfa virága, jázmin és a rózsa.


Oscar de la Renta Extraordinary Petale - EDP TESZTER
6 090 Ft

Extraordinary Petale az Oscara De La Renty márkától egy virágos, gyengéd, romantikus női illat.  Gyengéd, kellemes, amelybe azonnal beleszeret. Az összetevői közé tartozik a bergamott, mandarin, pezsgő. Ezenkívül a narancsfa virága, jázmin és a rózsa.


Oscar de la Renta Jasmine - EDT
7 020 Ft

A Jasmine egy virágos illat  nőknek, amely 2016-ban került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a friss bergamott, szicíliai citrom és keserű narancsolaj (neroli). A tiszta virágos szívillatban rejtőzik a Spanyol jázmin, tuberóz, y-lang y-lang és narancsvirág kombinációja.


Oscar de la Renta Oscar - EDT
7 290 Ft

Az Oscar egy keleti-virágos női illat,  amelyet először 1977-ben mutattak be a piacon.  A fej illatban a  koriander, narancsvirág, gardenia, őszibarack, bazsalikom, bergamott és szegfűszeg van elrejtve.


Oscar de la Renta Oscar Flor - EDP
9 940 Ft

Oscar Flor virágos illata a nőknek. A fej olajos, narancs (neroli), borostyán és licsi virágokkal van olajozva. Édes mangó terjed a szívében, rózsaszín jázmin és bazsarózsa. A kompozíciót pézsma, tonka bab és fekete ribizli levél zárja le. 2015-ben indult az eredeti Oscar-illat 1977-es változata.


Oscar de la Renta Oscar Flor - EDP TESZTER
5 290 Ft

Az Oscar Flor virágos illat a nők számára, ami 2015-ben piacra dobta az 1977-es Oscar-illat változatát. A fej neroli vagy keserű narancs, borostyán és licsi virágokból áll. A szívben rózsaszín jázmin, édes mangó és bazsarózsa fog érezni.


Oscar de la Renta Oscar - golyós dezodor
5 960 Ft

Az Oscar egy keleti-virágos női illat  amelyet először 1977-ben mutattak be.  A fej illatban a  koriander, narancsvirág, gardenia, őszibarack, bazsalikom, bergamott és szegfűszeg. van elrejtve.


Oscar de la Renta Oscar - testápoló tej
6 630 Ft

Az Oscar egy keleti-virágos női illat, amelyet először 1977-ben mutattak be. A virágos szívillat összetevői közé tartozik a rozmaring, tuberóz, levendula, orchidea, rózsa, jázmin, ylang-ylang és az írisz.


Oscar de la Renta Oscar Velvet Noir - EDP
10 420 Ft

Az Oscar Velvet Noir virágos-fás illatú, musky alapú nők számára. A fej édes narancs, gyömbér, jázmin és egy tunéziai narancsfa virága. A tiszta virágos szív osmanthus, ibolya és rózsa. A kompozíció ambergris, agarfa és az említett muskus zárva van. 2016-ban indult. .


Oscar de la Renta Ruby Velvet - EDT
8 480 Ft

A Ruby Velvet egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára, amelyet 2017-ben indítottak el. A fej bergamott, piros ribizli és mandarin. A virág szíve ötvözi a mimóza, a samba jázmin és a narancsvirág. A készítményt írisz, pézsma és patchouli kombinációja zárja le. .


Oscar de la Renta Tropicale - EDT
7 150 Ft

A Tropicale egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára, amelyet 2018-ban indítottak el. A fej bergamott, mandarin, szeder és passió virág. Egy tiszta virágos szívben érezni fogja az y-lang y-lang, a narancssárga virág és a frangipáni virágot.