Ostatní Gyöngyöző habszivacsos fürdő 170 g
1 050 Ft

Foam Foam Big Foam 170g Egy buborékos fürdőbombát, mely pontosan kiválasztott és kombinált természetes összetevőket tartalmaz. Az előállított hab mennyisége nagyobb, mint az átlag. Nem csak a termék fiatal felhasználóinak fogják tudni használni kreativitásukat és élvezni a teljes habfürdőt.


Ostatní Kozmetikai fehér vazelin 100 ml
860 Ft

Ez nagy segítség a szempilla és szemöldök. Fehér kozmetikai vazelin a gyógyszer minőségű hipoallergén (minimalizálja az allergiás reakciók), unscented és festetlen. Ezt fel lehet használni a száraz és érzékeny bőr, mint a fagyvédelem kérges és repedezett bőr a kézen és a lábon. .


Ostatní Élettartam Beauty manikűr 5 db
2 900 Ft

Manikűr készlet tartalmaz mindent, amire szükség van a köröm kezelés otthon. Minden alkatrész a készlet tökéletesen illeszkedik a szín és tárolása egy gyakorlati esetet. Manikűr használat során körömápolás vagy lesz egy szép ajándék szeretteinek.


Ostatní Lips Glitter vízálló ajkakfény csillámporral-25%
5 280 Ft

3 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vízálló csillogás ajak – egy must-have! Glitter az ajkak tart, akár 8 órán keresztül, vízálló és lehet velük enni, inni, csók és alkalmazások nem lesz sérült. Van egy lézeres polírozott élek, így nem károsítja a szemet (ha kapsz bele), vagy nem baj, ha lenyelik.


Ostatní Szénsavas bomba Duhová 170 g
1 050 Ft

Bath Multiple Color 170g Ez a sokszínű szikrázó bomba lehetővé teszi, hogy a szivárvány színeit kóstolgassa a fürdőkádban. A hozzáadott másik összetevő felgyorsítja forgatását, a szivárvány színek még intenzívebbek és finomabbak.


Ostatní Szénsavas bomba Kétszínű 170 g
1 050 Ft

A fürdő habbal két színben 170g. Kétszínű és kettős aromájú pezsgőfürdő bomba. Nagyon szórakoztatja az unalmas fürdőt. Először is, emlékezzen arra, hogy melyik illat van elrejtve a sárga fele és kék. Ezután dobja le a bombát a vízben, és nézze meg a színeket.


Ostatní Szűz kókuszolaj Tropicai
3 380 Ft

Szűz kókuszolaj Organic hidegen sajtolt friss kókusz cellulóz. Nagy íz és illat, ideális az egészséges ételeket és bőrápolás. TROPICAI egy német cég, amely évek óta részt vesz a termelés és a feldolgozás a szűz kókuszolaj ökológiai gazdálkodásból származó, a Fülöp-szigeteken és a Salamon-szigetek.