Outdoorchef Grill hőmérő

Outdoorchef Grill hőmérő

Értékelés: 5
10 990 Ft

9 790 Ft

Kiárusítás

Az Outdoorchef Grill hőmérő segítségével nyomon követhetjük, nemcsak a hús hőmérsékletét, hanem a környezeti hőt is, nincs más dolgunk csak beleszúrni a rozsdamentes acél érzékelőt az ételbe. Praktikusságát fokozza, hogy riasztási időt is lehet beállítani, ami a célhőmérséklet elérésekor jelez.


Outdoorchef 4 részes nyárskészlet
5 740 Ft

4 590 Ft

Az Outdoorchef 4 részes nyárskészlet egy minőségi, 4 részes grilleszköz készlet, mely négy sasliknyársból áll. Anyaguk magas minőségű rozsdamentes acél, mely hosszú élettartamot biztosít. Különleges lapított kialakításuknak köszönhetően a feltűzött falatok nem eshetnek le. A végek horog alakúak, mely megkönnyítí az elkészült étel eltávolítását a nyársról. Használata egyszerű, biztonságos. Könnyedén tisztítható.


Outdoorchef Almafa füstölő chips
2 220 Ft

Az almafa füstölő chips enyhén füstöst ízt és gyümölcsös aromát biztosít. Ideális halakhoz, baromfihoz, zöldséghez, gyümölcshöz, borjúhúshoz és sertéshúshoz. A csomag mérete 1000 ml.


Outdoorchef ASCONA 570 G Gázgrill
184 990 Ft

179 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Outdoorchef Ascona Gázgrill ideális kerti partikhoz, családi és baráti rendezvényekhez. Egyedi EASY FLIP rendszere lehetővé teszi a közvetlen és közvetett grillezést is. Formája klasszikus, lába X-alakú és kerekekkel felszerelt, így könnyen mozgatható.


Outdoorchef Barbecue csipesz
8 020 Ft

Ez a rozsdamentes acél grill csipesz ideális a kisebb ételdarabok finom megmozdításához. Tehát a nyársat vagy a zöldséget elforgathatod anélkül, hogy károsítanád az ételt.


Outdoorchef Calzone prés
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Outdoorchef Calzone prés egy minőségi, kompakt, műanyagból készült eszköz, melynek segítségével könnyedén formázhat tökéletes calzone-t grillsütőben. Kialakításának köszönhetően egy eszközzel kivitelezhető a fogás elkészítése – a tészta formára vágható, a töltelék hozzáadható, valamint formázható sütés előtt. Egyszerűen tisztítható, akár mosogatógépben is mosható.


Outdoorchef CHELSEA 480 C
57 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Közepes méretű gázgrill faszénre (480 sorozat) minimalista megoldású alvázzal. -Egyszerre grillezhetsz akár 6 – 8 személy számára. -Eredeti EASY SLIDE technológia közvetett és közvetlen grillezést tesz lehetővé


Outdoorchef CHELSEA 480 G LH Grillsütő
99 290 Ft

96 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Outdoorchef CHELSEA 480 G LH Grillsütő egy minőségi, mobilis, kompakt gömbgrill, mely tökéletes kiegészítője lehet bármely terasznak vagy kertnek. A levegő hatékonyan áramlik a sütő belsejében, így lehetővé téve a gyors és alapos sütési folyamatot. Kerámia bevonatú EASY FLIP csatornával rendelkezik, mely lehetővé teszi a közvetlen és közvetett sütést. Oldalt akasztó elem található, melyre könnyedén akaszthatja eszközeit,ha azok éppen nincsenek használatban. A megfelelő hőmérséklet elérését a fedőbe épített hőmérő mutatja. Stabil foganytújának és szilárd műanyag kerekeinek** köszönhetően rendkívül könnyen mozgatható.


Outdoorchef CHELSEA 570 C Grillsütő
73 790 Ft

70 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Outdoorchef CHELSEA 570 C Grillsütő egy minőségi, mobilis, kompakt gömbgrill, mely tökéletes kiegészítője lehet bármely terasznak vagy kertnek. Az üst alján belül rozsdamentes acél rostély található, mely megtartja a ráhelyezett faszenet. A hőelosztó hatékonyan áramoltatja a levegőt a sütő belsejében, így lehetővé téve a gyors és alapos sütési folyamatot. Porcelán bevonatú EASY SLIDE csatornával rendelkezik, mely lehetővé teszi a közvetlen és közvetett sütést. Oldalt akasztó elem található, melyre könnyedén akaszthatja eszközeit,ha azok éppen nincsenek használatban. A megfelelő hőmérséklet elérését a fedőbe épített hőmérő mutatja. Stabil foganytújának és szilárd műanyag kerekeinek** köszönhetően rendkívül könnyen mozgatható.


Outdoorchef Ezüst fedéltartó
4 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

OUTDOORCHEF grill fedeléhez alkalmas tartó. Grillezés közben előnyös, ha mindkét kezed szabad. Azoknál a grilleknél, ahol a fedél nincs csuklóval összekötve, a fedél elhelyezését ez az egyszerű és funkcionális tartó oldja meg


Outdoorchef Faszén fogó
9 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Outdoorchef Faszén fogó egy praktikus, horganyzott acélból készült eszköz, mely tökéletesen alkalmas faszén vagy brikett grillsütőben való mozgatásához. Segítségével elkerülheti az esetleges égési sérüléseket. A hosszú fogantyú és a fogazott végek biztonságos és kényelmes használatot biztosítanak. Zárrendszerének köszönhetően akár egy kézzel is kezelhető.


Outdoorchef Felszerelhető tároló, L
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Outdoorchef polcát könnyedén fel lehet szerelni a grillre, amivel területet nyerhet az étel előkészítésére és tárolására is. Praktikus, helytakarékos megoldás és ha nincs szükség rá, egyszerűen le kell venni a grillsütőről.


Outdoorchef Füstölő doboz grillhez
10 390 Ft

Füstölő doboz grillsütő ideális kiegészítője ételek füstöléséhez az OUTDOORCHEF gázgrillekben. A doboz nedves füstölőfával ellátva, a a grillre akasztható, közvetlenül a tölcsér alá.


Outdoorchef GARDEN egyhasználatos füstölő doboz
1 630 Ft

A Garden egyhasználatos füstőlö doboz fokhagymát, kakukkfüvet, rozmaringot és medvehagymát tartalmaz, így marhahúshoz, borjúhúshoz, sertúshúshoz, halakhoz és tenger gyümölcseihez alkalmas.


Outdoorchef Gourmet Half-Moon Kerámia edény
16 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Outdoorchef Gourmet Half-Moon széleskörűen felhasználható kerámia edényei megkönnyítik a grillezést. Ideális hús sütéshez és zöldségek pirításához illetve párolásához. Félhold alakjának köszönhetően mind a két része ráfér egyszerre a grillrácsra.


Outdoorchef GOURMET SET M
17 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gourmet set 480 / 570. Hagyd megnyilvánulni a konyhai tehetségedet ezáltal az univerzális serpenyő és perforált pléh szett által, mindkettő a tapadásmentes felülettel, kerámiai zománcból. Önállóan és együttesen is használható, pl. sütésre, de akár gőzben való grillezésre/főzésre is. Garantáltan magasabb szintre emeli a grillezést.


Outdoorchef GOURMET SET S-15%
13 824 Ft

11 690 Ft

Kiárusítás

Gourmet SET 420 Hagyd megnyilvánulni a konyhai tehetségedet ezáltal az univerzális serpenyő és perforált pléh szett által, mindkettő a tapadásmentes felülettel, kerámiai zománcból. Önállóan és együttesen is használható, pl. sütésre, de akár gőzben való grillezésre/főzésre is. Garantáltan magasabb szintre emeli a grillezést.


Outdoorchef Grillcsipesz-21%
8 015 Ft

6 290 Ft

Kiárusítás

Grillcsipesz QUICK LOCK. Ideális hossz, kényelmes tartás és zárómechanizmus, melyet egy kézzel tudsz kezelni.


Outdoorchef Grillkesztyű, L
6 890 Ft

2 év garancia

Az Outdoorchef Grillkesztyű speciális hőálló bevonatának köszönhetően megvédi a kezet grillezés közben. Kényelmesen illeszkedik a kézfejre és hosszú szára védelmet nyújt a csuklónak is. Bőr külseje a stílusos megjelenés mellett ellenálló, ezért hosszú élettartmú.


Outdoorchef Grilltisztító

Outdoorchef Grilltisztító

Értékelés: 5
5 940 Ft

2 év garancia

Az Outdoorchef Grilltisztító spray segítségével fáradozás nélkül, könnyedén megszabadulhatunk szennyeződéseinktől, ami grillezés közben ragadt le. A kívánt területet, tartozékot le kell fújni, majd hatni hagyni 10–30 percig és azután kell letörölni.


Outdoorchef Grilltisztító kefe
3 590 Ft

2 év garancia

Az Outdoorchef Grilltisztító kefe segítségével pillanatok alatt tisztává varázsolható a grill. Erős sárgaréz sörtéi a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánnak, de nem sértik fel a zománcbevonatot. Feje cserélhető, így elhasználódás esetén pár mozdulattal újra harcra késszé varázsolható.


Outdoorchef Grillvédő huzat (AMBRI, LEON, GENEVA, EASY)
14 590 Ft

12 590 Ft

Kiárusítás

Az Outdoorchef Grillvédő huzat megvédi a grillsütőket a portól, esőtől és az erős napfénytől is. Kiváló minőségű poliészter anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak. Tartós, masszív kivitelű.


Outdoorchef Grillvédő huzat (ASCONA, CLASSIC 570)
16 790 Ft

15 090 Ft

Kiárusítás

Az Outdoorchef Grillvédő huzat megvédi a grillsütőket a portól, esőtől és az erős napfénytől is. Kiváló minőségű poliészter anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak. Tartós, masszív kivitelű.


Outdoorchef Grillvédő huzat (MONTREUX)-19%
21 290 Ft

17 190 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az Outdoorchef Grillvédő huzat megvédi a grillsütőket a portól, esőtől és az erős napfénytől is. Kiváló minőségű poliészter anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak. Tartós, masszív kivitelű.


Outdoorchef KENSINGTON 480 G Gáz gömbgrill
119 990 Ft

109 290 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Középméretű gáz gömbgrill, alkalmas klasszikus kerti grillezésre, vagy teraszra. Megnövelt stabilitás a robusztus alváznak köszönhetően, amely alatt található egy praktikus tároló hely.


Outdoorchef KENSINGTON 570 C Grillsütő
95 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Outdoorchef KENSINGTON 570 C Grillsütő egy minőségi, mobilis, kompakt gömbgrill, mely tökéletes kiegészítője lehet bármely terasznak vagy kertnek. Az üst alján belül rozsdamentes acél rostély található, mely megtartja a ráhelyezett faszenet. A hőelosztó hatékonyan áramoltatja a levegőt a sütő belsejében, így lehetővé téve a gyors és alapos sütési folyamatot. Porcelán bevonatú EASY SLIDE csatornával rendelkezik, mely lehetővé teszi a közvetlen és közvetett sütést. A megfelelő hőmérséklet elérését a fedőbe épített hőmérő mutatja. Stabil foganytújának és szilárd műanyag kerekeinek** köszönhetően rendkívül könnyen mozgatható.


Outdoorchef Kétrészes grilleszköz készlet-21%
9 140 Ft

7 190 Ft

Kiárusítás

Az Outdoorchef Kétrészes grilleszköz készlet egy praktikus, kétrészes szett, mely egy lapátból és egy fogóból áll. Mindkét eszköz rozsdamentes acélból készült, mely hosszú élettartamot biztosít. Kialakításuknak köszönhetően használatuk rendkívül egyszerű és biztonságos. A lapát fogantyúja műanyaggal bevont.


Outdoorchef Kisméretű szilikon muffin forma
5 690 Ft

Ízletes előétel, eredeti étel vagy meglepő desszert? Mindez egyszerűsíthető a szilikon öntettel. A rugalmas és tartós formák kiváló minőségű szilikonból készülnek, amely hőálló.


Outdoorchef Kukoricatartó, Zöld
2 240 Ft

2 090 Ft

2 év garancia

Az Outdoorchef Kukoricatartó segítségével a frissen főtt kukorica azonnal fogyasztható anélkül, hogy megégetné a kezét. Ha használaton kívül van akkor a két része egymásba illeszthető, így egyszerűen és biztonságosan tárolható. Tüskéi rendkívül ellenálló rozsdamentes acélból készültek, könnyen tisztítható.


Outdoorchef LEON 570 G
131 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gázgrill két RingBurner égővel . 8,5 kW teljesítmény, 2290 cm2 grillezési felület, EASY FLIP rendszer.


Outdoorchef Minichef kocsi
52 290 Ft
+ ingyen szállítás

Új MINICHEF grill kocsi pár mozdulatot követően fokozza a munkafelületet, továbbá a grillező szerszámok számára tároló hellyel is rendelkeznek. A kocsi intelligens rendszerrel ellátott a könnyű és biztonságos rögzítéshez, valamint a grill kivételéhez a kocsiból. Az új kocsi gáz és elektromos grill variánsok számára is használható.


Outdoorchef PARIS DELUXE 570 G-19%
313 532 Ft

251 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns gázgrill a legnagyobb sorozatból 570, teraszra alkalmas. Oldalsó főzőrész a ételek és szószok készítésére, a lap polírozott gránittal való letakarás után praktikus asztallá változik. -A grillezés legszélesebb lehetőségei, beleértve a barbecue / Low&Slow technikát.


Outdoorchef Pizza kő S (420/480)-22%
19 632 Ft

15 290 Ft

Kiárusítás

Ezzel a pizza kőveligazi kő kemencévé változtatod grilleződet. Olyan pizzát készíthetsz, mint Olaszországban,de brióst, focaccias és sok más egyebet. A műkő előnye a hőállóság, a természetes kővel ellentétbe nem rendelkezik mikroszkopikus repedésekkel, ezért nehézség nélkül ellenáll az ismételt hőváltozásoknak.


Outdoorchef Pizza szeletelő
3 950 Ft

Pizza szeletelő ergonomikus puha fogantyúval. A szeletelő biztonságos, a penge cserélhető és könnyen tisztítható.


Outdoorchef Ponyba A-LINE, kicsi
13 890 Ft

Ponyva OUTDOORCHEF AUSTRALIA 315G és AUSTRALIA 325G márkájú grill számára. Védd a grillt a por, pollen, hő, eső és az UV sugárzás ellen.


Outdoorchef Ponyva grillhez P-LINE, U-LINE 480
12 707 Ft

11 090 Ft

Kiárusítás

Outdoorchef Ponyva grillhez vízálló szövetből segít grilled élettartamának meghosszabbításában. A ponyva a köv. grillek számára alkalmas: City 420, Delta 480G, Easy 480C, Porto 480G, Rover 480C. Méretek, magasság 62 cm, alsó rész átmérője 64 cm, felső rész átmérője 52 cm.


Outdoorchef Tölcsérre alkalmas sárgaréz kefe
3 960 Ft

kefe formájának köszönhetően tökéletesen alkalmas a grillben lévő szén és gáz tölcsérek tisztítására. A sárgaréz sörték sűrűsége és mennyisége könnyedén eltávolítja az ételmaradékot, ezzel egyidejűleg kíméletes a zománcozott felülethez.


Outdoorchef Tölgy füstölőfa aprólék
2 215 Ft
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Füstölő tölgyfa aprólék erős aromájú intenzív füstölt ízt biztosít. Ideális marhához, disznóhoz, szalonnához, virslihez és borjúhús. A csomag mérete 1000 ml.


Outdoorchef VENEZIA 570 G-19%
394 849 Ft

316 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Két független grill elegáns ötvözete: gázgrill a legnagyobb 570 sorozatból ** a „Steakhouse“ grill közvetlen grillezéshez, alkalmas teraszra. Munkalap fényezett márvánnyal és praktikus fiókkal. A grillezés legszélesebb lehetőségei, beleértve a **barbecue / Low&Slow technikát.


Outdoorchef MONTREUX 570 G Gázgrill
185 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az Outdoorchef MONTREUX 570 G Gázgrill egy két égős rendszerű integrált gyújtással és két hőszabályzóval rendelkező grillsütő. A beépített, megfordítható zománcozott porcelán EASY FLIP tölcsér a közvetlen és közvetett grillezéshez nyújt segítséget. A fedél a csuklópántnak köszönhetően könnyedén nyílik és záródik 135°-os szögben.