Outwell Hűtőtáska Albatross M Blue
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hűtőtáska 8 liter űrtartalommal, amely apróságokra alkalmas kis méretű külső cipzáras zsebbel ellátott. Tartalmaz egy eltávolítható szigetelő réteget és fogantyúkat, amelyekből vállpánt készíthető. Az Outwell Albatross M Blue hűtőtáska bevásárláshoz és strandoláshoz egyaránt megfelelő.

Outwell Hűtőtáska Albatross L Blue
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hűtőtáska 12 liter űrtartalommal, amely apróságokra alkalmas kis méretű külső cipzáras zsebbel ellátott. Tartalmaz egy eltávolítható szigetelő réteget és fogantyúkat, amelyekből vállpánt készíthető. Az Outwell Albatross L Blue hűtőtáska bevásárláshoz és strandoláshoz egyaránt megfelelő.

Outwell Hula L hűtőtáska

Outwell Hula L hűtőtáska

Értékelés: 5
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hűtőtáska 17 liter űrtartalommal, állítható vállpántokkal. Belseje alumínium réteggel ellátott, amely nagyon egyszerűen tisztítható. Vízálló anyagból készült. Outwell Hula L hűtőtáska äpróságokra alkalmas elülső zsebbel.

Outwell Hűtőszekrény ECOcool Slate Grey 35L 12V/230V
66 990 Ft 60 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

35 l űrtartalmú hűtődoboz elválasztó rekesszel és szigetelő réteggel magas sűrűségű habból. A kültéri hőmérséklethez képest akár 18–25 °C-kal lehűti az élelmiszereket, esetleg 50–60 °C-on is képes őket tartani. Az Outwell ECOcool Slate Grey 35L 12V/230V Hűtőszekrény ideális strandra, kempingbe és autóba.

Outwell Dual Action Tent Pump
16 490 Ft

Hatékony kézi szivattyú nyomásmérővel Outwell Dual Action Tent Pumpa jelentősen erősebb mint a hagyományos egyirányú szivattyúk. Az előnye a a levegő térfogatának beállítása (1,4 l vagy 3,8 l). A szivattyú 4 különféle kiterjesztéssel rendelkezik és kompatibilis minden Outwellel.

Outwell Collaps Washing-up Bowl
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Outwell Collaps Washing-up Bowl egy nagy összecsukható tál. Kényelmes fogantyúk és tartós elasztomerek alkalmasak a salátákra, mosogatásra a kempingben, vagy a lakókocsiban.

Outwell Camping Mallet 16oz

Outwell Camping Mallet 16oz

Értékelés: 5
2 990 Ft

Praktikus kalapács a 0,5 kg súlyú Outwell Camping Mallet 16oz sátor cölöpök kalapálásához. A kalapács gumi fogantyúval rendelkezik a kényelmes fogásért és lyukkal a felakasztáshoz.

Outwell Sátor pavilon Event Lounge XL
93 490 Ft 87 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Önhordó kemping pavilon az oldalfalak rögzítésének lehetőségével, középső cipzárral vagy anélkül. Magas UV sugárzás elleni védelmet biztosít. Outwell Sátor pavilon Event Lounge XL kertben és kempingezésnél is használható.

Outwell Sátor pavilon Event Lounge M
68 490 Ft
+ ingyen szállítás

Önhordó kemping pavilon az oldalfalak rögzítésének lehetőségével, középső cipzárral vagy anélkül. Magas UV sugárzás elleni védelmet biztosít. Outwell Sátor pavilon Event Lounge M kertben és kempingezésnél is használható.

Outwell Fal a Sátor pavilonhoz Event Lounge L Side Wall
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Oldalfal az Event Lounge L Sátor pavilonhoz védelmet nyújt az időjárási viszonyok ellen. Outwell Fal a Sátor pavilonhoz Event Lounge L Side Wall praktikus kiegészítő.

Outwell Vákuumos termosz Wilbur M Deep Sea
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus tartós termosz. Outwell vákuumos termosz Wilbur L Deep Sea rendkívül tartós rozsdamentes acélból készült. Termosz térfogata 0,75 lmeleg és hideg italokhoz is alkalmas. A belső felület nem tartja a szagokat. Az előny az hogy könnyen nyitható a fedél, amely szintén bögrére szolgál.

Outwell Doradus Lime Green-15%
12 490 Ft 10 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Outwell Doradus egy összecsukható LED lámpa. Funkcionalista dizájn és beépített fényérzékelő. Használható, mint állólámpa, de az asztal fölé is felakasztható.

Outwell Fal a Sátor pavilonhoz Event Lounge M Side Wall w. zipper
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Oldalfal az Event Lounge M Sátor pavilonhoz cipzárral rendelkezik a könnyű rögzítéshez. Védelmet nyújt az időjárási viszonyok ellen. Outwell Fal a Sátor pavilonhoz Event Lounge M Side Wall w. zipper praktikus kiegészítő.

Outwell Sátor Dash 5
139 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sátor 5 fő számára D alakú szúnyoghálóval ellátott bejárattal rendelkezik, amely könnyen megközelíthető. A színezett ablakok és a tető védnek az UV-sugárzástól, és elegendő fényt biztosítanak. A Outwell Sátor Dash 5 ragasztott varratokkal rendelkezik és könnyen és gyorsan felállítható.

Outwell Sátor Earth 5
103 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sátor 5 fő számára D alakú szúnyoghálóval ellátott bejárattal rendelkezik, amely könnyen megközelíthető. Nagy ablakokkal és szellőző nyílásokkal rendelkezik a kiváló szellőzés érdekében. A Outwell Sátor Earth 5 ragasztott varratokkal rendelkezik és könnyen és gyorsan felállítható.

Outwell Baffin

Outwell Baffin

Értékelés: 5
13 990 Ft

Többfunkciós összecsukható asztal 75 kg terhelhetőséggel. Asztal, szék vagy burett formájában használható. Tartalmaz poliészter szövetbevonatot a kényelmes üléshez. Outwell Baffin ideális kempingezéshez.

Outwell Collaps Pot with Lid L
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Outwell Collaps Pot w/lid egy összecsukható fazék 4,5 l térfogattal praktikus fedővel. Ellenáll a törésnek, könnyen tisztítható. Ideális utazáshoz több embernek.

Outwell Collaps Pot with Lid M
21 490 Ft

Outwell Collaps Pot w/lid egy összecsukható fazék 2,5 l térfogattal praktikus fedővel. Ellenáll a törésnek, könnyen tisztítható. Ideális utazáshoz több embernek.

Outwell Cotton Liner Double
13 990 Ft

Outwell Cotton Liner Double egy pamut és poliészter keverék hálózsák bélés két személy számára. Könnyen rögzíthető. Fontos részlete az 1/3 cipzár a könnyű manipulációért.

Outwell Cotton Liner Single

Outwell Cotton Liner Single

Értékelés: 4
10 490 Ft

Outwell Cotton Liner Single egy pamut és poliészter keverék hálózsák bélés . Könnyen rögzíthető. Fontos részlete az 1/3 cipzár a könnyű manipulációért.

Outwell Dreamboat Single 7.5 cm
61 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Magától felfújódó polifoam, melynek vastagsága 7,5 cm és a gyors felfújás érdekében kettős szeleppel rendelkezik. Hab konstrukcióval rendelkezik, mely maximális kényelmet biztosít. Az egyik oldala meleg, a másik hideg. Outwell Dreamboat Single 7.5 cm – jól kihasználható utazás során.

Outwell Felfújható matrac Classic Double
10 490 Ft

20 cm vastag felfújható matrac dupla szeleppel a könnyű felfújásért és a lefújásért. Puha velúrral bevont felsőréteg. Az Outwell Felfújható matrac Classic Double alkalmas például vendégségbe.

Outwell Footprint Earth 5
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Outwell Footprint Earth 5 biztosítja a védelmet az Earth 5 sátor padlójának károsodása ellen.

Outwell Footprint Nevada 4
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Outwell Footprint Nevada 4 biztosítja a védelmet az Nevada 4 sátor padlójának károsodása ellen.

Outwell Footprint Rockwell 5
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Outwell Footprint Rockwell 5 biztosítsa a védelmet a Rockwell 5 sátor padlójának a károsodásától.

Outwell Footprint w. integrated toggle up front Chatham 4A
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi sátoralátét Chatham 4A. A Outwell Footprint Chatham 4A polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.

Outwell Footprint w. integrated toggle up front Collingwood 6
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi sátoralátét Collingwood 6. A Outwell Footprint w. integrated toggle up front Collingwood 6 polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.

Outwell Furniture Cody L asztal
48 990 Ft
+ ingyen szállítás

A praktikus asztal praktikus lábakkal rendelkezik, amelyeknek hála magasságát pontosan beállíthatod. A asztal 3 különböző szintre állítható be. Rövid ideig ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Az Outwell Furniture Cody L alumínium szerkezetű.

Outwell Goya

Outwell Goya

Értékelés: 5
14 990 Ft

A kényelmes szék kartámlákkal ellátott. Tartalmaz egy tartós alumínium keretet és szövött poliészter felületet. Könnyen összecsukható és hordozható. Az Outwell Goya ideális kempingezéshez, hordtáskával együtt kerül szállításra.

Outwell Gyermek lábzsák Convertible Junior
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hálózsák kétrétegű melegítő Isofill üreges rostot tartalmaz. Lehetővé teszi a 30 cm-es kiterjesztést egészen 170 cm-ig. Belső zsebbel rendelkezik a telefon, vagy a kulcsok tárolására. Outwell Hálózsák Sleeping bag Contour alkalmas minden gyermek számára.

Outwell Kiegészítő készlet Tent Accessories Pack
7 390 Ft

Kiegészítő készlet sátorokhoz, tartalmaz 2 acél rögzítőcövek, 4 világító műanyag cövek, 4 fekete műanyag cövek, 2× 4 m világító sátorzsinór. Az Outwell Kiegészítő készlet Tent Accessories Pack rögzítőelemeket tartalmaz minden sátorhoz

Outwell Párna Memory Pillow Grey
10 490 Ft

Ergonomikus formájú párna memóriahab és mikrogolyócska töltettel. Vízálló és mosható huzattal rendelkezik. Az Outwell Párna Memory Pillow Grey ideális kiegészítő kirándulásokra és kempingezéshez.

Outwell Poly Liner Double
9 790 Ft

Outwell Poly Liner Double hálózsák bélés csiszolt poliészterből két személy számára. Könnyen rögzíthető. Fontos részlete az 1/3 cipzár a könnyű manipulációért.

Outwell Poly Liner Single-20%
6 390 Ft 5 090 Ft

Akció

Outwell Poly Liner Single hálózsák bélés csiszolt poliészterből. Könnyen rögzíthető. Fontos részlete az 1/3 cipzár a könnyű manipulációért.

Outwell Seam Guard
1 290 Ft

Outwell Seam Guard egy univerzális ragasztó viszkozitással a varratok ragasztására mind pamut, mind nylon szöveteken.

Outwell Vigor 5
84 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

5 fős sátor Wind Guard szélvédő rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a szélben való stabilitását. A tűz terjedésének megakadályozására égésgátló kezelést tartalmaz. Kényelmes zsebek kis tárgyakhoz. Az Outwell Vigor 5 egyszerűen és gyorsan felállítható.

Outwell Water Guard

Outwell Water Guard

Értékelés: 5
3 890 Ft

Praktikus Water Guard impregnálás a Outwell márkától, amely javítja a sátor víztaszító tulajdonságait és ugyanakkor meghosszabbítja az élettartamát. Használható mindenféle szövethez, velúrhoz, bőrhöz, nemezhez, stb.