Outwell Batboy
15 790 Ft
+ ingyen szállítás

Baba hálózsák Outwell Batboy a kis utazók számára. A töltelék az Isofill® szintetikus szál 2 rétegben. Számos technikai részlet, külső nagy zseb és összehúzható kapucni.


Outwell Butterfly Girl

Outwell Butterfly Girl

Értékelés: 5
15 790 Ft
+ ingyen szállítás

Baba hálózsák Outwell Butterfly Girl a kis utazók számára. A töltelék az Isofill® szintetikus szál 2 rétegben. Számos technikai részlet, külső nagy zseb és összehúzható kapucni.


Outwell Flock Classic Double

Outwell Flock Classic Double

Értékelés: 4,5
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Outwell Flock Classic Double egy széles felfújható matrac, amely tartós PVC-ből készül. Az alvó felület puha velúrból áll. A kettős zárószelep lehetővé teszi a könnyű felfújást és leeresztést.


Outwell Camping Mallet 16oz
1 790 Ft

Outwell Camping Mallet 16oz egy bot a cövekek kalapácsolásához. A gumi fogantyú kényelmesen tartható.


Outwell Collaps Coffee Filter Holder Lime Green
5 690 Ft

5 190 Ft

Az Outwell Collaps Coffee Filter Holder Lime Green összecsukható kávéfőzője ideális segítség kávéfőzéshez. A kávéfőzőt laposra lehet hajtani, így könnyen a kezedben is tarthatod.


Outwell Fulmar 30 L
25 690 Ft

23 090 Ft
+ ingyen szállítás

30 l űrtartalmú hűtőláda akár 4 napig képes hűtött állapotban tartani az élelmiszereket. Leeresztő szeleppel rendelkezik a felhalmozódott víz egyszerű kiürítéséért, és erős fogantyúkkal van felszerelve a könnyű hordozhatóság érdekében. Az Outwell Fulmar 30 l hűtőládát nemcsak otthon, hanem a kertben vagy fesztiválokon is használhatod.


Outwell Összecsukható tál, L
3 538 Ft

Az Outwell összecsukható tál, L ideális választás minden túrához. Praktikus összecsukhatósága miatt kis helyen is elfér. Szinte törhetetlen és könnyen tisztítható.


Outwell Collaps Bowl Set Lime Green
8 590 Ft

7 690 Ft

A praktikus Outwell Collaps Bowl Set Lime Green tál készlet műanyag és TPE kombinációjából készült, a maximális törésállóság érdekében A tálak összecsukhatók a könnyebb szállításhoz.


Outwell Field Repair Guard
1 290 Ft

Outwell Field Repair Guard egy készlet a önfelfújhatós, felfújható és önfelfújhatós matracok és stb. javítására.


Outwell Összecsukható mosogatótál
11 469 Ft

Az Outwell összecsukható mosogatótál ideális választás minden kirándulás, utazás alkalmával. Használható mosogatáshoz vagy saláták keveréséhez egyaránt.


Outwell Flock Classic w/ Pillow & Pump Single
6 190 Ft

Outwell Flock Classic w/ Pillow & Pump Single egy széles felfújható matrac, amely tartós PVC-ből készül. Az alvó felület puha velúrból áll. A beépített lábpumpa és az emelt párna terület fokozzák a **kényelmet **.


Outwell Earth 5

Outwell Earth 5

Értékelés: 5
61 490 Ft
+ ingyen szállítás

Outwell Earth 5 egy ideális sátor a családok számára. A gyors felépítéssel nagyvonalú lakó és tárolóhelyet biztosít öt kempingező számára. A kiváló szellőztető és megvilágító ablakok praktikus kényelmet kínálnak a kempingben.


Outwell Flock Classic w/ Pillow & Pump Double
9 890 Ft

Outwell Flock Classic w/ Pillow & Pump Double egy széles felfújható matrac, amely tartós PVC-ből készül. Az alvó felület puha velúrból áll. A beépített lábpumpa és az emelt párna terület fokozzák a **kényelmet **.


Outwell Campion Junior
8 190 Ft

Nyári plédes hálózsák Outwell Campion Junior garantálja a kellemes alvást a kempingben. A hálózsák cipzára fedéllel van takarva ezért nincs felesleges hőveszteség a hűvös éjszakákon. A hálózsákot szét lehet nyitni plédre ami kiváló a nagyon meleg napokra.


Outwell Day Shelter M
49 490 Ft
+ ingyen szállítás

Outwell Day Shelter M egy nyitott hajlék Stílusos, sokoldalú napsütés és eső elleni védelem használható a kempingektől a kertig.


Outwell Sleepin Double 3.0 cm
9 890 Ft

Outwell Sleepin Double 3.0 cm egy önfelfújós tartós matrac. Nagy mérete és könnyen kezelhető műanyag szelep a kényelmes használathoz.


Outwell Flock Classic Single
3 090 Ft

Outwell Flock Classic Single egy széles felfújható matrac, amely tartós PVC-ből készül. Az alvó felület puha velúrból áll. A kettős zárószelep lehetővé teszi a könnyű felfújást és leeresztést.


Outwell Seam Guard
1 090 Ft

Outwell Seam Guard egy univerzális ragasztó viszkozitással a varratok ragasztására mind pamut, mind nylon szöveteken.


Outwell Wood Camping Mallet 12oz
1 390 Ft

Outwell Wood Camping Mallet 12oz egy bot a cövekek kalapácsolásához. A klasszikus fa nyél kényelmesen fogható.


Outwell Lamp Amber
15 790 Ft

Outwell Amber lámpa összecsukható szilikon burával. A 200 lumen maximális fényintenzitás 10% -ra csökkenthető. A lámpát a stabil alapnak köszönhetően el lehet helyezni az asztalon, vagy az összecsukható fogantyúval fel lehet akasztani, vagy hordozhatni.


Outwell Lamp Obsidian
26 790 Ft
+ ingyen szállítás

Outwell Obsidian egy multifunkcionális lámpa, amely hozzáteszi a stílust és a modern dizájnt minden sátorban. A kiváló minőségű világítás mellett vezeték nélküli vagy vezetékes hangszórót, fénytompítót, beépített mikrofont és USB-csatlakozást kínál a telefon feltöltéséhez.


Outwell Air Mass Pump Rechargeable
15 890 Ft

14 390 Ft

Nagyon hatékony feltölthető pumpa. Az Outwell Air Mass Pump Rechargeable pumpa nagyszerű segítőtárs a matracok és kemping bútorok felfújására. A pumpa sátrak felfújására nem alkalmas.


Outwell Baffin
13 790 Ft

12 490 Ft

Többfunkciós összecsukható asztal 75 kg terhelhetőséggel. Asztal, szék vagy burett formájában használható. Tartalmaz poliészter szövetbevonatot a kényelmes üléshez. Outwell Baffin ideális kempingezéshez.


Outwell Camper
31 490 Ft

28 290 Ft
+ ingyen szállítás

A beépített párnával ellátott hálózsák Isofill üreges szálbetétet tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Outwell Camper maximum 2 méter magas emberig alkalmas.


Outwell Campion
15 590 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Outwell Campion maximum 2 méter magas emberig alkalmas.


Outwell Campion Lux Red
19 090 Ft

17 190 Ft
+ ingyen szállítás

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. Az automatikus zár megakadályozza a zsák nem kívánt szétnyílását alvás közben. Belső zsebbel rendelkezik, amelybe elrejtheted a telefonodat vagy a kulcsokat. Az Outwell Campion Lux Red legfeljebb 2 m magasságú személyeknek alkalmas.


Outwell Catamarca Arm Chair XL Claret
16 090 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Praktikus kényelmes fotel. Outwell Catamarca Arm Chair XL Claret tartós acélkerettel és kellemes poliészter huzattal rendelkezik. Szilárd felépítésének köszönhetően a fotel teherbírása akár 150 kg. Az előnyei közé tartoznak a kompakt méretei az összerakása után és a könnyű súlya.


Outwell Celebration hálózsák
12 690 Ft

11 490 Ft

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. A cipzár kétoldalas, lehetőség van a lábrésznél kinyitni és szellőztetni. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Celebration legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Celebration hálózsák
14 590 Ft

13 090 Ft

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. A cipzár kétoldalas, lehetőség van a lábrésznél kinyitni és szellőztetni. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Celebration legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Celebration Lux Double
21 690 Ft

19 590 Ft
+ ingyen szállítás

A két személyes hálózsák kétrétegű Isofill üreges rostot tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák nem kívánt szétnyílását alvás közben. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Celebration Lux Double legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Cloud 2
44 890 Ft

40 390 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

2 fős sátornak nagyon szélálló kupolája van. Tartalmaz hálós zsebeket, amelyek zseblámpát és más kis elemeket tartalmazhatnak. A készüléket elöl tárolhatja. Az Outwell Cloud 2 egyszerűen és gyorsan felállítható.


Outwell Collaps Bowl L
3 446 Ft
3 390 Ft

Outwell Collaps Bowl L egy összecsukható és kompakt tál. Szinte törhetetlen, hagyományos mosogatószerekkel, vagy mosogatógépben mosható. Ideális utazáshoz.


Outwell Collaps Bucket w/lid
10 190 Ft

Outwell Collaps Bucket w/lid egy összecsukható és tárolható vödör. Szinte törhetetlen, hagyományos mosogatószerekkel, vagy mosogatógépben mosható. Praktikus fedővel ideális a kempingezéshez.


Outwell Collaps Kettle 1.5L
14 290 Ft

Outwell Collaps Kettle egy 1.5L összecsukható kanna. Tartós és könnyen tisztítható. – elhelyezhető közvetlenül a főző lapon.


Outwell Collaps Pot with Lid L
22 690 Ft

Outwell Collaps Pot w/lid egy összecsukható fazék 4,5 l térfogattal praktikus fedővel. Ellenáll a törésnek, könnyen tisztítható. Ideális utazáshoz több embernek.


Outwell Collaps Pot with Lid M
20 490 Ft

Outwell Collaps Pot w/lid egy összecsukható fazék 2,5 l térfogattal praktikus fedővel. Ellenáll a törésnek, könnyen tisztítható. Ideális utazáshoz több embernek.


Outwell Collaps Washing-up Bowl
11 690 Ft

Outwell Collaps Washing-up Bowl egy nagy összecsukható tál. Kényelmes fogantyúk és tartós elasztomerek alkalmasak a salátákra, mosogatásra a kempingben, vagy a lakókocsiban.


Outwell Collingwood 5
219 390 Ft

197 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az 5 személyes sátor****OWS 8 rendszerrel van ellátva, amely a szélben megfelelő stabilitást biztosít. Fedett bejárattal rendelkezik, ahol a szükséges felszereléseket és nedves cipőket tárolhatod. A kábelek biztonságos elhelyezése érdekében kábelelvezető nyílással rendelkezik. Az Outwell Collingwood 5 egyszerűen és gyorsan felállítható.


Outwell Collingwood 6
243 890 Ft

219 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az 6 személyes sátor****OWS 8 rendszerrel van ellátva, amely a szélben megfelelő stabilitást biztosít. Fedett bejárattal rendelkezik, ahol a szükséges felszereléseket és nedves cipőket tárolhatod. A kábelek biztonságos elhelyezése érdekében kábelelvezető nyílással rendelkezik. Az Outwell Collingwood 6 egyszerűen és gyorsan felállítható.


Outwell Colmar Gas Grill
42 690 Ft

38 490 Ft

Gáz grillező kinyitható oldalsó tálcákkal a kedvenc ételeid elkészítéséhez. Ha a tálcákat felhajtod, praktikus fogantyú lesz belőlük. A stabilitását összecsukható fém lábak biztosítják. Ez a modell piezo gyújtással és hőmérséklet szabályozással is rendelkezik. Az Outwell Colmar Gas Gril csepegtető tállal is fel van szerelve a kifolyó zsiradék és égéstermék összegyűjtéséhez.


Outwell Commodore Double hálózsák
44 890 Ft

40 390 Ft
+ ingyen szállítás

A két személyes hálózsák kétrétegű Isofill üreges rostot tartalmaz. A cipzár automatikus zárral rendelkezik, így az éjszaka folyamán nem húzódik le a cipzár. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Commodore Double legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Constellation Pillow
7 990 Ft

Outwell Constellation egy párna üreges szálakból olyan huzattal olyan anyagok kombinációjából, amelyek szilárdságot és puhaságot biztosítanak.


Outwell Contour Junior Royal Blue
16 790 Ft

15 090 Ft
+ ingyen szállítás

Nyári gyermektakaró hálózsák Outwell Contour Junior Royal Blue vanszintetikus töltőanyaga,amely kiváló hőszigetelést biztosít. Kényelmes hálózsák párnával, amely szükség esetén összecsukható. Alkalmas 140 cm magas gyermekeknek.


Outwell Contour Supreme
25 690 Ft

23 090 Ft
+ ingyen szállítás

A beépített párnával ellátott hálózsák Isofill Premium extra üreges szálbetétet tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Az Outwell Commodore Double legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Corte Gas Grill
56 990 Ft

51 290 Ft

Gáz grill hőmérséklet szabályozóval a zöldség- és húsételek elkészítéséhez, oldalán 2 összecsukható tálca található. Ha a tálcákat felhajtod, praktikus fogantyú lesz belőlük. A stabilitását összecsukható fém lábak biztosítják. Nem hiányozhat a Piezo gyújtás és a hőmérséklet szabályozó gomb sem. Az Outwell Corte Gas Grill csepegtető tállal is fel van szerelve a kifolyó zsiradék és égéstermék összegyűjtéséhez.


Outwell Custer L
58 190 Ft

52 390 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A praktikus asztal praktikus lábakkal rendelkezik, amelyeknek hála magasságát pontosan beállíthatod. A asztal 3 különböző szintre állítható be. Műanyag fogantyút tartalmaz, amely megkönnyíti a hordozását. Az Outwell Custer L alumínium szerkezetű.


Outwell Dawson picnic
48 890 Ft

43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Asztal és 4 üllőké készlet érdekes összecsukható megoldással rendelkezik. Ellenáll a rövid ideig tartó esőnek. Tartalmaz egy bambusz lemezt, amely mosható. A Outwell Dawson picnic könnyű és tartós alumínium kerettel rendelkezik.