Footprint Earth 5

Outwell Footprint Earth 5

16 090 Ft

Az Outwell Footprint Earth 5 biztosítja a védelmet az Earth 5 sátor padlójának károsodása ellen.

Forgalmazó: MALL
Gyermek lábzsák Convertible Junior Navy

Outwell Gyermek lábzsák Convertible Junior

15 990 Ft

Hálózsák kétrétegű melegítő Isofill üreges rostot tartalmaz. Lehetővé teszi a 30 cm-es kiterjesztést egészen 170 cm-ig. Belső zsebbel rendelkezik a telefon, vagy a kulcsok tárolására. Outwell Hálózsák Sleeping bag Contour alkalmas minden gyermek számára.

Forgalmazó: MALL
-30%
Fal a Sátor pavilonhoz Event Lounge XL Side Wall
1x

Outwell Fal a Sátor pavilonhoz Event Lounge XL Side Wall

27 990 Ft
19 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Oldalfal a sátor pavilonhoz Event Lounge XL. Védelmet nyújt az időjárási viszonyok ellen. Outwell Fal a Sátor pavilonhoz Event Lounge XL Side Wall praktikus kiegészítő.

Forgalmazó: MALL
Cotton Liner Double

Outwell Cotton Liner Double

9 300 Ft

Outwell Cotton Liner Double egy pamut és poliészter keverék hálózsák bélés két személy számára. Könnyen rögzíthető. Fontos részlete az 1/3 cipzár a könnyű manipulációért.

Forgalmazó: MALL
Contour Junior Royal Blue
1x

Outwell Contour Junior Royal Blue

16 990 Ft

Nyári gyermektakaró hálózsák Outwell Contour Junior Royal Blue vanszintetikus töltőanyaga,amely kiváló hőszigetelést biztosít. Kényelmes hálózsák párnával, amely szükség esetén összecsukható. Alkalmas 140 cm magas gyermekeknek.

Forgalmazó: MALL
-6%
Dual Action Tent Pump
1x

Outwell Dual Action Tent Pump

21 490 Ft
19 990 Ft

Hatékony kézi szivattyú nyomásmérővel Outwell Dual Action Tent Pumpa jelentősen erősebb mint a hagyományos egyirányú szivattyúk. Az előnye a a levegő térfogatának beállítása (1,4 l vagy 3,8 l). A szivattyú 4 különféle kiterjesztéssel rendelkezik és kompatibilis minden Outwellel.

Forgalmazó: MALL
Párna Memory Pillow Grey
1x

Outwell Párna Memory Pillow Grey

11 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Ergonomikus formájú párna memóriahab és mikrogolyócska töltettel. Vízálló és mosható huzattal rendelkezik. Az Outwell Párna Memory Pillow Grey ideális kiegészítő kirándulásokra és kempingezéshez.

Forgalmazó: MALL
Poly Liner Double

Outwell Poly Liner Double

6 640 Ft

Outwell Poly Liner Double hálózsák bélés csiszolt poliészterből két személy számára. Könnyen rögzíthető. Fontos részlete az 1/3 cipzár a könnyű manipulációért.

Forgalmazó: MALL
-32%
Posadas Foldaway Bed Double

Outwell Posadas Foldaway Bed Double

52 990 Ft
35 990 Ft
Ingyen szállítás

Az összecsukható ágy szilárd acél vázzal rendelkezik, és alkalmas kempingezésre. Az Outwell Posadas Foldaway Bed Double ágy ideális minden lehetséges kiránduláshoz.

Forgalmazó: MALL