Pabobo Zenélő elemes csillag vetítő
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Zenélő csillag vetítő elemmel működik, így egyszerűen hordozható. Varázslatos csillagos égboltot vetít gyermeke fölé, miközben lágy altatódalt játszik. Automatikus kikapcsolásának (45 p) köszönhetően energiatakarékos, 2 hangszinttel működik, már újszülött kortól használható.

Pabobo Automatikus éjszakai fény
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Automatikus éjszakai fény ideális kiegészítője minden gyerekszobának. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a baba számára, ugyanis elűzi a sejtelmes árnyakat a szoba sarkából. A fényviszonyokhoz igazodva változtatja a fényerősségét, ezért nem kell fáradni a ki- vagy bekapcsolásával.

Pabobo Éjszakai fény, ajándékdobozban
11 990 Ft

PABABO éjszakai fény LED lámpákkal világítják meg a gyermekszobát. Kialakításának köszönhetően könnyen elfér az egész kicsik kezében is. Vezeték- és akkumulátor nélkül is használható.

Pabobo Lumilove BARBAPAPA Éjszakai fény
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Pabobo Lumilove BARBAPAPA Éjszakai fény ideális kiegészítője minden gyerekszobának. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a gyermek számára, ugyanis elűzi a sejtelmes árnyakat a szoba sarkából, de ha a kicsinek ki kell mennie a fürdőszobába, egyszerűen viheti magával, és megvilágíthatja az útját. Hosszan tartó, akár 11 órás működés.

Pabobo Lumilove Kacsa fürdőjáték
3 390 Ft

A Pabobo Lumilove fürdőjáték remek szórakozási lehetőség a baba számára. Segítségével a fürdés jó mókává válik a gyereknek és szülőnek egyaránt. Led fénnyel világít, ami akár 30 óráig is kitart.

Pabobo Lumilove RAINBOW, éjszakai fény
11 990 Ft

PABOBO Lumilove RAINBOW, éjszakai fény LED világítással teszi hangulatosabbá és biztonságosabbá a szobát gyermeke számára. Vezeték- és akkumulátor nélkül is használható. Aranyos formáinak köszönhetően könnyen baráttá válhat.

Pabobo Musical STAR Elemes projektor, Plüss
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Musical STAR PROJECTOR elemes SOFT PLUSH bájos vetítőfény gyermekek számára a könnyebb elalváshoz. Gyermekek számára születésüktől fogva alkalmas, a lámpa plüss része mosható. 2 vetítés, dallam, kábel nélküli használat. Gyermeke imádni fogja a nyuszit.

Pabobo Musical STAR Elemes projektor, Teddy Girl
9 990 Ft

Pabobo Musical STAR PROJECTOR elemes TEDDY GIRL gyönyörű maci LED vetítőfénnyel, belepve a kisszoba plafonját csillagokkal. Alkalmas kislányoknak születésüktől fogva, mosható plüss résszel. Gombnyomásra kellemes dallam. Kábel nem szükséges.

Pabobo Nomade Éjszakai fény

Pabobo Nomade Éjszakai fény

Értékelés: 4,2
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Nomade Éjszakai fény különlegessége a hordozhatóságában rejlik, méghozzá azért is, mert elem, vagy vezeték nélkül működik. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a gyerekek számára, ugyanis elűzi a sejtelmes árnyakat a szoba sarkából. A fényviszonyokhoz igazodva változtatja a fényerősségét, ezért nem kell fáradni a ki- vagy bekapcsolásával.

Pabobo Super Nomade Éjszakai fény
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Super Nomade Éjszakai fény különlegessége a hordozhatóságában rejlik. Két különböző fényviszony közül lehet választani. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a gyermek számára, de ha a kicsinek ki kell mennie a fürdőszobába, egyszerűen viheti magával, és megvilágíthatja az útját.

Pabobo Musical STAR Elemes projektor, Teddy Boy
9 990 Ft

Pabobo Musical STAR PROJECTOR elemes TEDDY BOY gyönyörű maci LED vetítőfénnyel, belepve a kisszoba plafonját csillagokkal. Alkalmas kisfiúknak születésüktől fogva, mosható plüss résszel. Gombnyomásra kellemes dallam. Kábel nem szükséges.

Pabobo Csillag projector, Bézs
12 500 Ft

A Pabolo Musical projector természetes csillagos égboltot varázsol a a mennyezetre. A vetítés színét is változtathatja, valamint kellemes altatódalt is játszhat vele gyermeke számára. Automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik, amely az altatódal elindítása után 15 perccel, valamint a fényvetítést követően 45 perccel aktiválódik.