PacaPod Thermo táska - térkép
6 690 Ft

Stílusos thermo uzsonnás táska a PacaPod márkától, amely egyszerűen szétnyitható praktikus cipzárás rendszerének köszönhetően. A thermo táskába akár 4 cumisüveg is elhelyezhető. Standard körülmények közt akár 3 órán át megtartja a kívánt hőmérsékletet.

PacaPod Pelenkázó szervező - szürke
7 390 Ft

Elegáns pelenkázó szervező a PacaPod márkától, amely praktikus csat segítségével könnyedén a babakocsi fogantyújára akasztható. A szervező belsejében pelenkákra, törlőkendőre és egyebekre szolgáló zsebek találhatóak. Amennyiben éppen nincs szükség a pelenkázó szervezőre, összecsukhatod azt, így minimális helyet foglal el.

PacaPod CROYDE - pelenkázótáska
48 990 Ft

Elegáns pelenkázótáska, ideális mindennapos használatra. A táska részét képezi 3 belső minirendszerező is. Ez a táska valóban tágas teret biztosít minden szükséges kellék elhelyezésére.

PacaPod HARTLAND pelenkázó táska és hátizsák
39 990 Ft

2 év garancia

Egyszerű hátizsák vonalakkal, ami egy másodperc alatt stílusos**pelenkázó táskává ** válik." Ennek a megoldásnak köszönhetően minden ruhájához felveheti és mindig jól fog kinézni.

PacaPod Pelenkázó szervező
7 090 Ft

Egyszerű és nagyon könnyű pelenkázó szervező csattal, amelynek köszönhetően könnyedén a babakocsi fogantyújára akaszthatod. Amennyiben éppen nincs szükséges a pelenkázó szervezőre, összecsukhatod azt, így minimális helyet foglal el. A szervező belsejében pelenkára, törlőkendőre és egyebekre szolgáló zsebektalálhatóak.

PacaPod FREEDOM hátizsák anyukáknak
26 990 Ft

Itt egy neked való hátizsák…a Freedom bőr hátizsák állítható pántokkal ellátott, így bármikor hátadra dobhatod vagy válladra vetheted, és elmehetsz barátnőddel kávézni.

PacaPod SAUNTON Pelenkázótáska és hátizsák
33 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pacapod SAUNTON pelenkázótáska, amely rendet tart a te és gyermekeid életében. A divatelemekkel kiegészített klasszikus megjelenés biztosítja, hogy a táskát minden alkalomhoz hordhatod. A Saunton pelenkázótáskaként és hátizsákként egyaránt hordható!

PacaPod CROYDE tinta pöttyök - pelenkázótáska
54 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tágas pelenkázótáska vállpánttal és 3 belső szervezővel. Tartalmaz egy termo zacskót, valamint egy átlátszó anyagból készült utazási neszesszert. A karabiner segítségével kocsira akasztható. PacaPod CROYDE tintás pöttyök űrtartlama 26 l, ezen felül 12 l-es belső szervezőt tartalmaz.

PacaPod HARTLAND pelenkázó táska és hátizsák
91 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A minőségi bőrből készült egyszerű hátizsák pár másodpercen belül stílusos táskává alakítható. Az elegáns hátizsák gazdag tartozékokkal ellátott. Mindent áttekinthetően elrakhatsz a thermozsebben és a pelenkázó táskában.

PacaPod CHILTERN világos táska - pelenkázó táska és hátizsák
104 990 Ft

Bőr pelenkázó táska vállpánttal. 3 az 1-ben tulajdonság több belső szervezővel. Termo tokot tartalmaz, amely gyerek hátizsákként használható. Praktikus kiegészítő a fogókarabiner, amely a kocsira vagy használt ruhákat tartalmazó zsákra alkalmas. PacaPod CHILTERN világos barna, 22 l űrtartalommal, valamint 10 l-es szervezővel.

PacaPod CROYDE táska
54 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

CROYDE táska

Croyde nagyszerű táska hétvégi kirándulásokhoz és további utakhoz. A szőrmés kiegészítők és az aranyozott fém részek időtlen külsőt kölcsönöznek ennek a kézitáskának és pelenkázó táskának. Egyszerűen tökéletes segítőtárs mellyel te is kivételesnek érezheted magad.

PacaPod FREEDOM arany hátizsák anyukáknak
13 990 Ft

Hátizsák anyukáknak 5 l űrtartalommal. Tartalmaz 3 apró zsebet a kis dolgok tárolására. Mikrofleecell bélés karcolás-érzékeny dolgokhoz, például telefonhoz vagy szemüveghez. PacaPod FREEDOM arany színben, stílusos kiegészítő a gyerekkel való séta és a barátnőkkel való ücsörgés során.

PacaPod HARTLAND mintás hátizsák
40 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

HARTLAND mintával

Egyszerű hátizsák tiszta vonalakkal, mely egy pillanat alatt stílusos hírnökké válik. Egyszerűen tökéletes segítőtárs mellyel te is kivételesnek érezheted magad.

PacaPod HARTLAND navy - pelenkázó hátizsák
41 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hátizsák anyukáknak, amely pelenkázó táskát és alátétet is tartalmaz. Állítható vállpánttal rendelkezik, így vállon átvetve is hordható. Űrtartalma 26 l, 8 l-es kiegészítővel. Tartós műbőrből készült. PacaPod HARTLAND navy színben, stílusos kiegészítő a gyerekkel való séta és a barátnőkkel való ücsörgés során.

PacaPod HASTING PACK - pelenkázó hátizsák
45 490 Ft

HASTINH PACK pelenkázó hátizsák a PacaPod márkától, amely nem csupán elegáns kivitelezésével, hanem praktikus kiegészítőivel is meglepetést okoz. A hátizsák mobilzsebbel, termo zsebbel, pelenkázó táskával és kulcstartó karabinerrel ellátott.

PacaPod Hastings táska fekete
35 490 Ft

Hastings táska vintage stílusban

Stílusos és praktikus Hastings táska vintage stílusban, mely minden anyukából királynőt farag. Elegáns és nagyon praktikus. Vállon hordható táskaként vagy hátizsákként, emellett minden, és még annál is több belefér, amire a picinek szüksége van. Egyszerűen tökéletes segítőtárs mellyel te is kivételesnek érezheted magad.

PacaPod LORETO szürke - luxus bőr pelenkázótáska
129 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pelenkázó táska, amely pelenkázó táskát és alátétet is tartalmaz. Belső zsebek a szülők igényeihez. Érdekessége vállpántjai, amelyeknek hála háton hordható. Űrtartalma 29 l, 12 l-es kiegészítővel. Tartós bőrből készült. PacaPod LORETO szürke színben, stílusos kiegészítő a gyerekkel való séta és a barátnőkkel való ücsörgés során.

PacaPod PICOS - pelenkázó hátizsák
49 490 Ft

PICOS pelenkázó hátizsák a PacaPod márkától, amely a babakocsi fogantyújára rögzíthető. A hátizsák számos olyan praktikus kiegészítővel ellátott, mint a mobilzseb, a termo zseb, a pelenkázó táska és a kulcstartó karabinerrel.

PacaPod SAUNTON halcsont - pelenkázó táska
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Pelenkázó táska halcsont motívummal. Ügyes szervező karabinerrel kulcsokra és zsebbel mobiltelefonra. Pelenkázó alátétet tartalmaz. Űrtartalma 20 l, további 8 l kisebb zsebek formájában. PacaPod SAUNTON halcsont – pelenkázó táska, súlya csupán 1,2 kg.

PacaPod SAUNTON - pelenkázó táska és hátizsák
45 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Santon pelenkázó táska és hátizsák az egyben a PacaPod márkától, amely rendet tesz a gyermekeddel közös életbe. Az elegáns megjelenés divatos kiegészítőkkel ellátott, lehetővé teszi, hogy minden alkalomhoz magaddal vidd a táskát. A praktikus táska számos olyan kiegészítővel ellátott, mint a cumira szolgáló tok, a mobilzseb vagy a termo táska.

PacaPod Thermo

PacaPod Thermo

Értékelés: 5
6 190 Ft

Thermo zacskó ételre és italra. A felső részén egy csat található, így könnyedén a babakocsi fogantyújára csatolható. A cipzáras rendszernek hála a thermo zacskó úgy rakható szét a hátizsákban, hogy ne foglaljon helyet..