PacaPod CHILTERN világos táska - pelenkázó táska és hátizsák
104 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bőr pelenkázó táska vállpánttal. 3 az 1-ben tulajdonság több belső szervezővel. Termo tokot tartalmaz, amely gyerek hátizsákként használható. Praktikus kiegészítő a fogókarabiner, amely a kocsira vagy használt ruhákat tartalmazó zsákra alkalmas. PacaPod CHILTERN világos barna, 22 l űrtartalommal, valamint 10 l-es szervezővel.

PacaPod CROYDE - pelenkázótáska
48 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns pelenkázótáska, ideális mindennapos használatra. A táska részét képezi 3 belső minirendszerező is. Ez a táska valóban tágas teret biztosít minden szükséges kellék elhelyezésére.

PacaPod CROYDE táska
52 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

CROYDE táska

Croyde nagyszerű táska hétvégi kirándulásokhoz és további utakhoz. A szőrmés kiegészítők és az aranyozott fém részek időtlen külsőt kölcsönöznek ennek a kézitáskának és pelenkázó táskának. Egyszerűen tökéletes segítőtárs mellyel te is kivételesnek érezheted magad.

PacaPod CROYDE tinta pöttyök - pelenkázótáska
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tágas pelenkázótáska vállpánttal és 3 belső szervezővel. Tartalmaz egy termo zacskót, valamint egy átlátszó anyagból készült utazási neszesszert. A karabiner segítségével kocsira akasztható. PacaPod CROYDE tintás pöttyök űrtartlama 26 l, ezen felül 12 l-es belső szervezőt tartalmaz.

PacaPod FORTUNA Pelenkázótáska és kézitáska
82 990 Ft
+ ingyen szállítás

Pacapod FORTUNA bőr pelenkázótáska és kézitáska egyben. A 3 az 1-ben rendszer külön szervezőket kínál az etetéshez és a pelenka cseréjéhez, amelyek külön-külön és egyben is használhatóak. Eltávolításukat követően nagyobb tér jön létre a táskában, amely a notebookok többségére elegendő.

PacaPod FREEDOM arany hátizsák anyukáknak
12 990 Ft

Hátizsák anyukáknak 5 l űrtartalommal. Tartalmaz 3 apró zsebet a kis dolgok tárolására. Mikrofleecell bélés karcolás-érzékeny dolgokhoz, például telefonhoz vagy szemüveghez. PacaPod FREEDOM arany színben, stílusos kiegészítő a gyerekkel való séta és a barátnőkkel való ücsörgés során.

PacaPod FREEDOM hátizsák anyukáknak-17%
23 490 Ft 19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Itt egy neked való hátizsák…a Freedom bőr hátizsák állítható pántokkal ellátott, így bármikor hátadra dobhatod vagy válladra vetheted, és elmehetsz barátnőddel kávézni.

PacaPod FREEDOM tintás pöttyök, hátizsák anyukáknak
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hátizsák anyukáknak 5 l űrtartalommal. Tartalmaz 3 apró zsebet a kis dolgok tárolására. Mikrofleecell bélés karcolás-érzékeny dolgokhoz, például telefonhoz vagy szemüveghez. A PacaPod FREEDOM tintás pöttyökje stílusos kiegészítő ygerekkel történő sétához.

PacaPod HARTLAND bőr, sötétbarna - pelenkázó hátizsák
91 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hátizsák anyukáknak, amely pelenkázó táskát és alátétet is tartalmaz. Állítható vállpánttal rendelkezik, így vállon átvetve is hordható. Ürtartalma 26 l, 8 l-es kiegészítővel. Tartós bőrből készült. PacaPod HARTLAND sötétbarna színben, stílusos kiegészítő a gyerekkel való séta és a barátnőkkel való ücsörgés során.

PacaPod HARTLAND mintás hátizsák
40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

HARTLAND mintával

Egyszerű hátizsák tiszta vonalakkal, mely egy pillanat alatt stílusos hírnökké válik. Egyszerűen tökéletes segítőtárs mellyel te is kivételesnek érezheted magad.

PacaPod HARTLAND navy - pelenkázó hátizsák
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hátizsák anyukáknak, amely pelenkázó táskát és alátétet is tartalmaz. Állítható vállpánttal rendelkezik, így vállon átvetve is hordható. Űrtartalma 26 l, 8 l-es kiegészítővel. Tartós műbőrből készült. PacaPod HARTLAND navy színben, stílusos kiegészítő a gyerekkel való séta és a barátnőkkel való ücsörgés során.

PacaPod HARTLAND pelenkázó táska-15%
91 690 Ft 77 390 Ft

Akció

Egyszerű hátizsák vonalakkal, ami egy másodperc alatt stílusospelenkázó táskává válik. Van hozzá egy új dizájnos termozsák, a táskát a karabinereknek köszönhetően könnyen felakasztja a babakocsi fogantyújára.

PacaPod HARTLAND pelenkázó táska és hátizsák
37 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszerű hátizsák vonalakkal, ami egy másodperc alatt stílusos**pelenkázó táskává ** válik." Ennek a megoldásnak köszönhetően minden ruhájához felveheti és mindig jól fog kinézni.

PacaPod HARTLAND pelenkázó táska és hátizsák
91 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A minőségi bőrből készült egyszerű hátizsák pár másodpercen belül stílusos táskává alakítható. Az elegáns hátizsák gazdag tartozékokkal ellátott. Mindent áttekinthetően elrakhatsz a thermozsebben és a pelenkázó táskában.

PacaPod Hastings táska fekete
35 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hastings táska vintage stílusban

Stílusos és praktikus Hastings táska vintage stílusban, mely minden anyukából királynőt farag. Elegáns és nagyon praktikus. Vállon hordható táskaként vagy hátizsákként, emellett minden, és még annál is több belefér, amire a picinek szüksége van. Egyszerűen tökéletes segítőtárs mellyel te is kivételesnek érezheted magad.

PacaPod JASPER ridikül és pelenkázó táska-41%
116 713 Ft 67 990 Ft

Akció

Ez a kiváló minőségű marhabőrből készült, ellenálló felülettel bevont luxus táska önállóan, vagy pelenkázó és hőszigetelt táskával együtt is hordható. Ezek egymástól elválaszthatók, így az élelmiszerek és a pelenkázási kellékek elkülönítve tarthatók.

PacaPod LORETO szürke - luxus bőr pelenkázótáska
129 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Pelenkázó táska, amely pelenkázó táskát és alátétet is tartalmaz. Belső zsebek a szülők igényeihez. Érdekessége vállpántjai, amelyeknek hála háton hordható. Űrtartalma 29 l, 12 l-es kiegészítővel. Tartós bőrből készült. PacaPod LORETO szürke színben, stílusos kiegészítő a gyerekkel való séta és a barátnőkkel való ücsörgés során.

PacaPod MADISON - pelenkázó táska-28%
134 414 Ft 96 590 Ft

Kiárusítás

„Kényelmesen, gond nélkül viselhető elegáns pelenkázótáska. Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően egy PacaPod 3v1 táska van benne elrejtve, amibe mindig az rakható, amire éppen szükség van.”

PacaPod MIRANO pelenkázó táska
46 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tágas elegáns kézitáska fényűző megjelenéssel. A nagyméretű táskában (32 literes térfogattal) belül tipikus PacaPod zsákok vannak. Amibe azt helyezhetsz, amit csak szeretnél.

PacaPod NELSON Pelenkázótáska és hátizsák
30 990 Ft

Pacapod NELSON pelenkázótáska utazásra lett tervezve, könnyen stílusos hátizsákká alakítható. A kocsira könnyedén felakasztható. A készlet tartalma pelenkázó alátét, termo védőborító, valamint a pelenkázótáska, melyet külön is használhatsz.

PacaPod Pelenkázó szervező
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszerű és nagyon könnyű pelenkázó szervező csattal, amelynek köszönhetően könnyedén a babakocsi fogantyújára akaszthatod. Amennyiben éppen nincs szükséges a pelenkázó szervezőre, összecsukhatod azt, így minimális helyet foglal el. A szervező belsejében pelenkára, törlőkendőre és egyebekre szolgáló zsebektalálhatóak.

PacaPod PICOS Pelenkázó hátizsák
42 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Pacapod PICOS pelenkázó táska a városba és a hegyekbe is, az apukának és az anyukának egyaránt alkalmas. Amennyiben szereted a kényelmet és szereted szabadon tudni kezeidet, akkor az a Picos hátizsák neked készült! A stílusos és praktikus hátizsák a kocsi fogantyújára kapcsolható, valamint vállon átvetve hordható.

PacaPod PORTLAND - ridikül és pelenkázó táska-38%
58 887 Ft 36 190 Ft

Akció

Ez az elegáns kialakítású kézitáska két hátizsákot rejt magában, amelyekbe igényeinek megfelelően pakolhat. Az egyik az élelmiszerek, míg a másik a pelenkázókészlet számára van fenntartva – így mindig minden kéznél lehet.

PacaPod RICHMOND pelenkázó táska
39 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

„Pelenkázó táska ** Richmond ** ideális minden anyának. Ez egy ** egyszerű megjelenésű**, táska ,amely elrejti külön szervezőknek,amelyek elkülönitik az ételt a pelenkázó készlettől”.

PacaPod SAUNTON halcsont - pelenkázó táska
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Pelenkázó táska halcsont motívummal. Ügyes szervező karabinerrel kulcsokra és zsebbel mobiltelefonra. Pelenkázó alátétet tartalmaz. Űrtartalma 20 l, további 8 l kisebb zsebek formájában. PacaPod SAUNTON halcsont – pelenkázó táska, súlya csupán 1,2 kg.

PacaPod SAUNTON Pelenkázótáska és hátizsák
33 790 Ft

Pacapod SAUNTON pelenkázótáska, amely rendet tart a te és gyermekeid életében. A divatelemekkel kiegészített klasszikus megjelenés biztosítja, hogy a táskát minden alkalomhoz hordhatod. A Saunton pelenkázótáskaként és hátizsákként egyaránt hordható!

PacaPod Thermo

PacaPod Thermo

Értékelés: 5
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Thermo zacskó ételre és italra. A felső részén egy csat található, így könnyedén a babakocsi fogantyújára csatolható. A cipzáras rendszernek hála a thermo zacskó úgy rakható szét a hátizsákban, hogy ne foglaljon helyet..

PacaPod FIRENZE pelenkázó táska
124 990 Ft

Luxus kézitáska a legkiválóbb bőrből készült, kitűnik az elegáns megjelenésével és minőséges kivitelezésével. Elegendő helyet kínál mindarra, amire szükséged van. Része a gazdag kiegészítők.

PacaPod LEWIS pelenkázó táska-36%
40 006 Ft 25 490 Ft

Akció

**Elegáns kézitáska ** külön viselhető, vagy pelenkázó táskával ** és ** Termotáska ** Ez egymástól elválasztva tartja az ételt és az pelenkázási kellékeket.

PacaPod LYNTON - luxus bőr táska
160 990 Ft

Lynton a legluxusosabb táska a stílusos szülőknek, klasszikus brit dizájnnal, eredeti négy szervezővel, babakocsi táskával és hétvégi táskával.

A táskán külsején pántok találhatók a takaró, magazin, vagy kabát rögzítéséhez, továbbá egy kis külső zseb a dokumentumok, jegyek és pénztárca számára.

PacaPod OBAN pelenkázó táska
37 990 Ft

** Pelenkázó táska ** egyszerű, elegáns megjelenéssel elég tágas és számos **funkcionális tartozékkal **, hogy ideális kiegészítő legyen.