PacaPod HARTLAND pelenkázó táska és hátizsák
41 890 Ft

37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Egyszerű hátizsák vonalakkal, ami egy másodperc alatt stílusos**pelenkázó táskává ** válik." Ennek a megoldásnak köszönhetően minden ruhájához felveheti és mindig jól fog kinézni.


PacaPod COLBY - csere táska
31 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

** Elegáns ** könnyű cserélhető táska modern dizájnnal, fényűző kivitelben, beleértve a ** cserélhető táskát ** és a ** termo táskát **, amely külön is használható.


PacaPod CROYDE - pelenkázótáska
46 990 Ft

Elegáns pelenkázótáska, ideális mindennapos használatra. A táska részét képezi 3 belső minirendszerező is. Ez a táska valóban tágas teret biztosít minden szükséges kellék elhelyezésére.


PacaPod CROYDE táska
53 190 Ft
+ ingyen szállítás

CROYDE táska

Croyde nagyszerű táska hétvégi kirándulásokhoz és további utakhoz. A szőrmés kiegészítők és az aranyozott fém részek időtlen külsőt kölcsönöznek ennek a kézitáskának és pelenkázó táskának. Egyszerűen tökéletes segítőtárs mellyel te is kivételesnek érezheted magad.


PacaPod FORTUNA Pelenkázótáska és kézitáska
82 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Pacapod FORTUNA bőr pelenkázótáska és kézitáska egyben. A 3 az 1-ben rendszer külön szervezőket kínál az etetéshez és a pelenka cseréjéhez, amelyek külön-külön és egyben is használhatóak. Eltávolításukat követően nagyobb tér jön létre a táskában, amely a notebookok többségére elegendő.


PacaPod GLADSTONE pelenkázó táska
65 660 Ft
+ ingyen szállítás

Elegáns és stílusos pelenkázó táska fekete selyem mikroszálas luxus misőségű bőrből csillogó ezüst színű részekkel kombinálva igazán pompásan néz ki. Ezen kívül mind a vállon, mind a háton hordható.


PacaPod HARTLAND mintás hátizsák
40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

HARTLAND mintával

Egyszerű hátizsák tiszta vonalakkal, mely egy pillanat alatt stílusos hírnökké válik. Egyszerűen tökéletes segítőtárs mellyel te is kivételesnek érezheted magad.


PacaPod Hastings táska fekete
35 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hastings táska vintage stílusban

Stílusos és praktikus Hastings táska vintage stílusban, mely minden anyukából királynőt farag. Elegáns és nagyon praktikus. Vállon hordható táskaként vagy hátizsákként, emellett minden, és még annál is több belefér, amire a picinek szüksége van. Egyszerűen tökéletes segítőtárs mellyel te is kivételesnek érezheted magad.


PacaPod JASPER ridikül és pelenkázó táska
116 713 Ft

109 990 Ft

Ez a kiváló minőségű marhabőrből készült, ellenálló felülettel bevont luxus táska önállóan, vagy pelenkázó és hőszigetelt táskával együtt is hordható. Ezek egymástól elválaszthatók, így az élelmiszerek és a pelenkázási kellékek elkülönítve tarthatók.


PacaPod LEWIS pelenkázó táska
42 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

**Elegáns kézitáska ** külön viselhető, vagy pelenkázó táskával ** és ** Termotáska ** Ez egymástól elválasztva tartja az ételt és az pelenkázási kellékeket.


PacaPod MADISON - pelenkázó táska
134 410 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

„Kényelmesen, gond nélkül viselhető elegáns pelenkázótáska. Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően egy PacaPod 3v1 táska van benne elrejtve, amibe mindig az rakható, amire éppen szükség van.”


PacaPod NELSON Pelenkázótáska és hátizsák
31 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pacapod NELSON pelenkázótáska utazásra lett tervezve, könnyen stílusos hátizsákká alakítható. A kocsira könnyedén felakasztható. A készlet tartalma pelenkázó alátét, termo védőborító, valamint a pelenkázótáska, melyet külön is használhatsz.


PacaPod OBAN pelenkázó táska
37 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

** Pelenkázó táska ** egyszerű, elegáns megjelenéssel elég tágas és számos **funkcionális tartozékkal **, hogy ideális kiegészítő legyen.


PacaPod Pelenkázó szervező
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszerű és nagyon könnyű pelenkázó szervező csattal, amelynek köszönhetően könnyedén a babakocsi fogantyújára akaszthatod. Amennyiben éppen nincs szükséges a pelenkázó szervezőre, összecsukhatod azt, így minimális helyet foglal el. A szervező belsejében pelenkára, törlőkendőre és egyebekre szolgáló zsebektalálhatóak.


PacaPod PICOS Pelenkázó hátizsák
42 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pacapod PICOS pelenkázó táska a városba és a hegyekbe is, az apukának és az anyukának egyaránt alkalmas. Amennyiben szereted a kényelmet és szereted szabadon tudni kezeidet, akkor az a Picos hátizsák neked készült! A stílusos és praktikus hátizsák a kocsi fogantyújára kapcsolható, valamint vállon átvetve hordható.


PacaPod PORTLAND - ridikül és pelenkázó táska
59 990 Ft

Ez az elegáns kialakítású kézitáska két hátizsákot rejt magában, amelyekbe igényeinek megfelelően pakolhat. Az egyik az élelmiszerek, míg a másik a pelenkázókészlet számára van fenntartva – így mindig minden kéznél lehet.


PacaPod PRESCOTT - pelenkázó táska
52 990 Ft

Pelenkázótáska* – aktatáska kialakítással. A belső zsebek **könnyedén leválaszthatóak és külön-külön is használhatóak a babakocsihoz.


PacaPod SAUNTON Pelenkázótáska és hátizsák
33 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pacapod SAUNTON pelenkázótáska, amely rendet tart a te és gyermekeid életében. A divatelemekkel kiegészített klasszikus megjelenés biztosítja, hogy a táskát minden alkalomhoz hordhatod. A Saunton pelenkázótáskaként és hátizsákként egyaránt hordható!


PacaPod Thermo
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Thermo zacskó ételre és italra. A felső részén egy csat található, így könnyedén a babakocsi fogantyújára csatolható. A cipzáras rendszernek hála a thermo zacskó úgy rakható szét a hátizsákban, hogy ne foglaljon helyet..


PacaPod HARTLAND pelenkázó táska és hátizsák
91 690 Ft

Újdonság

A minőségi bőrből készült egyszerű hátizsák pár másodpercen belül stílusos táskává alakítható. Az elegáns hátizsák gazdag tartozékokkal ellátott. Mindent áttekinthetően elrakhatsz a thermozsebben és a pelenkázó táskában.


PacaPod LYNTON - luxus bőr táska
160 690 Ft

Újdonság

Lynton a legluxusosabb táska a stílusos szülőknek, klasszikus brit dizájnnal, eredeti négy szervezővel, babakocsi táskával és hétvégi táskával.

A táskán külsején pántok találhatók a takaró, magazin, vagy kabát rögzítéséhez, továbbá egy kis külső zseb a dokumentumok, jegyek és pénztárca számára.