Pacific Baby All in One Bébitermosz csereüveg, 2 darab
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pacific Baby All in One bébitermosz csereüveg használható önmagában cumisüvegként vagy akár a Pacific Baby All in One Bébitermosz belső üvegeként is. Űrtartalma 200 ml, anyaga BPA-mentes műanyag. A csomag két darabot tartalmaz.

Pacific Baby Hot-Tot termosz 200 ml - kék/ezüst
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pacific Baby Hot-Tot Termosz 200 ml a 2017-es év újdonsága. Ez a duplafalú rozsdamentes acél termosz üveg szilikon borítású, modern külsővel és gyermekek számára születésüktől fogva iskolás korig alkalmas. Környezetbarát, biztonságos, könnyen tisztán tartható.

Pacific Baby Hot-Tot termosz 200 ml, Zöld - cseresznye
6 890 Ft

Pacific Baby Hot-Tot termosz 200 ml, 2017 eredeti design-ban színes díszítéssel – újított cumietetővel és fedéllel. Ez a duplafalú rozsdamentes acél termosz üveg gyermekek számára születésüktől fogva iskolás korig alkalmas. Környezetbarát, biztonságos, könnyen tisztán tartható.

Pacific Baby Hőtartó táska

Pacific Baby Hőtartó táska

Értékelés: 3,5
2 990 Ft

Nem csak a sérülésektől véd ez a nagyszerű Pacific Baby hőtartó táska, hanem akár 1–2 órán át a megfelelő hőmérsékleten tartja a baba innivalóját. Ha nem csak egyszerű cumisüveget, hanem babatermoszt helyez bele, akkor a termosz hőtartó kapacitását is nagyjából ugyanennyi idővel képes növelni. Pántjának köszönhetően könnyen a babakocsihoz rögzíthető, így tökéletes választás, ha a család sokat utazik a babával.

Pacific Baby Straw top Babatermosz kupak
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pacific Straw top Babatermosz kupakkal egyszerűen zárja le gyermeke cumisüvegét vagy termoszát, és garantált a szivárgásmentesség. Ideális sétákhoz, utazáshoz, ha nem szeretné, ha gyermeke itala kifolyjon az üvegből. A szilikon szívószállal használható kupak 1 éves kortól ajánlott.

Pacific Baby Babatermosz kupak szett
3 890 Ft

PacificBaby babatermosz kupak szett ideje akkor jön el, mikor a kicsi már elhagyja a cumisüveget. A szett segítségével elég csak a cumifejet kupakra cserélni a PacificBaby 3-in-One vagy All-in-One cumisüvegen, és máris egy praktikus babapoharat vagy kulacsot tarthat a kezében. Ideális, ha sokat utazik a babával, hiszen így még kényelmesebbé teheti a hosszú utakat önmaga és a kicsi számára is.

Pacific Baby Bambusz tányér
2 690 Ft

A Pacific Baby Bambusz tányér anyaga bambusz, műanyagot egyáltalán nem tartalmaz. Kiváló minőségű, 100%-ban újrahasznosítható, környezetbarát termék. Mosogatógépben mosható. Megfelel az EU és az USA előírásainak. 18–24 hónapos korú gyermekeknek ajánlott. Vidám színekben.

Pacific Baby GoGrow Rozsdamentes ÖKO üveg itatócsőrrel 300 ml - sárga
4 590 Ft

Pacific Baby GoGrow Rozsdamentes acél ÖKO Üveg itatócsőrrel 300 ml a 2017-es év újdonsága. A színes szilikon borítású kis üveg rozsdamentes acél design-ja egyszerű. A csomag tartozéka a Straw Top itatópohár. Elsődlegesen gyermekeknek 1 éves kortól ajánlott. Magas élettartamú üveg.