Pacific Baby GoGrow Rozsdamentes acél ÖKO Üveg 300 ml - rózsaszín
4 590 Ft

Pacific Baby GoGrow Rozsdamentes acél ÖKO Üveg 300 ml a 2017-es év újdonsága. A színes szilikon borítású kis üveg rozsdamentes acél design-ja egyszerű. Antikólika újszülött etetőcumival kapható, de kombinálható egyéb itatópoharakkal is. Könnyű tisztán tartás és sokéves használati lehetőség.

Pacific Baby Bambusz mélytányér, 2 db - rózsaszín
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pacific Baby Bambusz mélytányér, 2 db – védje a Pacific Baby-vel együtt a gyermekek, de az egész bolygó egészségét is és mondjon „igent“ a bambusz edényekre. Ezek a környezetbarát bambusz tányérok az igaziak csöppségei számára is. Ellenálló, tartós, nagyobb részben kézzel készült.

Pacific Baby Bambusz tányér
2 690 Ft

A Pacific Baby Bambusz tányér anyaga bambusz, műanyagot egyáltalán nem tartalmaz. Kiváló minőségű, 100%-ban újrahasznosítható, környezetbarát termék. Mosogatógépben mosható. Megfelel az EU és az USA előírásainak. 18–24 hónapos korú gyermekeknek ajánlott. Vidám színekben.

Pacific Baby Hot-Tot termosz 200 ml - kék/ezüst
6 890 Ft

Pacific Baby Hot-Tot Termosz 200 ml a 2017-es év újdonsága. Ez a duplafalú rozsdamentes acél termosz üveg szilikon borítású, modern külsővel és gyermekek számára születésüktől fogva iskolás korig alkalmas. Környezetbarát, biztonságos, könnyen tisztán tartható.

Pacific Baby Hőtartó táska

Pacific Baby Hőtartó táska

Értékelés: 3,8
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nem csak a sérülésektől véd ez a nagyszerű Pacific Baby hőtartó táska, hanem akár 1–2 órán át a megfelelő hőmérsékleten tartja a baba innivalóját. Ha nem csak egyszerű cumisüveget, hanem babatermoszt helyez bele, akkor a termosz hőtartó kapacitását is nagyjából ugyanennyi idővel képes növelni. Pántjának köszönhetően könnyen a babakocsihoz rögzíthető, így tökéletes választás, ha a család sokat utazik a babával.

Pacific Baby All in One Bébitermosz csereüveg, 2 darab
3 390 Ft

Pacific Baby All in One bébitermosz csereüveg használható önmagában cumisüvegként vagy akár a Pacific Baby All in One Bébitermosz belső üvegeként is. Űrtartalma 200 ml, anyaga BPA-mentes műanyag. A csomag két darabot tartalmaz.

Pacific Baby Bambusz nagy tál, 2 db - krémszínű
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pacific Baby Bambusz nagy tál, 2 db – védje a Pacific Baby-vel együtt a gyermekek, de az egész bolygó egészségét is, és szerezze be csöppségeinek a környezetbarát bambuszból készült tálakat. 100%-ban újrahasznosítható, mosogatógépben mosható, sokáig megmarad.