Pacific Baby Hot-Tot termosz itatócsőrrel 260 ml - kék
29x

Pacific Baby Hot-Tot termosz itatócsőrrel 260 ml - rózsaszín

7 790 Ft

Pacific Baby Hot-Tot Termosz 260 ml a 2017-es év újdonsága. Ez a duplafalú rozsdamentes acél termosz üveg szilikon borítású, modern külsővel és a csomag tartalma a Straw Top itatópohár. Elsődlegesen gyermekeknek 1 éves kortól ajánlott.

Forgalmazó: MALL
Pacific Baby GoGrow Rozsdamentes acél ÖKO Üveg 300 ml - sárga
12x

Pacific Baby GoGrow Rozsdamentes acél ÖKO Üveg 300 ml - rózsaszín

6 190 Ft

Pacific Baby GoGrow Rozsdamentes acél ÖKO Üveg 300 ml a 2017-es év újdonsága. A színes szilikon borítású kis üveg rozsdamentes acél design-ja egyszerű. Antikólika újszülött etetőcumival kapható, de kombinálható egyéb itatópoharakkal is. Könnyű tisztán tartás és sokéves használati lehetőség.

Forgalmazó: MALL
Pacific Baby Bambusz kiskanalak, 4 db - kék
3x

Pacific Baby Bambusz kiskanalak, 4 db - rózsaszín

4 590 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Pacific Baby Bambusz kiskanalak, 4 db – védje a Pacific Baby-vel együtt a gyermekek, de az egész bolygó egészségét is, és szerezze be csöppségeinek a természetes bambuszból készült környezetbarát edényeket. 100%-ban újrahasznosítható, tartós, mosógépben mosható. Kitűnő választás!

Forgalmazó: MALL
Pacific Baby Bambusz edények, nagy készlet - rózsaszín
2x

Pacific Baby Bambusz edények, nagy készlet - zöld

6 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Pacific Baby Bambusz edények, nagy készlet – védje a Pacific Baby-vel együtt a gyermekek, de az egész bolygó egészségét is, és szerezze be nekik a környezetbarát edényeket, melyek természetes bambuszból készültek. A szettben: 2 kiskanál, tégely, tál és mélytányér.

Forgalmazó: MALL
Pacific Baby All in One Bébitermosz csereüveg, 2 darab
1x

Pacific Baby All in One Bébitermosz csereüveg, 2 darab

4 390 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Pacific Baby All in One bébitermosz csereüveg használható önmagában cumisüvegként vagy akár a Pacific Baby All in One Bébitermosz belső üvegeként is. Űrtartalma 200 ml, anyaga BPA-mentes műanyag. A csomag két darabot tartalmaz.

Forgalmazó: MALL
Pacific Baby Bambusz mélytányér, 2 db - kék
2x

Pacific Baby Bambusz mélytányér, 2 db - rózsaszín

4 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Pacific Baby Bambusz mélytányér, 2 db – védje a Pacific Baby-vel együtt a gyermekek, de az egész bolygó egészségét is és mondjon „igent“ a bambusz edényekre. Ezek a környezetbarát bambusz tányérok az igaziak csöppségei számára is. Ellenálló, tartós, nagyobb részben kézzel készült.

Forgalmazó: MALL
Pacific Baby Hot-Tot termosz 200 ml - sárga/ezüst
42x

Pacific Baby Hot-Tot termosz 200 ml - kék/ezüst

8 290 Ft

Pacific Baby Hot-Tot Termosz 200 ml a 2017-es év újdonsága. Ez a duplafalú rozsdamentes acél termosz üveg szilikon borítású, modern külsővel és gyermekek számára születésüktől fogva iskolás korig alkalmas. Környezetbarát, biztonságos, könnyen tisztán tartható.

Forgalmazó: MALL
Pacific Baby Hot-Tot termosz 200 ml, Kék - spirálos
21x

Pacific Baby Hot-Tot termosz 200 ml, Zöld - cseresznye

8 290 Ft

Pacific Baby Hot-Tot termosz 200 ml, 2017 eredeti design-ban színes díszítéssel – újított cumietetővel és fedéllel. Ez a duplafalú rozsdamentes acél termosz üveg gyermekek számára születésüktől fogva iskolás korig alkalmas. Környezetbarát, biztonságos, könnyen tisztán tartható.

Forgalmazó: MALL