Paradiso Libikóka hernyó
98x

Paradiso Libikóka hernyó

8 390 Ft
8 290 Ft

Paradiso egy spanyol cég, ami műanyag termékek és kültéri játékok gyártására szakosodott. A Paradiso libikóka egy élénk színű hernyó formájú gyermeklibikóka. A kicsik játszhatnak vele a lakásban és kertben egyaránt. A gyerekek egyik kedvence, ez a klasszikus és biztonságos játék, amit önfeledten használhatnak.

Forgalmazó: MALL
Paradiso Dinoszauruszos csúszda
123x

Paradiso Dinoszauruszos csúszda

17 090 Ft

A vidám dinoszauruszt formázó kerti gyermek csúszda kiváló szórakozás a kicsiknek, hiszen csúszdázni minden gyerek szeret. A csúszda alatt található kis kuckó remek rejtekhelyül szolgálhat bújócskázáskor. Masszív kivitelű, biztonságos és praktikus kerti játék.

Forgalmazó: MALL
Paradiso Rák formájú Homokozó/Medence
57x

Paradiso Rák formájú Homokozó/Medence

8 390 Ft

Paradiso kétrészes rák alakú homokozó gyermekek számára. Rendkívül praktikus, hiszen medenceként is használható. Lecsukható fedele meggátolja a homok, vagy a víz szennyeződését. A kiváló minőségű anyagokból készült homokozó segítségével igazi vízparti hangulatot teremthet gyermeke számára a kertben.

Forgalmazó: MALL
-10%
Paradiso Kagyló alakú Homokozó/Medence, Rózsaszín
525x

Paradiso Kagyló alakú Homokozó/Medence

6 990 Ft
6 290 Ft

Paradiso kétrészes, kagyló alakú homokozó gyermekek számára. Rendkívül praktikus, hiszen medenceként is használható. Lecsukható fedele meggátolja a homok, vagy a víz szennyeződését. Segítségével a kertben könnyedén strand hangulatot varázsolhatunk gyermekünk számára. Kiváló minőségű műanyagból készült, mely ellenáll az UV sugárzásnak, így hosszú távon megőrzi élénk színét.

Forgalmazó: MALL
Paradiso Sátor homokozó medence kagylókkal, kék
18x

Paradiso Sátor homokozó medence kagyló

15 190 Ft

Egy gyermek sátor, amely homokozóként vagy medencéként szolgál minden gyermeknek. A sátornak gyönyörű nyomata van, amely fejleszti a gyermek képzeletét és a tudás iránti vágyát. A sátor és a homokozó külön használható akár otthon, akár a kertben.

Forgalmazó: MALL