Paradiso Kagyló alakú Homokozó/Medence
8 290 Ft

6 630 Ft

Paradiso kétrészes, kagyló alakú homokozó gyermekek számára. Rendkívül praktikus, hiszen medenceként is használható. Lecsukható fedele meggátolja a homok, vagy a víz szennyeződését. Segítségével a kertben könnyedén strand hangulatot varázsolhatunk gyermekünk számára. Kiváló minőségű műanyagból készült, mely ellenáll az UV sugárzásnak, így hosszú távon megőrzi élénk színét.


Paradiso Ejtőernyő 24 golyóval
13 620 Ft

9 290 Ft

A 2,5 m átmérőjű ernyőt varrott rögzítéssel a széleken akár 6 gyereket is elszórakoztat. Nyisd szét az ernyőt, helyezd be a golyókat és ugrálj fel és alá a golyók pedig veled együtt mozognak, repülnek a levegővel és visszatér az ernyőre Élvezd a rengeteg szórakozást a játék során együtt.


Paradiso Csúszda a legkisebbeknek
11 080 Ft

9 290 Ft

Első csúszda a legkisebbeknek Műanyag csúszda 124 cm hosszú csúszó résszel. Nagyon egyszerű összeszerelés. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A csúszda nagyon stabil.


Paradiso Halászat
9 791 Ft

9 160 Ft

Játék kis halászok számára, kiskacsák kifogása. A játékot 1–2 játékos játszhatja. A csomag 2 horgászbotot és 6 sárga kiskacsát tartalmaz. A játszófelület közepén egy motor van elrejtve, melyet elem hajt és, mely irányítja a víz körforgását. A kiskacsák útnak indultak, fogd ki mindet!


Paradiso Horgászás - kicsi
2 856 Ft

2 690 Ft

Akció

Játék kis horgászoknak, halak kihorgászása. A játékot két játékos játszhatja. A csomagolás tartalmaz két horgászbotot, nyolc halat és egy hálót. A játék fejleszti a gyerekek fantáziáját és motorikáját, mindezt szórakoztató módon.


Paradiso Játszósátor, cirkusz
7 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Paradiso Játszósátor, cirkusz kiváló minőségű és tartós anyagból készül, sárga-narancssárga színkombinációban. A sátor bejárata lezárható és egyszerűen összehajtható.


Paradiso Kék sátor 50 db kislabdával
14 698 Ft
14 070 Ft

Kék sátor 50 kislabdával és szép vízalatti világ mintával. A sátor könnyen szétrakható , valamint könnyen összerakható . A csomagoláson lévő fülnek köszönhetően a sátor könnyen áthelyezhető, és bárhová magaddal viheted. A 30+ napvédelemnek köszönhetően ideális kiegészítő a strandra is.


Paradiso Kerti ház
73 863 Ft
73 070 Ft

Minőségi vidéki ház formában, kerted tökéletes kiegészítője. A ház bejárati ajtói és ablakai redőnyökkel és anélkül is kaphatók. A magas színvonalú kivitelezés és a tartós színezés biztosítja a hosszú élettartamot.


Paradiso Rák formájú Homokozó/Medence
7 490 Ft

6 100 Ft

Paradiso kétrészes rák alakú homokozó gyermekek számára. Rendkívül praktikus, hiszen medenceként is használható. Lecsukható fedele meggátolja a homok, vagy a víz szennyeződését. A kiváló minőségű anyagokból készült homokozó segítségével igazi vízparti hangulatot teremthet gyermeke számára a kertben.


Paradiso Rózsaszín sátor 50 db kislabdával
14 698 Ft
14 070 Ft

Rózsaszín sátor 50 kislabdával és szép szivecskés mintával. A sátor könnyen szétrakható, valamint könnyen összerakható. A csomagoláson lévő fülnek köszönhetően a sátor könnyen áthelyezhető, és bárhová magaddal viheted. A 30+ napvédelemnek köszönhetően ideális kiegészítő a strandra is.


Paradiso Vízipuska tartállyal
5 847 Ft

4 640 Ft

A vízipuska tartállyal ideális kiegészítője a forró nyári napoknak. A puska pumpálási mechanizmussal működik. A gyermek hátán van a víztartály, melyből pumpálja a vizet a puskába.


Paradiso Napraforgó Homokozó/Medence
15 930 Ft

Paradiso Napraforgó homokozó ideális kerti homokozó telepítsére. A homokozóban egy ülőhelyet is kialakítottak. A fedél segítségével megvédheti a homokot a kártevőktől és egyéb szennyeződésektől. Medence ként is használható. 18 hónapos kortól ajánlott.


Paradiso BBQ party készlet
6 630 Ft

BBQ parti készlet kerekeken. Csodás kiegészítő a gyermekek nyári grillezéséhez! A grill fedővel, ételre alkalmas tállal és számos kiegészítővel ellátott. Kiváló minőségű tartós műanyagból készült, piros-fekete színű.


Paradiso Homok zsákban, 15 kg
3 310 Ft

Homokozóba alkalmas igazolt homok – egy gyermekek számára biztonságos termék, melynek hála hosszú órákon át szórakozni fog. A homokot szórd ki az előre elkészített homokozóba, és a gyermekek máris süteményeket vagy várakat építhetnek!


Paradiso Játék - Dobd le!
5 847 Ft
5 570 Ft

Szórakoztató játék a kis játékosoknak. Teszteld le képességeidet és dobj le minél több alumínium dobozt a zsákkal! Ugyanis az nyer, aki a legtöbbet dobja le. A játék szórakoztató formában javít a gyermekek motorikus képességein és koordinációján.