Paradiso Libikóka hernyó

Paradiso Libikóka hernyó

Értékelés: 4,5
8 790 Ft 6 490 Ft

Paradiso egy spanyol cég, ami műanyag termékek és kültéri játékok gyártására szakosodott. A Paradiso libikóka egy élénk színű hernyó formájú gyermeklibikóka. A kicsik játszhatnak vele a lakásban és kertben egyaránt. A gyerekek egyik kedvence, ez a klasszikus és biztonságos játék, amit önfeledten használhatnak.

Paradiso Dinoszauruszos csúszda
11 140 Ft

A vidám dinoszauruszt formázó kerti gyermek csúszda kiváló szórakozás a kicsiknek, hiszen csúszdázni minden gyerek szeret. A csúszda alatt található kis kuckó remek rejtekhelyül szolgálhat bújócskázáskor. Masszív kivitelű, biztonságos és praktikus kerti játék.

Paradiso Halászat
9 791 Ft 7 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játék kis halászok számára, kiskacsák kifogása. A játékot 1–2 játékos játszhatja. A csomag 2 horgászbotot és 6 sárga kiskacsát tartalmaz. A játszófelület közepén egy motor van elrejtve, melyet elem hajt és, mely irányítja a víz körforgását. A kiskacsák útnak indultak, fogd ki mindet!

Paradiso Nyuszi homokozó fedéllel - sárga
17 490 Ft 16 110 Ft

Műanyag MAXI homokozó nyuszi formában, ideális kiegészítő a kerted számára. Sárga színe felvillanyozza a kerted zöldjét, és a gyerekek a homokozót imádni fogják.

Paradiso Homokozó medence béka fedővel
17 490 Ft 16 110 Ft

Több felhasználási móddal rendelkező műanyag homokozó béka motívummal. A homokozó medenceként is használható. Két ülőke a gyerekek számára. A csomag része a fedél egy béka fej formájával, ami védi az eső és a szennyeződésektől.

Paradiso Homokozó medence teknősbéka fedővel
17 490 Ft 16 110 Ft

Műanyag homokozó teknősbéka formában, ami medenceként is használható. A homokozó két ülőkével rendelkezik. Tartozik még hozzá egy fedél, ami védi a homokot az eső és a többi szennyeződés ellen mint a teknőspáncél.

Paradiso Rák formájú Homokozó/Medence
8 590 Ft 5 490 Ft

Paradiso kétrészes rák alakú homokozó gyermekek számára. Rendkívül praktikus, hiszen medenceként is használható. Lecsukható fedele meggátolja a homok, vagy a víz szennyeződését. A kiváló minőségű anyagokból készült homokozó segítségével igazi vízparti hangulatot teremthet gyermeke számára a kertben.

Paradiso Napraforgó Homokozó/Medence
21 190 Ft 16 110 Ft

Paradiso Napraforgó homokozó ideális kerti homokozó telepítsére. A homokozóban egy ülőhelyet is kialakítottak. A fedél segítségével megvédheti a homokot a kártevőktől és egyéb szennyeződésektől. Medence ként is használható. 18 hónapos kortól ajánlott.

Paradiso Kék sátor 50 db kislabdával
14 698 Ft 14 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kék sátor 50 kislabdával és szép vízalatti világ mintával. A sátor könnyen szétrakható , valamint könnyen összerakható . A csomagoláson lévő fülnek köszönhetően a sátor könnyen áthelyezhető, és bárhová magaddal viheted. A 30+ napvédelemnek köszönhetően ideális kiegészítő a strandra is.

Paradiso Rózsaszín sátor 50 db kislabdával
14 698 Ft 11 390 Ft

Rózsaszín sátor 50 kislabdával és szép szivecskés mintával. A sátor könnyen szétrakható, valamint könnyen összerakható. A csomagoláson lévő fülnek köszönhetően a sátor könnyen áthelyezhető, és bárhová magaddal viheted. A 30+ napvédelemnek köszönhetően ideális kiegészítő a strandra is.

Paradiso BBQ party készlet
8 590 Ft

BBQ parti készlet kerekeken. Csodás kiegészítő a gyermekek nyári grillezéséhez! A grill fedővel, ételre alkalmas tállal és számos kiegészítővel ellátott. Kiváló minőségű tartós műanyagból készült, piros-fekete színű.

Paradiso Kerti kocsi szerszámokkal
8 690 Ft

A kerti kocsi szerszámokkal minden kis kertésznek örömt okoz majd. A kocsi kerekekkel rendelkezik, így a gyerekek könnyebben mozgathatják. A kertről való gondoskodás mostantól gyerekjáték lesz!

Paradiso Piknik asztal napernyővel
25 090 Ft

A piknik asztal napernyővel kiegészítik a kert hangulatát. Az asztalnál a gyerekek ehetnek, játszhatnak vagy rajzolhatnak. A padokon akár 4 gyerek is elfér. A napernyő ideális védelem a Nap ellen. Minőségi műanyagból készült.