PARK TOOL U.S.A IB-2 I-Beam, 10 funkciós kézi szerszám
6 790 Ft

A Park Tool IB-2 I-Beam, egy 10 funkciós, erős, könnyű és megbízható kézi szerszám. A városi, vagy a terep kerékpározáshoz hasznos eszköz, mivell kialakításának köszönhetően könnyen elfér zsebben, vagy a nyeregtáskában. A leggyakrabban használt csavarhúzó, imbuszkulcs és dugókulccsal van felszerelve.

PARK TOOL U.S.A IB-3, 14 funkciós kézi szerszám
8 990 Ft

PARK TOOL U.S.A IB-3, egy összehajtható kézi szerszám a kerékpárosok számára. Kialakításának köszönhetően, könnyen elfér a nyeregtáskában, egyszerű a használata és rendkívül sokoldalú. A kerékpáros túrák alkalmával hasznos útitárs.

PARK TOOL U.S.A Cyclone lánctisztító
13 990 Ft 11 990 Ft

PARK TOOL U.S.A Cyclone egy valóban hatékony és működő lánctisztító. Más rendszerektől eltérően a különbség már pár forgatás után észrevehető. Az oldalsó és függőleges kefék a láncot kiválóan kifényesítik és biztosítják ahosszabb élettartamot.

PARK TOOL U.S.A Fogaskerekek tisztításához való kefe
2 690 Ft

PARK TOOL U.S.A kefe fogaskerekek és a kerékpár működő részeinek tisztításához. A nagyon ellenálló sörtékbiztosítják a hosszú élettartamot.A hosszú markolat szavatolja a kenés és dörzsölés elleni védelmet tisztításkor a kerékpár nehezen elérhető helyein.

PARK TOOL U.S.A Defektjavító készlet (PT-VP-1/1)
790 Ft

A PARK TOOL U.S.A Defektjavító készlet (PT-VP-1/1) hagyományos kerékpárokhoz ajánlott. Praktikus kompakt méreteinek köszönhetően, könnyedén magával viheti bárhová. Rendkívül hasznos utitárs hosszabb kerékpártúrák során.