Parodontax Extra Soft fogkefe
1 737 Ft

1 140 Ft

Parodontax extra puha fogkefe speciálisan a fogínyproblémákban szenvedők számára lett kifejlesztve, hogy megkönnyítse számukra a fogmosást. Puha, a végük felé keskenyedő az ínnyel kíméletesen bánó sörtékből áll. A fogkefe kis feje könnyen kitisztítja a fogak közti réseket és a más nehezen elérhető helyeket.


Parodontax Classic fogkrém 75 ml
790 Ft

Parodontax® Classic egy gyógynövényekből készült fogrém fluorid nélkül, ami klinikailag igazoltan véd a fogínyvérzés ellen. Az étkezési só és a 6 különböző gyógynövény természetes kivonatának kombinációja különlegesen intenzív ízt alakít ki.


Parodontax Daily szájvíz 500 ml
1 640 Ft

A Parodontax Daily Mouthwash (0,06 %) szájvíz segít megelőzni az ínyproblémákat. A Parodontax egy mindennapi használatra szánt antibakteriális szájvíz, ami segít a foglepedék képződésének csökkentésében és az íny egészségének megtartásában. Fluoridot és klorohexidint tartalmaz. Térfogata 500 ml.


Parodontax Extra Soft Trio pack fogkefe
3 237 Ft

2 490 Ft

Parodontax® extra puha fogkefe, speciálisan ínyvérzéshez tervezve. Puha, a végük felé keskenyedő az ínnyel kíméletesen bánó sörtékből áll. A fogkefe kis feje könnyen kitisztítja a fogak közti réseket és a más nehezen elérhető helyeket.