PATROL HD Case Szerszámosláda
12 990 Ft

Patrol HD Case szerszámosláda a kisebb eszközök rendszerezéséhez készült. A láda 2 praktikus rendszerezőből áll, emellett a tetején található átlátszó rekeszben is tárolhatunk. A doboz belső kialakítása miatt a benne levő eszközök pedig még egy felborulás után sem keverednek egymással.

PATROL Rendező HD 400 fekete
7 990 Ft

Rendező HD 400 fekete alumínium kapcsokkal, mely megfelelő a kisebb méretű tárgyak tárolására a Combibox HD 12 rekesznek köszönhetően.

PATROL Stuff 26" Basic Szerszámosláda
7 690 Ft 7 190 Ft

Patrol Stuff 26" Basic Szerszámosláda kiválóan alkalmas a minden háztartásban megtalálható alapszerszámok tárolására. A láda egy szervező rekeszekkel ellátott polcot tartalmaz, amely alkalmas a kisebb eszközök tárolásásra. Stabil, műanyagból készült masszív tárolódoboz.

PATROL Wheelbox Stuff Basic 26" Szerszámosláda-17%
13 990 Ft 11 490 Ft

Kiárusítás

Patrol Wheelbox Stuff Basic 26" nagyon tágas és erős szerszámos láda. Alkalmas apró szögek, csavarok valamint nagyobb szerszámoknak tárolására is. Gumis kerekei és teleszkópos nyele megkönnyitik a szállítást. A fedél bordákkal erősített a hosszabb élettartam érdekében.

PATROL Multi komposztáló, 420L
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Patrol Multi komposztáló láda ideális választás nagy kertű, igényes kertészeknek. A műanyagból készült tartály esztétikus és hasznos kiegészítője lehet az udvarnak. Ellenáll a környezeti hatásoknak, gyorsan összeszerelhető, kicsi a helyigénye, de nagy befogadó képességű. A nedvesség és a levegő cirkulációjáról a perforált oldalfalak gondoskodnak, ezáltal magas minőségű komposzt állítható elő. Kiegészítővel a komposztáló kapacitása 420 literről 880 literre növelhető.

PATROL MULTI Komposztáló

PATROL MULTI Komposztáló

Értékelés: 4
8 790 Ft

PATROL MULTI Komposztáló minden kert nélkülözhetetlen kiegészítője lehet. A műanyagból készült komposztáló, nyitott és igény szerint kombinálható más eszközökkel. Egész évben használható, ellenáll a környezeti hatásoknak. Az oldalfalakon lévő lyukak gondoskodnak a nedvesség és a levegő curkulációjáról.

PATROL HD 600 MIX szervező, fekete
12 910 Ft 11 990 Ft

Kiárusítás

HD 600 MIX szervező fekete, alumínium reteszekkel, alkalmas a kisseb tárgyak raktárazására köszönhetően a Combibox HD 8 rekeszének, amelyek állíthatóak.

PATROL HD Trophy 2 Szerszámosláda
12 990 Ft 12 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Patrol HD Trophy 2 Szerszámosláda egy tágas belső kialakítású praktikus doboz, amely ideális különböző szerszámok, valamint hobbi- és barkácseszközök tárolására és szállítására. A variálható méretű tárolórekeszeknek és a kivehető belső résznek köszönhetően könnyedén rendszerezheti kisebb-nagyobb eszközeit, az ergonomikus kialakítású alumínium fogó pedig megkönnyíti a láda szállítását. A strapabíró konstrukció rendkívüli tartósságot biztosít és megbízható védelmet nyújt a dobozban tárolt eszközöknek.

PATROL Modulbox 4.1 Szerszámosláda
3 190 Ft

Patrol Modulbox 4.1 Szerszámosláda tartós műanyagból készült. Ideális kisebb szerszámok, valamint hobbi- és barkácseszközök tárolására. A dobozok illeszkednek egymáshoz, így lehetőség van arra, hogy több dobozt egymásra rakjunk. Ez helymegtakarítást tesz lehetővé. Kettéosztott kialakítása teszi kiemelkedően praktikussá.

PATROL Műhelyfal FX Metal Profi 350 piros
6 780 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

műhelyfal FX Metal Profi 350 piros 3 anyagtárolóból tetővel és 9 anyagtárolóból tető nélkül van alkotva, amelyek a fémfalhoz vannak rögzítve és ideálisak a különböző apró alkatrészek tárolására és szervezésére.

PATROL Stuff 26 Semi Profi Carbo szerszámosláda, sárga
12 490 Ft 11 990 Ft

Kiárusítás

Műanyag szerszámosláda fogantyúval és alumínium zárakkal. A mély rendszerezőben egy rekesz található az apró kötőelemekre. A ládát használhatja szerszámok tárolására is.

PATROL Stuff Module System Basic Alu Szerszámosláda
7 390 Ft

Patrol Stuff Module System Basic Alu Szerszámosláda egy tágas belső kialakítású praktikus doboz, amely ideális különböző szerszámok, valamint hobbi- és barkácseszközök tárolására és szállítására. Az átlátszó fedelű ErgoBox tárolórekeszeknek és a kivehető belső résznek köszönhetően könnyedén rendszerezheti kisebb-nagyobb eszközeit, az ergonomikus kialakítású műanyag fogó pedig megkönnyíti a láda szállítását. A strapabíró konstrukció rendkívüli tartósságot biztosít és szélsőséges körülmények között is védi a doboz tartalmát.

PATROL Szerszámosláda Formula Carbo 600 S Alu piros
8 510 Ft 7 990 Ft

Kiárusítás

Formula S 600 szerszámosláda alumínium fogantyúval és alumínium reteszekkel, a speciálisan kialakított fedőnek köszönhetően kis munkaasztallá alakítható.

PATROL Tandem C 400 Szerszámosláda
2 590 Ft 2 290 Ft

Kiárusítás

Patrol Tandem C 400 Szerszámosláda ideális kisebb szerszámok, valamint hobbi- és barkácseszközök tárolására és szállítására. Az átlátszó fedelének és elválasztott rekeszeinek köszönhetően gyorsan áttekinthetőek a dobozban tárolt elemek. A doboz strapabíró konstrukciója rendkívüli tartósságot biztosít, kompakt kialakításának köszönhetően pedig kis helyen elfér. Fogantyúja a könnyebb szállítást teszi lehetővé.

PATROL WheelBox HD Trophy 1 Szerszámosláda
17 390 Ft

Patrol WheelBox HD Trophy 1 Szerszámosláda egy tágas belső kialakítású praktikus doboz, amely ideális szerszámok, horgászfelszerelés, valamint hobbi- és barkácseszközök tárolására és szállítására. Az ergonomikus kialakításnak és a kivehető tárolórekeszeknek köszönhetően könnyedén rendszerezheti kisebb-nagyobb eszközeit, a teleszkópos fogó és a gumiborítású műanyag kerekek pedig megkönnyítik a doboz szállítását. A strapabíró konstrukció rendkívüli tartósságot biztosít és szélsőséges körülmények között is védi a doboz tartalmát.

PATROL Modulbox 4.1 Szerszámosláda
3 090 Ft

Patrol Modulbox 4.1 Szerszámosláda ideális kisebb szerszámok, valamint hobbi- és barkácseszközök tárolására. A dobozok illeszkednek egymáshoz, így lehetőség van arra, hogy több dobozt egymásra rakjunk. Minőségi anyagokból készült, így rendkívül tartós és megbízható barkács-kiegészítő.