PEG PEREGO Ducati Enduro 12V motorkerékpár
150 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Peg Pérego Ducati Enduro motorkerékpár egyszerűen lenyűgöző, gyors és kifinomult minden részletében. Gyermeked felejthetetlen élményt nyújt még egyenetlen terepen is.

PEG PEREGO Akkumulátor, 12 V

PEG PEREGO Akkumulátor, 12 V

Értékelés: 4,6
32 240 Ft
+ ingyen szállítás

Eredeti Peg Perego akkumulátor az elektromos kisjárművekbe. Meghosszabítja gyermeke játművének működési idejét. 12 V, 12 Ah

PEG PEREGO John Deere Ground Force Játékautó
130 920 Ft

Peg Perego John Deere Ground Force játékautó tartós kivitelezésű és könnyű vezetni, így nem csak igazán szórakoztató élményt jelent, de gyermeke biztonságát is garantálja. Számos kiegészítője és funkciója sokrétű szórakozást biztosít – beépített FM rádióval, karfákkal és egy utánfutóval is ellátták. Alkalmazkodik növésben lévő gyemekéhez, hiszen ülése állítható.

PEG PEREGO J.D. Gator HPX Elektromos jármű
170 890 Ft

2 év garancia

A Peg Perego J.D. Gator HPX Elektromos jármű kinti használatra alkalmas, kövezett utakra és füves területekre egyaránt. Kiváló szórakozási lehetőség a gyermekek számára, emellett csodálatos ajándék. A jármű gázpedállal és fékpedállal rendelkezik. A balesetek elkerülése végett a kormánykeréken duda található. Az állítható ülésnek köszönhetően hosszú távon ideális gyermeke számára.

PEG PEREGO Játék pihenőszékhez
5 990 Ft

2 év garancia

Peg Perego pihenőszékhez való játék a babák figyelmét leköti. Lógó, színes figurái fejlesztik látását és tapintását. A kedves állatkákkal a pihenőszékben töltött idő csupa móka lesz.

PEG PEREGO Etetőszék betét

PEG PEREGO Etetőszék betét

Értékelés: 4,8
9 990 Ft

Peg Perego Etetőszék betét 2016 tartozék Peg Perego székekhez és babakocsikhoz tervezve. Ez egy betét, amely még kényelmesebbé és kellemesebbé teszi a széket vagy a babakocsit.

PEG PEREGO Ducati bukósisak

PEG PEREGO Ducati bukósisak

Értékelés: 4,2
15 150 Ft

Ducati bukósisak, hogy a kismotorozás mindig biztonságos játék legyen a gyerekek számára. A sisak minden biztosági előírásnak megfelel, így maximális védelmet biztosít viselőjének. Divatos piros színben.

PEG PEREGO Vespa Elektromos motor
99 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermeke átélheti az igazi motorozás érzését a Peg Perego Vespa elektromos motoron ülve. Az eredeti klasszikus Vespa robogó alapján készült, 105W motorral 4,9 km/h végsebességre képes. A kar elfordításával gyorsul a motor, elengesésével fékez. Az akkumulátora 25 perc üzemidőt bír, a töltővel gyorsan újratölthető. Sisak és kesztyűtartóval rendelkezik.

PEG PEREGO Ducati GP Elektromos motor
155 490 Ft

Peg Perego Ducati GP egy minőségi, biztonságos elektromos gyermek jármű. A 12V/8Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. Két sebességi fokozatra képes és akár a 10%-os emelkedőt is könnyedén veszi. A fogantyúk csúszásmentes gumival vannak bevonva. A stabil egyensúly megtartása érdekében felszerelhető pótkerékkel. Ahogy a valódi motorokon is a fék mechanikus. A műszerfalon elhelyezett gombok segítségével duda illetve motor hang képezhető.

PEG PEREGO J. D. Ground Loader Elektromos traktor
124 990 Ft

John Deere Ground Loader elektromos traktor és homokrakodó egyben. A mozgatható kotrókanállal gyermeke homokot is rakodhat, a kitűnő szórakozás garantált. Gyermeke élvezheti a vezetés élményét köszönhetően a gázpedálnak és a sebváltónak. 12V-os nagy teljesítményű akkumulátorával hosszú menetidőre képes és 2 óra alatt újratölthető. A nagy méretű és tapadású kerekek gondoskodnak a biztonságos utazásról. Az állítható ülés tökéletes a növekvő gyermekek számára.

PEG PEREGO Polaris Ranger 900 Elekromos jármű, Kék
159 860 Ft

2 év garancia

A gyerekek megtapasztalhatják a terepen a különleges off-road vezetést a Peg Perego Polaris Ranger 900 Elekromos dzsipben ülve. 2 előre és 1 hátrameneti sebességgel akár 6,5 km/h-val is mehet. A biztonság és kényelem érdekében állítható üléssel, biztonsági övvel, dudával felszerelt. A 2×200W motorok a hátsó kereket hajtják és akár 30 perc működési időre képes az akkumulátor.

PEG PEREGO Gaucho Grande autó
215 820 Ft

2 év garancia

Terepjáró a gyermeked szórakoztatására egyedül vagy barátaival. Ez a kétszemélyes terepjáró készen áll arra, hogy bármilyen terepen menjen, legyen az aszfalt vagy fű. A legjobb módja annak, hogy pozitív kapcsolatot alakítsunk ki az autó vezetéssel, a Peg Perego.

PEG PEREGO Gaucho XP 24V
228 510 Ft
+ ingyen szállítás

Kétszemélyes nagyobb teljesítményű autó a 24 V-os sorozatból, 24 V-os akkumulátorral és töltővel együtt. Villámsebességgel halad réteken, terepen és hegyi utakon, amelyek lejtése akár 17%. A progresszív gázpedál lenyomásával vezérelhető. A pedál elengedése fékezi a járművet.

PEG PEREGO Utánfutó J.D. Stake-side trailer
19 970 Ft

A Stake-side utánfutó John Deere licenccel nagyszerű kiegészítő a PEG PEREGO járművek számára. . A kis autósok neki köszönhetően képesek szállítani mindent, amire szükségük van, 10 kg maximális terhelésig.

PEG PEREGO MAXI DIESEL Pedálos traktor vontatóval
59 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az élénk piros színű pedálos traktor utánfutóval minden kisfiú számára remek szórakozást garantál. Az egyszerűen fel- fel és lecsatolható vontatórészbe pedig sok kis holmi elfér. Az ülésmagasság egyszerűen állítható.

PEG PEREGO Mini Princess Játékmotor
35 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Peg Perego Mini Princess elektromos játékmotorral élvezetesebb lesz a játék a szabadban, mint valaha! Minden kislány vágya hercegnővé válni, épp ezért kifejezetten nekik tervezték a Mini Princess játékmotort – dizájnja bármelyik kis hercegnő kedvence lesz. Rendkívül biztonságos és stabil, három kerekének köszönhetően. Kis méretű, így otthon is használható.

PEG PEREGO Corral-T-Rex 330 W
100 750 Ft
+ ingyen szállítás

A T-REX olasz Peg-Pérego cég gyermek elektromos quad együléses kétsebességű quad hátramenettel. Alkalmas kövezett és füves felületeken történő működésre.

PEG PEREGO Polaris RZR 900 XP
179 440 Ft
+ ingyen szállítás

Kétszemélyes quad nagy teljesítményű terepjáró a Peg Perego 24 V-os sorozatából. A jármű 24V / 8 Ah akkumulátort és töltőt tartalmaz. A gázpedál lenyomásával vezérelhető. A pedál elengedése fékezi a járművet.

PEG PEREGO TATAMIA Follow Me
96 990 Ft

Tatamia Follow Me multifunkciós gyermek etetőszék születéstől 3 éves korig használható. 3az1ben székről van szó – fekhely, bölcső, etetőszék. Ún. Stop & Go fékrendszerrel ellátott a szék egyszerű és biztonságos áthelyezése érdekében.

PEG PEREGO Akkumulátor, 6V 4Ah
12 390 Ft

Peg Perego Akkumulátor eredeti csere akkumulátor elektromos gyermek járművekbe. A 6V-os akkumulátor több Peg Perego járműhöz is alkalmas. Tartós megoldást kínál gyeremeke kedvenc játékához.

PEG PEREGO Mini Tony Tigre pedálos traktor
47 390 Ft

Minden kisfiú álma, hogy egy saját traktort vezessen. Ez a pedálos traktor utánfutóval a legideálisabb társ a játékban. A sárga-piros színű utánfutó könnyen leakasztható.

PEG PEREGO Polaris Ranger RZR Green Shadow
375 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kétszemélyes nagy teljesítményű autómobil a 24V sorozatból, 24V/12 Ah akkumulátorral és töltővel a csomagban. A gépjárműhöz működő FM autós rádió jár, MP3 csatlakoztatási lehetőséggel. Tekerd fel a hangerőt!

PEG PEREGO Polaris Outlaw 330W
129 690 Ft
+ ingyen szállítás

Egyszemélyes kétfokozatú quad hátramenettel, 12 V / 8 Ah akkumulátorral és töltővel felszerelve. A Peg Péego márka még a legkisebbek számára is sok szórakozást és adrenalint biztosít. A quad alkalmas mind kemény, mind terepjáró felületekre.

PEG PEREGO Desmosedici 2014 Elektromos motor
54 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Peg Perego Desmosedici 2014 Elektromos motorral már a gyerekek is átélhetik a motorozás adta izgalmakat. A Mini Ducatival stílusosan tanulhatnak vezetni. 3 kerekű kivitelezése miatt pedig biztonságban érezhetik magukat a kis motorosok. Könnyű kezelhetőség jellemzi.

PEG PEREGO Corral-T-Rex 330 W, Pink
100 750 Ft
+ ingyen szállítás

A T-REX olasz Peg-Pérego cég gyermek elektromos quad együléses kétsebességű quad hátramenettel. Alkalmas kövezett és füves felületeken történő működésre.

PEG PEREGO Ducati Scrambler Elektromos gyermekmotor
59 190 Ft

Peg Perego Ducati Scrambler egy minőségi, biztonságos elektromos gyermek jármű. A 6V/4,5Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. A Scrambler Ducati motor nagy kormányzási tartományt kínál és abszolút vezetési kényelmet biztosít. Az „All in One“ gázpedál/elektromos fék Peg Perego technológiának köszönhetően rendkívül könnyű vezetni. A gyermek biztonságát garantálja a magas alváz és a négy kerék amely biztosítja a stabilitást még a kanyarban is.