PEG PEREGO John Deere Ground Force Játékautó
128 880 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego John Deere Ground Force játékautó tartós kivitelezésű és könnyű vezetni, így nem csak igazán szórakoztató élményt jelent, de gyermeke biztonságát is garantálja. Számos kiegészítője és funkciója sokrétű szórakozást biztosít – beépített FM rádióval, karfákkal és egy utánfutóval is ellátták. Alkalmazkodik növésben lévő gyemekéhez, hiszen ülése állítható.


PEG PEREGO J.D. Gator HPX Elektromos jármű
172 730 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Peg Perego J.D. Gator HPX Elektromos jármű kinti használatra alkalmas, kövezett utakra és füves területekre egyaránt. Kiváló szórakozási lehetőség a gyermekek számára, emellett csodálatos ajándék. A jármű gázpedállal és fékpedállal rendelkezik. A balesetek elkerülése végett a kormánykeréken duda található. Az állítható ülésnek köszönhetően hosszú távon ideális gyermeke számára.


PEG PEREGO Desmosedici 2014 Elektromos motor
53 140 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego Desmosedici 2014 Elektromos motorral már a gyerekek is átélhetik a motorozás adta izgalmakat. A Mini Ducatival stílusosan tanulhatnak vezetni. 3 kerekű kivitelezése miatt pedig biztonságban érezhetik magukat a kis motorosok. Könnyű kezelhetőség jellemzi.


PEG PEREGO Prima Pappa ZERO3 etetőszék-15%
40 490 Ft

34 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Prima Pappa ZERO3 mindent felkínál, amire Önnek és a gyermekének szüksége van: dupla tálca, háttámla és lábtámasz helyzetének beállítása, magasság beállítása, összecsukható, puha párnázás és masszív szerkezet.


PEG PEREGO Ducati Enduro 12V motorkerékpár
137 490 Ft

127 950 Ft
+ ingyen szállítás

A Peg Pérego Ducati Enduro motorkerékpár egyszerűen lenyűgöző, gyors és kifinomult minden részletében. Gyermeked felejthetetlen élményt nyújt még egyenetlen terepen is.


PEG PEREGO Babakocsi pohártartó
3 690 Ft

A Peg Perego babakocsi pohártartó kompatibilis minden Peg Perego babakocsival. Különböző méretű üvegek tárolására alkalmas. Jól illeszkedik a babakocsi vázához, így használata könnyű és prakatikus.


PEG PEREGO Deere Construction Loader traktor
119 460 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Könnyen használható traktor emelőkarral a természetben való szórakozáshoz. Rakd a kezedet a munkagépre, amelynek köszönhetően semmiféle teher nem jelent gondot. Tedd fel a sisakod, kapcsold be a rádiót, és menj oda, ahová szeretnél.


PEG PEREGO Fiat 500S Grey
77 120 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Valósághű másolata a Fiat 500S autó sport modelljének szürke színben 6V-os tölthetős akkumulátora és töltővel. Az egyszemélyes kisautó az igaz Fiat 500 kürtjének a hangjával rendelkezik. Kemény egyenes felületeken is használható.


PEG PEREGO Mini Tony Tigre pedálos traktor
51 010 Ft
+ ingyen szállítás

Minden kisfiú álma, hogy egy saját traktort vezessen. Ez a pedálos traktor utánfutóval a legideálisabb társ a játékban. A sárga-piros színű utánfutó könnyen leakasztható.


PEG PEREGO Polaris Outlaw P+Y négykerekű
119 460 Ft

2 év garancia

Egyszemélyes, kétsebességes négykerekű 12V / 8 Ah-os akkumulátorral és töltővel. A Peg Péego márka a legkisebbeknek is sok móka és adrenalin hozza magával. A kerékpár alkalmas fix és off-road felületekre is. Tedd fel a sisakot, és megütöd a kalandot.


PEG PEREGO TATAMIA Follow Me
96 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tatamia Follow Me multifunkciós gyermek etetőszék születéstől 3 éves korig használható. 3az1ben székről van szó – fekhely, bölcső, etetőszék. Ún. Stop & Go fékrendszerrel ellátott a szék egyszerű és biztonságos áthelyezése érdekében.


PEG PEREGO Utánfutó Deere Construction
34 190 Ft

24 240 Ft
+ ingyen szállítás

A teherautó pótkocsi alkalmas traktorhoz Deere Construction Loader , amely akár 10 kg rakományt is szállíthat. Könnyebbé és keményebben dolgozhat vele. Köszönettel a Peg Péregonak, minden rakódás játék lesz!


PEG PEREGO Book S 2016 Váz
94 690 Ft

84 690 Ft

Peg Perego Book S 2016 babakocsi váz elegáns tervezésű. Könnyű alumínium vázzalrendelkezik. A tolókar fogantyújának magassága könnyen állítható. Könnyedén összecsukható, kis helyen is elfér és önállóan megáll. Nagy méretű kosarába minden babaholmi elfér.


PEG PEREGO Corral Bearcat Elektromos quad, Zöld
61 110 Ft
+ ingyen szállítás

Hatalmas szórakozás nyújt terepen a Peg Perego Corral Bearcat elektromos gyermekquaddal menni. A kényelmes ülés, könnyű fordulás és az off-road vezetés felejthetetlen élmény lesz gyermekének. 50W motor 3,9 km/h végsebességre képes, kiváló akkumulátorának köszönhetően 70 percig is elmegy egy feltöltéssel. A gázkar elfordításával gyorsul, elengesésével fékez. Kialakítása és 6V üzemi feszültsége biztonságos használatot garantál.


PEG PEREGO Corral T-Rex Elektromos gyermekquad
82 690 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego Corral T-Rex egy minőségi, biztonságos elektromos gyermekquad. A 12V/8Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. A nagy ülés garantálja a vezetési kényelmet. Nagy kerekek és a magas karosszéria lehetővé teszi szinte bármilyen terepen a használatát. Nagyon alkalmazkodó, úgy tervezték, hogy a gyermek akkor is tudják vezetni ha majd idősebbek lesznek. Az „All in One“ gázpedál/elektromos fék Peg Perego technológiának köszönhetően Corral T-Rexet rendkívül könnyű vezetni.


PEG PEREGO Ducati bukósisak
14 880 Ft

Ducati bukósisak, hogy a kismotorozás mindig biztonságos játék legyen a gyerekek számára. A sisak minden biztosági előírásnak megfelel, így maximális védelmet biztosít viselőjének. Divatos piros színben.


PEG PEREGO Ducati GP Elektromos motor
131 560 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego Ducati GP egy minőségi, biztonságos elektromos gyermek jármű. A 12V/8Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. Két sebességi fokozatra képes és akár a 10%-os emelkedőt is könnyedén veszi. A fogantyúk csúszásmentes gumival vannak bevonva. A stabil egyensúly megtartása érdekében felszerelhető pótkerékkel. Ahogy a valódi motorokon is a fék mechanikus. A műszerfalon elhelyezett gombok segítségével duda illetve motor hang képezhető.


PEG PEREGO Ducati Scrambler Elektromos gyermekmotor
56 270 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego Ducati Scrambler egy minőségi, biztonságos elektromos gyermek jármű. A 6V/4,5Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. A Scrambler Ducati motor nagy kormányzási tartományt kínál és abszolút vezetési kényelmet biztosít. Az „All in One“ gázpedál/elektromos fék Peg Perego technológiának köszönhetően rendkívül könnyű vezetni. A gyermek biztonságát garantálja a magas alváz és a négy kerék amely biztosítja a stabilitást még a kanyarban is.


PEG PEREGO Gaucho Superpower 2014 Elektromos autó
294 460 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Peg Perego Gaucho Superpower 2014 elektromos autó két sebességi fokozattal rendelkezik, így a gyerekek a valódi vezetés élményével gazdagodhatnak. A biztonságos autózás érdekében biztonsági övvel is rendelkezik. Az autó rádióval is fel van szerelve, így menet közben zenét is hallgathatnak a kis sofőrök.


PEG PEREGO Játék pihenőszékhez
5 990 Ft

Peg Perego pihenőszékhez való játék a babák figyelmét leköti. Lógó, színes figurái fejlesztik látását és tapintását. A kedves állatkákkal a pihenőszékben töltött idő csupa móka lesz.


PEG PEREGO MAXI Pedálos markoló
51 090 Ft

2 év garancia

Sárga markológép pedálos kivitelben, állítható ülésmagassággal. A bordázott kerekek stabil kialakítást garantálnak, a kis jármű és a mozgatható markolólapát kezelése egyszerű és élvezetes. Eredeti Peg Perego gyártmány.


PEG PEREGO Mini Princess Játékmotor
36 480 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Peg Perego Mini Princess elektromos játékmotorral élvezetesebb lesz a játék a szabadban, mint valaha! Minden kislány vágya hercegnővé válni, épp ezért kifejezetten nekik tervezték a Mini Princess játékmotort – dizájnja bármelyik kis hercegnő kedvence lesz. Rendkívül biztonságos és stabil, három kerekének köszönhetően. Kis méretű, így otthon is használható.


PEG PEREGO Raider Princess Elektromos játékmotor
53 140 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Peg Perego Raider Princess elektromos játékmotorral élvezetesebb lesz a játék a szabadban, mint valaha! Minden kislány vágya hercegnővé válni, épp ezért kifejezetten nekik tervezték a Mini Princess játékmotort – dizájnja bármelyik kis hercegnő kedvence lesz. Rendkívül biztonságos és stabil, három kerekének köszönhetően. Kis méretű, így otthon is használható.


PEG PEREGO Vespa Elektromos motor
89 910 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermeke átélheti az igazi motorozás érzését a Peg Perego Vespa elektromos motoron ülve. Az eredeti klasszikus Vespa robogó alapján készült, 105W motorral 4,9 km/h végsebességre képes. A kar elfordításával gyorsul a motor, elengesésével fékez. Az akkumulátora 25 perc üzemidőt bír, a töltővel gyorsan újratölthető. Sisak és kesztyűtartóval rendelkezik.


PEG PEREGO MAXI DIESEL Pedálos traktor vontatóval
56 090 Ft

54 810 Ft

Az élénk piros színű pedálos traktor utánfutóval minden kisfiú számára remek szórakozást garantál. Az egyszerűen fel- fel és lecsatolható vontatórészbe pedig sok kis holmi elfér. Az ülésmagasság egyszerűen állítható.


PEG PEREGO Etetőszék betét
9 990 Ft

Peg Perego Etetőszék betét 2016 tartozék Peg Perego székekhez és babakocsikhoz tervezve. Ez egy betét, amely még kényelmesebbé és kellemesebbé teszi a széket vagy a babakocsit.


PEG PEREGO Gaucho Grande autó
197 090 Ft

182 560 Ft
+ ingyen szállítás

Terepjáró a gyermeked szórakoztatására egyedül vagy barátaival. Ez a kétszemélyes terepjáró készen áll arra, hogy bármilyen terepen menjen, legyen az aszfalt vagy fű. A legjobb módja annak, hogy pozitív kapcsolatot alakítsunk ki az autó vezetéssel, a Peg Perego.


PEG PEREGO Akkumulátor, 6V 4Ah
11 790 Ft
11 280 Ft

Peg Perego Akkumulátor eredeti csere akkumulátor elektromos gyermek járművekbe. A 6V-os akkumulátor több Peg Perego járműhöz is alkalmas. Tartós megoldást kínál gyeremeke kedvenc játékához.


PEG PEREGO J. D. Ground Loader Elektromos traktor
124 490 Ft

114 260 Ft

John Deere Ground Loader elektromos traktor és homokrakodó egyben. A mozgatható kotrókanállal gyermeke homokot is rakodhat, a kitűnő szórakozás garantált. Gyermeke élvezheti a vezetés élményét köszönhetően a gázpedálnak és a sebváltónak. 12V-os nagy teljesítményű akkumulátorával hosszú menetidőre képes és 2 óra alatt újratölthető. A nagy méretű és tapadású kerekek gondoskodnak a biztonságos utazásról. Az állítható ülés tökéletes a növekvő gyermekek számára.


PEG PEREGO Polaris Ranger 900 Elekromos jármű, Kék
162 500 Ft
+ ingyen szállítás

A gyerekek megtapasztalhatják a terepen a különleges off-road vezetést a Peg Perego Polaris Ranger 900 Elekromos dzsipben ülve. 2 előre és 1 hátrameneti sebességgel akár 6,5 km/h-val is mehet. A biztonság és kényelem érdekében állítható üléssel, biztonsági övvel, dudával felszerelt. A 2×200W motorok a hátsó kereket hajtják és akár 30 perc működési időre képes az akkumulátor.


PEG PEREGO Siesta Etetőszék
69 990 Ft

Peg Perego Siesta egy multifunkcionális etetőszék, mely maximális kényelmet és biztonságot nyújt gyermeke számára. Használható etetőszékként és pihenőszékként is, az 5 különböző pozícióba dönthető háttámlának és a 9 helyzetbe állítható ülésmagasságnak köszönhetően minden baba a számára legkényelmesebb pozícióban pihenhet. A kiváló minőségű, öko-bőrből készült bevonat egy nedves ruha segítségével könnyen tisztítható.


PEG PEREGO Akkumulátor, 12 V
29 540 Ft
+ ingyen szállítás

Eredeti Peg Perego akkumulátor az elektromos kisjárművekbe. Meghosszabítja gyermeke játművének működési idejét. 12 V, 12 Ah


PEG PEREGO PLIKO MINI 2014 Babakocsi
59 990 Ft

52 990 Ft

PLIKO MINI 2014 Babakocsi egyKönnyű, kompakt, összecsukható babakocsi,** kitűnő választás kisbabája számára. A hordozást segítő fogantyúk még könnyebbé teszik a kézben való cipelését a már eleve csak 5,7 kb súlyú babakocsinak.Több, mint 150°-ban dönthető, így egészen csecsemő kortól használható, amikor a babának még nem szabad ülő pózban utaznia.


PEG PEREGO Pliko Mini Karfa

PEG PEREGO Pliko Mini Karfa

Értékelés: 5
8 190 Ft

Peg Perego Pliko Mini a Peg Perego Pliko Mini babakocsikhoz használható karfa. A kiegészítő karfa nagyobb biztonságban tartja gyermekét. Felszerelése roppant egyszerű.


PEG PEREGO SÍ Completo Jet 2016 Sport babakocsi
104 590 Ft

90 890 Ft

Peg perego SÍ Completo Jet 2016 Sport babakocsi könnyű vázának és egyszerű irányíthatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas utazások, nyaralások alkalmával. Az ötpontos biztonsági öv és a dönthető háttámlája gondoskodik a babák biztonságos és kényelmes utazásáról. Az ülés alatt lévő nagyméretű kosárba tárolható minden babaholmi.