Persil Sensitive Gel 2 l (40 mosás)
3 290 Ft

Persil Sensitive Gel kombinálja a hasznos folteltávolító erőt, de emellett kíméletes az érzékeny bőrrel is. Alkalmas allergiában szenvedők számára is, az ECARF intézet által tesztelt. A könnyed és kellemes mandulaolaj és természetes szappan illatával.

Persil 360° Complete Clean Lavender Freshness Gel 2 l (40 mosás)
3 290 Ft

Persil 360° Complete Clean Lavender Freshness folyékony mosószer tökéletes tisztaságot biztosít a ruháidnak és kellemes levendula illatot kölcsönöz nekik. A Persil folyékony mosószer már 20 °C-on hat a folyékony folteltávolítónak köszönhetően és megőrzi a ruhák ragyogó színeit is.

Persil 360° Complete Clean Power Gel 2 l (40 mosás)
3 290 Ft

A folyékony mosószer tökéletes tisztaságot és ragyogást biztosít a ruháidnak. A folyékony mosószer eltávolítja a szennyeződéseket már akár 20°C-on is, tökéletes mosási eredményeket biztosít, ezzel pénzt és időt takarít meg.

Persil Freshness by Silan 2 l folyékony mosószer (40 mosás)
3 290 Ft

A Persil folyékony mosószer már 20 °C-on hat a folyékony folteltávolítónak köszönhetően. Tökéletes tisztaságot, ragyogást, kiváló mosási eredményeket és hosszantartó Silan frissességet biztosít a ruháidnak.

Persil 360° Complete Clean Color Gel 2 l (40 mosás)
3 290 Ft

Persil 360° Complete Clean Color folyékony mosószer tökéletes tisztaságot, frissességet és ragyogó színeket biztosít a színes ruháid számára. A folyékony mosószer már 20°C-on is eltávolítja a szennyeződéseket, kiváló mosási eredményeket biztosít és megőrzi a ruhák színének intenzitását.