Petit Lulu Előke

Petit Lulu Előke

Értékelés: 5
3 190 Ft

Petit Lulu Előke gyerekeknek 3 hónapos kortól ajánlott. A megnyerő minták közül biztosan te is kiválasztod a gyermekednek megfelelőt. Az előke praktikus zsebbel ellátott, így az ételmaradék biztosan nem fog a földre hullani.

Petit Lulu filc biológiailag lebomló pelenka, 10 db
4 190 Ft

Petit Lulu extra finom filc biológiailag lebomló pelenka, ami védi a pelenkát a szennyeződésektől, elvezeti a nedvességet és szárazon tartja a bőrt. A kicsi popsija és az anyag pelenka közé helyezendő. A készlet 10 darabot tartalmaz.

Petit Lulu All In One patentos pelenka
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petit Lulu bambusz all in one zsebes pelenka Fluffy Organic patentos bekapcsolással. Úgynevezett „minden egyben“ pelenkáról van szó, amit ugyan olyan könnyű kicserélni, mint egy eldobható pelenkát. A pelenka egyméretű, kb. 4 – 15 kg súlyú gyerekek számára.

Petit Lulu SIO basic pelenka
5 190 Ft

SIO basic Bambusz belső pelenka, 1 darab. Úgynevezett pelenka alap, amely nedvszívó képességének hála születéstől körülbelül 6 hónapos korig megfelelő. Nagyon kellemes és praktikus anyag 60% viszkóz (bambusz), 40% pamut (bio).

Petit Lulu SIO basic pelenka 3 db
14 290 Ft

SIO basic Bambusz belső pelenka, 3 darab. Úgynevezett pelenka alap, amely nedvszívó képességének hála születéstől körülbelül 6 hónapos korig megfelelő. Nagyon kellemes és praktikus anyag 60% viszkóz (bambusz), 40% pamut (bio).

Petit Lulu SIO basic PLUS 2 db
12 990 Ft

Bambusz pelenka betét SIO plus 2 db hosszú nedvszívó maggal, ami 4–15 kg súly között használható. Egy speciális pelenka betétről van szó, ami a alap pelenkából (SIO basic) és és hosszú csatlakozó nedvszívó magból (SIO) áll.

Petit Lulu SIO basic START 10 darab
57 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

SIO start bambusz belső pelenka 10 darab, rövid nedvszívó maggal, 4 – 15 kg közt használható. Nappali pelenkázáshoz megfelelő. Nagyon kellemes és praktikus anyag 60% viszkóz (bambusz), 40% pamut (bio).

Petit Lulu Előke ujjakkal 18-36 hónap
6 090 Ft

Petit Lulu Előke ujjakkal 18 – 36 hónapos gyermekeknek ajánlott (L-es méret). A megnyerő minták közül biztosan te is kiválasztod a gyermekednek megfelelőt. Ezzel az előkével gyermeked biztosan nem fogja összekoszolni magát. Az előke praktikus zsebbel ellátott, így az ételmaradék biztosan nem fog a földre hullani.

Petit Lulu Előke ujjakkal 6-18 hónap
5 790 Ft

//A Petit Lulu Előke ujjakkal 6 – 18 hónapos gyermekeknek ajánlott. A megnyerő minták közül biztosan te is kiválasztod a gyermekednek megfelelőt. Ezzel az előkével gyermeked biztosan nem fogja összekoszolni magát. Az előke praktikus zsebbel ellátott, így az ételmaradék biztosan nem fog a földre hullani.

Petit Lulu SIO basic PLUS 10 db
60 890 Ft
+ ingyen szállítás

Bambusz pelenka betét SIO plus 10 db hosszú nedvszívó maggal, ami 4–15 kg súly között használható. Egy speciális pelenka betétről van szó, ami a alap pelenkából (SIO basic) és és hosszú csatlakozó nedvszívó magból (SIO) áll.

Petit Lulu SIO basic PLUS

Petit Lulu SIO basic PLUS

Értékelés: 5
6 790 Ft

Bambusz pelenka betét SIO plus hosszú nedvszívó maggal, ami 4–15 kg súly között használható. Egy speciális pelenka betétről van szó, ami a alap pelenkából (SIO basic) és és hosszú csatlakozó nedvszívó magból (SIO) áll.

Petit Lulu SIO basic PLUS 6 db
38 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bambusz pelenka betét SIO plus 6 db hosszú nedvszívó maggal, ami 4–15 kg súly között használható. Egy speciális pelenka betétről van szó, ami a alap pelenkából (SIO basic) és és hosszú csatlakozó nedvszívó magból (SIO) áll.

Petit Lulu SIO basic START

Petit Lulu SIO basic START

Értékelés: 5
6 490 Ft

.SIO start bambusz belső pelenka, rövid nedvszívó maggal, 4 – 15 kg közt használható. Nappali pelenkázáshoz megfelelő. Nagyon kellemes és praktikus anyag 60% viszkóz (bambusz), 40% pamut (bio).

Petit Lulu SIO basic START 2 darab
12 290 Ft

SIO start bambusz belső pelenka 2 darab, rövid nedvszívó maggal, 4 – 15 kg közt. Nappali pelenkázáshoz megfelelő. Nagyon kellemes és praktikus anyag 60% viszkóz (bambusz), 40% pamut (bio).

Petit Lulu SIO basic START 6 darab
36 790 Ft
+ ingyen szállítás

.SIO start bambusz belső pelenka 6 darab, rövid nedvszívó maggal, 4 – 15 kg közt használható. Nappali pelenkázáshoz megfelelő. Nagyon kellemes és praktikus anyag 60% viszkóz (bambusz), 40% pamut (bio).

Petit Lulu újszülött pelenka
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Újszülött Fluffy Organic tépőzáras bambuszpelenka, mely megfelelő gyermekeknek 2 és 6 kg között. Pelenkázó szett, amely egy nadrágpelenkát és egy pelenkabetétet tartalmaz. Ehhez a szetthez szükséges egy vízálló felső pelenka használata.

Petit Lulu Kényelmes arcmaszk dróttal, 5 db M
6 790 Ft 1358,00 Ft/darab

5 db arcmaszkot tartalmazó készlet a Petit Lulu márkától. Az arcmaszkok S méretűek, nőknek és kisebb fejű férfiaknak alkalmasak. A felhasznált anyag pamut és elasztán keveréke, tehát megfelelően rugalmas. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz.

Petit Lulu Szett arcmaszk készítésére dróttal 10 db S
3 390 Ft 339,00 Ft/darab

Egyrétegű és kétrétegű arcmaszk varrására szolgáló szett. Varrj orr- és szájvédelmet magadnak a Petit Lulu szabásmintája szerint. A maszkok S méretűek, tinédzsereknek és nőknek alkalmas. Az arcmaszk varrása egyszerű és gyors. A felhasznált anyag pamut és elasztán keveréke, tehát megfelelően rugalmas. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz.

Petit Lulu Kényelmes arcmaszk dróttal, 5 db L
6 790 Ft 1358,00 Ft/darab

5 db arcmaszkot tartalmazó készlet a Petit Lulu márkától. A maszkok L méretűek, férfiaknak alkalmasak. A felhasznált anyag pamut és elasztán keveréke, tehát megfelelően rugalmas. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz.

Petit Lulu Szett arcmaszk készítésére dróttal 10 db M
3 390 Ft 339,00 Ft/darab

Egyrétegű és kétrétegű arcmaszk varrására szolgáló szett. Varrj orr- és szájvédelmet magadnak a Petit Lulu szabásmintája szerint. Az arcmaszkok M méretűek, nőknek és kisebb arcú férfiaknak alkalmasak. Az arcmaszk varrása egyszerű és gyors. A felhasznált anyag pamut és elasztán keveréke, tehát megfelelően rugalmas. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz.

Petit Lulu Szett arcmaszk készítésére dróttal 10 db L
3 390 Ft 339,00 Ft/darab

Egyrétegű és kétrétegű arcmaszk varrására szolgáló szett. Varrj orr- és szájvédelmet magadnak a Petit Lulu szabásmintája szerint. A maszkok L méretűek, férfiaknak alkalmasak. Az arcmaszk varrása egyszerű és gyors. A felhasznált anyag pamut és elasztán keveréke, tehát megfelelően rugalmas. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz.

Petit Lulu Kényelmes arcmaszk dróttal, 5 db S
6 790 Ft 1358,00 Ft/darab

5 db arcmaszkot tartalmazó készlet a Petit Lulu márkától. A maszkok S méretűek, tinédzsereknek és nőknek alkalmas. A felhasznált anyag pamut és elasztán keveréke, tehát megfelelően rugalmas. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz.

Petit Lulu Szett arcmaszk készítésére dróttal 10 XS
2 690 Ft 269,00 Ft/darab

Egyrétegű és kétrétegű gyermekek számára megfelelő arcmaszk varrására szolgáló szett. Varrj orr- és szájvédelmet gyermekeid számára a Petit Lulu szabásmintája szerint. Az arcmaszkok XS méretéuek, gyermekeknek 8–12 éves kor közt alkalmasak. Az arcmaszk varrása egyszerű és gyors. A felhasznált anyag pamut és elasztán keveréke, tehát megfelelően rugalmas. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz.

Petit Lulu Szett arcmaszk készítésére dróttal 10 XXS
2 690 Ft 269,00 Ft/darab

Egyrétegű és kétrétegű gyermekek számára megfelelő arcmaszk varrására szolgáló szett. Varrj orr- és szájvédelmet gyermekeid számára a Petit Lulu szabásmintája szerint. Az arcmaszkok XXS méretéuek, gyermekeknek 3–7 éves kor közt alkalmasak. Az arcmaszk varrása egyszerű és gyors. A felhasznált anyag pamut és elasztán keveréke, tehát megfelelően rugalmas. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz.

Petit Lulu Készlet: melltartó betét 6 pár + mosózacskóba és táskát
7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

6 pár bambusz melltartó betét mosózacskóval, minden egyben ebben a csomagolásban Az univerzális táska nem csak praktikus segítőtárs lesz melltartó alátét használata és mosásakor, hanem különböző apróságok mosására is alkalmas.

Petit Lulu melltartóbetét készlet 5 pár, természetes
6 090 Ft

5 pár bambusz melltartóbetét ismételt használatra, 60 °C-on mosható. A szoptatás ideje alatt a tej önkéntelenül is szivároghat a mellből – pontosan ebben segítenek ezek a betéte, megóvnak a kellemetlen érzéstől.

Petit Lulu Táska betétekre 2 db - színes Orient, türkiz gyöngyök
5 790 Ft

2 db Petit Lulu vízálló táska kozmetikára, anyag szalvétákra és intimbetétekre színes Orient és türkiz gyöngyök mintával, ami így ideális segítőtárs lesz majd utazás és a mindennapos használat közben is. A táska 18×14,5 cm méretű.

Petit Lulu Mosózsák

Petit Lulu Mosózsák

Értékelés: 5
2 590 Ft

Petit Lulu nagy hálós mosózsák ideális segédeszköz a tárolásra, majd az ez követő használt textil pelenkákat és hasonlók mosására. A mosózsák méretei 54 × 64 cm.

Petit Lulu Kényelmes arcmaszk dróttal, 5 db XS
5 390 Ft 1078,00 Ft/darab

5 db gyerek arcmaszkot tartalmazó készlet a Petit Lulu márkától. Az arcmaszkok XS méretéuek, gyermekeknek 8–12 éves kor közt alkalmasak. A felhasznált anyag pamut és elasztán keveréke, tehát megfelelően rugalmas. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz.

Petit Lulu Kényelmes arcmaszk dróttal, 5 db XXS
5 390 Ft 1078,00 Ft/darab

5 db gyerek arcmaszkot tartalmazó készlet a Petit Lulu márkától. Az arcmaszkok XXS méretéuek, gyermekeknek 3–7 éves kor közt alkalmasak. A felhasznált anyag pamut és elasztán keveréke, tehát megfelelően rugalmas. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz.