Petit Lulu Előke

Petit Lulu Előke

Értékelés: 4,8
2 890 Ft

Petit Lulu Előke gyerekeknek 3 hónapos kortól ajánlott. A megnyerő minták közül biztosan te is kiválasztod a gyermekednek megfelelőt. Az előke praktikus zsebbel ellátott, így az ételmaradék biztosan nem fog a földre hullani.

Petit Lulu Előke ujjakkal 6-18 hónap
5 490 Ft

//A Petit Lulu Előke ujjakkal 6 – 18 hónapos gyermekeknek ajánlott. A megnyerő minták közül biztosan te is kiválasztod a gyermekednek megfelelőt. Ezzel az előkével gyermeked biztosan nem fogja összekoszolni magát. Az előke praktikus zsebbel ellátott, így az ételmaradék biztosan nem fog a földre hullani.

Petit Lulu SIO basic pelenka
5 190 Ft

SIO basic Bambusz belső pelenka, 1 darab. Úgynevezett pelenka alap, amely nedvszívó képességének hála születéstől körülbelül 6 hónapos korig megfelelő. Nagyon kellemes és praktikus anyag 60% viszkóz (bambusz), 40% pamut (bio).

Petit Lulu Előke ujjakkal 18-36 hónap
5 790 Ft

Petit Lulu Előke ujjakkal 18 – 36 hónapos gyermekeknek ajánlott (L-es méret). A megnyerő minták közül biztosan te is kiválasztod a gyermekednek megfelelőt. Ezzel az előkével gyermeked biztosan nem fogja összekoszolni magát. Az előke praktikus zsebbel ellátott, így az ételmaradék biztosan nem fog a földre hullani.

Petit Lulu Kényelmes arcmaszk dróttal, 5 db L-45%
6 790 Ft 3 690 Ft 738,00 Ft/darab

Akció

5 db arcmaszkot tartalmazó készlet a Petit Lulu márkától. A maszkok L méretűek, férfiaknak alkalmasak. A felhasznált anyag pamut és elasztán keveréke, tehát megfelelően rugalmas. Nem garantáljuk, hogy a szett konkrét mintákat tartalmaz.

Petit Lulu Mosózsák

Petit Lulu Mosózsák

Értékelés: 4,9
2 590 Ft

Petit Lulu nagy hálós mosózsák ideális segédeszköz a tárolásra, majd az ez követő használt textil pelenkákat és hasonlók mosására. A mosózsák méretei 54 × 64 cm.

Petit Lulu All In One patentos pelenka
9 095 Ft

Petit Lulu bambusz all in one zsebes pelenka Fluffy Organic patentos bekapcsolással. Úgynevezett „minden egyben“ pelenkáról van szó, amit ugyan olyan könnyű kicserélni, mint egy eldobható pelenkát. A pelenka egyméretű, kb. 4 – 15 kg súlyú gyerekek számára.

Petit Lulu filc biológiailag lebomló pelenka, 10 db
4 190 Ft

Petit Lulu extra finom filc biológiailag lebomló pelenka, ami védi a pelenkát a szennyeződésektől, elvezeti a nedvességet és szárazon tartja a bőrt. A kicsi popsija és az anyag pelenka közé helyezendő. A készlet 10 darabot tartalmaz.

Petit Lulu melltartóbetét készlet 5 pár, természetes
6 090 Ft

5 pár bambusz melltartóbetét ismételt használatra, 60 °C-on mosható. A szoptatás ideje alatt a tej önkéntelenül is szivároghat a mellből – pontosan ebben segítenek ezek a betéte, megóvnak a kellemetlen érzéstől.

Petit Lulu SIO basic PLUS

Petit Lulu SIO basic PLUS

Értékelés: 5
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambusz pelenka betét SIO plus hosszú nedvszívó maggal, ami 4–15 kg súly között használható. Egy speciális pelenka betétről van szó, ami a alap pelenkából (SIO basic) és és hosszú csatlakozó nedvszívó magból (SIO) áll.

Petit Lulu SIO basic PLUS 2 db
12 890 Ft

Bambusz pelenka betét SIO plus 2 db hosszú nedvszívó maggal, ami 4–15 kg súly között használható. Egy speciális pelenka betétről van szó, ami a alap pelenkából (SIO basic) és és hosszú csatlakozó nedvszívó magból (SIO) áll.

Petit Lulu SIO basic START 10 darab
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

SIO start bambusz belső pelenka 10 darab, rövid nedvszívó maggal, 4 – 15 kg közt használható. Nappali pelenkázáshoz megfelelő. Nagyon kellemes és praktikus anyag 60% viszkóz (bambusz), 40% pamut (bio).

Petit Lulu SIO basic START

Petit Lulu SIO basic START

Értékelés: 4,5
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

.SIO start bambusz belső pelenka, rövid nedvszívó maggal, 4 – 15 kg közt használható. Nappali pelenkázáshoz megfelelő. Nagyon kellemes és praktikus anyag 60% viszkóz (bambusz), 40% pamut (bio).

Petit Lulu SIO basic START 2 darab
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SIO start bambusz belső pelenka 2 darab, rövid nedvszívó maggal, 4 – 15 kg közt. Nappali pelenkázáshoz megfelelő. Nagyon kellemes és praktikus anyag 60% viszkóz (bambusz), 40% pamut (bio).

Petit Lulu SIO basic START 6 darab
36 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

.SIO start bambusz belső pelenka 6 darab, rövid nedvszívó maggal, 4 – 15 kg közt használható. Nappali pelenkázáshoz megfelelő. Nagyon kellemes és praktikus anyag 60% viszkóz (bambusz), 40% pamut (bio).

Petit Lulu Táska betétekre 2 db - színes Orient, türkiz gyöngyök
5 790 Ft

2 db Petit Lulu vízálló táska kozmetikára, anyag szalvétákra és intimbetétekre színes Orient és türkiz gyöngyök mintával, ami így ideális segítőtárs lesz majd utazás és a mindennapos használat közben is. A táska 18×14,5 cm méretű.

Petit Lulu újszülött pelenka
6 790 Ft

Újszülött Fluffy Organic tépőzáras bambuszpelenka, mely megfelelő gyermekeknek 2 és 6 kg között. Pelenkázó szett, amely egy nadrágpelenkát és egy pelenkabetétet tartalmaz. Ehhez a szetthez szükséges egy vízálló felső pelenka használata.