Petzl Kit Via Ferrata Védőfelszerelés
65 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl Kit Via Ferrata védőfelszerelés a legszükségesebb eszközöket tartalmazza, ha valaki a via ferrata túrák izgalmas világába vágyik. Mint minden más extrém sportnál, itt is a legfontosabb a biztonság, amelynek feltétele a felszerelés kiváló minősége. A készlet egy beülőt, egy zuhanásgátló dupla kantárt és egy sisakot tartalmaz. A sisak minden fejformához illik, állítható méretű és a megfelelő szellőzésről oldalsó nyílások gondoskodnak. Széleskörű funkcionalitását jól mutatja a fényszóró elhelyezését is lehetővé tévő héj, melynek köszönhetően a sisak akár éjszakai barlangászat alkalmával is nagyszerű szolgálatot tesz.

Petzl Summit Evo

Petzl Summit Evo

Értékelés: 5
48 690 Ft 46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Petzl Summit Evo egy könnyű és műszaki alpinizmusra alkalmas jégcsákány, mely három hosszúságban elérhető. A fejen kellő súllyal ellátott a kiegyensúlyozott bemetszés érdekében. Túrázásra is alkalmas.

Petzl Grigri+ Biztosítóeszköz
37 490 Ft
+ ingyen szállítás

Petzl Grigri Biztosítóeszközt kifejezetten hegymászásra fejlesztették ki. A megnövelt fékerejű eszköz főként 8,9–11 mm-es kötelekhez ajánljuk. A kiváló minőségű, strapabíró bitosítóeszköz alkalmas elölmászásra, felsőbiztosítással történő mászásra és szálon történő ereszkedésre is.

Petzl Summit

Petzl Summit

Értékelés: 5
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű hagyományos Petzl Summitr jégcsákány három hosszúságban modern hegymászáshoz. Ár és teljesítmény kiegyensúlyozott viszonya. Remek rögzítési tulajdonságokkal rendelkezik.

Petzl Scorpio Vertigo (S14) Via ferrata kantár
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Petzl Scorpio Vertigo via ferrata kantárral biztonságosan mászhat a sziklafalakon. Elasztikus, y-alakú biztosítószára nem zavarja a mozgásban. Könnyen és biztonságosan használható, csatlakozóhevedere csavart, önmagán átfűzve csatlakoztatható a beülőhöz.

Petzl Glacier

Petzl Glacier

Értékelés: 5
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű Petzl Glacier jégcsákány három hosszúságban minden skialpinista, szabad síelő, nem igényes hegymászó és erdei turista megtalálják a megfelelő felhasználást.

Petzl Glacier Literide 50 cm
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű Petzl Glacier Literide jégcsákányban minden skialpinista, szabad síelő a nem igényes hegymászó és erdei turista megtalálják a megfelelő felhasználást.

Petzl Actik Core 2019 fejlámpa
26 655 Ft 21 990 Ft

Tölthető fejlámpa túrázáshoz, trekkinghez, vagy futáshoz. Fényteljesítmény akár 450 lm. Világítási mód 2 szinten a kisebb területek, valamint a távoli tárgyak megvilágításához. Az áramellátást CORE akkumulátorral van biztosítva, amely a csomagolás része. Vízállóság IPX4. Petzl Actik Core 2019 világítás akár 90 m hatótávolságra.

Petzl Shunt Ereszkedő eszköz

Petzl Shunt Ereszkedő eszköz

Értékelés: 4,5
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Shunt Ereszkedő eszköz kiváló választás az extrém sportok szerelmeseinek. A minőségi anyaghasználata, és kiváló ár/érték aránya a világon is közkedvelt eszközzé teszi.

Petzl Ascension Ereszkedő eszköz
19 390 Ft 18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Petzl Ascension egy innovatív eszköz, ergonómikus fogantyúval. A termék kiváló anyaghasználata, maximális biztonságot nyújt, hiszen az eszköz minden teljesítményi előírásainak megfelel. Az Petzl Asension többféle kötélmérettel is megbírkózik 8–13 mm-ig.

Petzl Elia Női sisak 50-58 cm
19 190 Ft 18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Petzl Elia Női sisak maximális kényelmet és védelmet nyújt a fejnek. Az 50–58 cm-ig állítható fejpánt megkönnyíti a fel- és levételt, valamint fokozza a sisak stabilitását. Oldalán apró nyílások találhatók, melyek megfelelő szellőzést biztosítanak. Tartós és ellenálló anyagból készült, így alkalmas szikla- és hegymászáshoz, illetve barlangászathoz is. Széleskörű funkcionalitását jól mutatja a fényszóró elhelyezését is lehetővé tévő héj, melynek köszönhetően a sisak akár éjszakai barlangászat alkalmával is nagyszerű szolgálatot tesz.

Petzl Corax Hám
19 190 Ft 18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Petzl Corax hám kiváló minőségű, biztonságos és kényelmes viseletet, mely tökéletes választás hegymászáshoz, főként nők számára. A hámon található állítható pántok segítségével könnyen fel- és levehetjük. Kiváló minősége révén igazán ellenálló a különböző szélsőséges éghajlati viszonyokkal szemben.

Petzl Meteor Blue
24 990 Ft 18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Petz Meteor Blue Sisak egy kiváló minőségű, könnyű és kényelmes viselet, mely tökéletes választás hegymászáshoz. Kialakításának köszönhetően megfelelő szellőzéssel bír. Mágneses, állítható csattja segítségével könnyen felhelyezhető. Csekély súlya miatt ideális választás akár extrém helyzetekben is.

Petzl Picchu Gyermeksisak, Korall
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Petzl Picchu Gyermeksisak egy kiváló minõségû, kifejezetten gyermekek számára tervezett sisak, mely tökéletes választás kerékpározáshoz, görkorcsolyázáshoz és egyéb kültéri tevékenységekhez. Rendkívül könnyű kialakítású, kényelmes viselet. Erős és tartós ABS anyaga maximális védelmet nyújt. Oldalsó szellőző nyílásokkal rendelkezik, belső ütésnyelő bélése kivehető és mosható. Opcionálisan fejlámpa is szerelhető a sisakra. Mérete állítható, 48–54 cm-es fejméretig használható. 3–8 éves korú gyermekek számára ajánlott.

Petzl Simba Heveder

Petzl Simba Heveder

Értékelés: 4,7
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Petzl Simba hevedert kifejezetten kalandpályákra tervezeték. Könnyen fel- és levehető és széles mérettartományban állítható heveder. Öt és tíz éves kor között, 40 kg-ig használható.

Petzl Actik 2019 fejlámpa

Petzl Actik 2019 fejlámpa

Értékelés: 4,8
18 315 Ft 14 990 Ft

Erőteljes fejlámpa hegyi túrázáshoz vagy trekkinghez, fényteljesítménnyel akár 350 lm. Világítási mód 2 szinten a kisebb területek, valamint a távoli tárgyak megvilágításához. Tápellátás 3 × AAA elemmel, amelyek a csomagolás része, vagy CORE akkumulátorral. Vízállóság IPX4. Petzl Actik 2019 világítás akár 80 m hatótávolságra.

Petzl E+Lite Fejlámpa

Petzl E+Lite Fejlámpa

Értékelés: 5
9 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl E+Lite Fejlámpa tökéletes választás mindenki számára. Maximum 50 lumen fényerejű fehér LED-jét akár segédlámpaként is használhatja, hiszen sátorkörüli műveletekhez elegendő fényt nyújt. Vészhelyzet esetén viszont használhatja akár fehér, akár vörös fényforrásának világító üzemmódját szükség esetén.

Petzl Am'D Triact – Lock Karabiner
9 290 Ft

Petzl Am'D Triact – Lock bajonettzáras karabiner a súlyához képest a legnagyobb teherbírású karabiner, amit a Petzl eddig gyártott. A nagy teherbírást az aszimmetrikus „D“ forma és a 3D kialakítása teszi lehetővé. A karabiner nyelvét egy három lépcsős, bajonettzár zárja. A zárógyűrűt fel kell húzni majd elforgatni és csak ezután válik benyomhatová a karabiner nyelve. A nyelv KeyLock csatlakozással kapcsolódik a testhez. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a karabiner nyelve és a „csőre“ közé ne akadjon be a kötél vagy a beülő füle.

Petzl Am'D Ball – Lock Karabiner
9 290 Ft 9 090 Ft

Petzl Am'D Ball – Lock Karabiner alakjának és méreteinek köszönhetően igen sokoldalúan használható. Alkalmas mind a biztosítórendszer elemeinek összekötésére a beülővel, mind pedig kantár végén való használatra. Az aszimmetrikus „D“ formájának köszönhetően ez a modell az egyik legnagyobb szakítószilárdásgú és egyben az egyik legkönnyebb Petzl karabiner. Eltérően a korábbi verzióktól a 3D kialakításának köszönhetően azonos a teherbírása, de kevesebb a súlya.

Petzl Tikkina 2019 fejlámpa

Petzl Tikkina 2019 fejlámpa

Értékelés: 4,8
8 985 Ft 7 390 Ft

Klasszikus fejlámpa túrázáshoz, fényteljesítménnyel akár 250 lm. Világítási mód 3 szinten a kisebb területek, mozgás valamint a távoli tárgyak megvilágításához. Tápellátás 3 × AAA elemmel, amelyek a csomagolás része, vagy CORE akkumulátorral. Vízállóság IPX4. Petzl Tikkina 2019 világítás akár 60 m hatótávolságra.

Petzl Sm´D RL Karabíner, Narancssárga
7 590 Ft 7 390 Ft

Petzl Sm'D RL Narancssárga Karabíner nagyon könnyű és kompakt. D-alakú reteszelő mechanizmussal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyű a kezelhetősége. Az automatikus biztonsági zár -Twist Lock – lehetővé teszi a gyors nyitást. Kesztyűben még könnyebben kezelhető.

Petzl OK Karabiner-24%

Petzl OK Karabiner

Értékelés: 5
6 990 Ft 5 290 Ft

Akció

Szimmetrikus, zárható karabiner. Ovális formája révén sokoldalúan alkalmazható, optimális megoldás a különböző eszközök rögzítésére.

Petzl Sm´D SL Karabíner, Narancssárga
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl Sm'D SL Narancssárga Karabíner nagyon könnyű és kompakt. D-alakú reteszelő mechanizmussal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyű a kezelhetősége. Az biztonsági zár egy csavar, amivel a kaput lehet zárni. Kesztyűben még könnyebben kezelhető.

Petzl Huit Ereszkedő nyolcas
4 490 Ft

A kiváló minőségű Huit ereszkedő nyolcas ideális választás a magaslati extrémsportok szerelmeseinek. A minőségi kialakítás hosszú időn keresztül megbízható használatot biztosít, a kiváló ár/ érték arány pedig elérhető közelségbe hozza mindenki számára.

Petzl Sm´D Wall Karabíner, Narancssárga
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl SM'D Wall könnyű és kompakt, D-alakú aszimmetrikus karabíner. Egy összeakasztó biztonsági rendszer vagy berendezések szállítására alkalmas. Ez a nem reteszelő változat speciálisan segíti a hegymászást, ahol a dolgok féltartós kapcsolódást igényelnek. Ideális választás kalapács vagy egy anyacsavar rögzítéséhez is. A kis lyuk lehetővé teszi különböző tárgyak egyszerű csatlakoztatását.

Petzl Power Liquid Folyékony magnézium, 200ml
3 890 Ft 3 490 Ft

Petzl Power Liquid Folyékony magnézium praktikus és könnyen kezelhető termék. Gyorsan száradó folyadék, mely tartós felületet hoz létre a kézen és minden mászó tevékenységhez kiváló. Javítja a fogást, nem porlad el, és nem száll a levegőben, valamint környezetbarát készítmény.

Petzl Power Crunch Box Magnézia por
2 690 Ft 2 490 Ft

Petzl Power Crunch Box Magnézia por 100% magnézium-karbonát por egy dobozba rejtve. A doboz teljesen zárt, két mászás között biztonságosan tárolható benne a magnézia por. Nagyon praktikus, hiszen darabos és por formájú magnézium keveréke, ezáltal kevésbé száll a levegőben.

Petzl Power Ball

Petzl Power Ball

Értékelés: 5
1 590 Ft 1 490 Ft

Petzl Power Ball 100% magnézium-karbonát por, egy poliészter zsákba rejtve. Ideális minden mászó tevékenységhez, ahol fontos, hogy ne csússzon a kéz. Az extra finom háló lehetővé teszi a por jó átadását, ezáltal megkönnyíti a használatot. Lényegesen kevesebb por száll a levegőben az alkalmazása során a hasonló termékekhez képest.