PIDILIDI Lány softshell kabát, 68 - 74, rózsaszín
2x

PIDILIDI Lány softshell kabát

12 590 Ft

Lány softshell kabát a PIDILIDI márkától. Minőségi kivitel szegéllyel a kapucni, az ujjai és a középső rész körül. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Rendhagyó színű, őszre és télre. Két zárható zseb elöl.

Forgalmazó: MALL
PIDILIDI Fiú softshell kabát, 68 - 74, zöld

PIDILIDI Fiú softshell kabát

12 590 Ft

Fiú softshell kabát a PIDILIDI márkától. Minőségi kivitel szegéllyel a kapucni, az ujjai és a középső rész körül. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Rendhagyó színű, őszre és télre. Két zárható zseb elöl.

Forgalmazó: MALL
PIDILIDI Outdoor mellény fiúknak, 92, kék
2x

PIDILIDI Outdoor mellény fiúknak

9 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

PIDILIDI outdoor mellény fiúknak. Minőségi kivitel magasabb gallérral, hidegebb időjárásba alkalmas. 100% nejlonból készült. Hagyományos kivitel őszre és télre. Két első zseb cipzáras záródással.

Forgalmazó: MALL
-40%
PIDILIDI Outdoor kabát fiúknak, 86, zöld
3x

PIDILIDI Outdoor kabát fiúknak

15 590 Ft
9 290 Ft
Ingyen szállítás
Akció

PIDILIDI outdoor kabát fiúknak. Minőségi kivitel magasabb gallérral és kapucnival, hidegebb időjárásba alkalmas. 100% nejlonból készült. Hagyományos kivitel őszre és télre. Kettő első zseb. Kontrasztos szgélyek.

Forgalmazó: MALL
PIDILIDI fiú mellény, 110, kék
2x

PIDILIDI Fiú mellény

6 890 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Fiú mellény a PIDILIDI márkától. Minőségi kivitel, magas gallérral, alacsonyabb hőmérséklethez. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Klasszikus dizájn őszre és télre, díszítő emblémával az elején. Két tágas zseb apró tárgyak számára

Forgalmazó: MALL
PIDILIDI fiú mikrofleece overál 3- 6 színes

PIDILIDI fiú mikrofleece overál

9 890 Ft

PIDILIDI márkájú meleg fiú fleece overál, praktikus cipzárral és aranyos füllel, hideg időjárás esetén is alkalmas, például csak babakocsiba, autóülésbe vagy akár lábzsákba. A praktikus cipzárvédő megbízhatóan védi a gyermek állát.

Forgalmazó: MALL
PIDILIDI fiú őszi kabát, 92, zöld
3x

PIDILIDI Fiú őszi kabát

12 590 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Fiú őszi kabát a PIDILIDI márkától. Minőségi kialakítás, ujjak körüli szegéllyel és kapucnival. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Színes kialakítás. Két zárható zseb elöl. Ideális darab az őszi időszakra.

Forgalmazó: MALL
PIDILIDI Fiú softshell kabát, 104, sárga
1x

PIDILIDI Fiú softshell kabát

16 890 Ft

PIDILIDI softshell kabát fiúknak. Minőségi kivitel magasabb gallérral és kapucnival, hidegebb időjárásba alkalmas. 100% poliészterből készült. Hagyományos kivitel őszre és télre, díszes jellel az elülső oldalon. Állítható ujjvégek a jobb alkalmazkodás érdekében.

Forgalmazó: MALL
-42%
PIDILIDI fiú téli kabát 98 kék
10x

PIDILIDI fiú téli kabát

17 490 Ft
9 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Fiú téli kabát a Pidilidi márkától praktikus síövvel és alávarrott microfleecel ellátva. Biztos értékelni fogod a leszedhető zipzáros kapucnit, amely az alakja megtartása érdekében gumival összehúzott.

Forgalmazó: MALL
PIDILIDI Fiú téli kabát szőrmével, 80, sötétkék
1x

PIDILIDI Fiú téli kabát szőrmével

14 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

PIDILIDI téli kabát fiúknak. Minőségi kivitel magasabb gallérral, kapucnival és szőrmével, hidegebb időjárásba alkalmas. 100% poliészterből készült. Hagyományos kivitel őszre és télre, ismétlődő mintával. Rugalmas ujjvégek.

Forgalmazó: MALL
PIDILIDI Fiú nadrág, 80, kék
3x

PIDILIDI Fiú téli nadrág

11 890 Ft

PIDILIDI márkájú fiú téli nadrág. A jobb testtartás érdekében nadrágtartókkal ellátva Az anyag összetétele 100 % poliészter. Rugalmas derék praktikus zsebbel. Megerősített varratok a leginkább igénybevett részeken. Lazább szabás a problémamentes mozgáshoz.

Forgalmazó: MALL
PIDILIDI Lány téli kabát szőrmével, 80, piros

PIDILIDI Lány kabát szőrmével

14 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

PIDILIDI téli kabát lányoknak. Minőségi kivitel magasabb gallérral, kapucnival és szőrmével, hidegebb időjárásba alkalmas. 100% poliészterből készült. Hagyományos kivitel őszre és télre, ismétlődő mintával. Rugalmas ujjvégek.

Forgalmazó: MALL