PIDILIDI Lány overál szőrmével
19 790 Ft

Újdonság

PIDILIDI márkájú lány overál szőrmével. Meleg összetétele ideális őszre és télre. Beépített kapucni. Szétnyitható közéspő és oldalsó rész. 100% poliészterből készült. Rugalmas ujj- és lábvégek.

PIDILIDI fiú téli kabát-56%

PIDILIDI fiú téli kabát

Értékelés: 4,1
17 490 Ft 7 590 Ft

Akció

Fiú téli kabát a Pidilidi márkától praktikus síövvel és alávarrott microfleecel ellátva. Biztos értékelni fogod a leszedhető zipzáros kapucnit, amely az alakja megtartása érdekében gumival összehúzott.

PIDILIDI fiú téli sínadrág-56%

PIDILIDI fiú téli sínadrág

Értékelés: 4,6
12 490 Ft 5 390 Ft

Akció

Fiú téli sínadrág a Pidilidi márkától felmelegít a hosszú téli játszadozás során a belső lehajtható résznek köszönhetően. Szabályozható elasztikus nadrágtartó ** és **gumis derekú kellemesebbé teszi a síelést – a gyerekeket nem fogja semmi sem nyomni, és semmi se fog leesni.

PIDILIDI téli lány kabát-56%

PIDILIDI téli lány kabát

Értékelés: 4
17 490 Ft 7 590 Ft

Akció

Téléi lány kabát a Pidilidi márkától, amely praktikus síövvel van ellátva és polár anyaggal bélelt. Ezenkívül még a levehető cipzáras kapucninak is hasznát veszed, amely gumival húzható össze a megfelelő alak megőrzése érdekében.

PIDILIDI lány téli sínadrág
12 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lány téli sínadrág a Pidilidi márkától felmelegít a hosszú téli játszadozás során a belső lehajtható résznek köszönhetően. Szabályozható elasztikus nadrágtartó és gumis derekú kellemesebbé teszi a síelést – a gyerekeket nem fogja semmi sem nyomni, és semmi se fog leesni.

PIDILIDI lány bolyhos pulóver álló gallérral
8 390 Ft

Lány bolyhos pulóver álló gallérral a Pidilidi márkától két zsebbel tökéletesen felmelegít a hidegebb időben, és kényelmes viselet. A kontrasztos szegélyekkel a gyermeked ragyogni fog sportolás, vagy más tevékenységek közben, vagy a séta közben.

PIDILIDI fiú bolyhos pulóver álló gallérral
8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú bolyhos pulóver álló gallérral a Pidilidi márkától két zsebbel tökéletesen felmelegít a hidegebb időben, és kényelmes viselet. A kontrasztos szegélyekkel a gyermeked ragyogni fog sportolás, vagy a séta közben.

PIDILIDI Fiú mellény
6 890 Ft

Újdonság

Fiú mellény a PIDILIDI márkától. Minőségi kivitel, magas gallérral, alacsonyabb hőmérséklethez. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Klasszikus dizájn őszre és télre, díszítő emblémával az elején. Két tágas zseb apró tárgyak számára

PIDILIDI fiú mikrofleece overál
9 890 Ft

Újdonság

PIDILIDI márkájú meleg fiú fleece overál, praktikus cipzárral és aranyos füllel, hideg időjárás esetén is alkalmas, például csak babakocsiba, autóülésbe vagy akár lábzsákba. A praktikus cipzárvédő megbízhatóan védi a gyermek állát.

PIDILIDI fiú mikrofleece pulóver
6 690 Ft

Újdonság

A népszerű cseh PIDILIDI márkájú, színes fiú pulóver tökéletesen felmelegít, különösen hideg időben. Magas nyakát különösen szeles időben fogod értékelni.

PIDILIDI Fiú őszi kabát
12 590 Ft

Újdonság

Fiú őszi kabát a PIDILIDI márkától. Minőségi kialakítás, ujjak körüli szegéllyel és kapucnival. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Színes kialakítás. Két zárható zseb elöl. Ideális darab az őszi időszakra.

PIDILIDI fiú overál
22 590 Ft

Újdonság

PIDILIDI márkájú fiú overál. Meleg kialakítás őszre és télre. Rejtett kapucni. Bővíthető, szétkapcsolható központi rész. Anyagösszetétel 100 % poliészter. Flexibilis ujjvég és nadrágszár végződés.

PIDILIDI Fiú overál szőrmével
19 790 Ft

Újdonság

PIDILIDI márkájú fiú overál szőrmével. Meleg összetétele ideális őszre és télre. Beépített kapucni. Szétnyitható közéspő és oldalsó rész. 100% poliészterből készült. Rugalmas ujj- és lábvégek.

PIDILIDI Fiú síkabát
21 290 Ft

Újdonság

Fiú síkabát a PIDILIDI márkától. Minőségi kialakítás, az ujjak körüli szegéllyel és a kapucni dekoratív gallérjával. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Nem mindennapi színkialakítás. Két zárható zseb elöl. Ideális darab a síszezonban, ősszel és télen.

PIDILIDI Fiú softshell kabát
12 590 Ft

Újdonság

Fiú softshell kabát a PIDILIDI márkától. Minőségi kivitel szegéllyel a kapucni, az ujjai és a középső rész körül. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Rendhagyó színű, őszre és télre. Két zárható zseb elöl.

PIDILIDI Fiú softshell kabát
16 890 Ft

Újdonság

PIDILIDI softshell kabát fiúknak. Minőségi kivitel magasabb gallérral és kapucnival, hidegebb időjárásba alkalmas. 100% poliészterből készült. Hagyományos kivitel őszre és télre, díszes jellel az elülső oldalon. Állítható ujjvégek a jobb alkalmazkodás érdekében.

PIDILIDI Fiú téli kabát szőrmével
14 190 Ft

Újdonság

PIDILIDI téli kabát fiúknak. Minőségi kivitel magasabb gallérral, kapucnival és szőrmével, hidegebb időjárásba alkalmas. 100% poliészterből készült. Hagyományos kivitel őszre és télre, ismétlődő mintával. Rugalmas ujjvégek.

PIDILIDI Fiú téli nadrág
11 890 Ft

Újdonság

PIDILIDI márkájú fiú téli nadrág. A jobb testtartás érdekében nadrágtartókkal ellátva Az anyag összetétele 100 % poliészter. Rugalmas derék praktikus zsebbel. Megerősített varratok a leginkább igénybevett részeken. Lazább szabás a problémamentes mozgáshoz.

PIDILIDI Fiú téli nadrág gyapjú béléssel
7 190 Ft

Újdonság

Fiú téli nadrág a PIDILIDI márkától. Gyapjú bélést tartalmaznak a jobb melegentartás érdekében. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Rugalmas derék húzózsinórral. Megerősített varratok a leginkább igénybevett részeken. Lazább szabás a problémamentes mozgásért.

PIDILIDI Gyerek téli nadrág fleece béléssel
7 190 Ft

Újdonság

Gyermek téli nadrág a PIDILIDI márkától. Fleece bélést tartalmaz a jobb melegedési tulajdonságok érdekében. Anyagösszetétele 100% poliészter. Rugalmas derék húzózsinórral. Megerősített varratok a leginkább igénybevett részeken. Lazább szabás a problémamentes mozgáshoz.

PIDILIDI lány gumicsizma

PIDILIDI lány gumicsizma

Értékelés: 4,8
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány csizma játékos virágos motívummal a Pidilidi márkától, melyet gyermeked azonnal megkedvel. A csizma 100% vízálló anyagból készült, kellemes textil béléssel és kivehető talpbetéttel. A mélyen barázdált talp csökkenti a csúszásveszélyt.

PIDILIDI Lány kabát szőrmével
14 190 Ft

Újdonság

PIDILIDI téli kabát lányoknak. Minőségi kivitel magasabb gallérral, kapucnival és szőrmével, hidegebb időjárásba alkalmas. 100% poliészterből készült. Hagyományos kivitel őszre és télre, ismétlődő mintával. Rugalmas ujjvégek.

PIDILIDI Lány mellény
6 890 Ft

Újdonság

Lány mellény a PIDILIDI márkától. Minőségi kivitel, magas gallérral, alacsonyabb hőmérséklethez. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Klasszikus dizájn őszre és télre, díszítő emblémával az elején. Két tágas zseb apró tárgyak számára

PIDILIDI lány mikrofleece overál
9 890 Ft

Újdonság

PIDILIDI márkájú meleg lány fleece overál, praktikus cipzárral és aranyos füllel, hideg időjárás esetén is alkalmas, például csak babakocsiba, autóülésbe vagy akár lábzsákba. A praktikus cipzárvédő megbízhatóan védi a gyermek állát.

PIDILIDI lány mikrofleece pulóver
6 690 Ft

Újdonság

A népszerű cseh PIDILIDI márkájú, színes lány pulóver tökéletesen felmelegít, különösen hideg időben. Magas nyakát különösen szeles időben fogod értékelni.

PIDILIDI Lány őszi kabát
12 590 Ft

Újdonság

Lány őszi kabát a PIDILIDI márkától. Minőségi kialakítás, ujjak körüli szegéllyel és kapucnival. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Színes kialakítás. Két zárható zseb elöl. Ideális darab az őszi időszakra.

PIDILIDI Lány overál
22 590 Ft

Újdonság

Lány overál a PIDILIDI márkától. Melegítő összetétel az őszi és téli időszakra. Integrált kapucni. Szétnyitható középső rész. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Flexibilis végű ujjak és nadrágszár.

PIDILIDI Lány síkabát
21 290 Ft

Újdonság

Lány síkabát a PIDILIDI márkától. Minőségi kialakítás, az ujjak körüli szegéllyel és a kapucni dekoratív gallérjával. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Nem mindennapi színkialakítás. Két zárható zseb elöl. Ideális darab a síszezonban, ősszel és télen.

PIDILIDI Lány softshell kabát
12 590 Ft

Újdonság

Lány softshell kabát a PIDILIDI márkától. Minőségi kivitel szegéllyel a kapucni, az ujjai és a középső rész körül. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Rendhagyó színű, őszre és télre. Két zárható zseb elöl.

PIDILIDI Lány softshell kabát
16 890 Ft

Újdonság

PIDILIDI softshell kabát lányoknak. Minőségi kivitel magasabb gallérral és kapucnival, hidegebb időjárásba alkalmas. 100% poliészterből készült. Hagyományos kivitel őszre és télre, díszes jellel az elülső oldalon. Állítható ujjvégek a jobb alkalmazkodás érdekében.

PIDILIDI Lány téli nadrág
11 890 Ft

Újdonság

PIDILIDI márkájú lány téli nadrág. A jobb testtartás érdekében nadrágtartókkal ellátva Az anyag összetétele 100 % poliészter. Rugalmas derék praktikus zsebbel. Megerősített varratok a leginkább igénybevett részeken. Lazább szabás a problémamentes mozgáshoz.

PIDILIDI Lány téli nadrág gyapjú béléssel
7 190 Ft

Újdonság

Lány téli nadrág a PIDILIDI márkától. Gyapjú bélést tartalmaznak a jobb melegentartás érdekében. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Rugalmas derék húzózsinórral. Megerősített varratok a leginkább igénybevett részeken. Lazább szabás a problémamentes mozgásért.

PIDILIDI Outdoor kabát fiúknak
15 590 Ft

Újdonság

PIDILIDI outdoor kabát fiúknak. Minőségi kivitel magasabb gallérral és kapucnival, hidegebb időjárásba alkalmas. 100% nejlonból készült. Hagyományos kivitel őszre és télre. Kettő első zseb. Kontrasztos szgélyek.

PIDILIDI Outdoor mellény fiúknak
9 990 Ft

Újdonság

PIDILIDI outdoor mellény fiúknak. Minőségi kivitel magasabb gallérral, hidegebb időjárásba alkalmas. 100% nejlonból készült. Hagyományos kivitel őszre és télre. Két első zseb cipzáras záródással.

PIDILIDI téli kabát lányoknak PD1056-01
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány téli kabát a Pidilidi márkától praktikus síövvel és alávarrott microfleecel ellátva. A vidám kialakításon kívül biztos értékelni fogod a leszedhető zipzáros kapucnit, amely az alakja megtartása érdekében gumival összehúzott.