Pilsan HEDGE Műanyag játszótér
24 600 Ft
+ ingyen szállítás

Pilsan HEDGE Műanyag játszótér többféle felhasználási lehetőséget kínál. Nagyszerű, mint egy praktikus kerítés, ahol biztonságosan játszhat a kisgyermek. A műanyag golyókkal való betöltés után egy szórakoztató medence lesz, ahonnan a golyók nem gurulnak ki. A kicsi is kis szobrokat készíthet a szobában vagy a kertben. A játékpálya 8 színű kerítésből áll.


Pilsan Színes Labda Csomag, 6cm, 500 db
14 090 Ft

Pilsan színes labda csomagja 500 darab színes műanyag labdát tartalmaz. A labdák 6 cm átmérőjűek, és kiválóan alkalmasak játszóházak medencéinek vagy sátrainak feltöltésére. Praktikus csomagolásban szállítjuk.


Pilsan Happy Herby Pedálos autó
15 790 Ft

Pilsan Happy Herby Pedálos autó egy strapabíró, könnyen hajtható járgány minden kis versenyző számára. 3 éves kortól ajánlott.


Pilsan Állítható gyerek kosárpalánk állvánnyal
18 610 Ft
+ ingyen szállítás

Pilsan Állítható gyerek kosárpalánk állvánnyal kitünő minőségű és időjárásálló. Az alapszerkezetet vízzel vagy homokkal ajánlott feltölteni, amely biztosítja a maximális stabilitást a játék során. Állítható magasságú palánk, mely magasságát 55–175 cm-ig állíthatjuk. Extra erős szerkezet műanyag gyűrűvel, amely nejlon hálóval van ellátva.


Pilsan csintalan kalapács
3 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag kétoldalas kalapács különböző formájú kalapáccsal élénk színekben. – 24 hónapos kortól ajánlott. A játék ártalmatlan műanyagból készült. A gyermek a játék során megtanulja megismerni az alapvető formákat javítja a mozgáskoordinációt.


Pilsan Dínó alakú hinta-32%

Pilsan Dínó alakú hinta

Értékelés: 5
17 340 Ft

11 790 Ft

Akció

Pilsan Dínó alakú hinta nagyszerű játék már kisgyermeknek is alkalmas, akiknek az energiája egyszerűen elfogyhatatlan. Fejleszti az egyensúlyérzéküket és nagyon szórakoztató.


Pilsan építőjáték Click Blocks - 200 db
3 270 Ft

Színes építőjáték ártalmatlan műanyagból készült 36 hónapos korig gyermekek számára. A gyerekek a darabokat a különböző készletekbe rakhatja. Az építőkészlet 200 kockát tartalmaz. Támogatja a képzelet és a kézi készségeket fejlődését a gyermekek számára.


Pilsan építőjáték Magic Blocks - 60 db
7 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes építőjáték ártalmatlan műanyagból készült 12 hónapos gyermekek számára. A gyerekek a darabokat a különböző készletekbe rakhatja. Az építőjáték tartalmaz 60 különböző alakított kockát. Támogatja a képzelet és a kézi készségeket fejlődését a gyermekek számára.


Pilsan FAST CAR Bébitaxi, Kék
11 770 Ft

Pilsan FAST CAR Bébitaxi, Kék irányítása nagyon intuitív, gyermeke pillanatok alatt rá fog érezni. Kiváló minőségű alapanyagokból készült. Felhőtlen autókázást biztosít a gyermeknek.


Pilsan Focikapu gyerekeknek
30 580 Ft
+ ingyen szállítás

Pilsan Focikapu gyerekeknek ideális választás egy délutáni focira a barátokkal, vagy akár arra, hogy egész hétvégén rúgjuk a bőrt. Könnyedén összeszerelhető, csak annyit kell tennünk, hogy felállítjuk a csomagban lévő kaput és már kezdődhet is a móka. Kis helyen is tárolható, így egy nyaralás során is nyugodtan magaddal viheted.


Pilsan futball kapu Champion
17 940 Ft

Műanyag futball kapu Champion hálóval ideális kiegészítő, idális kiegészítő kisebb kertbe. A szülők a gyermekekkel együtt tölthetik aktívan az idejüket kültérben, majdnem egész évben. A háló szélessége cca 80 cm. Minőségi stabil konstrukció.


Pilsan Gyerek kosárpalánk állvánnyal
50 530 Ft
+ ingyen szállítás

Pilsan Gyerek kosárpalánk állvánnyal kitünő minőségű és időjárásálló. Az alapszerkezetet vízzel vagy homokkal ajánlott feltölteni, amely biztosítja a maximális stabilitást a játék során. Állítható magasságú palánk, mely magasságát 220–280 cm-ig állíthatjuk. A kosárpalánk könnyedén összeszerelhető beltérben vagy akár kültéren egyaránt.


Pilsan Hinta elefánt

Pilsan Hinta elefánt

Értékelés: 5
13 290 Ft

Hinta elefánt tökéletes játék kis gyerekeknek. Az első fázisban a hintalóval meg kell ismerkednek az egyensúllyal. Később a lovacska lecsatolható a hintáról és a keréknek köszönhetően használható, mint futóbicikli.


Pilsan Hintaló

Pilsan Hintaló

Értékelés: 4
10 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hintaló egy tökéletes játék a kis gyerekeknek. Az első fázisban a hintalóval meg kell ismerkednek az egyensúllyal. Később a lovacska lecsatolható a hintáról és a keréknek köszönhetően használható, mint futóbicikli.


Pilsan Járóka, 147 x 155 cm
40 390 Ft
39 890 Ft
+ ingyen szállítás

Vidám és színes Pilsan járóka gyerekeknek, 6 db kerítés alakú elemből. Szerszámok és csavarok nélkül, könnyen összeszerelhető, illetve darabjaira bontható. A járóka maximális biztonságot nyújt a gyermekeknek játék közben. Pilsan műanyag labdákkal feltöltve, akár labdamedenceként is használhatjuk.


Pilsan Járóka, Western
38 560 Ft
+ ingyen szállítás

Vidám és színes Pilsan műanyag járóka gyerekeknek, 10 db kerítés alakú elemből. Szerszámok és csavarok nélkül, könnyen összeszerelhető, illetve darabjaira bontható. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A járóka maximális biztonságot nyújt a gyermekeknek játék közben. Pilsan műanyag labdákkal feltöltve akár labdamedenceként is használhatjuk.


Pilsan JET CAR Bébitaxi, Piros
11 550 Ft

Pilsan JET CAR Bébitaxi, piros irányítása nagyon intuitív, gyermeke pillanatok alatt rá fog érezni. Kiváló minőségű alapanyagokból készült. Felhőtlen autókázást biztosít a gyermeknek.


Pilsan Pedálos autó Galaxy
39 890 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos autó Bugina autó pedállal. Attraktív külső, minőségi műanyag és kidolgozás. A térd hajlításának figyelmébe vétele alapján, amikor a gyermek felemelkedik, az élettartam lényegesen hosszabb, mint a klasszikus pedálos autó esetében.


Pilsan Pedálos autó HERBY - kék
18 000 Ft
+ ingyen szállítás

Mosolygós pedálos kocsi Herby visszapillantó tükrökkel különösen a háromévesnél fiatalabb gyermekek számára alkalmas. Köszönhetően az összecsukható méreteinek , Herby a játék után könnyen összecsukható.


Pilsan Princess Castle házikó
87 780 Ft
+ ingyen szállítás

Csodás műanyag kastély lányoknak és hercegnőiknek. Tartós és biztonságos termék, mely otthoni és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A terméket több gyermek is használhatja egyidejűleg, így barátságos kapcsolatokat hozhatnak létre.


Pilsan Színes labda csomag, 6 cm, 100 darab
4 640 Ft

Pilsan színes labda csomagja 100 darab színes műanyag labdát tartalmaz. A labdák 6 cm átmérőjűek, és kiválóan alkalmasak játszóházak medencéinek vagy sátrainak feltöltésére. Praktikus hálós csomagolásban.


Pilsan Színes Labda Csomag, 6 cm, 50 db
2 380 Ft

Pilsan színes labda csomagja 50 darab színes műanyag labdát tartalmaz. A labdák 6 cm átmérőjűek, és kiválóan alkalmasak játszóházak medencéinek vagy sátrainak feltöltésére. Praktikus hálós csomagolásban szállítjuk.


Pilsan Színes Labda Csomag, 9 cm, 100 db
6 640 Ft

Pilsan színes labda csomagja 100 darab színes műanyag labdát tartalmaz. A labdák 9 cm átmérőjűek, és kiválóan alkalmasak játszóházak medencéinek vagy sátrainak feltöltésére. Praktikus hálós csomagolásban szállítjuk.


Pilsan Színes Labda Csomag, 9 cm, 50 db
3 710 Ft

Pilsan színes labda csomagja 50 darab színes műanyag labdát tartalmaz. A labdák 9 cm átmérőjűek, és kiválóan alkalmasak játszóházak medencéinek vagy sátrainak feltöltésére. Praktikus hálós csomagolásban szállítjuk.


Pilsan Kosárlabda palánk futball kapuval.
8 011 Ft
7 830 Ft

Sportkészlet kosárlabda kosár futball kapu labdával. A tábla grafikusan ábrázolt céltáblát tartalmaz tapadókoronggal. – A készlet egyszerűen összerakható. A kosár magassága 124 cm. A kapu hálóval van felszerelve.


Pilsan Színes Labda Csomag, 7 cm, 50 db
3 310 Ft

Pilsan színes labda csomagja 50 darab színes műanyag labdát tartalmaz. A labdák 7 cm átmérőjűek, és kiválóan alkalmasak játszóházak medencéinek vagy sátrainak feltöltésére. Praktikus hálós csomagolásban szállítjuk.