Pink Lining Hátitáska - Captain Amazing
9 161 Ft

7 490 Ft

Képes hátitáska óvodáskorú és kisgyermekek számára, akiknek már ilyen táskára „szükségük van“ rajzaik vagy képeskönyveik hordozására. Az elülső oldalon lévő áttetsző zsebbe elhelyezhető a táska büszke tulajdonosának műalkotása. A hátizsák belsejében hálós zseb található, vállpántjai állíthatók.


Pink Lining Karabinerek a babakocsi fogantyújára
3 440 Ft

** Karabinerek a babakocsi ** fogantyújára ** lehetővé teszik a pelenkázó táska felakasztását a kocsi fogantyúira. A karabineknek köszönhetően a táskát egyszerűen odacsatolja, míg a karabinerek mindig a kocsin maradnak.


Pink Lining MUM ON THE RUN
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kis ** praktikus táska jól jön mindig, mikor gyorsan el kell szaladnia valahova, és nem szükséges, hogy magával legyen a nagy pelenkázó táska. A táska **pelenkázó alátétet is tartalmaz ugyanabban a dizájnban.


Pink Lining NOT SO PLANE JANE
30 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A praktikus ** tágas pelenkázó táska** újszerű dizájnnal érdekelni fogja Önt. Számos praktikus zsebnek és tartozéknak köszönhetően belefér minden olyan, ami a babája pelenkázásához szükséges.


Pink Lining NOTTING HILL
30 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kézitáskát egyszerűen csak a ** babakocsira akaszthatja vagy a vállán viselheti. ** Cipzárral ** zárható, valamint nagy és átlátható, a cserélhető termozsákoknak köszönhetően utazótáskaként is használható.


Pink Lining STROLLER ORGANISER szervező
10 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szervező felszerelhető a babakocsira tépőzáras és minőségi neoprénből és vászonból készült. Két különálló, praktikusan tervezett palacktartót tartalmaz.


Pink Lining THE BEES KNEES pelenkázótáska
30 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pink Lining The bees knees egy praktikus pelenkázótáska, melyben két bevarrott hőszigetelő palacktokot, két pelenkazsebet, törlőkendők elhelyezésére alkalmas áttetsző tasakot és egy pelenkázó alátétet is talál. A táska állítható vállpánttal is rendelkezik.


Pink Lining WONDER BAG - pelenkázó hátizsák
26 890 Ft

Pink Lining Wonder bag egy pelenkázó hátizsák, amely sportos anyukák számára ideális. A hátizsák hordható háton, vagy a babakocsira akasztható. A pántok állíthatók, a belső zsebek tágasak és könnyű bennük rendet tartani.