Pinokio áthajtós fiú body Bear
3 290 Ft

Hosszú ujjú áthajtós fiú body bézs kivitelben a Big Dream kollekcióból nagyon fog illeni a kisfiadnak. A póló kellemes pamutanyagból készült.

Pinokio áthajtós fiú body Ocean´s Dream
2 590 Ft

Gyönyörű áthajtó body az Ocean´s Dream kollekcióból, ami jól illik majd a kisfiadnak, és maximális kényelmet biztosít egész nap. Ideális választás mindennapos viselésre. A body 100 % pamutból készült.

Pinokio fiú body Ocean´s Dream
2 590 Ft

Kényelmes body az Ocean´s Dream kollekcióból, ami jól illik majd a kisfiadnak, és maximális kényelmet biztosít egész nap. A body 100% pamutból készült figyelemfelkeltő mintával.

Pinokio fiú kabát Big Dream
2 590 Ft

Fiú kabát bézs színben a Big Dream kollekcióból. A csinos kabátot világűr motívummal biztosan nem egy kis csirkefogó szeretni fogja.

Pinokio fiú overál Big Dream
5 190 Ft

Fiú overál bézs kivitelben a Big Dream kollekcióból. Elegáns overál világűr nyomtatott mintával a teljes felületén, nagyon fog illeni a gyermekednek, és az egész nap folyamán biztosítsa számára a kényelmet.

Pinokio Secret Forest bekötözős gyerek body
3 090 Ft

Újdonság

Hosszú ujjú gyerek body 100% pamutból. Erdei állatok vidám nyomtatott mintájával ellátott. A bal oldalon és a lábak közt patenntal záródik. PINOKIO Secret Forest gyerek body minden babának alkalmas

Prútené výrobky,záhradny nábytok

Prútené výrobky,záhradny nábytok