Pinokio lány body Love & Love
2 590 Ft

Love & Love kollekcióból gyönyörű, ujjatlan body passzolni fog a kislányodra, és biztosítják a maximális kényelmet egész nap. Ideális választás a meleg nyári napokra. A body 100% pamutból készült.

Pinokio lány nyári overál Love & Love
4 190 Ft

Kényelmes nyári overál a Love & Love kollekcióból, ami ideális választás a meleg nyári napokra. 100 % pamutból készült és akár ünneplőként is használható.

Pinokio lány nyári overál Love & Love
2 590 Ft

Kényelmes nyári overál a Love & Love kollekcióból, ami ideális választás a meleg nyári napokra. Az overál 100 % pamutból készült, és az elülső oldalán felirat található.

Pinokio lány nyári rugdalózó Love & Love
4 390 Ft

Kényelmes nyári rugdalózó a Love & Love kollekcióból, ami maximális kényelmet biztosít a meleg nyári napokon. A rugdalózó figyelemfelkeltő szabású csomókkal a vállán. Kellemes pamut-anyagból készült

Pinokio lány póló Love & Love
2 590 Ft

Kényelmes póló figyelemfelkeltő mintával a Love & Love kollekcióból, amit egész nap kényelmesen viselhet a kis hercegnőd. A póló 100 % pamutból készült.

Pinokio lány pulóver Love & Love
5 890 Ft

Kényelemes pulóver figyelemfelkeltő dizájnnal, ami melegen tartja a kis hercegnődet a hideg napokon. Ez a praktikus cipzáras pulóver kellemes pamutanyagból készült.

Pinokio lány szövetnadrág Love & Love
2 590 Ft

Kényelmes szövetnadrág attraktív mintával a Love & Love kollekcióból. A nadrág ideális választás a meleg nyári napokra. A laza szabásának köszönhetően könnyen felvehető pelenkára is.

Pinokio Love & Love lány sapka
2 290 Ft

Praktikus siltes sapka a Love & Love kollekcióból, ami maximális védelmet nyújt a hercegnődnek a kellemetlen és veszélyes napsugarak ellen. A sapka kellemes pamut anyagból készült.

Prútené výrobky,záhradny nábytok

Prútené výrobky,záhradny nábytok