Pinokio lány body Love & Love
2 590 Ft

A Love & Love kollekcióból gyönyörű, ujjatlan eperrel ellátott body passzolni fog a kislányodra, és biztosítják a maximális kényelmet egész nap. Ideális választás a meleg nyári napokra. A body 100% pamutból készült.

Pinokio Lány body Petit Lou
2 590 Ft

Hosszú ujjú lány rugdalózó rózsaszínben jól fog állni a lányodnak. A rugdalózó kényelmes pamut anyagból készült, mely kellemes és puha tapintású. A kislányod szó szerint kényezteti magát benne.

Pinokio Wild Animals lány kombidressz
2 590 Ft

Mostantól a kényelemé a főszerep. Ezzel s csodaszép és megnyerő szabású kombidresszel kis hölgyed is egyet fog érteni. A kombidressz kiváló anyagból készült.

Pinokio lány body Love & Love
2 590 Ft

Love & Love kollekcióból gyönyörű, ujjatlan body passzolni fog a kislányodra, és biztosítják a maximális kényelmet egész nap. A body 100% pamutból készült.

Pinokio lány cipő Petit Lou
3 090 Ft

Csodálatos lány cipő rózsaszín mintával, a kis hercegnőre illeszkedik és egész nap kényelmet biztosítanak. Kényelmes pamut anyagból készült, mely kellemes és puha tapintású.

Pinokio lány cipő Petit Lou
5 890 Ft

Csodálatos lány cipő rózsaszín, finom, fekete pöttyökkel, a kis hercegnőre illeszkedik és egész nap kényelmet biztosítanak. Kényelmes pamut anyagból készült, mely kellemes és puha tapintású.

Pinokio lány kapcsos body Love & Love
2 590 Ft

Love & Love kollekcióból gyönyörű, ujjatlan eperrel ellátott body passzolni fog a kislányodra, és biztosítja a maximális kényelmet egész nap. Ideális választás mindennapos viselésre. A body 100% pamutból készült.

Pinokio lány nadrág Petit Lou
3 690 Ft

Nagyszerű lány nadrág rózsaszín, finom fekete pöttyökkel, minden kis hercegnőnek megfelel. Kényelmes pamut anyagból készülnek, és egész napos kényelmet biztosítanak.

Pinokio lány overál Petit Lou
3 890 Ft

Lány overál rózsaszínben jól fog állni a lányodon. Puha pamutból készült, kellemes tapintású.

Pinokio Lány papucs Petit Lou
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány papucs rózsaszín A kellemes pamut anyagának köszönhetően a baba lábait melegen és kényelemben tartja, otthon és kint egyaránt, így megfelelő mindennapi hordásra. A kislányod az első pillantástól szeretni fogja őket, és ráadásul jól is fog állni neki.

Pinokio lány póló Love & Love
2 590 Ft

Kényelmes póló eper mintával a Love & Love kollekcióból, amit egész nap kényelmesen viselhet a kis hercegnőd. A póló 100 % pamutból készült.

Pinokio Lány pulóver Petit Lou
6 490 Ft

Lány pulóver rózsaszín. Kényelmes pamut anyagból készült, mely kellemes és puha tapintású. A pulóver alkalmas az egész napos otthoni viseletre, vagy a meleg nyári napokra a városban vagy a nagymamánál.

Pinokio Lány pulóver Petit Lou
4 790 Ft

Alkalmas születéstől fogva! A divatos szín és vágás pontosan az, amire a gyerekednek szüksége van! A pulóver kényelmes pamut anyagból készült, mely kellemes és puha tapintású. A pulóver alkalmas az egész napos otthoni viseletre, vagy a meleg nyári napokra a városban vagy a nagymamánál.

Pinokio lány sál Petit Lou
2 476 Ft 1 990 Ft

Lány sál rózsaszín A sál pamutból készült, amely kellemes tapintású. A stílusos sál kiváló kiegészítő minden kislánynak, ráadásul mindenhez jól illik.

Pinokio Wild Animals lány kendő
1 990 Ft

Hűvös időben kendő nélkül egy lépést se tegyél! Ez a kendő kiváló minőségű és kellemes anyagból készült.

Pinokio Wild Animals lány rugdalózó
3 690 Ft

Ezzel a rugdalózóval kombinálva az elefánt már nem csak szerencsét hoz, hanem kényelmet és meleget is. A rugdalózó kiváló minőségű anyagból készül és teljes hosszában patentos.

Pinokio Wild Animals lány rugdalózó
3 290 Ft

Rugdalózó, amelyben kislányod az egész világon átvágtat. A rugdalózó nemcsak csodaszép mintával van ellátva, hanem kiváló minőségű és kellemes anyagból is készül.

Pinokio Wild Animals lány tornanadrág
2 590 Ft

Ideális tornanadrág nem csak minden kis gézengúz számára, hanem divatozásra is. A tornanadrág kényelmes szabású, csodaszép mintával van ellátva és kellemes anyagból készült.

Prútené výrobky,záhradny nábytok

Prútené výrobky,záhradny nábytok