Pioneer X-EM16 Mikrorendszer
29 990 Ft

Kompakt méretével és fekete dizájnjával bármelyik nappali díszévé válik. Az X-EM16 állja a sarat minden hangerőn, rengeteg féle hangforrásból is. Csatlakoztasd mobileszközöd az előlapi Aux vagy USB portra és hallgasd a kedvenc zenéidet! Tegyél egy CD-t az olvasójába, vagy hangolj be egy FM rádiót… Tégy egy kis extrát a zenébe az 5 előre programozott EQ beállítással. (Flat, Pop, Jazz, Rock, Classic)


Pioneer Autórádió DEH-S110UB
24 890 Ft

21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autórádió piros háttérvilágítással, mely USB és CD lemezeket is lejátszik. A Pioneer DEH-S110UB kompatibilis az Android rendszerekkel, így a zenét telefonról is irányíthatod az autóban. Ha nem elegendő a 4× 50 W-os teljesítmény, lehetőség van hátsó hangfalak + RCA kimenettel rendelkező subwoofer csatlakoztatására.


Pioneer AVH-G110DVD
62 390 Ft

54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Használd örömmel a Pioneer rádiót az átlátható és nagy 6.2" érintőképernyőnek köszönhetően. Az autórádió lejátszik mindenféle forrásból, legyen az CD, DVD vagy USB meghajtó. A kamera bemenetével csatlakoztathatsz hátsó kamerát, hogy segítsen parkolni. Android kompatibilitás segítségével zenét játszhatsz le a készülékedről bármilyen alkalmazás nélkül, emellett tölti az akkumulátorát.


Pioneer CA-AN-DAB Antenna

Pioneer CA-AN-DAB Antenna

Értékelés: 4
9 690 Ft

Pioneer CA-AN-DAB egy digitális autó rádióhoz csatlakoztatható antenna. A digitális rádió jeleket bárhol tudja fogni ezzel az eszközzel, így rendkívül praktikus kiegészője lehet járművének! Ez az antenna kompatibilis minden Pioneer és más márkájú, DAB-képes autóhifivel. Kompatibilis a legtöbb DAB CD-s autóhifivel, DAB monitorral stb. Az autód ablakára helyezendő.


Pioneer DEH-S100UB
25 999 Ft

23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a Pioneer DEH-S100UB autórádió CD/CD-R/CD-RW lejátszóval, univerzális kábeles AUX kimenettel és USB bemenettel rendelkezik. Kis mérete és kifinomult kialakítása mellett FLAC fájlok lejátszására képes, mellyel garantált a jó minőségű zene lejátszása. Az Android készülékek is felhasználhatók a lejátszásra, ráadásul a készüléken keresztül a rádió is vezérelhető.


Pioneer DEH-S310BT
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Szereted az autókat, modern eszközöket és a kiváló zenét? Ebben az esetben a 4kerekű kedvencedben nem hiányozhat a Bluetooth autórádió Pioneer DEH-S310BT, amely kompatibilis a Spotify rendszerrel és 4× 50 W teljesítménnyel. A készülék lehetővé teszi a biztonságos handsfree hívásokat, és a zenét CD-ről is hallgathatod.


Pioneer DEH-S410DAB
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Élvezd a kristálytiszta hangzást az új generációs Pioneer DEH-S410DAB készülékkel, amely iPod, iPhone, USB vagy az AUX audio bemenethez csatlakoztatható. Android és iPhone kompatibilitásnak köszönhetően hallgathatod kedvenc zenédet a telefon akkumulátorának töltése közben is. A digitális rádiók kényelmes hallgatása az integrált DAB / DAB+ tunernek köszönhetően lehetséges.


Pioneer DEH-X6800DAB Rádió
47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Korlátlan zene útközben! Kapcsolódj a DEH-X6800DAB autórádióhoz, amely közvetlenül vezérel iPod, iPhone és Android eszközöket. Ezen kívül számos digitális forrást tudunk csatlakoztatni az Aux bemeneten vagy az USB csatlakozón. A CD lejátszáson kívül még DAB tunerrel (RDS rádió is van benne) is ellátták, így a digitális rádiózás minden előnyét élvezheted. A beépített Mostet végfok kristálytiszta hangot hoz ki a meglévő hangszóróidból. Amennyiben még jobb minőségre vágysz, akkor köss rá egy erősítőt és hozd ki belőle a maximumot.


Pioneer DVH-340UB DVD, CD lejátszó USB-vel
71 900 Ft

69 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nézzetek DVD-t utazás közben! A DVH-340UB egy okos autós megoldás DVD lejátszásra. Ehhez telepíts képernyőket, például az ülések fejtámlájába! DVD-Video, DVD-R, DVD-RW és Video CD is támogatott, ahogy a CD, CD-R és CD-RW. A rendszer MP3, WMA, AAC, JPEG és DivX fájlokat is lejátszik DVD-ről, vagy USB-ről. De egyéb zenelejátszó is csatlakoztatható az Aux bemenetre. 1 további videó be/kimenete és 2 RCA elő-kimenete is van, amire alapozhatod az autós multimédia rendszered.


Pioneer Külső Blu-ray író (BDR-X09T)
53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos kinézetű külső Blu-ray író mechanika nagy kapacitású média támogatással| BD-ROM olvasó akár 6× | BD-R írás akár 12× | BD-RE felülírás akár 2× | CD-R/RW, DVD±/R/RW és DVD-RAM formátumok támogatása | 4MB buffer | USB 3.0 interfész


Pioneer Külső Slim DVD író - fehér (DVR-XU01TW)
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyon kompakt külső DVD író | a standard, a kétrétegű és a DVD-RAM lemezeket is támogatja | DVD±R/RW/DL írás/felülírás | sebesség 8/8/6×, DVD-RAM 5×, olvasás DVD 8×, hagyományos CD-R/RW 24/16×, olvasás CD 24× 0,75 MB buffer | interfész USB 2.0


Pioneer MVH-G110
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Élvezd az érintőképernyős kijelzőt nemcsak az okostelefonodon, hanem a Pioneer MVH-G110 modern autós rádión is, 6,2hüvelyes érintőkijelzővel. Autós rádió magas minőségben játssza le a zenét és a videó fájlokat. Az eszközt könnyedén csatlakoztathatod USB-vel. Teljesítménye 4× 50 W.


Pioneer MVH-S110UB
18 890 Ft

15 490 Ft

Autórádió piros alávilágítású kijelzővel, kompatibilis az Android rendszerrel és lehetővé teszi a zenelejátszást USB flash meghajtóról vagy az AUX-In csatlakozón keresztül. A Pioneer MVH-S110UB 24 rádióállomást jegyez meg és 4× 50 W teljesítményt produkál a MOSFET tranzisztorokból. Amennyiben ezt kevesled, külső hangszórókat csatlakoztathatsz a hátsó részen található RCA kimenetnek köszönhetően.


Pioneer MVH-S110UBA
18 890 Ft

15 490 Ft

Autórádió narancssárga megvilágítású kijelzővel kompatibilis az Android rendszerrel és lehetővé teszi a zenelejátszást USB flash meghajtóról vagy az AUX-In csatlakozón keresztül. A Pioneer MVH-S110UBA 24 rádióállomást jegyez meg és 4× 50 W teljesítményt produkál a MOSFET tranzisztorokból. Amennyiben ezt kevesled, külső hangszórókat csatlakoztathatsz a hátoldalon található RCA kimenetnek köszönhetően.


Pioneer MVH-S110UBG

Pioneer MVH-S110UBG

Értékelés: 5
18 890 Ft

15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autórádió zöld megvilágítású kijelzővel kompatibilis az Android rendszerrel és lehetővé teszi a zenelejátszást USB flash meghajtóról vagy az AUX-In csatlakozón keresztül. A Pioneer MVH-S110UBG 24 rádióállomást jegyez meg és 4× 50 W teljesítményt produkál a MOSFET tranzisztorokból. Amennyiben ezt kevesled, külső hangszórókat csatlakoztathatsz a hátoldalon található RCA kimenetnek köszönhetően.


Pioneer MVH-S110UI

Pioneer MVH-S110UI

Értékelés: 5
21 390 Ft

19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autórádió pirosan világító kijelzővel kompatibilis az Apple és Android rendszerrel és lehetővé teszi a zenelejátszást USB flash meghajtóról, vagy AUX-In csatlakozón keresztül, miközben kompatibilis a Spotify-vel a telefonon keresztül. A Pioneer MVH-S110UI 24 rádióállomást jegyez meg és 4× 50 Wteljesítményt produkál a MOSFET tranzisztorokból. Amennyiben ezt kevesled, külső hangszórókat csatlakoztathatsz a hátoldalon található RCA kimenetnek köszönhetően.


Pioneer MVH-S210DAB
338 890 Ft

27 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autórádió pirosan világító kijelzővel és DAB tunerral , kompatibilis az Apple és Android rendszerrel, és lehetővé teszi a zenelejátszást USB flash meghajtóról vagy AUX-In csatlakozón keresztül. A Pioneer MVH-S210DAB 24 rádióállomást jegyez meg és 4× 50 W teljesítményt produkál a MOSFET tranzisztorokból. Amennyiben ezt kevesled, külső hangszórókat csatlakoztathatsz a hátoldalon található RCA kimenetnek köszönhetően.


Pioneer MVH-S410BT
30 190 Ft

28 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pioneer MVH-S410BT autórádió piros világítással Apple és Android számára, mely vezeték nélkül streameli a zenét Bluetooth- on vagy AUX-In csatlakozón keresztül. További lehetőség az USB meghajtóról való lejátszás és a Spotify lejátszása a telefonodból. Amennyiben a MOSFET tranzisztoros 4× 50 W- os teljesítményt kevesled, külső hangszórókat csatlakoztathatsz a hátoldalon található RCA kimenetnek köszönhetően.


Pioneer MVH-X580DAB Autóhifi
54 990 Ft

48 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mivel kifejezetten digitális zenelejátszásra terveztük, az MVH-280DAB egység egy FM, DAB/DAB+ rádióval van felszerelve, hogy szakadozásmentes, kristálytiszta hangot kapj. Ne hagyj ki semmit! (Az opcionális CA-AN-DAB.001 antenna lehet, hogy szükséges lesz.) Minden Pioneer DAB termék egyedi Time Shift funkcionalitással rendelkezik, amivel megállíthatod és vissza is tekerheted az élő adást. Ráadásul csatlakoztathatod iPod, iPhone, Android okostelefonod vagy pendrive-od az előlapi USB portra vagy AUX bemenetre. A zenéidet 4 × 50 watt, jól bevált MOSFET teljesítményben játssza le. Az eszköz hátlapján lévő 2 RCA kimenetre pedig köthetsz mélyládákat vagy extra erősítőket is.


Pioneer SE-CL522 Fülhallgató
9 420 Ft

8 490 Ft

Kiárusítás

Pioneer SE-CL522-R ideális választás azok számára, akik útközben szeretnek zenét hallgatni. Könnyű kialakítású, 1,2 méteres kábellel ellátott. Szilikon fülgumijai hatékonyan tompítják a külső zajokat. Kiváló minőségének köszönhetően kellemesen mély és tisztán magas hangokat biztosít. CCAW tekercs biztosítja a tiszta hangzást. A kábel hossza állítható. Kompatibilis bármilyen okostelefonnal, notebookkal és tablet Pc-vel.


Pioneer SE-MS5T Hi-Res Audio képes fejhallgató
19 990 Ft

16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pioneer SE-MS5T Hi-Res Audio képes fejhallgató tökéletes választás a mindennapokra. A Pioneer által megalkotott modern, de mégis retro stílusú fejhallgatónak nem okoz kihívást a Hi-Res Audio zenei fájlok lejátszása sem. A 40 mm-es hangszórók erőteljesen adják vissza a mélyebb basszus hangokat is.


Pioneer TS-A1370F
27 390 Ft

23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi egyszerűen telepíteni a hang fejlesztéseket, amelyet a járművedbe kerestél. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelt basszusok, a magasabb frekvenciák minőséget és a kiterjedt hangzást biztosítanak a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, hogy hallhasd a különbséget a Pioneer TS-A1370F hangszóró telepítése előtt és után.


Pioneer TS-A1600C
39 890 Ft

29 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi a hangfejlesztések egyszerű telepítését, amelyet az autójába keres. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelték a basszusokat, a magasabb frekvenciák minőségét és a kiterjedt hangzást, mindezt a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, hogy hallhasd a különbséget a Pioneer TS-A1600C hangszóró telepítése előtt és után.


Pioneer TS-A1670F
29 890 Ft

22 490 Ft

2 év garancia

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi a hangfejlesztések egyszerű telepítését, amelyet az autójába keres. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelték a basszusokat, a magasabb frekvenciák minőségét és a kiterjedt hangzást, mindezt a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. A mellékelt csomagban egy adaptert talál, amit az egyszerű és gyors telepítésre szabtak. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, hogy hallhasd a különbséget a Pioneer TS-A1670F hangszóró telepítése előtt és után.


Pioneer TS-A4670F
28 627 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi a hangfejlesztések egyszerű telepítését, amelyet az autójába keres. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelték a basszusokat, a magasabb frekvenciák minőségét és a kiterjedt hangzást, mindezt a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, hogy hallhasd a különbséget a Pioneer TS-A4670F hangszóró telepítése előtt és után.


Pioneer TS-A6880F
29 890 Ft

21 990 Ft

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi a hangfejlesztések egyszerű telepítését, amelyet az autójába keres. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelték a basszusokat, a magasabb frekvenciák minőségét és a kiterjedt hangzást, mindezt a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, amelynek köszönhetően hallhatod a Pioneer TS-A6880F hangszóró telepítése előtti és utáni különbséget.


Pioneer TS-A6960F
27 390 Ft

18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi a hangfejlesztések egyszerű telepítését, amelyet az autójába keres. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelték a basszusokat, a magasabb frekvenciák minőségét és a kiterjedt hangzást, mindezt a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, amelynek köszönhetően hallhatod a Pioneer TS-A6880F hangszóró telepítése előtti és utáni különbséget.


Pioneer TS-A6970F
32 390 Ft

25 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi a hangfejlesztések egyszerű telepítését, amelyet az autójába keres. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelték a basszusokat, a magasabb frekvenciák minőségét és a kiterjedt hangzást, mindezt a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, amelynek köszönhetően hallhatod a Pioneer TS-A6880F hangszóró telepítése előtti és utáni különbséget.


Pioneer TS-A6980F
32 390 Ft

28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi a hangfejlesztések egyszerű telepítését, amelyet a járművedbe kerestél. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelt basszusok, a magasabb frekvenciák minőségét és a kiterjedt hangzást, mindezt a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, amelynek köszönhetően hallhatod a Pioneer TS-A6980F hangszóró telepítése előtti és utáni különbséget.


Pioneer TS-A6990F
41 190 Ft

37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi a hangfejlesztések egyszerű telepítését, amelyet a járművedbe kerestél. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelt basszusok, a magasabb frekvenciák minőségét és a kiterjedt hangzást, mindezt a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, amelynek köszönhetően hallhatod a Pioneer TS-A6990F hangszóró telepítése előtti és utáni különbséget.


Pioneer TS-R1350S Hangszóró
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pioneer TS-R1350S autóhangszóró 13 cm-es mélyközéppel és 15 mm-es magassugárzóval szerelt háromutas hangszóró szett. 250 watt maximális bemenő és 35 watt névleges bemeneti teljesítmény valamint 4 Ohm-os ellenállás jellemzi. A remek teljesítmény dimanikus hangzást és testes basszust biztosít.


Pioneer TS-WX210A

Pioneer TS-WX210A

Értékelés: 5
79 900 Ft

70 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

TS-WX210A a funkcionalitásra és a teljesítményre fókuszál. Ez a 20cm-es mélyláda horizontálisan és vertikálisan is elhelyezhető, alig foglal helyet a csomagtartóban, és gyakorlatilag az ülés alá is építheted. De erős ütése vonzza a figyelmet! A minőségi, 150 wattos MOSFET 150 erősítő erőteljes basszust ad, míg a megerősített, öntött alumínium hűtőborda garantálja a torzításmentes hangteljesítményt. Vezetékes távirányítója is van, így könnyedén szabályozhatod az erősítést, a fázist és az LPF-et is.


Pioneer VSX-S520 AV vevő és erősítő
174 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pioneer VSX-S520 AV vevő és erősítő magassága mindössze 6,5 cm, mégis lenyűgöző technológiát fog képviselni otthonában. A D osztályú erősítő Ultra HD video (4K / 60p / 4: 4: 4) közvetítésére is alkalmas, Hi-Res technológiával ellátott, támogatja a LAN és USB adatátvitelt is. AirPlay,Google Cast, Spotify, TIDAL alkalmazások használatára is képes, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik.


Pioneer VSX-S520D AV vevő és erősítő
173 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Pioneer VSX-S520D AV vevő és erősítő magassága mindössze 6,5 cm, mégis lenyűgöző technológiát fog képviselni otthonában. A D osztályú erősítő Ultra HD video (4K / 60p / 4: 4: 4) közvetítésére is alkalmas, Hi-Res technológiával ellátott, támogatja a LAN és USB adatátvitelt is. AirPlay,Google Cast, Spotify, TIDAL alkalmazások használatára is képes, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik.


Pioneer X-HM76 Mikro HIFI-rendszer
179 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Pioneer X-HM76 Mikro HIFI-rendszer élvezze kényelmesen a zenehallgatást különböző streamelő szolgáltatásokon keresztül (pl. Spotify, Deezer,TIDAL). A készülék okostelefonokhoz és tabletekhez is csatlakoztatható az Airplay vagy Google Cast szolgáltatáson keresztül, de WiFi-ről is működtethető. 3.5 inches színes LCD kijelzővel és felhasználóbarát vezérléssel lett ellátva, kijelzi a formátumot, a vételezési rátát, a Bit sebességet, az eltelt időt és az albumborítót is, az eszköz beállításait is könnyen elvégezheti a kijelzőn keresztül, más eszköz csatlakoztatása nélkül.


Pioneer X-HM76D Mikro HiFi rendszer
179 990 Ft
+ ingyen szállítás

Pioneer X-HM76D Mikro HiFi rendszer CD lejátszóval, hálózati és USB audió lejászással, internetes és FM/DAB rádióval. Az eszköz modernségének köszönhetően meghallgathatja a számítógépén tárolt zeneszámokat, ráhangolhatja a készüléket az internetes rádióadásokra. A HiFibe épített 2×50W-os digitális erősítő kisméretű, 2 utas hangfalakat hajt meg. A készülék vezetékes vagy WiFi interfésze révén képes a hálózathoz csatlakozni. Az okostelefonok tulajdonosai USB kapcsolat segítségével játszhatják le kedvenc számaikat. Az eszköz lehetővé teszi az Airplay szabvány szerinti, valamint a Bluetooth alapú vezeték nélküli zene továbbítást is.


Pioneer X-PM12 Mikro HiFi

Pioneer X-PM12 Mikro HiFi

Értékelés: 4
69 090 Ft

60 490 Ft

Pioneer X-PM12 mikro hifi segítségével könnyedén hallgathat zenét telefonjáról vagy tabletjéről a vezeték nélküli Bluetooth rendszer használatával. A 2×38 W-os robosztus hangszórók tiszta és kiváló hangzást biztosítanak. Lehetővé teszi a zeneszámok CD-ről vagy USB-ről történő lejátszását. A beépített FM rádió található benne. Kiváló hangzás és stílusos kivitelezése teszi igazán ellenállhatatlanná.


Pioneer Külső Slim DVD író - fekete (DVR-XU01T)
7 490 Ft

Nagyon kompakt külső DVD író | a standard, a kétrétegű és a DVD-RAM lemezeket is támogatja | DVD±R/RW/DL írás/felülírás | sebesség 8/8/6×, DVD-RAM 5×, olvasás DVD 8×, hagyományos CD-R/RW 24/16×, olvasás CD 24× 0,75 MB buffer | interfész USB 2.0


Pioneer MVH-S310BT
27 590 Ft

25 990 Ft

Pioneer MVH-S310BT autórádió piros világítással, mely vezeték nélkül streameli a zenét Bluetooth- on vagy AUX-In csatlakozón keresztül. További lehetőség az USB meghajtóról való lejátszás és a Spotify lejátszása a telefonodból. Amennyiben a MOSFET tranzisztoros 4× 50 W- os teljesítményt kevesled, külső hangszórókat csatlakoztathatsz a hátoldalon található RCA kimenetnek köszönhetően.


Pioneer PL-990 Sztereó lemezjátszó
58 900 Ft

54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Teljesen automata, sztereó bakelit lemezjátszó, alacsony tömegű, egyenes hangkarral, precíz DC szervo motorral és beépített phono equalizerrel rendelkezik. Egyszerűen csatlakoztass bármilyen külső (line) bemenetet a mini rendszerünkre! Az egyszerű használatú Pioneer PL-990 sztereó lemezjátszó teljesen automatikus. A lemezjátszó univerzális lejátszó fejével és érzékenységével minden lemez lejátszásához ideális. A beépített RIAA előerősítő a zeneszámok hangját tisztábbá varázsolja. A folyamatos áramellátású szervomotor nagyon hasznos, ugyanis a lemezeknek szabályos forgást biztosít. Csatlakoztassa a Pioneer PL990 lemezjátszót Hi-Fi tornya vagy erősítője aux bemenetére, és ismét felfedezheti régi lemezei felejthetetlen hangját.


Pioneer SX-20DAB-S Rádióerősítő
94 990 Ft

Pioneer SX-DAB-S Rádióerősítő tökéletes választás minden zenekedvelő számára. Egyszerű és elegáns vonalvezetésű kivitele miatt otthona bármelyik helyiségébe könnyedén illeszkedik. A kristálytiszta hangzás érdekében választhat a DAB-rádióállomások széles választéka közül vagy hangolhat AM és FM rádióra. Könnyen csatlakoztathatja lemezjátszóját a külön erre szolgáló bemenetnek köszönhetően és lemezgyűjteményét a legjobb minőségben élvezheti. A távirányító segítségével pedig akár kényelmesen hátradőlve is gyorsan válthat a rádióállomások között.


Pioneer DEH-X3800UI Autórádió
43 990 Ft

Pioneer DEH-X3800UI autórádió kiváló minőséget nyújt sokoldalú formában. CD-s és USB-s rádió LCD kijelzővel, AM/FM rádióval ellátva. USB-ről több más formátumon kívül a .flac fájlokat is lejátssza, ennek is köszönhető a prémium hangélmény lehetősége.


Pioneer MVH-S110UBW
18 790 Ft

16 990 Ft

Autórádió fehér megvilágítású kijelzővel kompatibilis az Android rendszerrel és lehetővé teszi a zenelejátszást USB flash meghajtóról vagy az AUX-In csatlakozón keresztül. A Pioneer MVH-S110UW 24 rádióállomást jegyez meg és 4× 50 W teljesítményt produkál a MOSFET tranzisztorokból. Amennyiben ezt kevesled, külső hangszórókat csatlakoztathatsz a hátoldalon található RCA kimenetnek köszönhetően.


Pioneer SE-M631TV Fejhallgató
12 990 Ft

11 990 Ft

Pioneer kényelmes viseletű puha kagylójú és könnyű kialakítású újdonsága a SE-M631TV Fülhallgató. Alkalmas TV-műsorok, filmek, zenék hallgatásához. Biztosítja a kiegyensúlyozott és tiszta sztereó hangot és 5 méteres kábelének köszönhetően könnyen kényelembe tudja helyezni magát a pihenéshez. A kábelen hangerőszabályozó is található.


Pioneer SE-MJ512 Fejhallgató
8 490 Ft

Pioneer SE-MJ512 fejhallgató kiegyensúlyozott és erőteljes hangélményt biztosít széles frekvenciatartományban. Állítható pántja révén a kényelmes viselhetőségére is ügyelt a gyártó.