Pixie Crew Hello Kitty iskolatáska-42%
22 690 Ft 12 990 Ft

Kiárusítás

Az egyedülálló pixel iskolai hátizsák Hello Kitty dizájnban az elsős és I. fokozatos alapiskolás diákok számára alkalmas. Köszönhetően a szilikon táblának és egy pixeles csomagnak, minden nap, össze lehet rakni a hátizsákra egy más motívumot. A rendes iskolai aktatáskákhoz képest ez lehetővé teszi, hogy fejlessze a gyermek fantáziáját, kreativitását és ügyességét. A hátizsákhoz tartozik egy tasak 200 színes képponttal. Ezzel a hátizsákkal szinte minden gyerek örömmel megy az iskolába.

Pixie Crew Iskolatáska lila betűk
16 990 Ft 13 090 Ft

Kétrekeszes iskolatáska szilikonos táblával, ami lehetővé teszi a saját minták létrehozását. Párnázott és légáteresztő hátlappal és vállszíjakkal rendelkezik. A tárolóhelyben egy notebook zseb is található. 200 INGYENES pixel és egy kreatív ötletekkel teli brosúra is része minden hátizsáknak.

Pixie Crew Iskolai tolltartó lila betűkkel
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kétemeletes tolltartókét fedéllel van ellátva. Az egyik oldal átlátszó zsebei ideális órarendre. Másrészt ollóra, vonalzóra tervezett gumihurkok. A belsejében18 ceruza toll, és jelölő ceruza foglalhat helyet. A tolltartó cipzárral zárható.

Pixie Crew Iskolatáska Rózsaszín pontok
16 390 Ft 12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az iskolatáska alkalmas az általános iskola 4. osztályától 140 cm-nél magasabb gyerekeknek. A hátizsák három különállóan zárható tágas rekesszel rendelkezik. Párnázott laptop zsebbel rendelkezik 15‘‘ nagyságig. A hátizsák szilikonos tábláját kedvenc motívumaiddal díszítheted. 200 db ingyenes kis pixeles csomag képekkel és mini galériával az inspirációhoz.

Pixie Crew Iskolatáska Türkiz csíkos
16 390 Ft 12 990 Ft

Az iskolatáska alkalmas az általános iskola 4. osztályától 140 cm-nél magasabb gyerekeknek. A hátizsák három különállóan zárható tágas rekesszel rendelkezik. Párnázott laptop zsebbel rendelkezik 15‘‘ méretben. A szilikon panellel ellátott hátizsák lehetővé teszi saját motívumok kialakítását. 200 db ingyenes kis pixeles csomag képekkel és mini galériával az inspirációhoz.

Pixie Crew Nagy fekete tolltartó, fuksziával
6 530 Ft

Többcélú pixel tolltartó/tok nem csak az iskolai kellékekhez Rengeteg hely van a tollaknak, ceruzáknak és más iskolai kellékeknek a tolltartó belsejében, vagy kis dolgoknak, amiket kéznél kell tartani. A tok tetején cipzár van

Pixie Crew Nagy tok fekete betűkkel
5 690 Ft

Többcélú pixel tolltartó/tok nem csak az iskolai kellékekhez Rengeteg hely van a tollaknak, ceruzáknak és más iskolai kellékeknek a tolltartó belsejében, vagy kis dolgoknak, amiket kéznél kell tartani. A tok tetején cipzár van

Pixie Crew Kerek Minecraft tolltartó zöld-zöld
5 990 Ft

Többcélútolltartó/tok nem csak az iskolai kellékekhez. A burkolat többnyire szilikonból készült, az oldalak praktikus poliészterek. A cipzáras zsebben elegendő hely van a kis dolgokhoz, amiket kéznél kell tartani. Mindegyik toll ingyenes 100 kis képpont található.

Pixie Crew Szabadidős hátizsák Minecraft zöld-barna
10 000 Ft

Praktikus hátizsák mindennapi használatra, mely elegendő hellyel rendelkezik az A4-es formátumú dokumentumok és kisebb dolgok elhelyezéséhez. A hátizsák poliészter anyagból és szilikonból készült, ezért karbantartása nagyon könnyű. A vállpántok párnázottak és állíthatók. 55 db ingyenes kis pixeles csomag képekkel és mini galériával az inspirációhoz.

Pixie Crew Kreatív lány hátizsák
20 190 Ft 8 590 Ft

Az egyedülálló pixeles iskolai hátizsák buborékos dizájnban az elsős és I. fokozatos alapiskolás diákok számára alkalmas. Köszönhetően a szilikon táblának és egy pixeles csomagnak, minden nap, össze lehet rakni a hátizsákra egy más motívumot. A rendes iskolai aktatáskákhoz képest ez lehetővé teszi, hogy fejlessze a gyermek fantáziáját, kreativitását és ügyességét. A hátizsákhoz tartozik egy tasak 200 színes képponttal. Ezzel a hátizsákkal szinte minden gyerek örömmel megy az iskolába.

Pixie Crew Fiú Minecraft hátizsák
21 350 Ft
+ ingyen szállítás

Az egyedülálló pixeles iskolai hátizsák zöld kockás dizájnban Minecraft az elsős és I. fokozatos alapiskolás diákok számára alkalmas. Köszönhetően a szilikon táblának és egy pixeles csomagnak, minden nap, össze lehet rakni a hátizsákra egy más motívumot. A rendes iskolai aktatáskákhoz képest ez lehetővé teszi, hogy fejlessze a gyermek fantáziáját, kreativitását és ügyességét. A hátizsákhoz tartozik egy tasak 200 színes képponttal. Ezzel a hátizsákkal szinte minden gyerek örömmel megy az iskolába.

Pixie Crew Kreatív diák hátizsák Minecraft
17 340 Ft

Kétkamrás diák hátizsák zöld kockák és a világhírű online Minecraft játék stílusában. Hátizsák egy szilikonos táblával lehetővé teszi a saját motívumok létre hozását. Bélelt, szellőző hátlappal és párnázott vállpántokkal rendelkezik. A tárolórekeszben laptop zseb is található. 200 INGYENES pixel és egy kreatív ötlet brosúra minden hátizsák része.

Pixie Crew Diák hátizsák fekete betűk
13 390 Ft

Kétrekeszes hátizsák szilikon táblával, ami lehetővé teszi a saját motívumok létrehozását. Párnázott és légáteresztő hátlappal és vállszíjakkal rendelkezik. A tárolóhelyben egy notebook zseb is található. 200 INGYENES pixel és egy kreatív ötletekkel teli brosúra is része minden hátizsáknak.

Pixie Crew Kreatív hátizsák Parafa
12 590 Ft 5 390 Ft

Egyedi parafa hátizsák mindenki számára, aki különbözni szeretne a többiektől. Szilikon panellel pixel art motívumok létrahozására. -Elegendő helyet biztosít az A4-es dokumentumok és a tanszerek számára. -A hátizsák elülső rekeszében cipzáras zseb található a kisebb dolgok számára. 200 ingyenes apró pixellel, betűvel és emojival teli csomagocska is jár hozzá.

Pixie Crew Creative hátizsák színes kockák
11 390 Ft 4 790 Ft

2 év garancia

Praktikus pixeles hátizsák mindennapi hordásra egyedi fekete szilikon panellel pixel art motívumok létrahozására. A hátizsák alkalmas általános iskolás gyerekek számára és szabadidős tevékenységekhez is egyaránt. A belső tér megfelel az A4-es méretnek. -Az oldalzsebek palack vagy a kicsik mindennapi dolgainak megtartására alkalmasak. 200 INGYENES pixel és egy kreatív ötletekkel teli brosúra is része minden hátizsáknak.

Pixie Crew Gyermek hátizsák Minecraft zöld-barna
7 460 Ft

hátizsák megfelelő óvodás vagy alsó tagozatos gyermekek számára, mindennapi használatra. A hátizsák fő zsebe elegendő hellyel rendelkezik a gyermekvilág elengedhetetlen dolgainak, a kisebb zseb pedig megfelelő olyan apróságoknak, melyekre a gyermeknek mindig szüksége van. A táska elülső fedelén egy egyedi szilikon PIXIE CREW kreatív TM panel helyezkedik el.

Pixie Crew Iskolatáska Minecraft
21 990 Ft 18 590 Ft
+ ingyen szállítás

Az iskolatáska alkalmas az általános iskola 5. osztályától 140 cm-nél magasabb gyerekeknek. A hátizsák három különállóan zárható tágas rekesszel rendelkezik. Párnázott laptop zsebbel rendelkezik 15‘‘ nagyságig. A hátizsák szilikonos tábláját kedvenc motívumaiddal díszítheted. 55 db ingyenes kis pixeles csomag képekkel és mini galériával az inspirációhoz.

Pixie Crew Kreatív Minecraft hátizsák
11 295 Ft 9 290 Ft

Praktikus hátizsák mindennapi hordásra pixeles kockás zöld Minecraft színben, egyedi fekete szilikon panellel pixel art motívumok létrahozására. A hátizsák alkalmas általános iskolás gyerekek számára és szabadidős tevékenységekhez is egyaránt. A belső tér megfelel az A4-es méretnek. -Az oldalzsebek palack vagy a kicsik mindennapi dolgainak megtartására alkalmasak. 200 INGYENES pixel és egy kreatív ötletekkel teli brosúra is része minden hátizsáknak.

Pixie Crew Táska/tornazsák Minecraft zöld-barna
3 320 Ft

Egyszerű táska/tornazsák másnéven Gymsack 100% poliészterből. Egyaránt népszerű a gyerekeknél, tinédzsereknél és fiataloknál. Ideális tornaterembe, edzőterembe, munkába vagy biciklin. 55 db ingyenes kis pixeles csomag képekkel és mini galériával az inspirációhoz.