Plan Toys Akrobata kötélen
5 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eljött az idő a cirkuszi kalandokra! A gyermekek szórakozhatnak az egyensúly megtalálása közben. Izgalmas módja a gravitációról való tanulásnak, valamint szokatlan módja a kéz-szem koordináció javításának.


Plan Toys Egyensúlyozó majom
7 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akaszd fel a majmot a fára, de tartsd egyensúlyban! Számold ki az ideális távolságot ahhoz, hogy a majom egyensúlyban maradjon. Ez fejleszti a gyermek matematikai készségeit.


Plan Toys EKO Szeletelhető zöldségek
5 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plan Toys EKO szeletelhető zöldségek segítségével a gyerekek elsajátíthatják a zöldségszeletelés művészetét és igazi kis konyhafőnökké válhatnak. A zöldségek tépőzárral rendelkeznek, így gyermeke bármikor biztonságosan nekikezdhet a szeletelésnek. Valóban kihagyhatatlan kellék egy játékkonyhából.


Plan Toys Kockák
4 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

kockák készlet 15 darabot tartalmaz, amelyek segítenek a gyermekeknek a geometria, a formák és a törtek tanulásában, miközben különböző alakzatokat hoznak létre. A gyermekek szórakozhatnak, miközben saját fantáziájuk alapján hoznak létre formákat.


Plan Toys Memóriajáték - Hangulatok
6 720 Ft

Ez a készlet 24 darab fából készült zsetont tartalma, melyek különböző hangulatokat ábrázolnak. Ebben a memóriajátékban a gyermekek megtanulnak két hasonló érzelmet egymáshoz párosítani. Tanítsd meg gyermekednek a színek és hangulatok közti összefüggést és gyakorold vele az angolt.


Plan Toys Összecsukható fa
5 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden fából készült darab különböző formájú és típusú fává csukható össze. Segít a gyerekeknek a színek, az arányok és a méretek tanulásában, valamint megtanítja őket saját fantázia alapján készíteni dolgokat.


Plan Toys Osztályozó hajó
5 000 Ft

Helyezd el és osztályozd az alakzatok a hajót megfelelő lyukaiba. Ez a szórakoztató játék segít a gyermekeknek az alakzatok és színek felismerésében, valamit tökéletesíti a kéz-szem koordinációt.


Plan Toys Pegas hintaló
34 570 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Pegas hintaló a Plan Toys vállalattól. A ló ökológiai kialakítású, kaucsuk fából készült. A szárnyak közt szalagos támogatás található, amely a lábtámasszal és a fogantyúval együtt biztonságos és könnyű hintázást biztosít.


Plan Toys Ütős hangszerek
17 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Keltsd fel gyermeked figyelmét ezzel a zenei készlettel. Minden gyermek új Ringo lehet, ha becsületesen fog próbálni. Ezzel a készlettel ez szórakozás lesz. Gyakorold a ritmust és a kezek koordinációját a Plan Toys dobjaival.


Plan Toys Formaválogató játék
10 190 Ft

8 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Plan Toys formaválogató játék használatával a gyerekek szem- és kézkoordinációja fejlődik. A színes formák vonzzák a tekintetet, helyes nyílásba illesztésük pedig sikerélményt okoz. A kiváló minőségű fa kivitelezés tartós használatot tesz lehetővé.


Plan Toys Járássegítő Fajáték
30 450 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Plan Toys járássegítő kiváló készségfejlesztő játék. A fogantyú magassága állítható a gyermek méretéhez igazítva, segíti őt a stabil járás fenntartásában. A járássegítő tartalmaz 16 darab színes fakockákat, amiből a kicsik építkezhetnek, ezáltal fejlesztve kreativitásukat és képzelőerejüket. Amint a járássegítő elindul, az elején két szórakoztató papagáj lép működésbe. A játék 10 hónapos kortól ajánlott.


Plan Toys Rendezés formában és méretben
6 680 Ft

Plan Toys formarendező játék segíti a gyermekek készségeinek fejlődését, hiszen játék közben megismerhetik a különböző színeket, formákat és méreteket. A dombornyomott lemezbe egyetlen módon illeszkednek a fadarabok. Fejleszti a gyerekek finom motoros készségeit, valamint a figyelmet és a koncentrációt is. A játék 2 éves kortól ajánlott.


Plan Toys Formázható csörgő - Triangle
5 640 Ft

Rugalmas formázható csörgő háromszög alakban. Szabadon mozgatható, ennek köszönhetően nagyon kellemes a kis gyermek kezeknek. A csörgő belsejében fa golyó található, amely két tónusú.


Plan Toys Parkolóház kiegészítőkkel
29 250 Ft

A kiváló minőségű fából készült Plan Toys parkolóház végtelen szórakozást nyújt gyermekének. A kisautókkal tankolhat a benzinkúton és a liftet használva akár a harmadik szinten is megállhat. A parkolóőr vigyáz a rendre az őrtornya előtt állva. Masszív szerkezetének köszönhetően gyermeke sokáig játszat vele.