Plan Toys Kreatív babaház
48 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Válj építésszé és építsd meg a babaházat a saját elképzeléseid szerint. A ház három részből áll, amiket a saját ötleted szerint állíthatsz össze. Akár 10 különböző házat is felépíthetsz belőlük. A ház egy mozgatható lépcsővel, két tetőelemmel és napelemekkel rendelkezik.

Plan Toys Az első telefonom

Plan Toys Az első telefonom

Értékelés: 4,5
4 290 Ft 4 020 Ft

Telefonálj egyet! A nagyító kijelző és a színes gyöngyök a számlapon kitűnő játékot varázsolnak ebből a telefonból interaktív játékhoz. Segít a kicsi ügyességének és kognitív készségeinek fejlesztésében. 

Plan Toys Kreatív golyós tábla
10 790 Ft 9 410 Ft

Kövesd a mintákat és vagy alkoss a golyós táblán egy új mesterművet a ökologikus Plan Toys vállalattól. Fa táblát, 3 mintás kártyát és 50 színes golyót, két méretben tartalmaz.

Plan Toys Járássegítő Fajáték
32 590 Ft 30 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plan Toys járássegítő kiváló készségfejlesztő játék. A fogantyú magassága állítható a gyermek méretéhez igazítva, segíti őt a stabil járás fenntartásában. A járássegítő tartalmaz 16 darab színes fakockákat, amiből a kicsik építkezhetnek, ezáltal fejlesztve kreativitásukat és képzelőerejüket. Amint a járássegítő elindul, az elején két szórakoztató papagáj lép működésbe. A játék 10 hónapos kortól ajánlott.

Plan Toys Az első fényképezőm
4 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készíts gyönyörű fényképeket a környezetedről ezzel a fényképező segítségével! Élesíts, koncentrálj, nyomd meg a fényképező gombot és figyeld a különböző képeket a kaleidoszkóp lencséjén keresztül.

Plan Toys Egyensúlyozó hajó
6 590 Ft 6 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dobd el úgy a kockát, hogy lásd, milyen színt dobtál. Aztán válaszd ki a a megegyező színű állatot. A játékos, aki úgy teszi le a csipesszel az állatot, hogy a hajó nem borul fel, az nyer. Az egyensúlyozó hajó segít a finommotorika fejlesztésében.

Plan Toys Fogaskerék puzzle
12 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Helyezd össze a puzzle-darabokat, és nézd meg a csodálatos mozgást, amit a fogaskerekek forgatásával hozhat létre. A rejtvényeket különböző módon lehet összeállítani. A fogaskerekek könnyen megragadhatók a formának köszönhetően.

Plan Toys Játék
10 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klasszikus fa kalapács golyókkal az ökologikus Plan Toys vállalattól. Ez a játék segít a gyerekeknek a szem-kéz koordináció fejlesztésében, az egyensúly és a céltudatosság javításában.

Plan Toys Közlekedési tábla és közlekedési lámpa készlet
5 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Közlekedési tábla készlet, ami kiváló kiegészítő egy autópálya mellé. Gyakorold a kicsikkel, hogy melyik tábla mit jelent, és hagyd, hogy bevigyék a megtanult közlekedési szabályokat a játékba.

Plan Toys Mosogató és hűtőszekrény
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Egészítsd ki a kis szakácsod konyhasarkát mosogatóval és hűtőszekrénnyel ezzel az ökologikusan kitermelt fából készült készlettel a Plan Toys vállalattól. A könnyű vázának köszönhetően a készlet mindig áthelyezhető oda, ahol szükség van rá.

Plan Toys Pegas hintaló
33 190 Ft 30 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pegas hintaló a Plan Toys vállalattól. A ló ökológiai kialakítású, kaucsuk fából készült. A szárnyak közt szalagos támogatás található, amely a lábtámasszal és a fogantyúval együtt biztonságos és könnyű hintázást biztosít.

Plan Toys Kaktusz Fajáték

Plan Toys Kaktusz Fajáték

Értékelés: 5
8 790 Ft 8 060 Ft

Plan Toys Kaktusz fajáték különböző színű építőelemei sokféle variációban egymásba illeszthetőek. A játék célja az, hogy a felépített kaktusz ne dőljön el – a játékosok mindig újabb elemeket raknak a kaktuszhoz, akinél utoljára dől el, az nyert! Ez a játék fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációs készséget, miközben remek szórakozást nyújt. 1–4 játékos részére ajánlott, 3 éves kortól.

Plan Toys EKO Szeletelhető zöldségek
7 190 Ft 6 850 Ft

Plan Toys EKO szeletelhető zöldségek segítségével a gyerekek elsajátíthatják a zöldségszeletelés művészetét és igazi kis konyhafőnökké válhatnak. A zöldségek tépőzárral rendelkeznek, így gyermeke bármikor biztonságosan nekikezdhet a szeletelésnek. Valóban kihagyhatatlan kellék egy játékkonyhából.

Plan Toys Rendezés formában és méretben
7 490 Ft

Plan Toys formarendező játék segíti a gyermekek készségeinek fejlődését, hiszen játék közben megismerhetik a különböző színeket, formákat és méreteket. A dombornyomott lemezbe egyetlen módon illeszkednek a fadarabok. Fejleszti a gyerekek finom motoros készségeit, valamint a figyelmet és a koncentrációt is. A játék 2 éves kortól ajánlott.

Plan Toys Ritmikus dob cajon
18 790 Ft 17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ritmikus cajon dob egy kitűnő zenélő játék, aminek köszönhetően a gyermek megismerkedhet az alap ritmusokkal és gyerekdalokkal. A kicsi fejleszti a mozgáskoordinációját és megtanulja a ritmus megfigyelését.

Plan Toys Akrobata kötélen
7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eljött az idő a cirkuszi kalandokra! A gyermekek szórakozhatnak az egyensúly megtalálása közben. Izgalmas módja a gravitációról való tanulásnak, valamint szokatlan módja a kéz-szem koordináció javításának.

Plan Toys Átfolyó tálak
5 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakoztató vízi játék,, ahol a víz három tálon halad keresztül. A gyerekek vízzel és különböző edényméretekkel kísérletezhetnek. Milyen gyorsan vagy lassan folyik át a víz a tálakon?

Plan Toys Az első naptáram
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tanítsd meg a kicsinek az órákat és az évszakokat ennek a vidám első naptárnak a segítségével! Fekete táblával a dátumok, hónapok, hőmérséklet feljegyzésére és állítható időjárás jelzővel.

Plan Toys Bogyók gyűjtése.
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Össze tudod gyűjteni az összes bogyót a bokrokról? A virágcserépből először a fa, zöld lombok és a törzs tűnik elő. Az egyes bogyókat a törzsre húzzák, és pengékkel összegyűjtik Óvatosan, egy bogyó se essen le!

Plan Toys Csörgő kulcsokkal
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Világos és színes kulcsok csörgőn, amik fejlesztik a kicsi finom motorikáját a rázással. A karika könnyen tartható a gyermeki kézben.

Plan Toys Dupla dob

Plan Toys Dupla dob

Értékelés: 1
10 350 Ft

dupla ritmikus dob egy kitűnő zenélő játék, aminek köszönhetően a gyermek megismerkedhet az alap ritmusokkal és gyerekdalokkal. A kicsi fejleszti a mozgáskoordinációját és megtanulja a ritmus megfigyelését.

Plan Toys Edénykészlet
8 470 Ft

Konyhai tartozékok minden kis séf számára. Az edénykészlet elengedhetetlen része a konyhai felszerelésnek. A készlet tartalmaz serpenyőt, edényt fedéllel, tálat, keverőkanalat és egy nagy kanalat Valósághűnek tűnő játékok a Plan Toys márkától.

Plan Toys Egyensúlyozó majom
7 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akaszd fel a majmot a fára, de tartsd egyensúlyban! Számold ki az ideális távolságot ahhoz, hogy a majom egyensúlyban maradjon. Ez fejleszti a gyermek matematikai készségeit.

Plan Toys Egyensúlyozó torony
5 770 Ft

Az Egyensúlyozó torony kiváló tanulási eszköz. A rudakat és a tornyokat a szín alapján helyezd el, viszont akár többféle mintát is készíthetsz, a torony ne dőljön el.

Plan Toys Építőkocka 40 db. pasztell
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy egyszerű építőkészlet, amely nagyszerű a gyermekek kreativitásának és képzeletének fejlesztésére. Minden gyermeknek az egyik alapvető didaktikai játékának szánjuk.

Plan Toys Érzékelő golyók
7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Három különböző fajta érzékelő gömb a látás, hallás és tapintás képességének javítására. A könnyebb megkülönböztetésért a gömbök különböző színűek. Fejleszd a kicsi érzékszerveit.

Plan Toys Esőbot

Plan Toys Esőbot

Értékelés: 3
5 690 Ft 5 390 Ft

Mágikus eszköz, ami régen esőcsinálásra szolgált. A hangja, ami az esőcseppek súgó hangjára emlékeztet, kedveld elem a mai ütőshangszerek között és az hangulatkeltéshez is, például rémtörténetek mesélésekor.

Plan Toys Felfűzhető pasztell gyöngyök
5 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fűzd fel a húrra az összes formát! A gyerekeknek rengeteg szórakozásra van szükségük. Ösztönzik a gyermekeket a motoros készségek, a kreativitás, a koncentráció és a türelem fejlesztésére.

Plan Toys Formák kiválogatása táblán
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

formák kiválogatása egy kiváló didaktikus segédeszköz az ökologikus Plan Toys vállalattól. Tanulj geometriát, törteket és formákat miközben különböző formákat építesz és válogatsz az előre kialakított kétoldalas táblán.

Plan Toys Formázható csörgő - négyzet
7 390 Ft

Természetes formázható kézbe fogható kocka alakú csörgő, amin két kör található , amik rázáskor kellemes hangot adnak ki. A vékony fa tökéletesen alkalmas a kis kezekbe.

Plan Toys Gyerek autó
5 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a színes kisautó rugalmas ″testtel″ rendelkezik, ami reagál a kicsi érintéseire. Segít a vizuális és mozgási készségek fejlesztésére. Játék közben az egyes elemek szépen mozgásba lendülnek, ami a gyerekeknek tetszik és szórakoztatja őket.

Plan Toys Gyűrűzött bárány
7 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyerekek összeilleszthetik a megfelelő színeket, hogy bárányt alkossanak. A juhok több darabra vannak osztva, a fő része pedig a feje.

Plan Toys Házi kisállat készlet
9 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a készlettel felkészítheti a gyermekeket arra, hogy megtanulják a felelősséget, mielőtt az igazi állatokkal törődnek. A készlet tartalmát képezi: étel, tál, kefe, játék (labda), gallér, póráz és állat hordtáska.

Plan Toys Helikopter
4 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kis helikopter az ökologikus Plan Toys vállalattól úgy lett megtervezve, hogy a kisgyerekek is könnyedén kézbe vehessék, bökdöshessék és játszhassanak vele. Ebbe a szériába egy mentőautó és egy tűzoltóautó is tartozik.

Plan Toys Hintaló Palomino

Plan Toys Hintaló Palomino

Értékelés: 5
24 690 Ft 22 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Palomino hintaló a Plan Toys vállalattól. A ló ökológiai kialakítású, kaucsuk fából készült. A lekerekített ülés nagyon kényelmes, a lábtámasszal és a fogantyúval együtt biztonságos és könnyű hintázást biztosít.

Plan Toys Hódgát
7 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Segíts a hódnak a gátnál. Az egyes darabok kiadásához használd a rudat. Légy óvatos, ne essen le a hód. Aki megmenti a hód életét, megnyeri a játékot.

Plan Toys Játékkonyha
12 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az elegáns dizájnú fa főzőlap és kiegészítői tökéletesen illenek minden gyerekszobába. A játékkonyha kétlapos főzőlappal lábassal és merőkanállal van felszerelve. A könnyű vázának köszönhetően a gyerekek is áthelyezhetik oda, ahol éppen szükségük van rá.

Plan Toys Kapd el a labdát

Plan Toys Kapd el a labdát

Értékelés: 5
2 990 Ft

kapd el a labdát a csészébe! A kis fogantyú közepén egy golyó alakú húr található. A labdát egy kék pohárban kell elkapni.

Plan Toys Kézi tamburin

Plan Toys Kézi tamburin

Értékelés: 3
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tambourine nagyszerű hangszer minden zenekar számára. A kicsi baba kezei számára kellemes fogást biztosít. Csak rázd meg, vagy kopogj rá, és hangot hallat.

Plan Toys Kisdob

Plan Toys Kisdob

Értékelés: 4,5
8 330 Ft

Kitűnő fa dob fa dobverőkkel kiegészítve, ami fejleszti a gyerekek finom motorikáját és a hallásukat. Ez a dob az ovisok egyik kedvenc játéka.

Plan Toys Kreatív babaház kislányok számára
53 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Állítsd össze a babaházat kislányok számára az ötleteid alapján. A ház három egységből áll, amelyeket különböző módon lehet elhelyezni a váltással és beállítással. Tartalmaz: összesen 20 darabot.

Plan Toys Lábbal hajtós motor kék
20 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stabil kismotor, amivel a kicsik vidáman gurulhatnak. A motor négy kerékkel rendelkezik és pedál nélküli, így könnyen ellökheti magát vele a kicsi. A kerekeken található gumi körnek köszönhetően a motor beltérben is használható.

Plan Toys Labda nyomvonal - fa
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A színes golyó pálya fa alakú, minőségi fából készült. Helyezd be a labdát a lyukba, és nézd, hogy lefelé halad a spirálon. A játék könnyen beleillik a baba kezébe.

Plan Toys Mágneses horgászat
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

mágneses horgászat olyan játék, ahol a gyerekek megpróbálják elkapni a halakat az eszkimó segítségével a jéghegy körül.
Mozgasd az eszkimót a nagy lyukba, hogy elkapd a halakat.

Plan Toys Melodikus xilofon
11 890 Ft 10 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játssz egyet ezen a színes xilofonon! A nyolc színes sáv a hangskálának pontosan megfelelő hangokat ad ki. Tartóval az ütőkre az alap alatt. A csomagban kották is találhatók.

Plan Toys Memóriajáték - Hangulatok
8 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a készlet 24 darab fából készült zsetont tartalma, melyek különböző hangulatokat ábrázolnak. Ebben a memóriajátékban a gyermekek megtanulnak két hasonló érzelmet egymáshoz párosítani. Tanítsd meg gyermekednek a színek és hangulatok közti összefüggést és gyakorold vele az angolt.

Plan Toys Mini betonkeverő
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a mini betonkeverő speciálisan a fiatal gyerekek kis kezéhez lett tervezve, mindössze 10 centiméteres. Vezesd el a betonkeverőt az építkezésre, hogy lerakhasd az új építkezés alapjait vagy megjavíthasd a régi épületeket.

Plan Toys Mini kotrógép
4 690 Ft

Ez a mini kotrógép speciálisan a fiatal gyerekek kis kezéhez lett tervezve, mindössze 13 centiméteres. Irányítsd a kotrógépet és ásd ki vele a reptér vagy a hatalmas parkolóház alapjait.