Plan Toys Verseny meredek lejtőn
18 330 Ft 16 890 Ft

Fa autópálya három színes autóval. Indítsd el az autókat, és meglátod, hogy melyik lesz a leggyorsabb. Újraindíthatod az autókat, és megfigyelheted, hogy melyik ér le a legelőször.

Plan Toys Kreatív babaház
52 090 Ft
+ ingyen szállítás

Válj építésszé és építsd meg a babaházat a saját elképzeléseid szerint. A ház három részből áll, amiket a saját ötleted szerint állíthatsz össze. Akár 10 különböző házat is felépíthetsz belőlük. A ház egy mozgatható lépcsővel, két tetőelemmel és napelemekkel rendelkezik.

Plan Toys Mini betonkeverő
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a mini betonkeverő speciálisan a fiatal gyerekek kis kezéhez lett tervezve, mindössze 10 centiméteres. Vezesd el a betonkeverőt az építkezésre, hogy lerakhasd az új építkezés alapjait vagy megjavíthasd a régi épületeket.

Plan Toys Nyúl - versenyző
8 490 Ft

Indítsd a versenyt ezzel a szuper gyors nyulas versenyautóval! A versenyautó vintage stílusú. Az autó kerekei forognak, ami lehetővé teszi a tényleges vezetését. Ki nyeri meg a versenyt?

Plan Toys Egyensúlyozó hajó
7 100 Ft

Dobd el úgy a kockát, hogy lásd, milyen színt dobtál. Aztán válaszd ki a a megegyező színű állatot. A játékos, aki úgy teszi le a csipesszel az állatot, hogy a hajó nem borul fel, az nyer. Az egyensúlyozó hajó segít a finommotorika fejlesztésében.

Plan Toys Készlet - Dinoszauruszok
8 200 Ft

Üdvözöljük az őskori világban. A dinoszauruszok kiváló kiegészítők a legkisebb gyermeke számára. Az aranyos fa állatok tökéletesen illeszkednek a gyermek kezébe, és velük való játék segít fejleszteni gyermeked fantáziáját és motoros képességeit.

Plan Toys Gyerek autó
5 460 Ft

Ez a színes kisautó rugalmas ″testtel″ rendelkezik, ami reagál a kicsi érintéseire. Segít a vizuális és mozgási készségek fejlesztésére. Játék közben az egyes elemek szépen mozgásba lendülnek, ami a gyerekeknek tetszik és szórakoztatja őket.

Plan Toys Orientális teás készlet
12 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendezz teadélutánt ezzel a gyönyörű készlettel. A készlet minden gyermek konyhájában jól fog mutatni. Ezzel az edénykészlettel gyermekednek rengeteg szórakozásban lesz része.

Plan Toys Összerakható rakéta
7 790 Ft

Egy sor színes darab, amely a lábakkal az alsó részre hajlik, és így rakétát hoz létre. A játék fejleszti a fantáziát, a finom motorikát és színeket és formákat tanít.

Plan Toys Vitorlás jegesmedve
4 640 Ft

Ez a kis vidám jegesmedve az északi sarkról jött. Már várja, hogy a kádban játssz vele. A vitorlázás mellett még a búvárkodást is szereti és a gyerekek számára tökéletes társ fürdés közben.

Plan Toys Kaktusz Fajáték

Plan Toys Kaktusz Fajáték

Értékelés: 5
9 570 Ft

Plan Toys Kaktusz fajáték különböző színű építőelemei sokféle variációban egymásba illeszthetőek. A játék célja az, hogy a felépített kaktusz ne dőljön el – a játékosok mindig újabb elemeket raknak a kaktuszhoz, akinél utoljára dől el, az nyert! Ez a játék fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációs készséget, miközben remek szórakozást nyújt. 1–4 játékos részére ajánlott, 3 éves kortól.

Plan Toys Orvosi készlet

Plan Toys Orvosi készlet

Értékelés: 5
11 210 Ft

Játssz igazi orvosra, és gondoskodj a barátaidról a professzionális orvosi készlet segítségével! Praktikus orvosi táska 5 alapvető orvosi műszerrel. A játék megtanítja a kisgyerekeket, hogyan lehetnek együttérzők és empatikusak.

Plan Toys Óra

Plan Toys Óra

Értékelés: 4,5
13 680 Ft

Színes óra az ökologikus Plan Toys vállalattól. Az óra kártyákat is tartalmaz, amik a felső részébe helyezhetők, hogy a gyerekek megtanulhassák a saját tevékenységeit megadott időkkel tudja párosítani.

Plan Toys Összerakható drágakövek
9 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

fa drágakövek készlet sokféle lehetőséget kínál a szórakoztató végtelen játékhoz. A gyermekek egymásra helyezhetik a drágaköveket, hogy egyedi tornyokat és tájakat építhessenek. A kövek egymásba rakhatók, így hidakat lehet létrehozni, és ezzel érzékelni az egyensúly alapjait.

Plan Toys Versenyző - csirke
5 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Élvezd a szórakozást ezzel az állat versenyzővel. Egy, kettő, három, start …a verseny elkezdődhet! Az autó görbéi a jobb tapadás és kezelés érdekében kidolgozottak. A legnépszerűbbek közé tartoznak a lovas fa játékok.

Plan Toys Állatorvos szett
10 390 Ft

Ezzel a készlettel megtaníthatod és támogathatod a gyermekeket, hogy megtanulja, hogyan kell kezelni és bánni az állatokkal. A készlet minden műszert tartalmaz, ami magában foglalja a sérült kutya vagy macska gondozását. Így a gyerekek kipróbálhatják a valódi orvos nehéz munkáját.

Plan Toys Egyensúlyozó fa

Plan Toys Egyensúlyozó fa

Értékelés: 4
4 640 Ft

Próbálj meg egy különféle rudak segítségével építeni egy fát, és kiegyensúlyozni a madarakat Madarak építésekor vagy telepítésekor a fának stabilnak kell lennie, és nem eshet el.

Plan Toys Formázható csörgő - négyzet
7 790 Ft

Természetes formázható kézbe fogható kocka alakú csörgő, amin két kör található , amik rázáskor kellemes hangot adnak ki. A vékony fa tökéletesen alkalmas a kis kezekbe.

Plan Toys Gyűrűzött bárány
7 790 Ft

A gyerekek összeilleszthetik a megfelelő színeket, hogy bárányt alkossanak. A juhok több darabra vannak osztva, a fő része pedig a feje.

Plan Toys Hódgát

Plan Toys Hódgát

Értékelés: 5
7 790 Ft

Segíts a hódnak a gátnál. Az egyes darabok kiadásához használd a rudat. Légy óvatos, ne essen le a hód. Aki megmenti a hód életét, megnyeri a játékot.

Plan Toys Happy Puppy Fajáték, Kutya
7 790 Ft

A Plan Toys kutya Happy Puppy húzható fajáték remek választás gyermekének! A kedves kiskutya boldogan csóválja farkát és mozgatja a testét, mintha táncolna, ha a ráerősített húzókötél segítségével húzzuk. A forgó kerekeknek köszönhetően igazán élvezetes vele játszani. A magas színvonalú kivitelezés révén garantált a biztonságos játék.

Plan Toys Puzzle - Divat az időjárás alapján
7 790 Ft

Ez a színkészlet támogatja a gyerekeket, hogy megtanulják, hogyan kell öltözni a különböző időjárási viszonyok szerint. Forgasd az alkatrészeket fejjel lefelé, hogy sablont szerezz több szórakozásért!

Plan Toys Rendszerező csészék
7 790 Ft

Ezekkel a csészékkel és a zsetonokkal a gyerekek megtanulhatják, hogy a zsetonokat színben rendezzék, számolják és megpróbálják megütni a zsetonokat ugyanazon színes csészékben. Tartalmaz egy pamutzsákot is.

Plan Toys Kötözhető tábla
6 150 Ft

Készíts műalkotást csipkeasztal segítségével! Ez a játék segít a gyerekeknek finom motoros készségek fejlesztésében és a kéz-szem koordinációban, valamint a kreativitás növelésében.

Plan Toys Persely - világos malacka
6 090 Ft

Ez az aranyos malac Piggy persely nagyszerű módja annak, hogy megtanítsd a gyerekeidnek, hogyan kezeljék a pénzüket, és hogyan tanuljanak meg számolni! A persely, amely aranyos kismalac formában érkezik, a gyermekek kedvence lesz!

Plan Toys Színes henger

Plan Toys Színes henger

Értékelés: 5
4 690 Ft

A színes fa henger segít a gyermek fejlődésében. Nyomásra hangot ad ki, ami a kicsi hallását, a színes fa válaszfalak pedig a látást stimulálja .

Plan Toys Vitorlás pingvin
4 640 Ft

Ez a kis pingvin az északi sarktól jött. Már várja, hogy a kádban játssz vele. A vitorlázás mellett még a búvárkodást is szereti és a gyerekek számára tökéletes társ fürdés közben.

Plan Toys Az első telefonom

Plan Toys Az első telefonom

Értékelés: 4,2
4 640 Ft

Telefonálj egyet! A nagyító kijelző és a színes gyöngyök a számlapon kitűnő játékot varázsolnak ebből a telefonból interaktív játékhoz. Segít a kicsi ügyességének és kognitív készségeinek fejlesztésében. 

Plan Toys Kockák

Plan Toys Kockák

Értékelés: 4,5
4 690 Ft

kockák készlet 15 darabot tartalmaz, amelyek segítenek a gyermekeknek a geometria, a formák és a törtek tanulásában, miközben különböző alakzatokat hoznak létre. A gyermekek szórakozhatnak, miközben saját fantáziájuk alapján hoznak létre formákat.

Plan Toys Az első fényképezőm
4 910 Ft

Készíts gyönyörű fényképeket a környezetedről ezzel a fényképező segítségével! Élesíts, koncentrálj, nyomd meg a fényképező gombot és figyeld a különböző képeket a kaleidoszkóp lencséjén keresztül.

Plan Toys Babák a "Család" babaházba
7 390 Ft 6 890 Ft

Egy babaháznak sem hiányozhatnak a lakói. Ez a babakészlet 4 babából áll – anyu, apu, kislány és kisfiú. A babák lábai mozgathatók, hogy természetes legyen a mozgásuk.

Plan Toys Házi kisállat készlet
10 390 Ft

2 év garancia

Ezzel a készlettel felkészítheti a gyermekeket arra, hogy megtanulják a felelősséget, mielőtt az igazi állatokkal törődnek. A készlet tartalmát képezi: étel, tál, kefe, játék (labda), gallér, póráz és állat hordtáska.

Plan Toys Minigolf

Plan Toys Minigolf

Értékelés: 2,7
11 760 Ft

Játssz minigolfot a gyerekszobádban vagy az udvaron ezzel a teljes készlettel az ökologikus Plan Toys vállalattól. A készlet 2 gyerekeknek készült lyukat, 2 fa ütőt, 3 különböző pályát és egy lyukat tartalmaz. Egy táska is része a csomagolásnak.

Plan Toys Érzékelő golyók
7 790 Ft

Három különböző fajta érzékelő gömb a látás, hallás és tapintás képességének javítására. A könnyebb megkülönböztetésért a gömbök különböző színűek. Fejleszd a kicsi érzékszerveit.

Plan Toys Mágneses horgászat
9 590 Ft

mágneses horgászat olyan játék, ahol a gyerekek megpróbálják elkapni a halakat az eszkimó segítségével a jéghegy körül.
Mozgasd az eszkimót a nagy lyukba, hogy elkapd a halakat.

Plan Toys Edénykészlet
8 880 Ft

Konyhai tartozékok minden kis séf számára. Az edénykészlet elengedhetetlen része a konyhai felszerelésnek. A készlet tartalmaz serpenyőt, edényt fedéllel, tálat, keverőkanalat és egy nagy kanalat Valósághűnek tűnő játékok a Plan Toys márkától.

Plan Toys Átfolyó tálak
6 150 Ft

Szórakoztató vízi játék,, ahol a víz három tálon halad keresztül. A gyerekek vízzel és különböző edényméretekkel kísérletezhetnek. Milyen gyorsan vagy lassan folyik át a víz a tálakon?

Plan Toys Kalózhajó
32 160 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kalózok a fedélzeten, kihajózunk! Ennek a csodálatos játéknak a dizájnja és funkciója egy valódi kalózhajón alapszik. A hátsó részében van egy átjáró, amelyet a kis kalózok tárolóhelyiségként használhatnak, vagy egy börtönként a fogvatartottak számára, akikkel kalóz útjuk során találkoznak.

Plan Toys Lábbal hajtós motor kék
18 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stabil kismotor, amivel a kicsik vidáman gurulhatnak. A motor négy kerékkel rendelkezik és pedál nélküli, így könnyen ellökheti magát vele a kicsi. A kerekeken található gumi körnek köszönhetően a motor beltérben is használható.

Plan Toys Ütős hangszerek
20 090 Ft 19 150 Ft

Keltsd fel gyermeked figyelmét ezzel a zenei készlettel. Minden gyermek új Ringo lehet, ha becsületesen fog próbálni. Ezzel a készlettel ez szórakozás lesz. Gyakorold a ritmust és a kezek koordinációját a Plan Toys dobjaival.

Plan Toys Dupla dob

Plan Toys Dupla dob

Értékelés: 2,8
10 580 Ft 9 690 Ft

dupla ritmikus dob egy kitűnő zenélő játék, aminek köszönhetően a gyermek megismerkedhet az alap ritmusokkal és gyerekdalokkal. A kicsi fejleszti a mozgáskoordinációját és megtanulja a ritmus megfigyelését.

Plan Toys Kreatív babaház kislányok számára
54 090 Ft
+ ingyen szállítás

Állítsd össze a babaházat kislányok számára az ötleteid alapján. A ház három egységből áll, amelyeket különböző módon lehet elhelyezni a váltással és beállítással. Tartalmaz: összesen 20 darabot.

Plan Toys Járássegítő Fajáték
34 840 Ft 31 790 Ft

Plan Toys járássegítő kiváló készségfejlesztő játék. A fogantyú magassága állítható a gyermek méretéhez igazítva, segíti őt a stabil járás fenntartásában. A járássegítő tartalmaz 16 darab színes fakockákat, amiből a kicsik építkezhetnek, ezáltal fejlesztve kreativitásukat és képzelőerejüket. Amint a járássegítő elindul, az elején két szórakoztató papagáj lép működésbe. A játék 10 hónapos kortól ajánlott.

Plan Toys Esőbot

Plan Toys Esőbot

Értékelés: 3
6 150 Ft

Mágikus eszköz, ami régen esőcsinálásra szolgált. A hangja, ami az esőcseppek súgó hangjára emlékeztet, kedveld elem a mai ütőshangszerek között és az hangulatkeltéshez is, például rémtörténetek mesélésekor.

Plan Toys Hintaló Palomino

Plan Toys Hintaló Palomino

Értékelés: 5
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Palomino hintaló a Plan Toys vállalattól. A ló ökológiai kialakítású, kaucsuk fából készült. A lekerekített ülés nagyon kényelmes, a lábtámasszal és a fogantyúval együtt biztonságos és könnyű hintázást biztosít.

Plan Toys Tengeralattjáró

Plan Toys Tengeralattjáró

Értékelés: 3
5 460 Ft

Fogd a saját tengeralattjáród és indulj felfedezőútra. Merülj el a mélybe és ismerd meg a mélytengeri életet! A vízbemerülés után spriccelni is tudsz vele. Fejleszti a leleményes játszást.

Plan Toys Egyensúlyozó majom
7 790 Ft

Akaszd fel a majmot a fára, de tartsd egyensúlyban! Számold ki az ideális távolságot ahhoz, hogy a majom egyensúlyban maradjon. Ez fejleszti a gyermek matematikai készségeit.