Plastica Habszivacs Puzzle Fejtörő
5 090 Ft 4 880 Ft

Habszivacs puzzle olyan részekből, amelyeknek tökéletesen illeszkedniük kell úgy, hogy egy négyzet alakú párna jöjjön létre. Ez a játék fejleszti a kézügyességet és támogatja a gyermek képzeletét.

Plastica Kozmetikai szett / Szék
5 690 Ft

A kislányodnak megfelelő kozmetikai asztal minden szükséges eszközzel felszerelt, például tükörrel, hajszárítóval, fésűvel, körömlakkal, rúzzsal és különféle kiegészítőkkel. Egyszerűen összecsukható, majd székként vagy emelvényként használható.

Plastica Munkapont / Kisszék
5 890 Ft 5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Munkaasztal a kis ezermester számára, ami fel van szerelve minden szükséges szerszámmal, mint például a fogó, csavarhúzó, csavarkulcs, kalapács, fűrész. Mindent könnyen össze lehet rakni, hogy létrejöjjön akár egy munkaasztal tárolóhellyel, akasztóval és a különféle polcokkal.

Plastica Orvosi készlet / Kisszék
5 890 Ft 5 690 Ft

Nagyszerű játék a jövő orvosai számára. A készlet mindent tartalmaz, amire az orvosnak szüksége van: olló, csipesz, szemüveg, fogó, fonendoszkóp, tükör és még sok más. Minden egyszerűen összecsukható, majd székként, vagy emelvényként használható.

Plastica Habszivacs Puzzle Ábécé
6 190 Ft 5 960 Ft

Habszivacs puzzle kivehető középső résszel megismerteti a gyermekeddel a különféle betűket. Az egyes habszivacs részek különféle színben készülnek és ábécé betűkkel. Könnyen összeszerelhető és nemcsak, mint összerakó játék szolgál, hanem mint alátét a padlóra is.

Plastica Hab padló puzzle ugráló figura
4 090 Ft 3 950 Ft

Habszivacs puzzle kivehető középső résszel bemutatja a gyermekednek a kedvenc játékot az Ugráló figurát. Az egyes habszivacs részek különféle színben és formában készülnek, 1–10-es számmal jelölve. Könnyen összeszerelhető és nemcsak, mint ugráló figura, hanem mint alátét a padlóra is.