Plastica Kozmetikai szett / Szék
5 990 Ft

A kislányodnak megfelelő kozmetikai asztal minden szükséges eszközzel felszerelt, például tükörrel, hajszárítóval, fésűvel, körömlakkal, rúzzsal és különféle kiegészítőkkel. Egyszerűen összecsukható, majd székként vagy emelvényként használható.

Plastica Habszivacs Puzzle Ábécé-35%
8 690 Ft 5 590 Ft

Habszivacs puzzle kivehető középső résszel megismerteti a gyermekeddel a különféle betűket. Az egyes habszivacs részek különféle színben készülnek és ábécé betűkkel. Könnyen összeszerelhető és nemcsak, mint összerakó játék szolgál, hanem mint alátét a padlóra is.

Plastica Orvosi készlet / Kisszék
5 390 Ft

Nagyszerű játék a jövő orvosai számára. A készlet mindent tartalmaz, amire az orvosnak szüksége van: olló, csipesz, szemüveg, fogó, fonendoszkóp, tükör és még sok más. Minden egyszerűen összecsukható, majd székként, vagy emelvényként használható.

Plastica Munkapont / Kisszék

Plastica Munkapont / Kisszék

Értékelés: 4,3
5 390 Ft 5 090 Ft

Munkaasztal a kis ezermester számára, ami fel van szerelve minden szükséges szerszámmal, mint például a fogó, csavarhúzó, csavarkulcs, kalapács, fűrész. Mindent könnyen össze lehet rakni, hogy létrejöjjön akár egy munkaasztal tárolóhellyel, akasztóval és a különféle polcokkal.

Plastica Habszivacs Puzzle Fejtörő-32%
7 090 Ft 4 790 Ft

Habszivacs puzzle olyan részekből, amelyeknek tökéletesen illeszkedniük kell úgy, hogy egy négyzet alakú párna jöjjön létre. Ez a játék fejleszti a kézügyességet és támogatja a gyermek képzeletét.

Plastica Habszivacs Puzzle Számok
3 790 Ft 3 690 Ft

Habszivacs puzzle kivehető középpel, ami bemutatja a gyermekeknek a különböző számokat. Az egyes habszivacs darabok különböző színekben készülnek és számokat jelzik 1–9 között. Egyszerűen összerakható és nemcsak kirakóként használható, hanem alátétként is a földre.

Plastica Hab padló puzzle ugráló figura-35%
5 590 Ft 3 590 Ft

Habszivacs puzzle kivehető középső résszel bemutatja a gyermekednek a kedvenc játékot az Ugráló figurát. Az egyes habszivacs részek különféle színben és formában készülnek, 1–10-es számmal jelölve. Könnyen összeszerelhető és nemcsak, mint ugráló figura, hanem mint alátét a padlóra is.