Play-Doh Dr Drill és Fill fogászata
6 990 Ft

6 500 Ft

Play-Doh Dr Drill és Fill fogászata szett segítségével kipróbálhatod, hogy milyen egy igazi fogorvos élete. Hozd rendbe pácienseid fogait, szükség esetén pedig készíts nekik fogszabályzót! A szett a gyurmák mellett minden olyan fogászati eszközt tartalmaz, amire szükséged lehet a tökéletes fogsor elkészítéséhez.


Play-Doh Bolondos polip
7 374 Ft

6 250 Ft

Fedezd fel a képzeletednek mélységét az új Play-Doh Bolondos polippal! A polip és az állati barátai készek felderíteni a kincset. A kicsi oceanográfusok újra és újra bejárhatják az óceános kalandjaikat az új csápjaival rendelkező barátjukkal.


Play-Doh Mega csomag 36 db

Play-Doh Mega csomag 36 db

Értékelés: 5
8 111 Ft

7 300 Ft

Ez a kimondottan nagy csomag 36 csésze Play-Doh modellező végtelen kreatív lehetőségeket jelent! A kis gyermek kezek bármilyen formába nyújhatják, forgathatják és formálhatják ezt a színes modellezőt. Tökéletes a barátokkal való játszásra vagy partykra.


Play-Doh Piknik gyurmakészlet vödörben
2 650 Ft

2 420 Ft

Play-Doh Piknik gyurmakészlettel bármelyik nap alkalmas lesz egy vidám piknikre, ugyanis a praktikus vödröt bármikor magaddal viheted bárhová. Nagy lakomát készíthetsz el a gyurmákból, mert 9 kelléket is kapsz a gyurmaételek elkészítéséhez, és a négyféle színű, 4 tégelynyi gyurmából ínycsiklandóan kinéző lakomát készíthetsz. A gyurmakészlet fejleszti gyermeke kreativitását és a kézügyességét, és apró kezekkel is könnyen formázható gyurmát tartalmaz.


Play-Doh Szám oktatókészlet gyurmából, vödörben
2 990 Ft

2 570 Ft

Ismerje meg gyereke a számokat a Play-Doh szám oktatókészlettel, amely egy praktikus vödörben tárolható. A nyomóformákkal számokat lehet formázni, és közben a színeket is megtaníthatja neki, hiszen 4 tégely különböző színű gyurma is jár a készlethez. 3 éves kortól ajánlott.


Play-Doh Dinosaurus Rex
7 288 Ft

5 510 Ft

A képzelet ezzel a vidám dinoszaurusszal kimondottan forrni fog! Rex dinoszaurusz készen áll a játékra a szórakoztató funkciókkal, kiegészítőkkel és 4 tégely Play-Doh gyurmával. – A gyurma nem ragacsos és nem zsíros.


Play-Doh Konyha - Varázslatos sütő
15 090 Ft

7 700 Ft

Play-Doh gyurma szettjei mind a kiváló minőséget képviselve nyújtanak kreatív időtöltést a kicsiknek. A Varázslatos sütővel a legkisebbek is olyan sütikülönlegességeket készíthetnek, akárcsak az igazi séfek a televízióban. Rengeteg féle gyurmaformát találsz a szettben, melyek segítségével ínycsiklandó sütemények kerülhetnek az asztalra. Töltsd meg a formát a hatféle színes gyurmák egyikével, majd helyezd azt a mágikus sütőbe. A fénnyel és hanggal ellátott játék oldalán lévő kart meghúzva a sütőbe tett ételek egy szempillantás alatt megsülnek . A játék eközben fehér fénnyel világít, majd csippen egyet, jelezve, hogy már ideje kivenni az omlós desszertet.


Play-Doh Állatos gyurma készlet vödörben
2 990 Ft

2 590 Ft

Ismerje meg gyereke az állatokat a Play-Doh Állatos gyurma készlettel, amely egy praktikus vödörben tárolható. A nyomóformákkal sokféle házi- és vadállatot meg lehet alkotni, és közben a színeket is megtaníthatja neki, hiszen 4 tégely különböző színű gyurma is jár a készlethez. 3 éves kortól ajánlott.


Play-Doh Town Kisállat-kereskedés Gyurmaszett
5 480 Ft

Play-Doh Town Kisállat-kereskedés szett segítségével, bármilyen állatot el tudsz készíteni magadnak. Segíts a boltvezetőnek megtölteni a boltot rengeteg színes áruval! A kiegészítők hozzáadásával a kereskedést, vagy akár a tulajdonost is feldíszítheted, hogy még mókásabb legyen a játék.


Play-Doh Olvasás és írás
10 690 Ft

6 770 Ft

Támogassa gyermekét iskola előtti időszakban szórakoztató és kreatív módon! Az új betűs Play-Doh játék szett gyerekeknek 2 éves kortól, felfedezheti az ábécét és játékos módon az olvasás alapjait. A Play-Doh modellezési anyag ábécé kinyomó formáival az írott betűk olvasása játék!


Play-Doh Strand vödrös gyurmakészlet
2 990 Ft

2 580 Ft

Play-Doh Gyurmaszettel egy olyan álomtengerpartot varázsolhatsz magad elé, amilyet csak szeretnél. A készletben összesen 168 g gyurma található, valamint sablonok, formák, melyekkel tengerparti hangulatot teremthetsz. Alkoss olyan élőlényeket, amikkel a tengerparton találkozhatsz könnyen formázható, színes Play-Doh gyurmákból és a vödörben található formázókkal.


Play-Doh Kezdő gyurmázó készlet
5 390 Ft

3 860 Ft

A Play-Doh Kezdő gyurmázó készletben megtalálhatsz minden olyan alapfelszerelést, amelyre kezdő gyurmázóként szükséged lehet! A kiváló minőségű Play-Doh gyurmákból remek formákat alakíthatsz ki, amelyeket tovább formázhatsz a mellékelt eszközök – mint az olló, formavágók, henger, gyurmavágó kés, vagy a gyurmakanál – segítségével. A készlethez praktikus, hordozható tároló táska tartozik!


Play-Doh Town Tűzoltóautó Gyurmaszett
6 190 Ft

Play-Doh tűzoltóautó segítségével te is átélheted milyen is tűzoltónak lenni. Elkészítheted a várost, valamint tüzet is készíthetsz, hogy a tűzoltóknak is legyen munkájuk és megmenthessék a várost! A gyurmával szabadon kiegészítheted az autód, vagy akár a tűzoltóidat is, hogy a móka még teljesebb legyen!


Play-Doh 4 csomag gyurma - több fajta
1 990 Ft

1 720 Ft

4 csomag Play-Doh gyurma. Hadd, hogy szárnyaljon a fantáziád és alkosd meg, ami csak eszedbe jut. A Play-Doh gyurmával semmi sem lehetetlen. 4 különböző fajta található a csomagban, az aktuális készleten lévő modellt szállítjuk. Konkrét szín nem választható ki.


Play-Doh 8 db gyurma tégely
2 650 Ft

Az alap készlet 8 tégely Play-Doh gyurmát tartalmaz. Ez a csomag Play-Doh gyurma kreatív alkotási lehetőségek végtelen sorát rejti! A kis kezecskék bármilyen alakúra képesek formálni ezeket a színes gyurmákat, amilyenre csak elképzelik, aztán szétszedhetik őket és kezdődhet a játék elölről.


Play-Doh Alapvető szórakoztató készlet
7 048 Ft

6 240 Ft

Készíts egy szivárványt a képzeleted szerint. A híres emojikkal ihletve, amiknek hozzáadhatsz arcokat és ezzel létre hozhatsz különböző őrült kifejezéseket. Használd ki a speciális gyurmát, szerszámokat és egyéb gyurmaszíneket, hogy a karaktereidnek testet is létre hozhassál.


Play-Doh Csillám szett 6 drb
3 090 Ft

Play-Doh gyártmányaid csillogni, villogni fognak ennek a csillám szettnek és formáknak köszönhetően! A csomagolásban színes formák virágok, drágakövek és egyéb szép dolgok gyártására. Művészeted egyedi határát a képzeleted képezi!


Play-Doh Dinoszaurusz kivágók
4 890 Ft

4 270 Ft

Készüljön fel a dinoszaurusz kreativitásra! A kedvenc dinoszauruszokat átváltoztattuk 5 baráti Play-Doh eszközre az ötletes kalandért. Formázz ki Play-Doh töviseket a triceratops-ra, vágd a pterodaktyl szárnyait és alakíts ki hollámos mintákat a stegosaurus-al. Hatalmas lábnyomok a Velociraptorral és szórakoztató textúrák a dínó tojással!


Play-Doh Édes reggeli gyurmaszett
7 090 Ft

6 030 Ft

Ezentúl a konyhában is folytatódhat a játék! A legkisebbek gyurmából készíthetnek finom reggelit, melyhez elengedhetetlen a gofrisütő és persze a hozzá tartozó kellékek. A sárga színű gyurma segítségével megsütheted a gofrit a játékelemben, majd öntetet és gyümölcsöket is készíthetsz a tányérra. Használd a csipeszt és a többi kiegészítőt, valamint a speciális Play-Doh Plus gyurmát is, hogy igazán élethű legyen alkotásod.


Play-Doh Én kicsi képzőművészeti készletem
5 890 Ft

5 310 Ft

Ezzel a művészi készlettel, akár a kisgyerekek megvalósíthatják ** művészi ötleteiket ** .Alkotás közben átgyakorolják a kézi munkátés , **fantáziát és kreativitást fejlesztenek ** A készlet tartalmaz ** sok extrát **, így a gyerekek sok órányi szórakozást élvezhetnek nagy vizuális eredményekkel.


Play-Doh Ételkészítő  kiszúróforma szett
7 690 Ft

6 240 Ft

Az ételkészítés egy szuper és nagyon kreatív játszó formája . Ezzel az akár húsz darabos kiszúróforma segítségével a kis szakács szinte mindent elkészíthet. A bevásárlókosár, tányérkák, evőeszközök és gyümölcs-, zöldség- és húsalakú kiszúróformák. –7 csomag Play-Doh gyurma


Play-Doh Javítási szerszámok
4 937 Ft

4 640 Ft

A Play-Doh építőmunkásoknak csak a legjobb szerszámokra van szükségük a munkájukhoz! A fűrésznek egyszerre kettős funkciója van – mint vágószerszám és mint a formák alakítására szolgáló eszköz csavaros kiterjesztéssel A mérő segítségével bele tudod nyomtatni a Play-Doh gyurmába a mérővonalakat és elkezdhetsz dolgozni a csavarhúzóval.


Play-Doh Kertészeti szerszámok
4 937 Ft

4 640 Ft

Hozzál létre egy virágoskertet, helyezd el közvetlenül a Play-Doh konzervdobozra, és öntözd le a Play-Doh öntözőkannával! Ahhoz, hogy ez a kert kivirágozzon, nincs szükség profi kézre – elegendő csak egy kis fantázia!


Play-Doh Konfetti keverék kollekció gyurmakészlet
2 899 Ft
2 780 Ft

Vigyél egy kis varázslatot a gyurmázásba egy igazán egyedi gyurmakészlettel. Ebben a csomagban hat tégely konfettis gyurmát találsz amelyekkel igazán egyedi megjelenést kölcsönözhetsz a megformázott alakoknak.


Play-Doh Nagy csomagolás 20 drb
7 181 Ft

6 240 Ft

Ez a 20 gyurmatégelyt tartalmazó Play-Doh szett végtelen számú kreatív lehetőséget kínál! A kisgyermekek kezei bármilyen módon sodorhatják, forgathatják, formázhatják ezt a színes gyurmát. Tökéletes a barátokkal való játékra, partikra.


Play-Doh Parti csomag 15db
2 920 Ft

2 650 Ft

15 dobozos készlet, Play-Doh gyurma praktikus méretben. Ez a csomag Play-Doh gyurma kreatív alkotási lehetőségek végtelen sorát rejti! A kis kezecskék bármilyen alakúra képesek formálni ezeket a színes gyurmákat, amilyenre csak elképzelik, aztán szétszedhetik őket és kezdődhet a játék elölről.


Play-Doh Pinkie Pie és a tortaünnep
4 470 Ft

Jó szórakozást a Pinkie Pie süti gyártással! Minden tortaforma lovat és formát képvisel, amely a póni és annak jelét körvonalazza meg. Hozz létre parti szalagokat a Pinkie Pie hengerrel, nyomj ki sok vidám formát a cukormáz ágyúból!


Play-Doh Rotációs mixer

Play-Doh Rotációs mixer

Értékelés: 5
7 370 Ft

5 890 Ft

Az új Play-Doh rotációs mixernek köszönhetően te leszel a legjobb pék a széles kornyéken! A mixer segít a kis szakácsoknak a legszínesebb édességek, őrült csészék és csábító kekszek készítésében.


Play-Doh Számok és számlálás
4 742 Ft

4 230 Ft

Tanítsd meg gyermekeidnek a számokat és számolni érdekes és kreatív módon a Play-Doh új sorozatával. A gyerek a legegyszerűbb módon tanul meg számolni, ha látja a számokat és a matematikai műveleteket. Egy játékos Play-Doh szett, amely fejleszti a szenzomotoros képességeket, vizuális képzeletet és az alapvető számok alapfogalmait magyarázzák el. Valamint az alapvető angol szavakat, amely minden számmal ellátott kártyán megtalálható.


Play-Doh Szett konfettivel, 6 drb
3 003 Ft

2 780 Ft

A műveid a Play-Doh gyurmából még érdekesebbek lesznek ezzel a színes konfetti szettel. Hagyd, hogy készítményeid csillogjanak. A modellező gyurmával való játék fejleszti a fantáziát és a készségeket.


Play-Doh Színek és formák
4 742 Ft

3 860 Ft

Gyakorold a színeket és alakzatokat a gyerkeddel szórakoztató módon! A Play-Doh új sorozata megerősíti azt az állítást, miszerint az iskola játék. Légy kreatív, és használd ki a különböző Play-Doh-színeket és alakzatokat, a kis gyerekek megtanulják alapvető formák és színeket angol nyelven.


Play-Doh Színes fánkok
4 611 Ft

3 980 Ft

Legyél büszke pék ezzel a Play-Doh szettel, és hozzál létre bolondos koszorúkat, fantasztikus süteményeket és számtalan sok színes fánkot. Szervezz egy nagy lakomát a barátaidnak.


Play-Doh Textúrák & Eszközök
7 690 Ft

5 110 Ft

Egy új szett gyerekeknek két éves korig, tele rengeteg szórakoztató ötlettel, miként lehet megtanítani a gyermekeket felismerni különböző textúrákat és színeket. Támogatja a gyermekek szenzomotoros képességeit, és felismerni a különbségeket.


Play-Doh Trollok fodrászat

Play-Doh Trollok fodrászat

Értékelés: 5
7 783 Ft

6 810 Ft

Haj, haj mindenütt! Hozzon létre saját színes frizurát a filmcsillagok számára a Trollokból. Ültesd le az egyik trollt a székre, és nyomd ki a haját. Formázd és alakítsd a háját, használj színes kiegészítőket.


Play-Doh Vágódeszka és edény szett
4 115 Ft

3 840 Ft

Vágj ki és formázz meg kulináris alkotásokat a Play-Doh modellező agyagból! Ez a szórakoztató konyhai témájú szett lehetővé teszi, hogy az ötletes szakácsok színes Play-Doh ételeket hozzanak létre és vágjanak ki. A Play-Doh Kitchen Creations a legjobb alapanyaga a képzelet!


Play-Doh Wheels Építkezés
4 937 Ft

4 640 Ft

Használd ki a daru erejét az alkotáshoz, és a létrehozott téglák, gerendák és csövek áthelyezéséhez. Használaz emelőt a felhalmozódásra, építésre és építési szerkezetek bevonására. A daru forog, felfelé és lefelé mozog, és kinyomja a gyurmát. Az emelő szintén forog és felfelé és lefelé mozog!


Play-Doh Wheels Építő gyurma
1 970 Ft

1 850 Ft

Bemutatjuk a Play-Doh Building gyurmák legújabb fajtáját, ami különböző színekben és textúrákkal kapható, és pontosan úgy néz ki, mint az igazi építőanyagok. Minden csomag egy lapátot és két tégely Play-Doh építőgyurmát tartalmaz.


Play-Doh Wheels Kavicsbánya
7 061 Ft

5 910 Ft

Ebben a munkazónában semelyik munka nem elég nehéz! Használd a zúzó erejét a Play-Doh kövek kavicsra való őrlésére, majd a billenős teherautóval szállítsd el az omladékot. A gőzhengernek köszönhetően építs egy szuper sima Play-Doh utat a teherautónak.


Play-Doh Wheels Kőfejtés
4 611 Ft

3 950 Ft

Élvezd a mesés munkanapot a kőbányában! Ez a két szuper nehéz teherautó lesz a segítséged a kreatív építésnél a Play-Doh gyurmával. Told össze a sóder rakást a hátsó rakodóval, és hozzál létre egy vezetéket, vagy állványt.


Play-Doh Cookie Creations Gyurmakészlet
5 290 Ft

3 260 Ft

Nyisd meg a saját cukrászdádat a Play-Doh Cookie Creations gyurmakészlet és a fantáziád segítségével, és szórakozz remekül vele. Csinálj rengeteg gyurmasütit a sodrófával és a 4 formával többféle színben. A készletben ötféle színű gyurma található.


Play-Doh Felszerelés iskolába készülő gyermekeknek
10 867 Ft

9 560 Ft

Iskolába készülsz? Tehát ez a megfelelő idő az előkészítéshez. A Play-Doh új készletével rengeteg kreatív és oktatási szórakozást élvezhetsz. A csomagolás tartalmaz játékalátéteket, 10 színes tégelyt és több mint 50 szerszámot.


Play-Doh Születésnapi gyurma készlet
9 523 Ft

8 370 Ft

Legjobb szórakozás egy partin a Play-Doh születésnapi gyurma készlettel. Egy nagyon változatos és színes ünnepet tudsz belőle kialakítani. A csomagolásban számos különböző témájú szaggató található, egy nagy játékalátét és 10 tégely gyurma.


Play-Doh Tavaszi színek készlete
5 289 Ft

4 640 Ft

Play-Doh gyurma tizenkét tavaszi szín készlete biztosan életre kelti az alkotásaidat a gyümölcsök, virágok vagy kis nyuszik formájában. Nincs szükség professzionális kezekre – csak egy kis fantáziára!