Play-Doh Dr Drill és Fill fogászata-21%
5 970 Ft 4 710 Ft

Akció

Play-Doh Dr Drill és Fill fogászata szett segítségével kipróbálhatod, hogy milyen egy igazi fogorvos élete. Hozd rendbe pácienseid fogait, szükség esetén pedig készíts nekik fogszabályzót! A szett a gyurmák mellett minden olyan fogászati eszközt tartalmaz, amire szükséged lehet a tökéletes fogsor elkészítéséhez.

Play-Doh Zümmögés és vágás-45%
7 350 Ft 4 040 Ft

Akció

Hagyd megnőni és formázd a bolondos hajat és szőrzeted, amely a Play-Doh gyurmából készült. Ezt követően borotválj le mindent egy valódi fodrászatban. Az elektromos szerkezet valósághű hangokat ad ki, a Play-Doh gyurmával történő érintkezés során aktiválódik (nincsenek gombok). Formázd a 2 figurát copf, masni, bajusz és egyebek segítségével.

Play-Doh Pénztár-41%

Play-Doh Pénztár

Értékelés: 5
6 930 Ft 4 040 Ft

Akció

A gyerekek eladót játszhatnak, valódi eladóvá válhatnak a pénztárgép segítségével. Kézi szkennerrel nyomtassa ki a vonalkódot a Play-Doh-ba, majd szkennelje be a pénztárgépbe, amíg sípol. Csatlakoztass hitelkártyát, vagy fizess a Play-Doh pénzzel. A pénztárgép rekesz valóban kinyílik, nyomtass ki egy igazolást és csomagold be a vásárlást!

Play-Doh Játék Sushi készlet-43%
4 510 Ft 2 550 Ft

Akció

Teljes sushi élmény egy klasszikus dobozban bento stílusban! Készíts a Play-Doh anyagból rizst, és a kiborítható formák segítségével szerezd meg az összes összetevőt, majd tekerd be őket a saját kreatív sushi tekercsedbe! Metéld el késsel, és tálald tésztával és gőzgombóccal.

Play-Doh 4 csomag gyurma - több fajta-35%
2 080 Ft 1 340 Ft

Akció

4 csomag Play-Doh gyurma. Hadd, hogy szárnyaljon a fantáziád és alkosd meg, ami csak eszedbe jut. A Play-Doh gyurmával semmi sem lehetetlen. 4 különböző fajta található a csomagban, az aktuális készleten lévő modellt szállítjuk. Konkrét szín nem választható ki.

Play-Doh Gyurma szuper csomagolás - zöld
3 070 Ft 2 690 Ft

Akció

Használd ki az egyedi alkalmas és szerezd be a Play-Doh kreatív gyurmát. Ez a légmentesen záródó edény négy különböző és külön csomagolt gyurmát tartalmaz, kiváló négyes egyben! Még a szülők is értékelni fogják ezt a nagy edényt.

Play-Doh Gyurma szuper csomagolás - piros
3 070 Ft 2 690 Ft

Akció

Használd ki az egyedi alkalmas és szerezd be a Play-Doh kreatív gyurmát. Ez a légmentesen záródó edény négy különböző és külön csomagolt gyurmát tartalmaz, kiváló négyes egyben! Még a szülők is értékelni fogják ezt a nagy edényt.

Play-Doh Modellező anyag fagylaltként
1 850 Ft 1 760 Ft

Fagyasztott édesség cukor nélkül! Ez az ellenállhatatlan Play-Doh mókás színes változat egyedi és trendi fagylaltos tölcsérben vagy pálcán. Tematikusan becsomagolt, készen áll arra, hogy örömet szerezzen kis ajándékként, vagy nem tervezett bevásárlásként.

Play-Doh Szuper rugalmas gyurma lila/kék
2 890 Ft 2 710 Ft

Mennyit nyújthat a Play-Doh Super Stretch Slime? Tehát ahogyan széttárod a karod? A szobád szélessége? Vállalod ezt a kihívást, és megtudod, meddig lehet kinyújtani ezt a rendkívül szórakoztató és elasztikus slime-ot? A készlet 2 különböző színt tartalmaz, a csomag 400 g szórakoztató Play-Doh Super Stretch anyagot tartalmaz.

Play-Doh Sajtos szendvics

Play-Doh Sajtos szendvics

Értékelés: 4,8
4 890 Ft

Mindenki szereti a pihe-puha grillezett sajtos szendvicset! Az új Play-Doh Stretch modellező keverék olvadt sajtnak tűnik, a valódi élmény érdekében. Készíts Play-Doh kenyeret a Stretch modellekkel, adj hozzá kiegészítőket, majd mindent tegyél bele a szendvicsprésbe.

Play-Doh Kotkodáló csirke tollakkal-32%
6 820 Ft 4 580 Ft

Akció

Ez a bolondos Cluck-a-Dee csirke mindenféle lehetőséget kínál a gyermekeknek a kreativitásuk kinyilvánítására! Például a fejének megnyomásával színes tollak létrehozását, amelyeket ez után a gyermekek borotvagéppel leborotválhatják, majd új tollakat hozhatnak létre. De a móka itt nem ér véget: a csirke vicces hangokat ad ki, kotkodácsol és kukorékol, és tojást is tud tojni!

Play-Doh Bárány-36%

Play-Doh Bárány

Értékelés: 4,7
6 990 Ft 4 440 Ft

Akció

Készíts gyönyörű hullámokat ezzel a Play-Doh vidám elektronikus báránnyal! Forgasd el a farkát, hogy kinőjön a gyapja, majd fordítsd meg a fejét, és a bari vicces arcot vág majd és vicces hangot ad ki. A bárány 2 különböző gyapjúmintát tud létrehozni. Változhatnak aranyos bárányokká a Play-Doh gyapjú növesztéséhez, vagy viselhet sapkát és pulóvert a két vágó formával készítve. Nyírd meg az ollóval és kezdd elölről.

Play-Doh Bemutató póni Naybelle-42%
4 190 Ft 2 420 Ft

Akció

Itt a lovak bemutatójának ideje, és Naybelle-nek segítségre van szüksége az előkészületekben annak érdekében, hogy megnyerje az első díjat! Fésüld át a sörénty, készíts copfokat, díszítsd frizuráját masnikkal, virágokkal és kék szalaggal. Készíts a csodás póniból dacos musztangot, amely menő módon rugdos! A feje megynomásánál a ló kirúg hátrafelé.

Play-Doh Több fajta homok-50%

Play-Doh Több fajta homok

Értékelés: 4
6 290 Ft 3 090 Ft

Akció

Annyi különböző színű Play-Doh Sand gyurmázáshoz, alkotáshoz és kellemes homokozáshoz! A készlet tartalmaz 6 különböző színű Play-Doh Sand és Play-Doh Sand Shimmer Stretch homokot. Légy kreatív a Play-Doh Sand keverékkel és formázd őket különböző alakúra, vagy csak forgasd őket a kezeiddel és figyeld a varázslatos mozgásukat. A Play-Doh Shimmer Stretch a rengeteg kiváló csillámnak köszönhetően még tovább tágítja fantáziádat!

Play-Doh Fürdőző malacok-47%

Play-Doh Fürdőző malacok

Értékelés: 4,8
4 130 Ft 2 150 Ft

Akció

Hogyan érzik magukat ebben a kifutóban a Play-Doh malacok? Ismerkedj meg Sooey mama malaccal! Dupla oldalú forma, amely rengeteg aranyos malacot hoz létre a hasából. A gyermekek örülni fognak, amikor a malackák gomnyomásra fognak ugrálni a kifutóban.

Play-Doh Állatorvosi felszerelés-39%
5 090 Ft 3 090 Ft

Akció

Ha kis barátainknak szerető gondozásra van szükségük, akkor a kis állatorvos is elvégezheti a munkáját a rendelőben. Először az öntőformákkal hozz létre aranyos állatokat, például kölyökkutyákat, nyulakat és cicákat, és fesd meg őket 5 Play-Doh színnel. A készlet 5 állati forma, sztetoszkóp, fecskendő, olló, fogó, kés, henger és 5 csésze modellező agyagot tartalmaz.

Play-Doh Nyalóka csomag-48%

Play-Doh Nyalóka csomag

Értékelés: 1
5 210 Ft 2 690 Ft

Akció

Ha az 1 Play-Doh nyalóka nem elég, fogj egy négy darabos csomagot! Két színű Play-Doh spirálisan összetekerve található az egyes formákban. Mindegyik nyalókapálca textúrázó görgőként is szolgál a szép minták készítéséhez, és minden nyalókaforma hátoldalán egy félforma van, hogy további édességeket hozz létre a Play-Doh-ból.

Play-Doh Hydroglix önálló tégelyekben
2 300 Ft

Sima, csöpög, és a gyerekeket izgalommal tölti el ez a legújabb szenzációs nyálka: fémes megjelenés csodálatos hidrogénnyálka! Szuper nyálkás, mégis érintésre sima, és úgy viselkedik a kezedben, mint a folyadék. Ez a textúra lenyűgöző alkotásokat hoz létre, ellenállhatatlan élményt nyújt, és fémes csillogásának hála lenyűgöző élményben lesz részed.

Play-Doh Rágó Charlie-52%

Play-Doh Rágó Charlie

Értékelés: 2,8
5 390 Ft 2 550 Ft

Akció

Készülj fel a szórakozásra a megfelelő buborékokkal és Charlie rágásával. Töltsd meg a figurát a Play-Doh Slime-el, majd mozgasd felfelé és lefelé a karjait, és figyeld, ahogy a buborék növekedni kezd. Mekkora buborékot fújsz fel? A csomag tartalmaz egy nyalóka formát is, amelyet iszappal megtölthetsz, majd Charlie kezébe tehetsz. Két pohár is van a Play-Doh Slime csomagban.

Play-Doh Vontatókocsi-24%

Play-Doh Vontatókocsi

Értékelés: 4
4 650 Ft 3 500 Ft

Akció

Szükséged van, hogy elvigyenek? Hívjál egy vontatóautót, hogy húzzon ki a pácból! Hozzál létre egy Play-Doh kocsit úgy, hogy rögzíted a kerekeket és az autó formát kitöltöd Play-Doh gyurmával, majd beleakasztod a vontatójárműbe. Nyomd meg az autó elején lévő bilincskulcsot, és készítsél szórakoztató kiegészítőket a dönthető formákkal.

Play-Doh Gyurma színes csomagolásban
2 500 Ft 2 170 Ft

Élvezd a legújabb színes Play-Doh csomagolást. Keverd össze a színeket és hozz létre újakat, amikkel irány a gyurmázás! A csomagolásban 4 Play-Doh tégely található. Két színváltozat!

Play-Doh Wheels Építő gyurma
2 210 Ft 1 900 Ft

Bemutatjuk a Play-Doh Building gyurmák legújabb fajtáját, ami különböző színekben és textúrákkal kapható, és pontosan úgy néz ki, mint az igazi építőanyagok. Minden csomag egy lapátot és két tégely Play-Doh építőgyurmát tartalmaz.

Play-Doh Homok külön csészében
2 030 Ft

Tapasztald meg a Play-Doh Sand varázslatát a kezedben! Légy kreatív, és alakítsd ezt a Play-Doh homokot különböző alakzatokba, vagy csak manipuláld kézzel, és figyeld meg a lenyűgöző sima mozgását. A szemcsés, színes és kielégítően jó Play-Doh Sand Compound egyetlen visszazárható dobozban érkezik, amely kiválóan alkalmas beltéri és kültéri játékokhoz egyaránt. A homok különböző színű.

Play-Doh Szuper rugalmas gyurma sárga/rózsaszín
2 890 Ft 2 710 Ft

Mennyit nyújthat a Play-Doh Super Stretch Slime? Tehát ahogyan széttárod a karod? A szobád szélessége? Vállalod ezt a kihívást, és megtudod, meddig lehet kinyújtani ezt a rendkívül szórakoztató és elasztikus slime-ot? A készlet 2 különböző színt tartalmaz, a csomag 400 g szórakoztató Play-Doh Super Stretch anyagot tartalmaz.

Play-Doh Pizza sütő kemence

Play-Doh Pizza sütő kemence

Értékelés: 4,8
7 950 Ft 6 800 Ft

Készülj fel egy őrült kalandra, tele friss, illatos pizzával. Engedd el a képzeletedet, és hozd létre a világ legjobb pizzáját egy világítós kemence és egy forgó asztal segítségével! Nyomd meg a kart, hogy a pizzán szenzációs kéreg keletkezzen, kapcsold be a sütőt, emeld fel a kart, és a pizza kész! A tetejére szórj még egy kicsivel több sajtot és hihetetlenül finom öntetet. Ha kész, helyezd a pizzát a forgó asztalra, és a szeletelő segítségével vágd fel darabokra.

Play-Doh Wheels Építkezés

Play-Doh Wheels Építkezés

Értékelés: 4,5
5 170 Ft

Használd ki a daru erejét az alkotáshoz, és a létrehozott téglák, gerendák és csövek áthelyezéséhez. Használaz emelőt a felhalmozódásra, építésre és építési szerkezetek bevonására. A daru forog, felfelé és lefelé mozog, és kinyomja a gyurmát. Az emelő szintén forog és felfelé és lefelé mozog!

Play-Doh Cápa készlet

Play-Doh Cápa készlet

Értékelés: 4,6
6 260 Ft

Hozz létre ezzel a szórakoztató készlettel egy színes tengeralatti világot, de vigyázz a cápákra! Használd a szaggatókat vagy a formákat és rengeteg szórakozásban lesz részed a Play-Doh gyurmával. A csomagolásban 12 különböző Play-Doh gyurmát tartalmazó tégelyt is találsz.

Play-Doh Rotációs mixer

Play-Doh Rotációs mixer

Értékelés: 4,6
6 120 Ft

Az új Play-Doh rotációs mixernek köszönhetően te leszel a legjobb pék a széles kornyéken! A mixer segít a kis szakácsoknak a legszínesebb édességek, őrült csészék és csábító kekszek készítésében.

Play-Doh Csokoládégyár

Play-Doh Csokoládégyár

Értékelés: 4,6
11 360 Ft 10 350 Ft

Ez az új édességes játékkészlet elrepít az édességgyártás varázslatos világába! Hozz létre három különböző bonbont, csokirudat és további édességeket. Végre egy igazi nassoló szórakozás a Play-Doh gyurmával. A gyurmával szerzett új tapasztalatoknak köszönhetően hihetetlen szórakozásban lesz részed!

Play-Doh Wheels Kőfejtés

Play-Doh Wheels Kőfejtés

Értékelés: 4,9
4 080 Ft

Élvezd a mesés munkanapot a kőbányában! Ez a két szuper nehéz teherautó lesz a segítséged a kreatív építésnél a Play-Doh gyurmával. Told össze a sóder rakást a hátsó rakodóval, és hozzál létre egy vezetéket, vagy állványt.

Play-Doh Gyurma önálló tégelyekben
1 350 Ft

Fantasztikus szórakozás, amely során formázhatod a gyurmát. A Play-Doh gyurma minden play-Doh kreatív szettet kibővít. A gyermekeket minden bizonnyal elvarázsolja az anyag új formája. A Play-Doh Gyurma önálló tégelyekben 8 színváltozatban érhető el.

Play-Doh Nagy csomagolás 20 drb
6 290 Ft 5 850 Ft

Ez a 20 gyurmatégelyt tartalmazó Play-Doh szett végtelen számú kreatív lehetőséget kínál! A kisgyermekek kezei bármilyen módon sodorhatják, forgathatják, formázhatják ezt a színes gyurmát. Tökéletes a barátokkal való játékra, partikra.

Play-Doh Játékkészlet fagylalt öntettel
8 030 Ft

Az új Play-Doh gyurmával számos fagylaltot elkészíthetsz, amelyeket ízletes öntettel díszíthetsz. A képzeletbeli fagylalt az autentikusnak tűnő csokoládés és epres öntetnek hála valósághűen néz ki, az öntet süteményre emlékeztető édességet varázsol belőle. Az általad létrehozott édességet újból felhasználhatod.

Play-Doh Wheels Kavicsbánya

Play-Doh Wheels Kavicsbánya

Értékelés: 4,9
6 260 Ft

Ebben a munkazónában semelyik munka nem elég nehéz! Használd a zúzó erejét a Play-Doh kövek kavicsra való őrlésére, majd a billenős teherautóval szállítsd el az omladékot. A gőzhengernek köszönhetően építs egy szuper sima Play-Doh utat a teherautónak.

Play-Doh Betonkeverő

Play-Doh Betonkeverő

Értékelés: 4,3
7 350 Ft

Nagyszerű forgó betonkeverő a járdák és utak szórakoztató burkolatának készítéséhez. Az autó belsejében lévő forgó mechanizmus lenyűgöző hatást gyakorol az extrudált betonra. Egy doboz Play-Doh Cement Buildin 'Compound segít abban, hogy a kreatív építkezés meglepően reálisnak tűnjön!

Play-Doh Kiránduló csomag
2 710 Ft

Mi a legjobb ajándék egy kiránduláshoz? Az, amelyik lehetővé teszi a kreatív munkád folytatását! Ez a szórakoztató Treat Without the Sweet Holiday játékszett 10 darabod gyurmaszettet tartalmaz élénk színekkel, a kisgyermekek számára, csodálatos alkotások készítésére.

Play-Doh Popcorn gyártása

Play-Doh Popcorn gyártása

Értékelés: 4,8
6 800 Ft

Ugorj a végtelen popcorn szórakozás vonatába egy új popcorn gyártó géppel! A kar elfordításával töltsd tele a vödröt finom popcornnal, amelyet még finomabbá tehetsz a vad keverék hozzáadásával. Add hozzá a szórakoztató bevonatot, és a pattogatott kukoricádnak köszönhetően a kiváló szaggatónak és a változatos bélyegzőknek, olyan lesz az íze, mint a mesés pereceknek, vagy más édességeknek! Végül ne feledd hozzáadni a bolondos szirupot, vagy a vajat, és élvezd a szuper mozi élményt egy eredeti Play-Doh popcornt tartalmazó vödörrel.

Play-Doh Unikornis

Play-Doh Unikornis

Értékelés: 4,7
8 170 Ft

Élvezd a szórakozást egy aranyos egyszarvúval. Adjál hozzá egy kis Play-Doh gyurmát, és készíts színes fagylaltokat és fagyipoharakat. Az unikornis hangokat ad ki és megváltoztatja az arckifejezést.

Play-Doh 8 db gyurma tégely

Play-Doh 8 db gyurma tégely

Értékelés: 4,9
2 990 Ft

Az alap készlet 8 tégely Play-Doh gyurmát tartalmaz. Ez a csomag Play-Doh gyurma kreatív alkotási lehetőségek végtelen sorát rejti! A kis kezecskék bármilyen alakúra képesek formálni ezeket a színes gyurmákat, amilyenre csak elképzelik, aztán szétszedhetik őket és kezdődhet a játék elölről.

Play-Doh Cookie Creations Gyurmakészlet
5 440 Ft

Nyisd meg a saját cukrászdádat a Play-Doh Cookie Creations gyurmakészlet és a fantáziád segítségével, és szórakozz remekül vele. Csinálj rengeteg gyurmasütit a sodrófával és a 4 formával többféle színben. A készletben ötféle színű gyurma található.

Play-Doh Csillám szett 6 drb

Play-Doh Csillám szett 6 drb

Értékelés: 4,9
3 340 Ft 2 990 Ft

Play-Doh gyártmányaid csillogni, villogni fognak ennek a csillám szettnek és formáknak köszönhetően! A csomagolásban színes formák virágok, drágakövek és egyéb szép dolgok gyártására. Művészeted egyedi határát a képzeleted képezi!

Play-Doh Húsvéti tojások
1 210 Ft

Nyisd ki a csomag tojást és kezdődhet a mókás modellezés! Engedd szabadon fantáziádat a négy különböző színnel, amelyek közül választhatsz. A gyurmát a hagyományos húsvét és az ünneppel kapcsolatos tojások ihlették. A csomagolás 4 tojást tartalmaz.

Play-Doh Kezdő gyurmázó készlet
5 580 Ft

A Play-Doh Kezdő gyurmázó készletben megtalálhatsz minden olyan alapfelszerelést, amelyre kezdő gyurmázóként szükséged lehet! A kiváló minőségű Play-Doh gyurmákból remek formákat alakíthatsz ki, amelyeket tovább formázhatsz a mellékelt eszközök – mint az olló, formavágók, henger, gyurmavágó kés, vagy a gyurmakanál – segítségével. A készlethez praktikus, hordozható tároló táska tartozik!

Play-Doh Piknik gyurmakészlet vödörben
3 120 Ft

Play-Doh Piknik gyurmakészlettel bármelyik nap alkalmas lesz egy vidám piknikre, ugyanis a praktikus vödröt bármikor magaddal viheted bárhová. Nagy lakomát készíthetsz el a gyurmákból, mert 9 kelléket is kapsz a gyurmaételek elkészítéséhez, és a négyféle színű, 4 tégelynyi gyurmából ínycsiklandóan kinéző lakomát készíthetsz. A gyurmakészlet fejleszti gyermeke kreativitását és a kézügyességét, és apró kezekkel is könnyen formázható gyurmát tartalmaz.

Play-Doh Szám oktatókészlet gyurmából, vödörben
3 260 Ft

Ismerje meg gyereke a számokat a Play-Doh szám oktatókészlettel, amely egy praktikus vödörben tárolható. A nyomóformákkal számokat lehet formázni, és közben a színeket is megtaníthatja neki, hiszen 4 tégely különböző színű gyurma is jár a készlethez. 3 éves kortól ajánlott.

Play-Doh Szórakoztató tészta
7 090 Ft 6 390 Ft

Készíts tengernyi tésztát ezzel a tésztagéppel. Az új hajtókar-mechanizmus mindent megkönnyít és szórakoztatóbb, mint valaha. Csodatésztát formázhatsz. A cserélhető hengerek belül egyenes spagetti vagy hullámos tojás tésztát készítenek. Vannak formák ravioli, tészta íjak és más kisebb formájú tészták készítésére is. Ne felejtsd el lereszelni a Play-Doh sajtot, és készítsd el a tökéletes tésztát!

Play-Doh Szuper nyújtható gyurma
3 400 Ft

Mennyire lehet kinyújtani a Play-Doh Szuper Stretch nyálkát? Annyira, amennyire ki tudod nyújtani a karjaidat? Vagy a szobád széllességéig? Fogadd el a kihívást, és derítsd ki, milyen messzire tudod kinyújtani ezt a rendkívül szórakoztató és nyújtható nyálkát! A készlet 2 különböző színt tartalmaz, a csomagolásban 400 g szórakoztató Play-Doh Super Stretch anyag található.